BELGISCHE KEURSLAGERS

Particuliere bedrijvencommunicatie • BELGISCHE KEURSLAGERS
Private companiesCommunications • BELGISCHE KEURSLAGERS

Contactgegevens BELGISCHE KEURSLAGERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BELGISCHE KEURSLAGERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BELGISCHE KEURSLAGERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHOOLSTRAAT 2; 9040; GENT, België

Telefoon (phone): 92291423 (+32-92291423) 92291423 (+32-92291423)

Fax (fax): +32 (10) 300-62-57 +32 (10) 300-62-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BELGISCHE KEURSLAGERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BELGISCHE KEURSLAGERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BELGISCHE KEURSLAGERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BELGISCHE KEURSLAGERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BELGISCHE KEURSLAGERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BELGISCHE KEURSLAGERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BELGISCHE KEURSLAGERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BELGISCHE KEURSLAGERS
Products information BELGISCHE KEURSLAGERS

BTW identificatienummer (tax): BE03349151611
Ondernemingsnummer: 4933105468
Hoofdstad (capital): 247,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 770,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in BELGISCHE KEURSLAGERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Slagers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BELGISCHE KEURSLAGERS
(Get full report from official database of BE for BELGISCHE KEURSLAGERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BELGISCHE KEURSLAGERS
Addition kinds of activities for BELGISCHE KEURSLAGERS

22580000. Kant- en warpbreedtefabrieken | Lace and warp knit fabric mills
28160103. Loodpigmenten: witte lood, loodoxiden, loodsulfaat | Lead pigments: white lead, lead oxides, lead sulfate
34440508. Wasserette, plaatmetaal | Laundry hampers, sheet metal
36799915. Spraakcontroles | Voice controls
51130202. Schotels, wegwerp plastic en papier | Dishes, disposable plastic and paper

Werken bij BELGISCHE KEURSLAGERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BELGISCHE KEURSLAGERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BELGISCHE KEURSLAGERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BELGISCHE KEURSLAGERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Ploegleider (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt als people manager de leiding over een groep medewerkers die jij die werken binnen ons productieproces en je werkt nauw samen met andere collega-afdelingsverantwoordelijken. Je beschikt over de maturiteit en uitstraling om mensen aan te sturen, te ondersteunen en om hun vragen te beantwoorden. Je leert de verschillende stappen in het productieproces hands-on aan, zodat je weet wat er moet gebeuren binnen de afdeling. Je rapporteert aan de Productie Manager en kan meedenken over oplossingen. Je verzorgt het administratieve luik van de afdeling, maakt planningen op, volgt het productieproces op en springt bij waar nodig.

  • Operator (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Algemene werkorganisatie: toezicht houden, interventies bij problemen, controlebeurten, orde en netheid van het machinepark - Machinebediening en instellen van de parameters in het spuitprogramma; - Optreden tijdens het productieproces om fouten te vermijden en de kwaliteit te garanderen; - Rapportering en administratie.

  • Nazichter-kwaliteitscontroleur - Idustriële voertuigen (m/v) (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: Actief Interim Westmalle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je taak bestaat erin onderdelen van wagens of volledige wagens te controleren op de kwaliteit van het uitgevoerde werk; Je duidt gemaakte fouten aan, herstelt ze eventueel zelf of laat ze herstellen; Je doet voorstellen of stelt maatregelen voor aan de productieverantwoordelijken om deze fouten in de toekomst te vermijden.

  • Supervisor (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ? Je hebt de leiding over een team mensen en bent dagelijks bezig met de begeleiding sturing en coaching. ? Als Supervisor ben je verantwoordelijk voor de resultaten van je team voor wat betreft productiviteit kwaliteit en efficiëntie. Je slaagt erin om je eigen targets te vertalen naar concrete doelen voor je team en stuurt je medewerkers in de juiste richting. ? Je informeert over de dagelijkse werking van het project en rapporteert probleemsituaties. ? Je helpt de agents om hun targets te behalen. Je ziet potentieel en haalt het beste uit je mensen naar boven. ? Door je enthousiasmerende en dynamische aanpak slaag je er als Supervisor je team blijvend te motiveren. ? Je houdt op regelmatige basis evaluatie- en functioneringsgesprekken. ? Als Supervisor werk je mee aan en denk je na over de verdere organisatie van de afdeling en de noodzakelijke procesverbeteringen.

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Melle - Merelbeke (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP KORTRIJK (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: YOUR FREETIME

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Your Freetime staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Hasselt, 20 uur per week. (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 20 uren per week voor 2 gastgezinnen wonende te Hasselt. Deze zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken en eventueel voorbereiden van maaltijden en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Toffe studentenjob regio Gent (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Zoek je nog een studentenjob en kan je starten 10 of 17 september?  We zoeken voor onze klant regio Gent een student(e) die goed met Office, voornamelijk Excel kan werken.  je beschikt over een uitstekende kennis van Excel en Internet Explorer je spreekt perfect Nederlands en hebt een basiskennis Frans en Engels  je kan vlot overweg met opzoekingswerk  

  • Student tuinonderhoud (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf actief in tuinonderhoud zijn we op zoek naar een student die 4u per week kan werken vanaf april tot eind september.

  • JOBSTUDENTEN ONDERHOUD €12,5/uur - ZATERDAGWERK (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS SINT-AMANDSBERG

    Type: Studentenjob

    Onze klant is een internationaal servicebedrijf actief in schoonmaak, onderhoud, technische ondersteuning,... Voor deze firma zijn we op zoek naar jobstudenten voor industriële reiniging op zaterdag. Je zal hierbij instaan voor schoonmaak in productieruimtes, verwijderen verf en olie, 'grove' opkuis - zwaar werk

  • Assistent winkelmanager voor 1 van onze GAMMA winkels, regio Hasselt (m/v) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: GAMMA

    Type: Vaste Job

    Je bent medeverantwoordelijk voor een Gamma winkel. Je werkt en houdt rekening met de doelstellingen, het commerciële en sociale beleid van de winkelverantwoordelijke, de operations manager en de algemene directie. Je coördineert de activiteiten en staat mee in voor het dagelijkse beheer van de winkel. Je promoot het imago van de winkel. Je stuurt het personeel en motiveert het winkelteam in samenwerking met en onder de leiding en verantwoordelijkheid van de winkelverantwoordelijke. Ten allen tijde kan je andere dagdagelijkse taken overnemen van het winkelpersoneel. Je bent medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. Je bent steeds aanwezig op de winkelvloer en gaat vaak op controle bij de verschillende afdelingen. Je kunt goed plannen en organiseren. Samen zijn jullie de stuwende kracht om onze Van Neerbos bedrijfsvisie te realiseren!

  • tekenaar/ontwerper/projectleider see electrical (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ESK

    Type: Werfreserve

    U functie bestaat erin, nieuwe en bestaande elektrische installaties in kaart te brengen en te ontwerpen. U berekend de kortsluitstromen, spanningsvallen,.....u bent vertrouwt met het tekenpakket see electrical, eco-dial , caneco .. U stuurt een ploeg ploegbazen aan en heeft hen instructies. U kent het AREI U staat in voor het opvolgen van de projecten.

Zoek naar antwoorden van BELGISCHE KEURSLAGERS in sociale netwerken
Look for responds of BELGISCHE KEURSLAGERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BELGISCHE KEURSLAGERS. Laat een reactie achter voor BELGISCHE KEURSLAGERS. BELGISCHE KEURSLAGERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BELGISCHE KEURSLAGERS. Leave a respond for BELGISCHE KEURSLAGERS. BELGISCHE KEURSLAGERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BELGISCHE KEURSLAGERS op de google maps. Adres en contacten BELGISCHE KEURSLAGERS
Location of BELGISCHE KEURSLAGERS on the google maps. Address and contacts of BELGISCHE KEURSLAGERS

Andere gerelateerde bedrijven als come BELGISCHE KEURSLAGERS BELGISCHE KEURSLAGERS: PARCS A CONTENEURS CELLES | FG MEDIA - RADIO CONTACT 2 | EVRARD RAYMOND ET MICHEL | LIFE COMPUTER | VERDIJCK

Other related companies as BELGISCHE KEURSLAGERS: PARCS A CONTENEURS CELLES | FG MEDIA - RADIO CONTACT 2 | EVRARD RAYMOND ET MICHEL | LIFE COMPUTER | VERDIJCK

BELGISCHE KEURSLAGERS is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BELGISCHE KEURSLAGERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03349151611. Het bedrijf BELGISCHE KEURSLAGERS bevindt zich op het adres: SCHOOLSTRAAT 2; 9040; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 247,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 770,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Slagers. Producten gemaakt in BELGISCHE KEURSLAGERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BELGISCHE KEURSLAGERS is communicatie, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BELGISCHE KEURSLAGERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BELGISCHE KEURSLAGERS, openstaande posities, locatie van BELGISCHE KEURSLAGERS op de kaart.

BELGISCHE KEURSLAGERS is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is BELGISCHE KEURSLAGERS, company assigned to the tax number BE03349151611. The company BELGISCHE KEURSLAGERS is located at the address: SCHOOLSTRAAT 2; 9040; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 247,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 770,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Slagers. Products created in BELGISCHE KEURSLAGERS were not found.
The main activity of BELGISCHE KEURSLAGERS is Communications, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BELGISCHE KEURSLAGERS is not available. You also can look at reviews of BELGISCHE KEURSLAGERS, open positions, location of BELGISCHE KEURSLAGERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BELGISCHE KEURSLAGERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BELGISCHE KEURSLAGERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BELGISCHE KEURSLAGERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BELGISCHE KEURSLAGERS, employees, financial statistics.