The Point

Contactgegevens The Point: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data The Point: address, phone, fax, email, website, opening hours

The Point

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Meensesteenweg 75; 8800; Roeselare, België

Telefoon (phone): 051 25 40 27 (+32-051 25 40 27) 051 25 40 27 (+32-051 25 40 27)

Fax (fax): 051 25 40 28 (+32-051 25 40 28) 051 25 40 28 (+32-051 25 40 28)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) The Point: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "The Point"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "The Point"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van The Point, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen The Point. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of The Point, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees The Point. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti The Point
Products information The Point

BTW identificatienummer (tax): BE03499114990
Ondernemingsnummer: 5876281738
Hoofdstad (capital): 374,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 784,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in The Point zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Snack-bars

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor The Point
(Get full report from official database of BE for The Point)

Aanvulling soorten activiteiten voor The Point
Addition kinds of activities for The Point

225200. Hosiery, nec | Hosiery, nec
25410000. Houten scheidingswanden en armaturen | Wood partitions and fixtures
25410103. Garment rekken, hout | Garment racks, wood
32290302. Glaswerk, industrieel | Glassware, industrial
34919905. Drukventielen en regelaars, industrieel | Pressure valves and regulators, industrial
38420418. Trusses, orthopedische en chirurgische | Trusses, orthopedic and surgical

Werken bij The Point: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in The Point: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor The Point. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for The Point. Looking for open vacancies in other companies

  • Uitzendconsulent Konvert Interim Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor ons kantoor in Deinze, zoeken we een collega Uitzenconsulent (m/v). Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. •Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. •Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling. •Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

  • Aanvuller MAKRO Eke - voltijds (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Makro te Eke zijn we op zoek naar een voltijdse aanvullers. Je zal samen met je collega's instaan voor het aanvullen van de rekken, plaatsten van prijskaartjes, datum- en kwaliteitscontroles, helpen van klanten, onderhoud van de rayons, ...

  • Metser 1e én 2e graad (BAASRODE)

    Regio: BAASRODE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit regio Dendermonde heeft een vacature als metser 2e graad. Als jij hen versterkt zal je deze taken uitvoeren: Je kan perfect een plan lezen en interpreteren Profielen uitzetten is voor jou geen probleem Je zal metsen van snelbouw en facade Alsook verlijmen behoort tot je taken Je bent een handige Harry en snelt jouw collega's te hulp waar nodig Weer of geen weer jij wil buiten werken

  • Monteur luchtkanalen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Genk zijn we op zoek naar een monteur HVAC: montage van de ventilatie op grote werven, winkels,...; in werking stellen van de installatie; plaatsing van luchtgroepen, kanalen, roosters,...; je test de luchtdichtheid, debieten,...; afwerking en afsluiting van het volledige project.

  • Lasser lasrobot (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor een welbepaalde werkpost binnen onze productieomgeving. Je onderzoekt gedetailleerde tekeningen of specificaties om te bepalen welke materialen en uitrusting vereist zijn. Je legt de materialen en in elkaar te zetten delen uit en zekert ze voor assemblage met gereedschap zoals een waterpas schuifmaat of liniaal. Je onderzoekt de kwaliteit van het laswerk om defecten te ontdekken en je bent verantwoordelijk voor de verdere afwerking van producten (schoonmaken oppoetsen etc.).

  • Inpakker/operator M/V (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je werkt in de afdeling die instaat voor de inpak. - Je helpt mee aan de lijn: inpakken, labelen, gewicht controleren, ... - Je ondersteunt de andere medewerkers aan de verschillende lijnen. - Je bent flexibel en grijpt in wanneer er zich problemen voordoen binnen de productie. - Je voert controle uit op de instellingen van de machines en lost mogelijke problemen op. Na een maand heb je kans door te groeien naar een functie met grotere verantwoordelijkheid.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS EVERGEM/ ERTVELDE (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE EEKLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Evergem/ Ertvelde zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Schoonmaker (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Studentenjob

    Voor een gezellige Bed & Breakfast in Rumst zoeken wij een medewerker die op zeer regelmatige basis op vrijdag kan werken van 10:00 tot 13:00. Je zal in staan voor het onderhoud van de kamers en de gezamelijke vertrekken. Je zorgt voor een hygiënische badkamer. Je ontdoet de kamer van stof. Je zorgt voor verversen van het beddengoed en voor propere handdoeken.

  • Verkoper / verkoopster in bakkerswinkel (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: DELICAKE

    Type: Studentenjob

    Verkoper / verkoopster in een bakkerswinkel/broodjeszaak. Je job bestaat voornamelijk uit het bedienen van klanten en het maken van belegde broodjes, maar ook producten afbakken en afwerken behoren tot het takenpakket.

  • Jobstudent (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • MANAGEMENT ASSISTANT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AG REAL ESTATE

    Type: Vaste Job

    Je functie In jouw hoedanigheid als Administratieve Assistente voor het Funds & Healthcare team, zal je instaan voor de volgende taken: de coördinatie van de administratie, inclusief bepaalde specifieke stappen ondernemen en het nemen van initiatieven ten einde de verantwoordelijke en het team te ontlasten, om hen zodoende de mogelijkheid te geven om in een performante omgeving te werken. Zoals bvb: efficiënt agendabeheer volgens de interne en externe prioriteiten en verplichtingen, het organiseren van vergaderingen (opstellen en vertalen van verslagen, plannen en organiseren van de opvolgingsvergaderingen), coördineren en organiseren van zakenreizen,… het beheer van de informatiestroom, elektronisch klassement, opvolgen van het administratieve proces in een omgeving waar aan veelvuldige projecten wordt gewerkt; het produceren van rapporten over de lopende projecten (brochures en presentaties) die gericht zijn aan externe professionele partners. Dit proces omvat o.a. het vergaren van informatie en de creatie van ‘templates.’; het vertrouwelijk behandelen van binnenkomende en uitgaande post om binnen de vereiste termijnen en met respect voor kwaliteit de uitwisseling van professionele informatie te bevorderen; het typen, vertalen, nazien en opmaken van presentaties; het voorbereiden van documenten voor vergaderingen. U zal mogelijks ook gevraagd worden om deel te nemen aan bepaalde interne en externe vergaderingen en hiervoor presentaties voor te bereiden. De Administratieve Assistente werkt op een zeer ordelijke en systematische wijze en zal bijgevolg haar eigen werk kunnen organiseren met een vrij ruime autonomie. Je profiel Nauwkeurig, harde werker, zeer ordelijk, proactief en betrokken; Beschikbaar, vaardigheid om gemakkelijk van de ene taak naar de andere te wisselen; Goed organisatietalent; Aanleg om in team te werken; Problem-solver; Zin voor vertrouwelijkheid, discretie; Gemakkelijk in de omgang.

  • Zelfstandige Kinesitherapeut / Kinesitherapeute (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ROOSENS ELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de behandeling van kinderen en jongeren met een motorische ontwikkelingsachterstand, leerproblemen en ademhalingsproblemen.

Zoek naar antwoorden van The Point in sociale netwerken
Look for responds of The Point in social networks

Lees alle opmerkingen voor The Point. Laat een reactie achter voor The Point. The Point bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for The Point. Leave a respond for The Point. The Point on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie The Point op de google maps. Adres en contacten The Point
Location of The Point on the google maps. Address and contacts of The Point

Andere gerelateerde bedrijven als come The Point The Point: G. AERNOUTS | FIDIAS | FDR Presse | MONIQUE VANDEPUTTE | Lambert Vrancken

Other related companies as The Point: G. AERNOUTS | FIDIAS | FDR Presse | MONIQUE VANDEPUTTE | Lambert Vrancken

The Point is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is The Point, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03499114990. Het bedrijf The Point bevindt zich op het adres: Meensesteenweg 75; 8800; Roeselare. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 374,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 784,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Snack-bars. Producten gemaakt in The Point zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van The Point is Administratie van economische programma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van The Point is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van The Point, openstaande posities, locatie van The Point op de kaart.

The Point is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is The Point, company assigned to the tax number BE03499114990. The company The Point is located at the address: Meensesteenweg 75; 8800; Roeselare. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 374,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 784,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Snack-bars. Products created in The Point were not found.
The main activity of The Point is Administration of Economic Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of The Point is not available. You also can look at reviews of The Point, open positions, location of The Point on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over The Point, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf The Point, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about The Point, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company The Point, employees, financial statistics.