GUIDO CLAUW

Contactgegevens GUIDO CLAUW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GUIDO CLAUW: address, phone, fax, email, website, opening hours

GUIDO CLAUW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-JORISSTRAAT 8; 9400; NINOVE, België

Telefoon (phone): 475621533 (+32-475621533) 475621533 (+32-475621533)

Fax (fax): +32 (51) 602-71-94 +32 (51) 602-71-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GUIDO CLAUW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GUIDO CLAUW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GUIDO CLAUW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GUIDO CLAUW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GUIDO CLAUW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GUIDO CLAUW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GUIDO CLAUW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GUIDO CLAUW
Products information GUIDO CLAUW

BTW identificatienummer (tax): BE01744873046
Ondernemingsnummer: 7502532958
Hoofdstad (capital): 755,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 452,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in GUIDO CLAUW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Software ontwikkeling and ontwerp

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GUIDO CLAUW
(Get full report from official database of BE for GUIDO CLAUW)

Aanvulling soorten activiteiten voor GUIDO CLAUW
Addition kinds of activities for GUIDO CLAUW

1094. Uranium-radium-vanadium ertsen | Uranium-radium-vanadium ores
832202. Kindergerelateerde sociale diensten | Child related social services
28340804. Penicilline preparaten | Penicillin preparations
37130209. Vuilnisbak, vuilniswagens | Garbage, refuse truck bodies
92210204. Sheriffs 'kantoor | Sheriffs' office

Werken bij GUIDO CLAUW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GUIDO CLAUW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GUIDO CLAUW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GUIDO CLAUW. Looking for open vacancies in other companies

  • Stagiair Administratie Antwerpen bij Qiwie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HEEFT-NIEUWE-JOBS

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Stagiair Administratie bij Qiwie krijg je de kans jouw oog voor detail aan te scherpen. Jij wilt graag verder ontdekken welke mogelijkheden er zijn om administratief werk echt leuk en aangenaam te kunnen maken. Jij weet dat dit helemaal niet saai hoeft te zijn. Je streeft er naar om alles perfect te laten kloppen tot een geheel en dit geeft je een voldaan gevoel. Je bent graag nauwkeurig als Stagiair Administratie zowel in je communicatie als in je opgelegde takenpakket.

  • Celmanipulatietechnoloog (tijdelijk) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: UZ Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Het centrum voor celtherapie en regeneratieve geneeskunde (CCRG) werd in 2005 opgericht in het UZA als een multidisciplinair platform voor gevestigde klinisch-experimentele celtherapieën. Deze celtherapiefaciliteit heeft sinds 2015 een GMP-fabricagevergunning voor de productie van: bereiding van limbale epitheelcellen op amnionmembraan voor de behandeling van limbale stamcel deficiënties. therapeutische celvaccins voor de behandeling van diverse soorten kanker en voor de behandeling van de auto-immuunziekte multiple sclerose. CCRG omvat 2 erkende cellenbanken, nl. de hematopoiëtische stamcellenbank en de celtherapiefaciliteit, alsook een R&D afdeling waarbij nieuwe vormen van cellulaire immuuntherapie worden getest. In het kader van de ontwikkeling van een nieuwe T-celtherapie voor hematologische maligniteiten zijn we nog op zoek naar een celmanipulatietechnoloog Wat ga je doen? Je bent verantwoordelijk voor het plannen, uitvoeren en wetenschappelijk rapporteren van de ontvangst, verwerking en cryopreservatie van perifere bloedstalen volgens strikte kwaliteitsnormen voor de opvolging van celgemedieerde immuniteit (CMI) bij personen die participeren in klinische studies; Je voert zelfstandig steriele celmanipulaties uit, alsook celanalyses (o.a. automatische celtelling, ELISA, ELISPOT en flowcytometrische bepalingen), onder GLP/SOP normen; Je staat in voor het proactief aansturen, opvolgen en uitvoeren van logistieke opdrachten en algemene labotaken (o.a. stockbeheer en administratie in het kader van het kwaliteitssysteem); Je ondersteunt lopende R&D-projecten; Je voert bijkomend research uit (bv. validaties) ter verbetering van de technieken; Je bent medeverantwoordelijk voor de training op de werkplaats van nieuwe medewerkers en stagiaires. Wat verwachten we van jou? Je bent in het bezit van een bachelordiploma medische laboratoriumtechnologie of farmaceutische en biologische laboratoriumtechnologie; Ervaring met steriele celkweek is een pluspunt; Je werkt nauwgezet en nauwkeurig; Je bent een uitstekende teamplayer; Flexibiliteit inzake werkuren is wenselijk. Wat biedt het UZA jou als werkgever? Voltijds bediendecontract van bepaalde duur voor 1 jaar (met mogelijkheid tot verlenging); Ruime bijscholingsmogelijkheden; Recuperatie 40-uren week; 8 bijkomende UZA vakantiedagen buiten de wettelijke vakantie; Maaltijdcheques ter waarde van 4 EUR per gewerkte dag (8u); Werken in een uitdagende, stimulerende en multidisciplinaire researchomgeving met state-of-the-art medische technologie; Verschillende kinderopvangmogelijkheden. Interesse? Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan ten laatste 31/10 online via www.uzatrektaan.be. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kan je terecht bij Claire van Heeswijk op het nummer 03 821 32 30. Voor meer informatie over de functie-inhoud kan je terecht bij Prof. Van Tendeloo op het nummer 03 821 36 61 of bij Dr. Anguille op het nummer 03 821 56 96 of via [email protected]

  • Chocolatier sculpturen - tijdelijke functie (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Wij zoeken ene tijdelijk createur chocolatier ter ondersteuning van een project over sculpturen. Dit is voor de duur van minimaal 1 maand.   Je zal instaan voor het verwerken van de chocolade tot sculpturen.   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een bekende producent van pralines, chocolade en luxe roomijs, gelegen in Vlezenbeek.

  • Shopmanager fashion m/v 38u (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een gedreven verkoper/verkoopster? Ben je een geboren people manager en leider en wil je je leidinggevende vaardigheden verder ontwikkelen? Heb je een passie voor fashion? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken. Voor onze klant, een op en top Belgisch modebedrijf, zijn we op zoek naar een Shopmanager 38u om het team te Zottegem te versterken. Als Shopmanager ben je de sturende en motiverende leider in je winkel. Je garandeert de klant een warm welkom en een uitmuntende service. Tegelijk verfijn je de inspirerende uitstraling van de winkel. Met originele visual merchandising-ideeën geef je iedere klant een thuisgevoel dat hij altijd opnieuw wil beleven. Dát is meteen jouw grootste voldoening die je de drive geeft om nog verder te gaan. Doe de winkelomzet stijgen en hou het personeelsbudget onder controle. Analyseer de cijfers, ontwikkel de juiste actiepunten en bepaal dé prioriteiten: organiseer je team en help jouw collega's (pro)actief om de salesdoelstellingen te realiseren. Ontpop je tot een échte people manager die medewerkers gemotiveerd inplant en (administratief) opvolgt. In een aangename werksfeer geef je hen opleiding, coaching en begeleiding zodat hun salesvaardigheden nog verbeteren.

  • Verpleegkundige regio Binkom (BINKOM)

    Regio: BINKOM

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Als verpleegkundige sta je in voor de verpleegtechnische verzorging van de bewoners. - Je zet medicatie klaar, geeft inspuitingen, verzorgd wonden, doet bloedafnames, enz. - Je houdt hierbij rekening met elke bewoner als individu waarbij je jezelf verplaatst in hun leefwereld. - Je streeft een kwalitatieve detailzorg na met de nodige portie aandacht voor de bewoner zelf. Bedrijfsprofiel: Ben jij op zoek naar een job als verpleegkundige binnen een woonzorgcentrum waar je je kan ontplooien? Wil jij een steentje bijdragen aan de warme zorg voor de bewoners? Dan ben je zeker aan het juiste adres! Het woon-zorgcentrum bedraagt 90 eenpersoonskamers en is heel groen gelegen.  Zij zijn momenteel op zoek naar voltijdse of deeltijdse vaste verpleegkundigen.

  • Metser (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Tongeren zijn wij op zoek naar een metser. Dit bedrijf is gespecialiseerd in woningbouw en industriële projecten van A tot Z: ruwbouw, grondwerken, dakwerken,.... 

  • Koeltechnieker (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wie solliciteert voor de job als koeltechnieker krijgt de verantwoordelijkheid over onderstaande taken: als technicus koeltechnieken en klimaatregeling voer je preventief onderhoud uit op technische systemen zoals verwarmingsinstallaties systemen voor klimaatregeling zoals airconditioning of koelsystemen zoals koelkamers of koelkasten. Installeren en aansluiten van enkelfasige en driefasige motoren en hun startunit mechanisch en elektrisch onderhoud van elektrische machines en hun sturingen mechanische en elektronische regelaars installeren en parametreren fouten lokaliseren en verhelpen aanbrengen van de isolatie en de bekleding van de installatie Koperen leidingen bewerken: braseren plooien en flare trekken

  • HUISHOUDHULP REGIO KALMTHOUT (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Kalmthout

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp poetst en/of strijkt u bij verscheidene particulieren. U kan zich makkelijk verplaatsen met fiets, openbaar vervoer of auto en bent flexibel bij voorgestelde opdrachten en/of vervangingen die Tempo-Team u aanbiedt. U kan parttime of fulltime werken (tussen 15u/week en 38u/week). U bent stipt, eerlijk en klantvriendelijk. Ervaring in de sector is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. U hebt kennis van huishoudelijke schoonmaakproducten. U kan vlot communiceren in het Nederlands.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Nieuwerkerken (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Oekene 20 u combinere met andere gezinnen mogelijk. (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Projectingenieur Elektriciteit (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Vaste Job

    Als projectingenieur zal u vooral instaan voor het ontwerpen en opmaak van elektrische installaties, zowel hoog- als laagspanning. Dit in samenspraak met de projectmanager en afdelingshoofd. Hierbij zal u ook meetstaten en bestekken opstellen.

  • Schrijnwerker Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van GUIDO CLAUW in sociale netwerken
Look for responds of GUIDO CLAUW in social networks

Lees alle opmerkingen voor GUIDO CLAUW. Laat een reactie achter voor GUIDO CLAUW. GUIDO CLAUW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GUIDO CLAUW. Leave a respond for GUIDO CLAUW. GUIDO CLAUW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GUIDO CLAUW op de google maps. Adres en contacten GUIDO CLAUW
Location of GUIDO CLAUW on the google maps. Address and contacts of GUIDO CLAUW

Andere gerelateerde bedrijven als come GUIDO CLAUW GUIDO CLAUW: ANNA FRANKEN | JACQUES REIX SPRL | GLAENZER-SEURRE | Distri Pieces Auto | VOLWASSENENOND. L.B.C.

Other related companies as GUIDO CLAUW: ANNA FRANKEN | JACQUES REIX SPRL | GLAENZER-SEURRE | Distri Pieces Auto | VOLWASSENENOND. L.B.C.

GUIDO CLAUW is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GUIDO CLAUW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01744873046. Het bedrijf GUIDO CLAUW bevindt zich op het adres: SINT-JORISSTRAAT 8; 9400; NINOVE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 755,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 452,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Software ontwikkeling and ontwerp. Producten gemaakt in GUIDO CLAUW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GUIDO CLAUW is Educatieve diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GUIDO CLAUW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GUIDO CLAUW, openstaande posities, locatie van GUIDO CLAUW op de kaart.

GUIDO CLAUW is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is GUIDO CLAUW, company assigned to the tax number BE01744873046. The company GUIDO CLAUW is located at the address: SINT-JORISSTRAAT 8; 9400; NINOVE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 755,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 452,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Software ontwikkeling and ontwerp. Products created in GUIDO CLAUW were not found.
The main activity of GUIDO CLAUW is Educational Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GUIDO CLAUW is not available. You also can look at reviews of GUIDO CLAUW, open positions, location of GUIDO CLAUW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GUIDO CLAUW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GUIDO CLAUW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GUIDO CLAUW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GUIDO CLAUW, employees, financial statistics.