Mara NV

Contactgegevens Mara NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Mara NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Mara NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Jaminéstraat 44; 3700; Tongeren, België

Telefoon (phone): 012 26 24 68 (+32-012 26 24 68) 012 26 24 68 (+32-012 26 24 68)

Fax (fax): +32 (81) 337-31-93 +32 (81) 337-31-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Mara NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Mara NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Mara NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Mara NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Mara NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Mara NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Mara NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Mara NV
Products information Mara NV

BTW identificatienummer (tax): BE07446777343
Ondernemingsnummer: 7957366943
Hoofdstad (capital): 886,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 117,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in Mara NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Shoes and slippers - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Mara NV
(Get full report from official database of BE for Mara NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Mara NV
Addition kinds of activities for Mara NV

179906. Home / kantoor interieurs afwerking, inrichting en renovatie | Home/office interiors finishing, furnishing and remodeling
335799. Non-ferro wiredrawing en isolatie, nec | Nonferrous wiredrawing and insulating, nec
344404. Metalen vloeren en zijwanden | Metal flooring and siding
22530503. Body kousen, breien | Body stockings, knit
22810201. Acetaatgaren, gesponnen: gemaakt van gekochte stapel | Acetate yarn, spun: made from purchased staple
38250207. Diode en transistor testers | Diode and transistor testers
39490806. Ping-pong apparatuur en benodigdheden, behalve tafels | Ping-pong equipment and supplies, except tables
65539900. Begraafplaatsonderdelen en ontwikkelaars, nec | Cemetery subdividers and developers, nec

Werken bij Mara NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Mara NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Mara NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Mara NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote drukkerij zijn wij op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met een C rijbewijs. Deze chauffeur zal elke maandag en dinsdag drukwerk leveren over gans België en Nederland tot Amsterdam. Klanten zijn meestal bedrijven of De Post of een verzendfirma. Deze firma's situeren zich op bedrijventerreinen. Nooit leveren bij particulieren. 4 à 12 stops/dag. De chauffeur vertrekt 's ochtends tussen 6u en 8u, terug ten laatste tegen 18u00. Soms werkdagen van 11 uur, soms ook maar 7 à 8 uur. De starttijd en het aantal werkuren is afhankelijk van de bestemming en bestellingen die geleverd moeten worden. Het drukwerk staat op pallets en deze staan 's ochtends klaar, de chauffeur laadt zelf de vrachtwagen a.d.h.v. de afleverbonnen. Lossen doe je met elektrische transpallet en gebeurt via de laadklep. Manueel lossen kan voorkomen.

  • Technisch Receptioniste (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    U staat in voor het professioneel onthaal van de bezoekers en leveranciers. U beantwoordt de binnenkomende telefoons en helpt waar nodig. U bent verantwoordelijk voor de interne postverwerking en -verdeling. Bijkomend staat u in voor de administratieve ondersteuning aan de verschillende afdelingen (controle van facturen, input werk, mailings, ...) Bedrijfsomschrijving Onze klant is een internationale en toonaangevende speler in de automotive sector. Je komt terecht in een zeer prestigieuze omgeving. Omschrijving U staat in voor het professioneel onthaal van de bezoekers en leveranciers. U beantwoordt de binnenkomende telefoons en helpt waar nodig. U bent verantwoordelijk voor de interne postverwerking en -verdeling. Bijkomend staat u in voor de administratieve ondersteuning aan de verschillende afdelingen (controle van facturen, inputwerk, mailings, ...)

  • Redder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: T-INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken iemand die met een grote zin voor verantwoordelijkheid zijn taken wil opnemen. Je bent verantwoordelijk voor alle zwemmers en zorgt samen met je collega's voor een optimale werking. Je verleent hulp waar nodig en zorgt ook voor het onderhoud van het zwembad. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote speler in de cultuur- en sportwereld. In hun vestigingen is het steeds aangenaam vertoeven en heerst er een toffe sfeer. Ze gaan steeds voor de combinatie van zwemmen met dat tikkeltje meer en welness. 

  • Shopmanager fashion m/v 38u (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een gedreven verkoper/verkoopster? Ben je een geboren people manager en leider en wil je je leidinggevende vaardigheden verder ontwikkelen? Heb je een passie voor fashion? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken. Voor onze klant, een op en top Belgisch modebedrijf, zijn we op zoek naar een Shopmanager 38u om het team te Zottegem te versterken. Als Shopmanager ben je de sturende en motiverende leider in je winkel. Je garandeert de klant een warm welkom en een uitmuntende service. Tegelijk verfijn je de inspirerende uitstraling van de winkel. Met originele visual merchandising-ideeën geef je iedere klant een thuisgevoel dat hij altijd opnieuw wil beleven. Dát is meteen jouw grootste voldoening die je de drive geeft om nog verder te gaan. Doe de winkelomzet stijgen en hou het personeelsbudget onder controle. Analyseer de cijfers, ontwikkel de juiste actiepunten en bepaal dé prioriteiten: organiseer je team en help jouw collega's (pro)actief om de salesdoelstellingen te realiseren. Ontpop je tot een échte people manager die medewerkers gemotiveerd inplant en (administratief) opvolgt. In een aangename werksfeer geef je hen opleiding, coaching en begeleiding zodat hun salesvaardigheden nog verbeteren.

  • Gemotiveerde monteur bouw! (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de montage van prefab elementen, zijn wij op zoek naar mensen die ambitie hebben om als monteur te werken. Denk jij de kandidaat te zijn met de nodige portie goesting om de job aan te leren?

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Ingelmunster (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp regio Roeselare (BEVEREN-ROESELARE)

    Regio: BEVEREN-ROESELARE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Jobstudenten zaterdagwerk (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Studentenjob

    Ben je student en vrij om op zaterdag te werken ? We zoeken nog 5 studenten om te werken van 7u tot 16u. Hulp in de productie en verpakking; Neem snel contact op met Konvert Interim Diksmuide op 051.50.22.67 of mail ons [email protected]

  • STUDENT Barman Voltijds (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Camping Campina / BVBA Dageraad 16

    Type: Studentenjob

    In onze brasserie, gelegen op de Dageraadplaats, zijn wij op zoek naar een positief en enthousiast persoon om ons team te versterken. Je neemt de bestellingen op, je staat in voor het serveren van de gerechten en dranken. Je ruimt de tafels af en dekt ze in. Je zorgt voor de bediening zowel aan de bar, in de zaal als op het terras.

  • Consultant Rekrutering & Selectie (EDINGEN)

    Regio: EDINGEN

    Bedrijf: VERPOUCKE CONSULTING

    Type: Vaste Job

    Na een grondige analyse van de klantenbehoeften en de functiebeschrijving van het gezochte profiel, ben je als Consultant verantwoordelijk voor het rekruteringsproces van A tot Z. Jouw verantwoordelijkheden zijn: Bij de opstart van een vacature, stel je een catchy advertentietekst op die de juiste kandidaten zal aantrekken. Via alle mogelijke kanalen en sociale media zoek je naar de juiste profielen en benader je deze op een actieve manier. Je screent potentiële kandidaten, voert interviews volgens de STAR-methodiek, redigeert rapporten, vraagt referenties na, … kortom: je doet er alles aan om de juiste kandidaten te selecteren. Het opbouwen van een goed contact met de klanten (veel van onze klanten zijn gerenommeerde bedrijven waar we reeds een jarenlange samenwerking hebben mee uitgebouwd). Als lid van het team Recruitment & Selection werk je hand in hand met je collega’s op een efficiënte en resultaatgerichte manier. Je werkt vanuit de uitvalsbasis in Edingen en rapporteert aan de teamleader R&S. Trefwoorden: Recruiter, HR, search, hunting, rekrutering en selectie, kanaal, sociale media, recruitment, human resources, werving en selectie, direct search, headhunting, headhunter, uitzendconsulent, uitzending, interim, ….

  • Winkelverantwoordelijke colora Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: BOSS paints

    Type: Vaste Job

    De zelfstandig zaakvoerder/eigenaar van colora Dendermonde is op zoek naar een winkelverantwoordelijke om haar winkel te leiden en haar team aan te sturen. Je neemt operationeel leiding over de winkel: Je coacht en begeleidt je medewerkers en evalueert hen zodat zij zich optimaal ontwikkelen, zowel professioneel als persoonlijk. 50% van de tijd ben je commercieel bezig met het bedienen van de klanten

  • Splendit - Functional Analyst (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are currently on the lookout for functional analysts for Brussels, Gent and Antwerp. As an experienced Functional Analyst you are the spokesperson between the development team and the management team. Functional Analyst Responsibilities Be an authority in his area of specialization Analyse the existing systems and highlight areas of improvement Enhance opportunities by identifying new software/service to be developed Analyse and decompose complex requirements Perform gap analysis and recommend solutions Fulfil the role of a subject matter expert in requirement elicitation Document requirements, create functional specifications and prepare wireframes/flowcharts Oversee the development of the product as per the specifications Facilitate change and configuration management Monitor performance, discover variances and propose necessary actions. Validate the functionality of the end product according to the requirement specifications Prepare technical user manuals, system configuration documents and other technical reports Skill set Thorough knowledge of the area of specialization Analytical and investigation skills Ability to understand the bigger picture Working knowledge of data and process modelling Elicitation and comprehension skills Grip over database concepts like Dbms, ETL and SQL Good command over spoken and written communication Organizational and presentation skills Interpersonal and managerial skills You speak fluent English, Dutch and/or French Our consultants share their experiences and are given every opportunity to enhance them at the projects with our partners. We offer you all this in return for your enthusiasm and flexibility. Are you an It'er in body and mind and looking to join our team of professionals? Do not hesitate to contact us.

Zoek naar antwoorden van Mara NV in sociale netwerken
Look for responds of Mara NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Mara NV. Laat een reactie achter voor Mara NV. Mara NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Mara NV. Leave a respond for Mara NV. Mara NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Mara NV op de google maps. Adres en contacten Mara NV
Location of Mara NV on the google maps. Address and contacts of Mara NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Mara NV Mara NV: CITIBANK | NIC VANDAELE | Exobois NV | AMBER BRUIDSCOUTURE BVBA | FOCROUL

Other related companies as Mara NV: CITIBANK | NIC VANDAELE | Exobois NV | AMBER BRUIDSCOUTURE BVBA | FOCROUL

Mara NV is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Mara NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07446777343. Het bedrijf Mara NV bevindt zich op het adres: Jaminéstraat 44; 3700; Tongeren. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 886,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 117,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Shoes and slippers - Retail. Producten gemaakt in Mara NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Mara NV is Metaalmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Mara NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Mara NV, openstaande posities, locatie van Mara NV op de kaart.

Mara NV is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Mara NV, company assigned to the tax number BE07446777343. The company Mara NV is located at the address: Jaminéstraat 44; 3700; Tongeren. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 886,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 117,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Shoes and slippers - Retail. Products created in Mara NV were not found.
The main activity of Mara NV is Metal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Mara NV is not available. You also can look at reviews of Mara NV, open positions, location of Mara NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Mara NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Mara NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Mara NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Mara NV, employees, financial statistics.