MAISON HEUREUSE JEUNES FILLES

Contactgegevens MAISON HEUREUSE JEUNES FILLES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAISON HEUREUSE JEUNES FILLES: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAISON HEUREUSE JEUNES FILLES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Hubert Streel 165; 4432; Ans (Alleur), België

Telefoon (phone): 04 263 81 53 (+32-04 263 81 53) 04 263 81 53 (+32-04 263 81 53)

Fax (fax): 04 263 99 68 (+32-04 263 99 68) 04 263 99 68 (+32-04 263 99 68)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAISON HEUREUSE JEUNES FILLES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAISON HEUREUSE JEUNES FILLES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAISON HEUREUSE JEUNES FILLES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAISON HEUREUSE JEUNES FILLES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAISON HEUREUSE JEUNES FILLES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAISON HEUREUSE JEUNES FILLES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAISON HEUREUSE JEUNES FILLES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAISON HEUREUSE JEUNES FILLES
Products information MAISON HEUREUSE JEUNES FILLES

BTW identificatienummer (tax): BE03007202148
Ondernemingsnummer: 8716522216
Hoofdstad (capital): 580,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 835,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in MAISON HEUREUSE JEUNES FILLES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Social service organizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAISON HEUREUSE JEUNES FILLES
(Get full report from official database of BE for MAISON HEUREUSE JEUNES FILLES)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAISON HEUREUSE JEUNES FILLES
Addition kinds of activities for MAISON HEUREUSE JEUNES FILLES

3931. Muziekinstrumenten | Musical instruments
013300. Suikerriet en suikerbietjes | Sugarcane and sugar beets
349800. Geproduceerde pijp en toebehoren | Fabricated pipe and fittings
10610200. Mangaanertsertsbouw | Manganese ores mining
17420104. Pleisterwerk, gewoon of sierlijk | Plastering, plain or ornamental
27899900. Boekbinderij en aanverwant werk, nec | Bookbinding and related work, nec
37319900. Scheepsbouw en reparatie, nec | Shipbuilding and repairing, nec
38210200. Laboratorium meubilair | Laboratory furniture

Werken bij MAISON HEUREUSE JEUNES FILLES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAISON HEUREUSE JEUNES FILLES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAISON HEUREUSE JEUNES FILLES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAISON HEUREUSE JEUNES FILLES. Looking for open vacancies in other companies

  • Vertaler (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bij een goede e-commerce website, horen goede teksten. Ben je sterk in het schrijven van toffe en aantrekkelijke teksten in het Nederlands, het Engels en het Frans? Sta je open voor een tijdelijke opdracht tot eind 2018? Dan is deze functie als vertaler (m/v) misschien wel iets voor jou. Voor een gekende e-commerce speler in België zijn we op zoek naar een vertaler (m/v). Samen met jouw collega's van het vertaalteam ben je verantwoordelijk voor het vertalen en nalezen van de teksten die op onze website gebruikt worden. Dit in het Nederlands, het Engels en het Frans. Hierbij ga je steeds nauwkeurig en kwaliteitsgericht te werk zodat elke gebruiker in zijn eigen taal de correcte informatie kan raadplegen.

  • Administratief bankbediende implementatie (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief bankbediende implementatie ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je beheert de centrale mailbox met de vragen van de klanten Je vormt de link tussen de klant en de dienst contractopmaak Je analyseert de aanvragen van de klanten en volgt deze correct op Je bent het aanspreekpunt voor interne en externe klanten

  • Plaatser (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Diepenbeek is op zoek naar een plaatser. Het bedrijf heeft meer dan 15 jaar ervaring in het plaatsen van ramen en deuren, rolluiken, zonweringen, veranda's,... 

  • Lifttechnieker (MEETKERKE)

    Regio: MEETKERKE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in volle groei zijn we op zoek naar een lifttechnieker. Je hebt minstens een jaar ervaring en bent in staat om zelfstandig te werken. Je komt terecht bij mensen thuis dus je komt verzorgd voor de dag.

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES regio Deinze - Eke - Zulte (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met enige ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken UREN EN DAGEN OVEREEN TE KOMEN - kan deeltijds of voltijds U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto.

  • TECHNISCH OPERATOR METAALSECTOR - 2 PLOEGEN (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Studentenjob

    Als TECHNISCH OPERATOR bestaat je takenpakket uit: Het bedienen en instellen van verschillende machines in de productiehal; oplossen van kleine storingen aan de machines; mechanisch ombouwen van de machines; je bewaakt constant de kwaliteit van de producten. Trefwoorden: mechanisch , mechanica , operator , productie , productieoperator , productiemedewerker , productieomgeving , shiften , ploegen , vroege , late , 2 ploegen , technisch , techniek , metaal , metaalindustrie , ... Bedrijfsprofiel: SELECT HR is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.selecthr.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio.   Onze klant is een internationaal productiebedrijf actief in de metaalsector, gevestigd regio Geel. Voor hen zijn we nu op zoek naar een TECHNISCH OPERATOR om mee te werken in 2 ploegen.   Ben je minimum in het bezit van een technisch A2 diploma? Ben je flexibel ingesteld en bereid te werken in een 2 ploegensysteem? Dan ben jij de productieoperator die we zoeken!   Interesse? U kan ons telefonisch bereiken op het nummer 014/56 50 06 of stuur een mailtje naar [email protected]

  • STUDENT WINKELBEDIENDE- FAMILIALE BAKKERIJ (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob? Steeds beschikbaar op zondag? Houd je ervan om de klanten te helpen? Dan hebben wij voor jou de ideale vacature! Voor één van onze klanten, een familiale bakkerij, zijn wij dringend op zoek naar een student winkelbediende voor het filiaal te Zottegem. Als verkoopsmedewerker zal jouw takenpakket onder andere bestaan uit: het vriendelijk ontvangen van de klanten het opnemen van de bestellingen het kassawerk de winkel netjes en hygiënisch houden de winkel openen en afsluiten Je werkt steeds op zondag. Uren zijn afhankelijk van de drukte (start rond 6 à 7u, je stopt rond 11u-12u).

  • Student with good knowledge of the Serbian language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Serbian language. The job requires to do data quality checks in Serbian. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Mecanicien Auto5 Maasmechelen (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: AUTO 5

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging in Maasmechelen zijn we op zoek naar een gemotiveerde mecanicien, voor onderhoud en herstellingen aan alle merken.

  • Regionale Sales representant(e) Knokke-Heist (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: BESTVISIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bestvisit.eu is een jong creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben jij onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) Bestvisit.eu is een creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) ben jij verantwoordelijk voor het promoten bij de lokale Kmo's van advertenties en marktplaatsaccounts in je eigen exclusieve regio. Kortom, jij maakt jou Bestvisit regio tot een succes in je gemeente! Ben je bereid samen met ons het netwerk uit te bouwen ? Aan jou de taak om klanten te overtuigen en te begeleiden bij de keuze van het type jaar abonnement samen met de afwikkeling en het opstarten van hun account .. Daarnaast zal je ook een frequent contact opnemen met de klant. Verdienste & bespreekbaar

  • Oliver James Associates - Functional Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is looking for a Functional Analyst who can start as soon as possible for a 6 months mission at least. Profile The candidate needs to have .NET, Mainframe and XML knowledge Banking knowledge and at least 5 years of experience with IT. Regarding the languages, Dutch is mandatory and English is a big plus.

  • Bijverdienste in je eigen regio M/V (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: KONVERT INTERIM

    Type: Werfreserve

    Heb je reeds een job maar heb je nog wat uren vrij ? Wil je nog graag wat bijverdienen , dan hebben wij de ideale bijverdienste voor jou ! Het demonstreren en verkopen kan je aangeleerd worden ; voor het product zijn regelmatig opleidingen voorzien. Stuur ons snel je cv , er worden wekelijks info avonden / rondleidingen georganiseerd .

Zoek naar antwoorden van MAISON HEUREUSE JEUNES FILLES in sociale netwerken
Look for responds of MAISON HEUREUSE JEUNES FILLES in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAISON HEUREUSE JEUNES FILLES. Laat een reactie achter voor MAISON HEUREUSE JEUNES FILLES. MAISON HEUREUSE JEUNES FILLES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAISON HEUREUSE JEUNES FILLES. Leave a respond for MAISON HEUREUSE JEUNES FILLES. MAISON HEUREUSE JEUNES FILLES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAISON HEUREUSE JEUNES FILLES op de google maps. Adres en contacten MAISON HEUREUSE JEUNES FILLES
Location of MAISON HEUREUSE JEUNES FILLES on the google maps. Address and contacts of MAISON HEUREUSE JEUNES FILLES

Andere gerelateerde bedrijven als come MAISON HEUREUSE JEUNES FILLES MAISON HEUREUSE JEUNES FILLES: Claire Diamant BVBA | Van Der Heyden Audio | PEARLE VISION CENTER | COIFFURE SABINE | HAIRLINE MURIEL

Other related companies as MAISON HEUREUSE JEUNES FILLES: Claire Diamant BVBA | Van Der Heyden Audio | PEARLE VISION CENTER | COIFFURE SABINE | HAIRLINE MURIEL

MAISON HEUREUSE JEUNES FILLES is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAISON HEUREUSE JEUNES FILLES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03007202148. Het bedrijf MAISON HEUREUSE JEUNES FILLES bevindt zich op het adres: Rue Hubert Streel 165; 4432; Ans (Alleur). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 580,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 835,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Social service organizations. Producten gemaakt in MAISON HEUREUSE JEUNES FILLES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MAISON HEUREUSE JEUNES FILLES is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAISON HEUREUSE JEUNES FILLES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAISON HEUREUSE JEUNES FILLES, openstaande posities, locatie van MAISON HEUREUSE JEUNES FILLES op de kaart.

MAISON HEUREUSE JEUNES FILLES is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAISON HEUREUSE JEUNES FILLES, company assigned to the tax number BE03007202148. The company MAISON HEUREUSE JEUNES FILLES is located at the address: Rue Hubert Streel 165; 4432; Ans (Alleur). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 580,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 835,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Social service organizations. Products created in MAISON HEUREUSE JEUNES FILLES were not found.
The main activity of MAISON HEUREUSE JEUNES FILLES is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MAISON HEUREUSE JEUNES FILLES is not available. You also can look at reviews of MAISON HEUREUSE JEUNES FILLES, open positions, location of MAISON HEUREUSE JEUNES FILLES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAISON HEUREUSE JEUNES FILLES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAISON HEUREUSE JEUNES FILLES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAISON HEUREUSE JEUNES FILLES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAISON HEUREUSE JEUNES FILLES, employees, financial statistics.