De Smet

Contactgegevens De Smet: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Smet: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Smet

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Stationsstraat 3; 9660; Brakel (Nederbrakel), België

Telefoon (phone): 055 42 30 85 (+32-055 42 30 85) 055 42 30 85 (+32-055 42 30 85)

Fax (fax): +32 (10) 312-97-64 +32 (10) 312-97-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Smet: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Smet"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Smet"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Smet, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Smet. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Smet, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Smet. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Smet
Products information De Smet

BTW identificatienummer (tax): BE05320098876
Ondernemingsnummer: 3186279296
Hoofdstad (capital): 120,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 498,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in De Smet zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Shoes and slippers - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Smet
(Get full report from official database of BE for De Smet)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Smet
Addition kinds of activities for De Smet

5141. Levensmiddelen, algemene lijn | Groceries, general line
5271. Stacaravans | Mobile home dealers
399103. Borstels, behalve verf en lak | Brushes, except paint and varnish
503200. Baksteen, steen en gerelateerd materiaal | Brick, stone, and related material
34299907. Bagage-apparatuur | Luggage hardware
35230503. Turf apparatuur, commercieel | Turf equipment, commercial
39150204. Juwelen solderen voor de handel | Jewelry soldering for the trade
72990604. Informatiediensten, consumenten | Information services, consumer
73890501. Accommodatie locatiediensten | Accomodation locating services
79299904. entertainers | Entertainers

Werken bij De Smet: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Smet: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Smet. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Smet. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur 2-ploegen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP EVERGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een internationaal bedrijf te Gent zoeken we ervaren heftruckchauffeurs. Jouw taken en verantwoordelijkheden? - Met behulp van een scanner beheer je de voorraad van het magazijn - Je zet orders klaar en doet hiervoor de nodige administratie - Je plaats de goederen veilig op de correcte plaats

  • Polyvalent arbeider m/v (buitenwerk) (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij op zoek naar afwisselend werk en ben je graag in de open lucht? Dan is deze job als polyvalent arbeider (m/v) zeker iets voor jou! Als polyvalent arbeider zul je verantwoordelijk zijn voor het laden en lossen van grote hoeveelheden producten. Daarnaast sta je in voor loskoppelen of aansluiten van verschillende tanken. Je controleert of alles goed is aangesloten, en de regelgeving wordt nageleefd.

  • Commercieel Account Manager (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na de nodige opleiding beheert u een internationaal klantenpakket en wordt u het centrale aanspreekpunt van uw klanten voor het ganse productassortiment. U begeleidt de administratieve medewerkers van de binnendienst en rapporteert naar de Senior Sales Managers en Sales Director op continue basis. Op termijn en afhankelijk van uw inzet en ambities krijgt u binnen het commercieel team meer verantwoordelijkheden en mogelijkheden. U werkt voornamelijk vanuit onze site in Nieuwkerke en gaat af en toe mee op klantenbezoek met de Senior Sales Managers en of Sales Director.

  • Helpdeskmedewerker (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je maakt deel uit van het customer service team (7 medewerkers) en rapporteert aan de Teamleader customer service. Je zal voornamelijk ingeschakeld worden voor het leveren van oplossingsgerichte ondersteuning aan klanten zowel telefonisch als via een online ticketing systeem. Je neemt deel aan dagelijkse overlegmomenten en meetings om zo de interne werking mee te helpen optimaliseren.

  • student/stagiair (m/v) (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: BABYBIEBELBOX

    Type: Studentenjob

    studenten (vanaf 18 jaar), volwassenonderwijs of stageplaats 1 of meerdere dagen per week (of bij mogelijkheid meerdere dagen in vakanties of wanneer je géén les hebt) Flexibele kinderverzorg(st)er om in ons kinderdagverblijf BABYBIEBELBOX te werken. Dagelijks zijn er maximum 46 kindjes aanwezig, met totaal 9 verzorg(st)ers. Elke dag is er een kinderverzorg(st)er extra aanwezig + ook de zaakvoerster is extra aanwezig.

  • Jobstudenten herfstvakantie (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een chocoladebedrijf regio Ledegem is AGO Jobs & HR op zoek naar jobstudenten voor de herstvakantie. Je zal instaan voor het inpakken van chocolade.

  • Studenten gezocht m/v voor mobiele carwash voor in de week (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FORUM JOBS KONTICH

    Type: Studentenjob

    Ben jij een sportieve persoon die graag zijn handen uit de mouwen steekt? Hebben de straten van Antwerpen- centrum geen geheimen voor jou? Zie jij ook graag blinkende wagens? Dan ben jij de student die we zoeken! Voor een autodeelconcept zijn we namelijk op zoek naar studenten die, doorheen Antwerpen-centrum,  wagens willen poetsen. Je poetst de wagen zowel langs de binnen- als de buitenkant. Het is voor in de week van MA tot VRIJ van 9u tot 17u

  • Stage HR Consultant (m/v) - Berchem (1148248) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: SECRETARY PLUS

    Type: Studentenjob

    Een stagiair(e) bij Secretary Plus zal volgende taken voor zijn/haar rekening nemen: Je bent verantwoordelijk voor de database up te daten (adresgegevens, emailgegevens, namen contactpersonen, etc.); Je houdt de agenda bij van de HR consultants en plant nieuwe afspraken in; Je bewerkt de offertes; Je vertaalt profielen van het Nederlands naar het Engels, Frans, Duits of omgekeerd; Je schrijft en plaatst vacatures uit, ook op diverse social media kanalen; Je maakt en past accountfiche aan; Je verstuurt e-mailings; Je bent het eerste contact met kandidaten en klanten; Je bent verantwoordelijk voor de cv screenings in het Frans, Engels en Duits; Je plant interview en sollicitatiegesprekken in; Je contacteert klanten om gegevens up to date te brengen. Je volgt de kantoormeetings mee; Je organiseert beurzen, gastcolleges en andere Secretary Plus Events.

  • (Psychiatrisch) verpleegkundige of bachelor psychologie Mobiele equipe Verslavingstraject (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 5680 Locatie: ZNA Psychiatrisch Ziekenhuis Stuivenberg in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: Mobiele equipe Verslavingstraject (overkoepelend) Jobtime: 100% (38 uur/ week) Contract: onbepaalde duur Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging Binnen het werkterrein van het Verslavingszorg traject wordt o.a. gewerkt vanuit de herstelgedachte. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers hier ook achter kunnen staan. Je verleent individuele, totale en planmatige zorg aan patiënten met een acute verslavingsproblematiek met oog voor hun specifieke behoeften. In een multidisciplinair team waarin de pyschiater de therapeutische eindverantwoordelijkheid draagt, sta jij in voor de begeleiding van de aan jou toegewezen patiënten. Je staat in voor de ondersteuning van enkele groeps-therapeutische activiteiten. Je verzekert de continuïteit van de kwaliteitsvolle zorgverlening, bewaakt mee het wettelijke kader en de behandelfilosofie van het team en draagt bij aan een veilig afdelingsklimaat. Door actief te participeren aan teamoverleg en je observaties en bevindingen te delen, bepaal je mee het (crisis)behandelplan van de patiënt. Rapporteren doe je aan de leidinggevende van de afdeling. De Mobiele equipe bewaart de continuïteit en kwaliteit van zorgen op de afdelingen van voornoemde trajecten die tijdelijk een personeelstekort en/of extra werkbelasting ervaren. Werken in de mobiele equipe/zorgzwaarte staat voor flexibiliteit, vlot aanpassingsvermogen, dynamisme, discretie ect. Je wordt voornamelijk ingeschakeld in de continudienst van de verpleegafdelingen van het Verslavingstraject op de site ZNA PZ Stuivenberg en van het Acuut Traject (op de site ZNA St. Erasmus). Op beide plaatsen heb je een afgesproken takenpakket (uitzonderlijk is dit op de andere afdelingen van ZNA Volwassenen Psychiatrie). Je werkt dagdiensten. Afhankelijk van de noden van de verpleegafdeling gaat dit om een vroege dienst of een late dienst. De functie kent 2 snelheden: Er zijn geen ongeplande afwezigheden: je werkt op de voorziene locatie. Er zijn ongeplande afwezigheden: je valt in op de locatie waar de collega afwezig is, zodat de continuïteit van zorg kan gewaarborgd worden (afwezigheden kunnen tot 3 dagen op deze manier opgevangen worden). Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR Specialist, op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer Anja De Prest, verpleegkundig afdelingshoofd Verslavingszorg, op 03 217 77 12. Voel jij je aangesproken?

  • Commerciële kracht met kennis levensverzekeringen (M/V) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DRIESASSUR

    Type: Vaste Job

    Wegens veel potentieel en groei in ons bedrijf zijn wij opzoek naar een commerciële kracht met kennis van de levensverzekeringen. Wat wordt uw uitdaging? Als Commerciële kracht met kennis levensverzekeringen beheert u zelfstandig de levensverzekeringen van ons kantoor. Verder doet u ook prospectie in alle takken. Uw dagdagelijkse taken kun je als volgt samenvatten: U bent het aanspreekpunt van ons kantoor voor alles m.b.t. de levensverzekeringen · U vormt de spil tussen onze Account Managers en de verschillende verzekeringsmaatschappijen · U stelt gepaste oplossingen voor volgens de noden van de klant · U neemt in een redelijke tijd initiatieven en beslissingen voor de klant om een exacte, snelle en efficiënte behandeling van de dossiers te verzekeren · U neemt deel aan commerciële acties en u onderhoudt en optimaliseert ons beheerpakket. · U vindt het boeiend veelvuldig telefonisch contact te onderhouden. Op die manier leert u onze partnermaatschappijen en klanten goed kennen. · U staat sterk in uw schoenen en u heeft geen schrik nieuwe klanten te benaderen · U stemt de prospectie verder af met de accounthandlers

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

Zoek naar antwoorden van De Smet in sociale netwerken
Look for responds of De Smet in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Smet. Laat een reactie achter voor De Smet. De Smet bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Smet. Leave a respond for De Smet. De Smet on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Smet op de google maps. Adres en contacten De Smet
Location of De Smet on the google maps. Address and contacts of De Smet

Andere gerelateerde bedrijven als come De Smet De Smet: ARNAUD DE QUATREBARBES | T.D. ELECTRO MOREL | Mathias Ets | DIENST VOOR TOERISME HULDENBERG | JOSEPHINE VAN ACHTER

Other related companies as De Smet: ARNAUD DE QUATREBARBES | T.D. ELECTRO MOREL | Mathias Ets | DIENST VOOR TOERISME HULDENBERG | JOSEPHINE VAN ACHTER

De Smet is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Smet, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05320098876. Het bedrijf De Smet bevindt zich op het adres: Stationsstraat 3; 9660; Brakel (Nederbrakel). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 120,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 498,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Shoes and slippers - Retail. Producten gemaakt in De Smet zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Smet is Holding and Other Investment Offices, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Smet is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Smet, openstaande posities, locatie van De Smet op de kaart.

De Smet is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Smet, company assigned to the tax number BE05320098876. The company De Smet is located at the address: Stationsstraat 3; 9660; Brakel (Nederbrakel). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 120,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 498,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Shoes and slippers - Retail. Products created in De Smet were not found.
The main activity of De Smet is Holding and Other Investment Offices, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of De Smet is not available. You also can look at reviews of De Smet, open positions, location of De Smet on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Smet, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Smet, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Smet, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Smet, employees, financial statistics.