Source (La) Maison des Enfants ASBL

Particuliere bedrijvenWatervervoer • Source (La) Maison des Enfants ASBL
Private companiesWater Transportation • Source (La) Maison des Enfants ASBL

Contactgegevens Source (La) Maison des Enfants ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Source (La) Maison des Enfants ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Source (La) Maison des Enfants ASBL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard Heynen 16; 6830; Bouillon, België

Telefoon (phone): 061 46 69 53 (+32-061 46 69 53) 061 46 69 53 (+32-061 46 69 53)

Fax (fax): 061 46 69 53 (+32-061 46 69 53) 061 46 69 53 (+32-061 46 69 53)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Source (La) Maison des Enfants ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Source (La) Maison des Enfants ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Source (La) Maison des Enfants ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Source (La) Maison des Enfants ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Source (La) Maison des Enfants ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Source (La) Maison des Enfants ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Source (La) Maison des Enfants ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Source (La) Maison des Enfants ASBL
Products information Source (La) Maison des Enfants ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE02241180419
Ondernemingsnummer: 8481140136
Hoofdstad (capital): 576,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 308,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in Source (La) Maison des Enfants ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Social service organizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Source (La) Maison des Enfants ASBL
(Get full report from official database of BE for Source (La) Maison des Enfants ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Source (La) Maison des Enfants ASBL
Addition kinds of activities for Source (La) Maison des Enfants ASBL

25990100. Fabrieksmeubilair en inrichting | Factory furniture and fixtures
32590202. Schoorsteenblaasjes, klei | Chimney thimbles, clay
33410000. Secundaire nonferro metalen | Secondary nonferrous metals
34430116. Afscheiders, industrieel proces: metalen plaat | Separators, industrial process: metal plate
37929906. Tent-type camping aanhangwagens | Tent-type camping trailers
50879912. Upholsterers 'apparatuur en benodigdheden | Upholsterers' equipment and supplies
76992701. Poppen en accessoires repareren | Doll and accessory repair
79299903. Disc jockey service | Disc jockey service

Werken bij Source (La) Maison des Enfants ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Source (La) Maison des Enfants ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Source (La) Maison des Enfants ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Source (La) Maison des Enfants ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier frigo (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deins je niet terug voor een koudere werkomgeving? Kun je nauwgezet, gestructureerd en veilig werken? Dan is onderstaande functie je wellicht op het lijf geschreven. Als magazijnier frigo beheer je de flow van onze afgewerkte producten. Ze worden door jou geïdentificeerd, afgevoerd en verzendklaar gemaakt. Meer concreet wil dit zeggen dat je de temperatuur meet van de grondstof, doorstuurt om in te vriezen, orde en netheid in de frigo’s behoudt etc. Je bent ook verantwoordelijk voor het beheren van de stockage van grondstoffen en de grondstofflow. Naast deze taken ben je ook verantwoordelijk voor het opmaken van de stock.

  • Teammember Okay Hofstade (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • DRINGENDE POETSHULP TE GAVERE (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Gavere. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • Student supermarkt (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Heusden-Zolder zoeken we gemotiveerde studenten die minstens 1 dag per weekend beschikbaar is. Je wordt ingezet om winkelrekken aan te vullen en aan de kassa.

  • Projectleider (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Projectleider Voor onze klant te Turnhout zijn we op zoek naar een projectleider In overdrachtfase analyseer je de verkochte offerte Je werkt een project uit van A tot Z. Vanaf conceptfase tot en met de nazorg verantwoordelijk voor het ontwerp (zowel mechanisch als elektrisch), de aankoop en de opvolging van de installaties. Prijzen aanvragen van de verschillende componenten die nodig zijn voor een totaal werkend geheel De verschillende subcontractors worden door jou aangestuurd en opgevolgd Tijdens de projecten werk je de documenten uit en zorg je ervoor dat alle dossiers en toestellen aan de vooropgestelde criteria, normen en bedrijfsvoorschriften beantwoorden Je voert de communicatie tussen de klant en de uitvoerenden De opvolging doen naar veiligheid toe op de werven. Opstellen VDM plan, controle PBM's, invullen checklist (VCA) Toezicht op veilig werken

  • Marketing Data Analyst (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Vaste Job

    We zoeken een Marketing Data Analyst in Tessenderlo. Pas afgestudeerd en ben je Expert in Excel? Dan hebben wij dé job voor jou! Je komt terecht in een bedrijf gelegen in Tessenderlo in volle expansie, behorend tot een internationale groep en erkend als industrieleider in zijn segment. Deze functie heeft als bedoeling de marktinformatie te verspreiden binnen het bedrijf, alsook de informatie van het bedrijf door te geven aan de verschillende associaties die markt data verspreiden. Verantwoordelijkheden Marketing Data Analys:t Je verzamelt leveringsrapporten van klanten Je verzorgt de upload van gegevens naar associaties Je download marktgegevens van verwante verenigingen Converteren van downloads naar onbewerkte gegevens Voorbereiden van (standaard) interne rapporten Assisteren bij het maken van analyserapporten Presentaties voorbereiden Leiden van enquêtes Mediaplatform organiseren en beheren (wedstrijdpublicaties) Telefoon- en mailcommunicatie met belanghebbenden in meerdere talen

  • Servicetechnieker (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je een technische opleiding gevolgd en heb je kennis van hydraulica en elektronica? Dan kom jij zeker in aanmerking om als servicetechnieker bij onze klant, een bedrijf uit Lummen dat service- en reparatiewerkzaamheden uitvoert aan onder andere wielladers, rupsladers en minigravers. Je werkt voornamelijke vanuit het atelier in Lummen. Daarnaast voer je soms ook servicopdrachten uit in het bedrijf of op de werf van de klant.

  • Jurist dossierbeheerder (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: ANN CHIJS

    Type: Vaste Job

    Jurist dossierbeheerder in een notariskantoor Het zelfstandig beheren en opvolgen van klantendossiers in diverse materies, zoals verkoop, krediet, schenking, vereffening/verdeling, huwelijkscontract, nalatenschap, echtscheiding, beslag, vennootschappen,... ontvangst en besprekingen met cliënten,...

  • Jobcoach (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

  • Mystery Shopper (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

  • LEERCONTRACT VERKOOPSTER HUIDVERZORGINGSPRODUCTEN BRUGGE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BUBBLES AT HOME

    Type: Leercontract

    gepassioneerd en enthousiast klanten informeren over onze huidverzorgingsproducten en dit vlot in het nederlands, frans en engels winkel aanvullen, proper houden en op orde houden stock bijhouden afrekenen aan kassa werken in weekends en op feestdagen Invallen indien nodig in winkels te Brussel en Gent.

  • Flexijob zaalmedewerker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Flexijob

    Voor een restobar in Roeselare zoeken we een flexijobber om het team te versterken. De bedoeling is dat je zowel in de bar als in de zaal mee kunt inspringen. Jouw takenpakket omvat onder andere: - bereiden en klaarzetten van warme en koude dranken - opdienen en afruimen van dranken en gerechten in de zaal - zorgen voor een propere en ordelijke bar/zaal

Zoek naar antwoorden van Source (La) Maison des Enfants ASBL in sociale netwerken
Look for responds of Source (La) Maison des Enfants ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Source (La) Maison des Enfants ASBL. Laat een reactie achter voor Source (La) Maison des Enfants ASBL. Source (La) Maison des Enfants ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Source (La) Maison des Enfants ASBL. Leave a respond for Source (La) Maison des Enfants ASBL. Source (La) Maison des Enfants ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Source (La) Maison des Enfants ASBL op de google maps. Adres en contacten Source (La) Maison des Enfants ASBL
Location of Source (La) Maison des Enfants ASBL on the google maps. Address and contacts of Source (La) Maison des Enfants ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come Source (La) Maison des Enfants ASBL Source (La) Maison des Enfants ASBL: ACB Interieurbouw BVBA | SPORT SANT? | PROSPER SCHOEPEN | P. FR?HLING | JEAN-MARIE EVRARD

Other related companies as Source (La) Maison des Enfants ASBL: ACB Interieurbouw BVBA | SPORT SANT? | PROSPER SCHOEPEN | P. FR?HLING | JEAN-MARIE EVRARD

Source (La) Maison des Enfants ASBL is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Source (La) Maison des Enfants ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02241180419. Het bedrijf Source (La) Maison des Enfants ASBL bevindt zich op het adres: Boulevard Heynen 16; 6830; Bouillon. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 576,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 308,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Social service organizations. Producten gemaakt in Source (La) Maison des Enfants ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Source (La) Maison des Enfants ASBL is Watervervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Source (La) Maison des Enfants ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Source (La) Maison des Enfants ASBL, openstaande posities, locatie van Source (La) Maison des Enfants ASBL op de kaart.

Source (La) Maison des Enfants ASBL is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Source (La) Maison des Enfants ASBL, company assigned to the tax number BE02241180419. The company Source (La) Maison des Enfants ASBL is located at the address: Boulevard Heynen 16; 6830; Bouillon. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 576,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 308,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Social service organizations. Products created in Source (La) Maison des Enfants ASBL were not found.
The main activity of Source (La) Maison des Enfants ASBL is Water Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Source (La) Maison des Enfants ASBL is not available. You also can look at reviews of Source (La) Maison des Enfants ASBL, open positions, location of Source (La) Maison des Enfants ASBL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Source (La) Maison des Enfants ASBL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Source (La) Maison des Enfants ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Source (La) Maison des Enfants ASBL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Source (La) Maison des Enfants ASBL, employees, financial statistics.