DE COSTER-VAN MILEGHEM BVBA

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • DE COSTER-VAN MILEGHEM BVBA
Private companiesMetal Mining • DE COSTER-VAN MILEGHEM BVBA

Contactgegevens DE COSTER-VAN MILEGHEM BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE COSTER-VAN MILEGHEM BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE COSTER-VAN MILEGHEM BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Jan Leostraat 3; 1731; Asse (Zellik), België

Telefoon (phone): 02 460 17 32; 02 460 63 78; 0475 24 64 38 (+32-02 460 17 32; 02 460 63 78; 0475 24 64 38) 02 460 17 32; 02 460 63 78; 0475 24 64 38 (+32-02 460 17 32; 02 460 63 78; 0475 24 64 38)

Fax (fax): 02 460 63 78 (+32-02 460 63 78) 02 460 63 78 (+32-02 460 63 78)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE COSTER-VAN MILEGHEM BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE COSTER-VAN MILEGHEM BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE COSTER-VAN MILEGHEM BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE COSTER-VAN MILEGHEM BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE COSTER-VAN MILEGHEM BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE COSTER-VAN MILEGHEM BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE COSTER-VAN MILEGHEM BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE COSTER-VAN MILEGHEM BVBA
Products information DE COSTER-VAN MILEGHEM BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02889648437
Ondernemingsnummer: 7812347412
Hoofdstad (capital): 988,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 131,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Doors - Sliding & overhead type; Solar protection - Outside

Product categorie (product category): Shutters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE COSTER-VAN MILEGHEM BVBA
(Get full report from official database of BE for DE COSTER-VAN MILEGHEM BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE COSTER-VAN MILEGHEM BVBA
Addition kinds of activities for DE COSTER-VAN MILEGHEM BVBA

4221. Boerderij product opslag en opslag | Farm product warehousing and storage
202400. Ijs en bevroren woestijnen | Ice cream and frozen deserts
17110200. Loodgieterswerknemers | Plumbing contractors
35539914. Zagen, kracht: bank en tafel, behalve draagbaar: houtbewerking | Saws, power: bench and table, except portable: woodworking
36259910. Marine en marine hulpcontroles | Marine and navy auxiliary controls
36290104. Mercurius boog gelijkrichters (elektrische apparaten) | Mercury arc rectifiers (electrical apparatus)
48220101. Foto transmissie diensten | Photograph transmission services
79970100. Ijs sporten | Ice sports

Werken bij DE COSTER-VAN MILEGHEM BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE COSTER-VAN MILEGHEM BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE COSTER-VAN MILEGHEM BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE COSTER-VAN MILEGHEM BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakoperator | vroege/late | voltijds | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in de regio Herentals zijn wij op zoek naar operators voor de inpaklijn. Jouw takenpakket kan er als volgt uitzien: instellen en ombouwen van de machines controle aan de inpaklijn kwaliteitscontrole van het verpakte product meewerken aan een goed verloop van het inpakproces

  • Allround Onderhoudsmechanieker (M/V) (DILSEN)

    Regio: DILSEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een handelaar in gereedschappen en ijzerwaren voor bouw, industrie, sanitair & park en tuin zijn wij op zoek naar een all round onderhoudsmechanieker (m/v) Het waarborgen van een uitstekende dienst-na-verkoop is één van hun sterkste troeven. Een team van ervaren technici biedt een absolute meerwaarde voor het herstellen en onderhouden van het algemene machinepark. Onderhoud en herstellingen gebeuren op een deskundige en zeer efficiënte manier. Het is dan ook van essentieel belang dat er regelmatig opleidingen worden gevolgd om deze werkzaamheden volgens de specificaties van de fabrikant uit te kunnen voeren.

  • Productiemedewerker reiniging en onderhoud (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is op zoek naar een productiemedewerker die mee zal instaan voor onderhoud en reiniging van de producten. Dat wil zeggen dat je je specifiek bezig zal houden met het ontvangen en uitladen van de produkten, de sortering ervan, het reinigen en ontsmetten  en daarna ook het terugsturen. Indien nodig zullen er na controle ook herstellingen dienen uitgevoerd te worden. Dagelijks sta je dus in voor het reinigingsproces van verhuurd materiaal. Je geeft gegevens in in een specifiek software programma. Je volgt een welbepaalde procedure en volgt prioriteiten op. Je zorgt er mee voor dat de chauffeurs dagelijks het nodige materiaal ter beschikking hebben om de klanten te beleveren. Je krijgt hiervoor een volledige opleiding door de productieverantwoordelijke.

  • Dakwerker (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een bedrijf in onze Leuvense regio zoekt momenteel een dakdekker. Als ervaren dakwerker zal je worden ingezet in diverse opdrachten, zowel platte als schuine daken maar ook restauratie van erkende gebouwen behoort tot de taken. Er wordt verwacht dat je ervaring hebt, in die zin dat je ook echt zelfstandig kan meewerken.

  • Projectleider (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature projectleider zoeken we een kandidaat die volgende taken op zich wil nemen: Verantwoordelijk zijn voor het gehele bouwproject van opstart tot oplevering; Behartigen van klantenbelangen tijdens het bouwdossier; Opmaak uitvoeringsdossier en controle van de werf; Adviseren van klanten gedurende het bouwproces; Aanstellen van onderaannemers bijwonen van werfvergaderingen planningen bijsturen en bewaken; Verantwoordelijk zijn voor het financiële luik van het project.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) voor 8u/week bij gezin te MOL (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een dynamisch persoon (m/v) die op een zelfstandige manier het ganse huishouden voor een gastgezin te Mol kan runnen. Dit voor 8 uren per week, te presteren in 2 dagen. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en voorbereiden van maaltijden. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers en uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Evergem solliciteer via sms (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Commercieel bediende (perfect NL- & FR-talig) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Proactify

    Type: Vaste Job

    Wat doet Proactify? Proactify is een jonge en ambitieuze onderneming die in het leven geroepen om bedrijven te helpen meer controle krijgen over hun verkoop, over hun groei én over hun marge. Dat doen we door proactiviteit te intjecteren in de commerciële werking van onze klanten. Voor onze klanten gaan wij dus proactief op zoek naar nieuwe verkoopkansen en bovendien streven we ernaar onze klanten bij elk project (meer) inzicht te verschaffen in hun markt. Wie zoeken we? Binnen de functie van ‘Commercieel medewerker (perfect NL & FR-talig)’ ben je een onmisbare ondersteuning voor de commerciële werking van onze klanten. In de eerste plaats sta je in voor het telefonisch vastleggen van afspraken voor de buitendienst medewerkers van ons cliënteel, zodat zij efficiënter te werk kunnen gaan. Zij volgen de verkoopafspraken op die door jou worden vastgelegd. Vooraleer een afspraak in te plannen, voer je steeds een telefonisch onderzoek uit om te bepalen in welke mate een afspraak interessant is voor onze klant. Wanneer je dit onder de knie hebt, zal je ook verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van diepgaande marktonderzoeken om onze klanten van inzicht te voorzien in hun huidige situatie en de commerciële opportuniteiten die zich in haar markt bevinden. Onze klanten kunnen steeds bij jou terecht voor praktische vragen. Je bent dus van nature behulpzaam, maar ook ondernemend en een probleem van een klant zie jij eerder als een opportuniteit om iemand te helpen. Bij deze functie is het uitermate belangrijk dat je graag telefoneert aangezien je het grootste deel van je tijd (95%) zal je spenderen aan telefonische contacten. Ook is het noodzakelijk dat je perfect Nederlands en Frans spreekt en schrijft en je het niet erg vindt om af en toe op locatie van de klant te gaan werken. Opleidingen vinden meestal plaats bij de klant ter plaatsen en duren gemiddeld 1 tot 2 weken. Ervaring en diploma’s kunnen een meerwaarde bieden, maar zijn voor ons niet prioritair. Je attitude en de manier waarop je in het leven staat zijn voor ons meer van belang. Positiviteit, enthousiasme en proactiviteit zijn dé kernwaarden binnen Proactify. Het volledige team bezit die eigenschappen dan ook in overvloed waardoor er steeds een vrolijke en energieke sfeer heerst op kantoor. Onze Proactify’ers zetten zich met hart en ziel in om voor elk project de best mogelijke resultaten te behalen en zichzelf steeds te verbeteren. Een hoge leerattitude, gezond verstand en een grote portie enthousiasme zijn dus absolute vereisten voor een echte Proactify’er.

  • ERVAREN DOSSIERBEHEERDER - FIDUCIARY - REGIO Aalter (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: BLAKE & PARTNERS

    Type: Vaste Job

    Wat is jouw takenpakket? Je bent dé vertrouwenspersoon van je klanten. Je start met de verwerking van boekhoudkundige documenten. Je neemt ook het fiscale luik voor jouw rekening. Je begeleidt je klanten zowel inzake boekhouding als fiscaliteit

  • Senior dossierbeheerder / Accountant - Regio Wemmel (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Gespecialiseerd in Accountancy, Tax of Audi? U komt terecht in een accountantskantoor dat zich sinds enkele jaren behartigd over een diverse klantenportefeuille regio Wemmel (kmo's, grotere ondernemingen, vzw's, éénmanszaken, …). Om hun exponentiële groei te ondersteunen, zijn ze momenteel op zoek naar ervaren dossierbeheerder met sterke communicatieve capaciteiten voor hun kantoor. Op termijn krijg je ook de mogelijkheid om aan te sluiten als partner. Als senior dossierbeheerder /accountant ziet jouw takenpakket er zo uit: Je fungeert als eindverantwoordelijke voor de boekhouding & fiscaliteit van jouw klanten Je zorgt voor de accurate afwerking van de verschillende fiscale aangiften zoals de personenbelasting, de vennootschapsbelasting en de BTW. Na elke maand, elk kwartaal of elk boekjaar sta je in voor de balans en bijhorende rapporteringen. U bent de vertrouwenspersoon van de klanten en geeft op een professionele en persoonlijke manier advies. U zorgt in samenwerking met jouw team voor de verdere uitbouw van de klantenportefeuille.

  • Monteur bovenleidingen (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief binnen de montage van bovenleidingen zoeken wij monteurs. Als monteur sta je in voor het monteren en demonteren van bovenleidingen van spoorlijnen. Je voert werken uit aan draagconstructies, draagkabels en rijdraden. We werkt in de buitenlucht, op werven over heel België.

  • Systeembeheerder (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: V-IT

    Type: Zelfstandige activiteit

    V-IT is op zoek naar Systeembeheerders voor regio's Leuven en Mechelen. Dit kan zowel op freelance basis als op de payroll.

Zoek naar antwoorden van DE COSTER-VAN MILEGHEM BVBA in sociale netwerken
Look for responds of DE COSTER-VAN MILEGHEM BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE COSTER-VAN MILEGHEM BVBA. Laat een reactie achter voor DE COSTER-VAN MILEGHEM BVBA. DE COSTER-VAN MILEGHEM BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE COSTER-VAN MILEGHEM BVBA. Leave a respond for DE COSTER-VAN MILEGHEM BVBA. DE COSTER-VAN MILEGHEM BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE COSTER-VAN MILEGHEM BVBA op de google maps. Adres en contacten DE COSTER-VAN MILEGHEM BVBA
Location of DE COSTER-VAN MILEGHEM BVBA on the google maps. Address and contacts of DE COSTER-VAN MILEGHEM BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come DE COSTER-VAN MILEGHEM BVBA DE COSTER-VAN MILEGHEM BVBA: PWA ZUTENDAAL | Van Laere VPE NV | DUVAL FR?RES | ANNIK'S COIFFURE | JACQUES CHAUVEAU

Other related companies as DE COSTER-VAN MILEGHEM BVBA: PWA ZUTENDAAL | Van Laere VPE NV | DUVAL FR?RES | ANNIK'S COIFFURE | JACQUES CHAUVEAU

DE COSTER-VAN MILEGHEM BVBA is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE COSTER-VAN MILEGHEM BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02889648437. Het bedrijf DE COSTER-VAN MILEGHEM BVBA bevindt zich op het adres: Jan Leostraat 3; 1731; Asse (Zellik). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 988,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 131,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Shutters. Lijst met producten zijn Doors - Sliding & overhead type; Solar protection - Outside.
De hoofdactiviteit van DE COSTER-VAN MILEGHEM BVBA is Metaalmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE COSTER-VAN MILEGHEM BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE COSTER-VAN MILEGHEM BVBA, openstaande posities, locatie van DE COSTER-VAN MILEGHEM BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DE COSTER-VAN MILEGHEM BVBA is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE COSTER-VAN MILEGHEM BVBA, company assigned to the tax number BE02889648437. The company DE COSTER-VAN MILEGHEM BVBA is located at the address: Jan Leostraat 3; 1731; Asse (Zellik). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 988,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 131,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Shutters. List of products are Doors - Sliding & overhead type; Solar protection - Outside.
The main activity of DE COSTER-VAN MILEGHEM BVBA is Metal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DE COSTER-VAN MILEGHEM BVBA is not available. You also can look at reviews of DE COSTER-VAN MILEGHEM BVBA, open positions, location of DE COSTER-VAN MILEGHEM BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE COSTER-VAN MILEGHEM BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE COSTER-VAN MILEGHEM BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE COSTER-VAN MILEGHEM BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE COSTER-VAN MILEGHEM BVBA, employees, financial statistics.