Adeac S.A.

Contactgegevens Adeac S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Adeac S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Adeac S.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Anciens Etangs 46 1190 Bruxelles, België

Telefoon (phone): 2 (+32-2) 2 (+32-2)

Fax (fax): 2 (+32-2) 2 (+32-2)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Adeac S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Adeac S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Adeac S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Adeac S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Adeac S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Adeac S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Adeac S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Adeac S.A.
Products information Adeac S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE06907073974
Ondernemingsnummer: 1892639160
Hoofdstad (capital): 913,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 383,000 EUR
Werknemers (employees): 16 to 25
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Shoe polish and care agents

Product categorie (product category): Shoe Polish And Care Agents

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Adeac S.A.
(Get full report from official database of BE for Adeac S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Adeac S.A.
Addition kinds of activities for Adeac S.A.

874400. Faciliteiten ondersteunende diensten | Facilities support services
22610208. Suiwerende katoenen breedgeweven goederen | Sueding cotton broadwoven goods
57199908. Rieten, rotan of riethuisinrichting | Wicker, rattan, or reed home furnishings
59999907. Canvas producten | Canvas products
76299905. Reparatie van telecommunicatieapparatuur (behalve telefoons) | Telecommunication equipment repair (except telephones)

Werken bij Adeac S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Adeac S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Adeac S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Adeac S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopmedewerker Bedden (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je geeft advies aan de klanten betreffende hun slaapcomfort Je maakt de bestelbon op en zorgt ervoor dat de klant tevreden naar buiten gaat!

  • VPC Supervisor Repair (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een logistieke firma in Kallo, zijn wij op zoek naar een Vehicle Processing Center (VPC) Supervisor (m/v). Vehicle Processing is een extra service dat dit bedrijf aanbiedt aan de klant. Hier worden allerlei handelingen uitgevoerd op nieuwe wagens alvorens ze geleverd of verscheept worden. Voor dit center zijn wij op zoek naar een supervisor verantwoordelijk voor de coördinatie en controle van de operaties. Je bent verantwoordelijk voor: - Toepassen en opvolgen van de veiligheidsvoorschriften + rapporteren en corrigeren van potentiële gevaren - Het behalen van afdelingscijfers (rendementen, leadtimes, kosten,…) binnen de verwachtingen van het management - Efficiënt plannen en voorzien van de nodige gekwalificeerde personen teneinde alle werkzaamheden volgens de klantverwachtingen af te werken - Voorzien van de nodige opleidingen teneinde professioneel en kwalitatief werk af te leveren - Volledigheid en correctheid van de administratie en rapportering met betrekking tot de afdelingsactiviteiten - Zorg dragen voor een goede werksfeer waar mensen graag komen werken en gemotiveerd zijn om steeds te verbeteren en respect hebben voor hun collega's, leidinggevenden en huisregels

  • VERKOPER - MEDEWERKER WINKEL 7268091 / 463 C (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: MANPOWER Manpower Sourcing Vlaanderen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze gekende klant een supermarkt in de regio van Beveren-Waas zijn we op zoek naar een VERKOPER - MEDEWERKER WINKEL. Als verkoper / medewerker winkel ben je verantwoordelijk voor een goede werking van de winkel. Zo sta je in voor het aanvullen en op orde houden van de rekken van jouw afdeling. Je helpt de klanten op een vriendelijke manier met al hun vragen. Hiernaast heb je ook een oog voor detail tijdens het bedienen van de kassa.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Landen, 8 uur per week (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week (liefst op vrijdag), voor een gastgezin wonende te Landen. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijk en eventueel boodschappen . Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Uikhoven – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (UIKHOVEN)

    Regio: UIKHOVEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENT Credit Advisor (Zaterdag) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Buy Way Personal Finance

    Type: Studentenjob

    Bent u op zoek naar een autonome student job waarbij u in contact staat met klanten ? Wenst u in te staan voor het imago van Buy Way Personal Finance bij een leider van de meubelmarkt en hun eindklanten bijstaat ? Bent u op zoek naar een functie waar u toegang krijgt tot officiële opleidingen over kredieten en verzekeringen? Dan is deze functie iets voor u ! U bent op zoek naar een studentjob te Gent? Voornaamste activiteiten Als Credit Advisor bent u aanwezig in de winkel van onze partner en vertegenwoordigt u Buy Way, zowel ten opzichte vanzowel de eindklanten als de teams van onze partner: U verwelkomt, begeleidt en adviseert de klanten op een persoonlijke en professionele manier U luistert aandachtig en analyseert zijn/haar situatie om financiële oplossingen te bieden die aangepast zijn aan zijn/haar situatie. U volgt de procedures om een hoogwaardige service te bieden U staat in vor het imago van Buy Way bij de teams van onze partner

  • Planner verpakkingsafdeling (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Talentus Roeselare

    Type: Vaste Job

    Als Planner van de verpakkingsafdeling ben je verantwoordelijk om het digitale planningssysteem operationeel te laten lopen en verder te optimaliseren.  Dit zijn jouw taken:  Dagelijks en wekelijks analyseer je de voorraadbehoeften Wekelijks stel je de planning op voor de verschillende verpakkingslijnen. Doorheen de week volg je dit dagelijks op en stuur je bij waar nodig Nauwe en efficiëntie communicatie met medewerkers van Supply Chain afdeling en teamverantwoordelijken productie Op basis van je inzichten in het logistieke proces, stockbeheer, forecasts en verkoopcijfers stel je een lange termijn planning op Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, dé Europese marktleider binnen de voedingsector, zijn wij op zoek naar een ervaren planner voor de verpakkingsafdeling. Momenteel is onze klant bezig met de introductie van een nieuw ERP-systeeem met als doelstelling binnen de verpakkingsafdeling de overstap te maken naar een compleet digitaal planningssysteem.

  • Vrachtwagenchauffeur CE (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: J. Nelis

    Type: Vaste Job

    Als vrachtwagenchauffeur ben je verantwoordelijk voor het regionaal leveren van diverse materialen aan onze klanten via kiptransport en/of ander transport met trekker oplegger, lasser, containerwagen, ... Je bent fier op je vrachtwagen, houdt deze in goede staat en je kan eventueel klein onderhoud aan je voertuig uitvoeren. Je werkt conform de veiligheidsregels. Bekijk ook eens onze website: http://www.jnelis.be/

  • Zelfstandig uitbater Hubiz treinstation Zottegem (nieuwe winkel) (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen supermarkt uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Hubiz. Hubiz is een compacte supermarkt in het station en is volledig afgestemd op de behoeften van de pendelaar. Hij vindt er in één oogopslag een mix van producten die perfect aansluiten op zijn ochtend-, middag- en avondbehoeften: pers, verse maaltijden en dranken, kruidenierswaren en diensten. Zelf een Hubiz-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. Voor deze recent geopende Hubiz-winkel zijn we op zoek naar een zelfstandige uitbater. De winkel bevindt zich in het treinstation van Zottegem (Stationsplein 12, 9620 Zottegem) en was voorheen een Relay-winkel. Meer info over Hubiz, klik hier.  Openingsuren  van maandag tot vrijdag van 5u30 tot 18u30. Op zaterdag en zondag is de winkel gesloten.   De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan.

  • "Herbalife Nutrition" Promotors (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: ART OF WELLNESS bvba

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij breiden uit en zijn op zoek naar enthousiaste & sportieve Herbalife promotors. Als hobby-inkomen, parttime, fulltime of carrière-switch. Of uw eigen zaak starten met Herbalife, in vrije uren, naast huidige Job. Onbegrensde mogelijkheden: U heeft de mogelijkheid om zelf te beslissen hoeveel tijd u besteedt. U heeft geen voor-opleiding of ervaring nodig, met Herbalife is het heel eenvoudig om uw eigen zaak op te zetten. U kan zelfstandig werken. U bent ondernemend ingesteld. U bent sociaal aangelegd. U staat open om nieuwe dingen te leren. U leert bij tijdens de jobuitvoering en U volgt de voorziene (basis)-opleiding. U leert alles wat u moet weten door een persoonlijke coach, een Herbalife Member/ervaringsdeskundige. U heeft ook de zekerheid dat u de ondersteuning krijgt van het succesvol en betrouwbaar internationaal bedrijf Herbalife International nv.

  • KEUKENMEDEWERKERS (M/V) (Leuven) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Kitchenstaff is een onafhankelijke ploeg van vliegende koks, chefs en keukenmedewerkers die onze klanten (cateraars / eventkantoor / restaurant) ondersteunen op momenten van grote drukte. Je krijgt de kans om op zeer uiteenlopende plaatsen te werken Je komt terecht in een team van gedreven polyvalente horecaprofessionals. Door groeiende activiteiten zijn we op zoek naar KEUKENDAMES die graag broodjes maken en werken in een sandwicherie te Brussel!

  • BARISTA (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: LEO Pancakes

    Type: Flexijob

    We zijn een nieuwe hippe zaak met een leuk concept met zelf uitgedachte recepten! Veganfriendly kaart Je maakt de warme dranken klaar. Je kan goed met een koffiemachine werken.

Zoek naar antwoorden van Adeac S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Adeac S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Adeac S.A.. Laat een reactie achter voor Adeac S.A.. Adeac S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Adeac S.A.. Leave a respond for Adeac S.A.. Adeac S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Adeac S.A. op de google maps. Adres en contacten Adeac S.A.
Location of Adeac S.A. on the google maps. Address and contacts of Adeac S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Adeac S.A. Adeac S.A.: Croissanske ('T) | Doms Gebroeders B.V.B.A. | Gebruers & Ghoos BVBA | E.N.I. | PAUL TALEMANS

Other related companies as Adeac S.A.: Croissanske ('T) | Doms Gebroeders B.V.B.A. | Gebruers & Ghoos BVBA | E.N.I. | PAUL TALEMANS

Adeac S.A. is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Adeac S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06907073974. Het bedrijf Adeac S.A. bevindt zich op het adres: Rue des Anciens Etangs 46 1190 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 16 to 25 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 913,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 383,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Shoe Polish And Care Agents. Lijst met producten zijn Shoe polish and care agents.
De hoofdactiviteit van Adeac S.A. is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Adeac S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Adeac S.A., openstaande posities, locatie van Adeac S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Adeac S.A. is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Adeac S.A., company assigned to the tax number BE06907073974. The company Adeac S.A. is located at the address: Rue des Anciens Etangs 46 1190 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 16 to 25 employees work in this company. Capital - 913,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 383,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Shoe Polish And Care Agents. List of products are Shoe polish and care agents.
The main activity of Adeac S.A. is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Adeac S.A. is not available. You also can look at reviews of Adeac S.A., open positions, location of Adeac S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Adeac S.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Adeac S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Adeac S.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Adeac S.A., employees, financial statistics.