ENDERMOLOGIE CONCEPT-MATHIEU

Contactgegevens ENDERMOLOGIE CONCEPT-MATHIEU: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ENDERMOLOGIE CONCEPT-MATHIEU: address, phone, fax, email, website, opening hours

ENDERMOLOGIE CONCEPT-MATHIEU

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Godefroid 34; 5000; Namur, België

Telefoon (phone): 081 65 98 44 (+32-081 65 98 44) 081 65 98 44 (+32-081 65 98 44)

Fax (fax): +32 (59) 119-45-70 +32 (59) 119-45-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ENDERMOLOGIE CONCEPT-MATHIEU: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ENDERMOLOGIE CONCEPT-MATHIEU"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ENDERMOLOGIE CONCEPT-MATHIEU"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ENDERMOLOGIE CONCEPT-MATHIEU, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ENDERMOLOGIE CONCEPT-MATHIEU. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ENDERMOLOGIE CONCEPT-MATHIEU, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ENDERMOLOGIE CONCEPT-MATHIEU. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ENDERMOLOGIE CONCEPT-MATHIEU
Products information ENDERMOLOGIE CONCEPT-MATHIEU

BTW identificatienummer (tax): BE02022827148
Ondernemingsnummer: 8294647216
Hoofdstad (capital): 875,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 146,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in ENDERMOLOGIE CONCEPT-MATHIEU zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Slimming salons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ENDERMOLOGIE CONCEPT-MATHIEU
(Get full report from official database of BE for ENDERMOLOGIE CONCEPT-MATHIEU)

Aanvulling soorten activiteiten voor ENDERMOLOGIE CONCEPT-MATHIEU
Addition kinds of activities for ENDERMOLOGIE CONCEPT-MATHIEU

2891. Lijmen en sealants | Adhesives and sealants
738903. Reclame-, promotie- en beursdiensten | Advertising, promotional, and trade show services
07230000. Crop voorbereiding diensten voor de markt | Crop preparation services for market
15419908. Prefabbouwbouw, industriële | Prefabricated building erection, industrial
17990600. Home / kantoor interieurs afwerking, inrichting en renovatie | Home/office interiors finishing, furnishing and remodeling
22210804. Velvets, synthetische vezel en zijde | Velvets, manmade fiber and silk
22730101. Vloerbekleding van vliegtuigen, met uitzondering van rubber of plastic | Aircraft floor coverings, except rubber or plastic
36639910. Ruimte satelliet communicatie apparatuur | Space satellite communications equipment
50630303. Besturing en signaaldraad en kabel, inclusief coaxiaal | Control and signal wire and cable, including coaxial

Werken bij ENDERMOLOGIE CONCEPT-MATHIEU: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ENDERMOLOGIE CONCEPT-MATHIEU: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ENDERMOLOGIE CONCEPT-MATHIEU. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ENDERMOLOGIE CONCEPT-MATHIEU. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur met mechanische en basis elektrische kennis (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het monteren van tribunes (in teamverband) die je reeds voorbereiddde in het atelier. Op voorhand denk je grondig na over de stappen van het bouwproces en je hebt inzicht in het uit te voeren werk. Naast montage van nieuwe tribunes, zal je ook instaan voor het onderhoud. Hierbij voer je werkzaamheden uit zoals nulmetingen bij nieuwe onderhoudscontracten, onderhoud en herstellingen. Daarnaast zal je ook af en toe interventies moeten uitvoeren. Je houdt de voortgang van je projecten ook in het oog.

  • Ploegbaas (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een ploegbaas regio Beringen: - Nemen van de leiding op een werf voor het installeren van elektrische installaties, gaande van    montage, bekabeling t.e.m het aansluiten - Plannen en voorbereiden van werkzaamheden in samenspraak met de projectleider - Productief meewerken op de werf, tijdig bestellen van de nodige materialen en hulpmiddelen -Werkinstructies geven aan je team en toezien op de correcte uitvoering van de werkzaamheden tegen het vooropgestelde rendement - Bewaken van de veiligheid op de werf.  

  • Service monteur (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant gelegen te Mechelen zoekt momenteel 2 servicemonteurs. Als ervaren monteur sluit je poortautomatisatie aan volgens de wensen van de professionele klant. Zowel domotica als plc-sturingen hebben hierdoor geen geheimen voor jou. Ook voer je onderhouds- en herstellingswerken dagdagelijks uit.

  • Huishoudhulp (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: DCO Dienst aan Huis Melle

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in om bij mensen thuis te poetsen met dienstencheques. je bent gemotiveerd en poetsen is jouw passie je kunt zelfstandig werken je kunt je flexibel verplaatsen je hebt een stralende glimlach en je bent enthousiast

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Gent - Ledeberg - Gentbrugge (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Huishoudhulp in Nazareth (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • Werken als huishoudhulp Itegem (ITEGEM)

    Regio: ITEGEM

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Jobstudent vulploeg supermarkt (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: Agilitas Houthalen

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Beringen zoeken wij gemotiveerde jobstudent winkelmedewerkers, om enkele dagen door de week na school te werken (van 17u00 tot 20u00). Het helpen lossen van vrachtwagens Het aanvullen van de rekken Het spiegelen van de rekken Ervoor zorgen dat de winkel er verzorgd uitziet Klanten verder helpen als ze iets niet vinden of vragen hebben

  • CNC OPERATOR (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: F.A. TOOLING

    Type: Vaste Job

    Je hoofdtaak is het programmeren en bedienen van CNC gestuurde machines: in hoofdzaak een draad erodeer machine (Charmille) en een frees machine (Hermele). Wij maken prototypes van machines en tooling op maat van klanten voor de auto en electronica industrie, hiervoor moeten nieuwe onderdelen gemaakt worden of bestaande aangepast worden. Een hoge nauwkeurigheid is vaak vereist. De programmatie kan via een CAD/CAM systeem gebeuren, afhankelijk van de complexiteit. Samen met de design engineers kan je een planning opmaken en stukken afwerken afhankelijk van de prioriteit.

  • LOGISTIEK ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: PURE DIFFUSION

    Type: Vaste Job

    Hou je van afwisseling in je werk, ben je in staat zelfstandig initiatief te nemen en heb je een probleemoplossende houding? Deins je niet terug van veel communicatie met klanten, leveranciers en transporteurs zowel in het Nederlands, Engels als Frans en ben je analytisch ingesteld? Ben je bovendien fysiek sterk genoeg om tijdens bepaalde periodes zware dozen te tillen (alsook behandeling van goederen) en heb je een representatief voorkomen? Dan ben jij misschien wel de perfecte persoon om ons jong & enthousiast team aan te vullen! Uitgebreide computerkennis en/of ervaring in distributie zijn een pluspunt!

  • HVAC technieker (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: TW KLIMATICS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Plaatsen van airco/ warmtepomp systemen.

  • orderpicker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SHOPWEDO

    Type: Leercontract

    Shopwedo is gespecialiseerd in het verlenen van e-fulfilment diensten voor webshops. Wij zorgen ervoor dat de afhandeling van webshop bestellingen snel, goedkoop en efficiënt gebeuren. Wij stockeren de goederen in ons magazijn, wij controleren de kwaliteit en kwantiteit van de geleverde goederen, wij picken en packen de goederen waarna deze verzonden worden binnen heel Europa.

Zoek naar antwoorden van ENDERMOLOGIE CONCEPT-MATHIEU in sociale netwerken
Look for responds of ENDERMOLOGIE CONCEPT-MATHIEU in social networks

Lees alle opmerkingen voor ENDERMOLOGIE CONCEPT-MATHIEU. Laat een reactie achter voor ENDERMOLOGIE CONCEPT-MATHIEU. ENDERMOLOGIE CONCEPT-MATHIEU bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ENDERMOLOGIE CONCEPT-MATHIEU. Leave a respond for ENDERMOLOGIE CONCEPT-MATHIEU. ENDERMOLOGIE CONCEPT-MATHIEU on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ENDERMOLOGIE CONCEPT-MATHIEU op de google maps. Adres en contacten ENDERMOLOGIE CONCEPT-MATHIEU
Location of ENDERMOLOGIE CONCEPT-MATHIEU on the google maps. Address and contacts of ENDERMOLOGIE CONCEPT-MATHIEU

Andere gerelateerde bedrijven als come ENDERMOLOGIE CONCEPT-MATHIEU ENDERMOLOGIE CONCEPT-MATHIEU: JOROSOFT | V. MAZZULLI | THIERS-HORIZON | R. BERTRAND | Mortier

Other related companies as ENDERMOLOGIE CONCEPT-MATHIEU: JOROSOFT | V. MAZZULLI | THIERS-HORIZON | R. BERTRAND | Mortier

ENDERMOLOGIE CONCEPT-MATHIEU is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ENDERMOLOGIE CONCEPT-MATHIEU, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02022827148. Het bedrijf ENDERMOLOGIE CONCEPT-MATHIEU bevindt zich op het adres: Rue Godefroid 34; 5000; Namur. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 875,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 146,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Slimming salons. Producten gemaakt in ENDERMOLOGIE CONCEPT-MATHIEU zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ENDERMOLOGIE CONCEPT-MATHIEU is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ENDERMOLOGIE CONCEPT-MATHIEU is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ENDERMOLOGIE CONCEPT-MATHIEU, openstaande posities, locatie van ENDERMOLOGIE CONCEPT-MATHIEU op de kaart.

ENDERMOLOGIE CONCEPT-MATHIEU is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is ENDERMOLOGIE CONCEPT-MATHIEU, company assigned to the tax number BE02022827148. The company ENDERMOLOGIE CONCEPT-MATHIEU is located at the address: Rue Godefroid 34; 5000; Namur. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 875,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 146,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Slimming salons. Products created in ENDERMOLOGIE CONCEPT-MATHIEU were not found.
The main activity of ENDERMOLOGIE CONCEPT-MATHIEU is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ENDERMOLOGIE CONCEPT-MATHIEU is not available. You also can look at reviews of ENDERMOLOGIE CONCEPT-MATHIEU, open positions, location of ENDERMOLOGIE CONCEPT-MATHIEU on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ENDERMOLOGIE CONCEPT-MATHIEU, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ENDERMOLOGIE CONCEPT-MATHIEU, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ENDERMOLOGIE CONCEPT-MATHIEU, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ENDERMOLOGIE CONCEPT-MATHIEU, employees, financial statistics.