Oxfam Wereldwinkel VZW

Contactgegevens Oxfam Wereldwinkel VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Oxfam Wereldwinkel VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

Oxfam Wereldwinkel VZW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kollegestraat 20; 2440; Geel, België

Telefoon (phone): 014 58 32 92 (+32-014 58 32 92) 014 58 32 92 (+32-014 58 32 92)

Fax (fax): +32 (15) 484-71-93 +32 (15) 484-71-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Oxfam Wereldwinkel VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Oxfam Wereldwinkel VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Oxfam Wereldwinkel VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Oxfam Wereldwinkel VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Oxfam Wereldwinkel VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Oxfam Wereldwinkel VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Oxfam Wereldwinkel VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Oxfam Wereldwinkel VZW
Products information Oxfam Wereldwinkel VZW

BTW identificatienummer (tax): BE07676666259
Ondernemingsnummer: 1293334960
Hoofdstad (capital): 320,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 834,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in Oxfam Wereldwinkel VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Social service organizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Oxfam Wereldwinkel VZW
(Get full report from official database of BE for Oxfam Wereldwinkel VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor Oxfam Wereldwinkel VZW
Addition kinds of activities for Oxfam Wereldwinkel VZW

308299. Niet-ondersteunde kunststof profielvormen, nec | Unsupported plastics profile shapes, nec
871104. Bouw en civiele techniek | Construction and civil engineering
32720603. Copings, beton | Copings, concrete
37649900. Ruimte aandrijfeenheden en onderdelen, nec | Space propulsion units and parts, nec
38269911. Partikelgrootte analysatoren | Particle size analyzers
50999904. Gasverlichting | Gas lighting fixtures
75210101. Parkeerplaatsen | Parking lots

Werken bij Oxfam Wereldwinkel VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Oxfam Wereldwinkel VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Oxfam Wereldwinkel VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Oxfam Wereldwinkel VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende - Automotive (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Administratief bediende werk je binnen de automotive sector. Je maakt deel uit van een familiale KMO. Bedrijfsomschrijving Onze klant is actief in procesverbetering. Er werken 25 enthousiaste mensen in een team waar open communicatie en respect belangrijke waarden zijn. Naast hun grote klant Volvo werken ze samen met enkele prestigieuze firma 's zoals GLR, Atlas Copco en Luxos. Omschrijving Je staat in voor de facturatie en je beheert het e-mailverkeer. Ook orderverwerking via een ERP systeem behoort tot jouw takenpakket. Dit zijn de gegevens van Volvo. Los daarvan doe je algemeen controlewerk van operatoren. Ook Payrolling komt af en toe voor.

  • Tijdelijke huishoudhulp/verzorgende (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een tijdelijke hulp voor een periode van 3 maanden. Taken : huishoudelijk werk -> koken, poetsen, boodschappen doen, maar ook begeleiding en verzorging van 1 oudere persoon. Werkuren : bespreekbaar Loon : bespreekbaar Opstart voorzien november/december 2018. Kennis Nederlands vereist

  • Wij zijn op zoek naar een voltijds charcuteriemedewerker (38u/wk) (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt ingezet aan de charcuterietoog maar staat ook open voor andere taken (brood afbakken, kassawerk, controle van producten,…) Je zorgt voor een correcte en klantvriendelijke bediening. Je doet alles om de klanten tevreden te stellen door hen te helpen met hun vragen en door ervoor te zorgen dat alles er elke dag vers en netjes uitziet. Je zal 38u per week werken inclusief weekends

  • Gedreven voedingsoperator voor internationaal groeiend bedrijf gezocht! (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als productieoperator aan een afvullijn heb je meerdere verantwoordelijkheden. Je beheert het jouw toegewezen (deel van het) productieproces. Je verhelpt diverse storingen in samenwerking en overleg met de technische dienst. Je werkt de productieplanning af op basis van dagorders en speelt flexibel in op productiewijzigingen. Verder zorg je voor het uitvoeren van diverse kwaliteitscontroles, je neemt stalen en je registreert de vereiste productie- en kwaliteitsinformatie op de betrokken documenten. Je staat ook in voor het grondig reinigen van je werkomgeving en de toegewezen productie-installaties. Bij al je werkzaamheden heb je steeds oog voor de voedselveiligheid. Je steekt graag de handen uit de mouwen, bent collegiaal ingesteld, hebt oog voor arbeidsveiligheid. Je bent bereid om in 3 ploegen te werken (vroege - late - nacht). Je zorgt ervoor dat je de volgende ploeg correct en duidelijk informeert over je resultaten en ervaringen.

  • Mecanicien (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor onze veevoederfabriek in Izegem zijn we op zoek naar een mechanieker. In deze functie sta je samen met je collega's in voor: Het curatief en preventief onderhoud van onze machines en installaties in onze productie-afdelingen. Het vaststellen van knelpunten, het oplossen van problemen en het aanpassen van de machines. De continue verbetering van het productie- en onderhoudsproces.

  • Gemotiveerde studenten gezocht in Destelbergen (wekelijkse basis) (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een kleinschalig voedingsbedrijf in Destelbergen zijn wij actief op zoek naar gemotiveerde studenten die wekelijks van maandag tem. donderdag kunnen werken op hun vrije dagen. Werkuren zijn van 16u30-20u30 tegen een zeer mooie verloning.

  • Bijlesgever wiskunde (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Bewakingsagent shoppingcenter Limburg (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: Securitas

    Type: Vaste Job

    Als bewakingsagent signaleer je onveilige en ongewenste situaties. Je loopt controlerondes in en rondom het winkelcentrum. Je registreert de bezoekers zoals leveranciers. Je werkt samen met v erschillende collega’s en je maakt gebruik van moderne hulpmiddelen. In het winkelcentrum wordt er ook aan camerabewaking gedaan; je houdt mee deze camera's in het oog. Je staat in voor een klantvriendelijk onthaal en je zorgt ervoor dat alle procedures juist worden nageleefd

  • Paswerker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een kunststofbedrijf in de regio van Tielt zoeken we een paswerker. Als paswerker ben je een uiterst belangrijke schakel om het productieproces zo optimaal mogelijk te laten verlopen Jouw taken bestaan uit het verantwoordelijk zijn voor het preventief onderhoud, herstellingen en optimalisatie van de matrijzen. Alsook ben je op termijn verantwoordelijk voor enkele bewerkingen a.d.h.v. de CNC machine.

  • Mixed-Signal Design Engineer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ON SEMICONDUCTOR BVBA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Start bij het ON Semiconductor mixed-signal ASIC design team en help ons om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Uw carrière zal bestaan uit tal van interessante en gevarieerde uitdagingen, in een hoogtechnologische omgeving en met een sterke focus op kwaliteit. De grote meerderheid van de ASIC projecten lopende in het ontwerpcentrum zijn gericht op toepassingen in de automobielsector, wat high voltage low power mixed-signal technologieën impliceert. Als ontwerper zal je deel uitmaken van een multifunctioneel product ontwikkelingsteam onder leiding van een projectleider. Je zal werken aan het ontwerp van analoge cellen en aan de topmontage van deze aan de ASIC-analoge subsystemen. Taken zijn gevarieerd: Voorstudie, ontwerp, verificatie, documentatie, presentaties aan het team en aan klanten, groot raakvlak met de digitale ontwerpers, testingenieurs helpen met de software en hardware ontwikkelingstesten, geldigheidscontroles op de silicium prototypes uit de labmetingen.

  • AUTICOACH (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PSYTEAM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om aan de toegenomen vraag uit de regio en omstreken tegemoet te komen zoeken wij voor verdere uitbouw van onze groepspraktijk een auticoach (m/v), als zelfstandige in hoofd- of bijberoep. Functieomschrijving: begeleiding van (jong-) volwassenen met een ontwikkelingsstoornis als autisme, ADHD, mentale beperking,… begeleiding van gedragsproblemen, opvoedingsmoeilijkheden, schoolproblemen,…

  • seizoenarbeid (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: DELY MARC

    Type: Flexijob

    prei schonen en sorteren voor verkoop

Zoek naar antwoorden van Oxfam Wereldwinkel VZW in sociale netwerken
Look for responds of Oxfam Wereldwinkel VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor Oxfam Wereldwinkel VZW. Laat een reactie achter voor Oxfam Wereldwinkel VZW. Oxfam Wereldwinkel VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Oxfam Wereldwinkel VZW. Leave a respond for Oxfam Wereldwinkel VZW. Oxfam Wereldwinkel VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Oxfam Wereldwinkel VZW op de google maps. Adres en contacten Oxfam Wereldwinkel VZW
Location of Oxfam Wereldwinkel VZW on the google maps. Address and contacts of Oxfam Wereldwinkel VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come Oxfam Wereldwinkel VZW Oxfam Wereldwinkel VZW: Bouwonderneming Demeyer Matthieu BVBA | FLEURS MOREAU | ELISA TAENS | MAISON L'APOSTROPHE | ZELFBEDIENING MARLEEN

Other related companies as Oxfam Wereldwinkel VZW: Bouwonderneming Demeyer Matthieu BVBA | FLEURS MOREAU | ELISA TAENS | MAISON L'APOSTROPHE | ZELFBEDIENING MARLEEN

Oxfam Wereldwinkel VZW is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Oxfam Wereldwinkel VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07676666259. Het bedrijf Oxfam Wereldwinkel VZW bevindt zich op het adres: Kollegestraat 20; 2440; Geel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 320,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 834,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Social service organizations. Producten gemaakt in Oxfam Wereldwinkel VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Oxfam Wereldwinkel VZW is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Oxfam Wereldwinkel VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Oxfam Wereldwinkel VZW, openstaande posities, locatie van Oxfam Wereldwinkel VZW op de kaart.

Oxfam Wereldwinkel VZW is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Oxfam Wereldwinkel VZW, company assigned to the tax number BE07676666259. The company Oxfam Wereldwinkel VZW is located at the address: Kollegestraat 20; 2440; Geel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 320,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 834,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Social service organizations. Products created in Oxfam Wereldwinkel VZW were not found.
The main activity of Oxfam Wereldwinkel VZW is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Oxfam Wereldwinkel VZW is not available. You also can look at reviews of Oxfam Wereldwinkel VZW, open positions, location of Oxfam Wereldwinkel VZW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Oxfam Wereldwinkel VZW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Oxfam Wereldwinkel VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Oxfam Wereldwinkel VZW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Oxfam Wereldwinkel VZW, employees, financial statistics.