FLB.T.C. NV

Contactgegevens FLB.T.C. NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLB.T.C. NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLB.T.C. NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Industrieterrein 2 3290 Diest - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-13-31-37-08 32-13-31-37-08

Fax (fax): 32-13-33-51-74 32-13-33-51-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLB.T.C. NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLB.T.C. NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLB.T.C. NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLB.T.C. NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLB.T.C. NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLB.T.C. NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLB.T.C. NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLB.T.C. NV
Products information FLB.T.C. NV

BTW identificatienummer (tax): BE09132354736
Ondernemingsnummer: 8536621093
Hoofdstad (capital): 425,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 308,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in FLB.T.C. NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Agriculture & Livestock

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLB.T.C. NV
(Get full report from official database of BE for FLB.T.C. NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLB.T.C. NV
Addition kinds of activities for FLB.T.C. NV

2824. Organische vezels, noncellulosic | Organic fibers, noncellulosic
24990000. Houtproducten, NEC | Wood products, nec
38610102. Brownprint doek of papier, gevoelig | Brownprint cloth or paper, sensitized
45220103. Bezienswaardigheden vliegtuig service | Sightseeing airplane service
48130100. Lokale en lange afstand telefooncommunicatie | Local and long distance telephone communications

Werken bij FLB.T.C. NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLB.T.C. NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLB.T.C. NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLB.T.C. NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Orderpickers gezocht - Volvo logistics - Oostakker (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE JOBS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Op zoek naar een boeiende job, waarbij je nauwkeurig kan werken en snel resultaat kan zien? voor VOLVO LOGISTICS zoeken wij orderpickers! Je verzamelt bestellingen volgens instructies die je doorkrijgt. Hierbij heb je oog voor kwaliteit en snelheid.

 • MRP PLANNER VLEESWARENFABRIKANT (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor één van onze klanten, een vleeswarenfabrikant in het Gentse, zijn we op zoek naar een MRP planner. Ben je in het bezit van een bachelorsdiploma logistiek? Heb je reeds een eerste relevante werkervaring achter de rug? Ben je hands-on en super gemotiveerd? Dan is deze job zeker iets voor jou? Als MRP planner zal je zorgen voor een correcte en tijdige productbeschikbaarheid van de grondstoffen. je zet voorstellen om in orders je zorgt voor optimale voorraadniveaus je houdt rekening met het voorziene budget je staat in voor de follow-up met de leveranciers en magazijniers je zorgt er voor dat de leveringen tijdig kunnen gebeuren je staat in voor de follow-up van de contracten met de klanten je staat in contact met de inkoopafdeling enzovoort Je werkt van maandag tot en met vrijdag binnen daguren. Je zal opstarten op interimbasis. Voorlopig is dit om de drukte op te vangen, een vast contract kan dus niet gegarandeerd worden.

 • Management Assistant (m/v) (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je verleent administratieve en organisatorische bijstand aan de Algemeen Directeur en de leden van het directiecomité teneinde bij te dragen tot het goede verloop van hun dagelijkse activiteiten. Dit betekent : - Je ondersteunt de directie door voor hen een aantal administratieve taken ter harte te nemen ; - Je verzekert het secretariaat, het onthaal van de bezoekers alsook het telefonisch onthaal voor de Algemeen Directeur ; - Je staat in voor het goede verloop van de dossiers met betrekking tot kwaliteitszorg en algemene diensten en draagt zo bij tot de optimalisering van de algemene organisatie. Tenslotte ondersteun je het HR Team bij een aantal administratieve taken zoals beheer interims, diverse uitnodigingen aan personeelsevenementen en vertalingen.

 • Servicetechnieker (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf actief in de Automotive Sector regio Gent te Deinze zijn wij op zoek naar een Servicetechnieker (m/v) Je zal instaan voor assemblage werk in de productieafdeling Je bent verantwoordelijk voor de installatie, reparatie en het afregelen van de apparatuur ter plaatse bij klanten Je zal ook training en uitleg geven aan klanten Dit is een heel gevarieerde job: productie- en installatiewerk, communicatie met klanten en uitvoeren van installaties en herstellingen.

 • Verpakker stalen rollen (SINT-KRUIS-WINKEL)

  Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

  Bedrijf: Start People Lokeren

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben je op zoek naar een goed betaalde job met werkzekerheid? Dan is dit de ideale job voor jou! Voor onze klant te regio Zelzate-Gent zijn wij op zoek naar gemotiveerde inpakkers van staalproducten. Jouw taken bestaan uit het inpakken van grote rollen staal (coils genaamd) of vlakplaten. Dit doe je met hulp van staalband, hardboard en papier volgens de eigen veiligheidsvoorschriften

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - voltijds - Merelbeke (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Zedelgem - Torhout (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio Ichtegem (ICHTEGEM)

  Regio: ICHTEGEM

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! In 2016 ontving Familiezorg West-Vlaanderen vzw de ADMB Award voor haar intensief en persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming. Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

 • Huishoudhulp regio Loppem (M/V) (LOPPEM)

  Regio: LOPPEM

  Bedrijf: DAOUST BRUGGE

  Type: Dienstenchequebaan

  Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

 • STUDENTENJOB WINKELINVENTARIS - MA AVOND 15 OKT (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

  Type: Studentenjob

  Samen met een team van 8 medewerkers zal je worden ingezet voor het inventariseren van de aanwezige kledingsstukken en accessoires Met behulp van een handscannertje scan je de barcodes in Dit is eenvoudig en repititief werk en gebeurt onderbegeleiding van een winkelverantwoordelijke

 • Dakwerker (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: Dakwerken de Hoon

  Type: Vaste Job

  Als algemeen dakwerker sta je in voor hellende en platte daken, timmerwerken en isolatiewerken

 • Relaxatietherapeut(e) (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: EMILY VANDENBUSSCHE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor de uitbreiding van Praktijk De Kade zijn we op zoek naar een relaxatietherapeut(e).

Zoek naar antwoorden van FLB.T.C. NV in sociale netwerken
Look for responds of FLB.T.C. NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLB.T.C. NV. Laat een reactie achter voor FLB.T.C. NV. FLB.T.C. NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLB.T.C. NV. Leave a respond for FLB.T.C. NV. FLB.T.C. NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLB.T.C. NV op de google maps. Adres en contacten FLB.T.C. NV
Location of FLB.T.C. NV on the google maps. Address and contacts of FLB.T.C. NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLB.T.C. NV FLB.T.C. NV: HEUVELMAN | FABISA (SCANTEC) SA | JEAN-PIERRE MARICHAL | BUREAU AKSENT | Numeco B.V.B.A.

Other related companies as FLB.T.C. NV: HEUVELMAN | FABISA (SCANTEC) SA | JEAN-PIERRE MARICHAL | BUREAU AKSENT | Numeco B.V.B.A.

FLB.T.C. NV is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLB.T.C. NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09132354736. Het bedrijf FLB.T.C. NV bevindt zich op het adres: Industrieterrein 2 3290 Diest - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 425,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 308,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Agriculture & Livestock. Producten gemaakt in FLB.T.C. NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLB.T.C. NV is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLB.T.C. NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLB.T.C. NV, openstaande posities, locatie van FLB.T.C. NV op de kaart.

FLB.T.C. NV is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLB.T.C. NV, company assigned to the tax number BE09132354736. The company FLB.T.C. NV is located at the address: Industrieterrein 2 3290 Diest - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 425,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 308,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Agriculture & Livestock. Products created in FLB.T.C. NV were not found.
The main activity of FLB.T.C. NV is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLB.T.C. NV is not available. You also can look at reviews of FLB.T.C. NV, open positions, location of FLB.T.C. NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLB.T.C. NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLB.T.C. NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLB.T.C. NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLB.T.C. NV, employees, financial statistics.