A. Vouche SPRL

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • A. Vouche SPRL
Private companiesMetal Mining • A. Vouche SPRL

Contactgegevens A. Vouche SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A. Vouche SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

A. Vouche SPRL

Regio (region): Etterbeek, België

Adres (address): Rue du Reigersvliet 40 1040 Etterbeek, België

Telefoon (phone): +32 (51) 603-30-91 +32 (51) 603-30-91

Fax (fax): +32 (12) 986-67-29 +32 (12) 986-67-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A. Vouche SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A. Vouche SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A. Vouche SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A. Vouche SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A. Vouche SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A. Vouche SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A. Vouche SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A. Vouche SPRL
Products information A. Vouche SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07442932128
Ondernemingsnummer: 1240875244
Hoofdstad (capital): 975,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 199,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in A. Vouche SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A. Vouche SPRL
(Get full report from official database of BE for A. Vouche SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor A. Vouche SPRL
Addition kinds of activities for A. Vouche SPRL

769920. Diensten aanpassen | Customizing services
02919900. Algemene boerderijen, voornamelijk dieren, nec | General farms, primarily animals, nec
28999924. Pistoolslijpverbindingen | Gun slushing compounds
31999900. Lederwaren, nec, nec | Leather goods, nec, nec
50479903. Röntgenfilm en benodigdheden | X-ray film and supplies

Werken bij A. Vouche SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A. Vouche SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A. Vouche SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A. Vouche SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Greenyard Belgium PARTIME - hal C (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productieoperator bij Greenyard zorg je voor een efficiënte uitvoering van de productieplanning.  Je houdt hierbij kwaliteit, hygiëne en veiligheid nauwlettend in het oog.  Als operator is het belangrijk dat je zin hebt voor techniek en graag werkt in een geautomatiseerde, technologische omgeving. Je wordt tewerkgesteld in hal C waar dat de champignonlijn opgestart zal worden. Je werkt ongeveer 2 dagen per week (dit zal niet op vaste dagen zin)

  • Schrijnwerker hout (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In de winter start je om 7u. In de zomer start je om 6u. Hoe dan ook sta je in voor het vervolledigen en plaatsen van allerlei schrijnwerk. Dit gaat over dakconstructies, renovaties, nieuwbouw, gevelbekleding, velux, isolatie, luchtdichting, … Kortom ben jij Bob De Bouwer met behulp van je fantastisch leuke collega’s! Jullie werken voornamelijk in Gent en Oudenaarde. Zo ben je op tijd thuis voor wat quality time met het gezin! Je komt terecht in een klein bedrijf met een enorm zalige, familiale sfeer.

  • Chauffeur CE beton vervoeren (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant met vestigingen in Eeklo , Brugge & Aalter zijn we zoek naar een chauffeur CE voor het leveren van beton naar diverse werven in West- en Oost-Vlaanderen. Geen internationale ritten. Je werkt 40u per week, gedeeld in 5 dagen. Loon ligt hoger dan in het barema van transport.

  • Mechanical engineer (Deinze) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    AGO Technics is voor een klant gelegen te Deinze op zoek naar een mechanical engineer. De firma is wereldwijd actief en speelt een toonaangevende rol in hun specifieke branche. De firma is wegens continue groei op zoek naar een extra medewerker om het huidige departement Engineering & Projects te versterken. Je functioneert binnen dit departement als een zeer belangrijke schakel. Tijdens de projectuitvoering sta je in voor de verscheidene analyses met betrekking tot de mechanische opbouw van een installatie. Je doet voornamelijk het mechanisch ontwerp met behulp van software tekenpakketten. Je garandeert dat het aanbod optimaal aansluit op de vraag van de klant. Hierna ga je ook over tot het lanceren van de nodige aankopen. Een ander aansluitend onderdeel van je takenpakket is het controleren van de aangekochte materialen en van de geproduceerde montages. Je rapporteert aan de Project Manager over de voortgang van het project. Je assisteert ook de Project Manager bij eventuele moeilijkheden van het project. Dankzij jouw voorstellen worden acties ondernomen die het project opnieuw in goede banen kan leiden. Je streeft er constant na om een vlotte voortgang van het project te waarborgen.

  • Productiearbeider voeding (M/V) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf in Oostende zijn wij op zoek naar productiearbeiders. U kunt terecht komen op de verschillende afdelingen van het bedrijf: Afdeling bakkerij: maken van deeg, bakken van brood, voornamelijk namiddag en avondwerk Afdeling logistiek: bestellingen klaarzetten per vrachtwagen: voornamelijk avond en nachtwerk Afdeling patisserie: afwerken van taarten, boterkoeken, ..., voornamelijk dagwerk

  • Meewerkend Projectmanager (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Konvert Office Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant, regio Arendonk, zoeken wij een Projectmanager. Jouw takenpakket: - Hands on mentaliteit - Administratieve op zich willen nemen. 4u/dag voorzien voor administratief werk: werkorders, planning controleren, … en overige 4u ter opvolging van de techniekers - Je zal de rechterhand van de technisch verantwoordelijke worden - Je hebt 10 jaar ervaring op de werkvloer. Je kan techniekers aansturen die daar reeds 10-20 jaren werken - LMRA (Last Minute Risico Analyse) opmaken + werkvergunningen uitschrijven - Je kan goed met mensen omgaan en krijgt ook respect van je werknemers - Je wil werken in dagdienst Wordt jij helemaal enthousiast bij het lezen van deze vacature ? Contacteer dan meteen [email protected] of bel ons op het nummer 014/22.23.74

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Heist-op-den-Berg

    Type: Dienstenchequebaan

    Is schoonmaken je passie? Dan zit je bij ons op de juiste plaats! Onze particulieren staan te popelen om hun huistaken aan je toe te vertrouwen. Deze taken bestaan uit schoonmaken van de woning, wassen en strijken, af en toe kleine boodschapjes doen, ramen wassen,...

  • keukenmedewerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Les Parisiennes

    Type: Studentenjob

    Voor een nieuw concept in Leuven, zijn wij op zoek naar keukenmedewerkers. - Deze heeft alle traditionele keukenhandelingen onder de knie, nl: voorbereiding en uitvoeren onderhoud en hygiëne binnen de keuken - Voert de mise en place uit van een duidelijk omschreven menukaart - Bereiden van gerechten van de vaste kaart, zowel warm als koud. - Uitvoeren van bestellingen voor take-away

  • Bijlesgever wiskunde (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Verkoopmedewerker beenhouwerij 38u/week regio Destelbergen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Vaste Job

    Voor een slagerij te Destelbergen zoeken we een verkoopsmedewerker. - Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... - Je plaatst de producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdatums. - De klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. - Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Monteur / monteerder m/v (VLAMERTINGE)

    Regio: VLAMERTINGE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Je bent een ervaren monteur op zoek naar een job in de bouw regio Poperinge? Je hebt interesse in de montage van staalstructuren en betonelementen? Dan hebben wij de job voor jou! Adecco Construct is voor de regio Poperinge op zoek naar monteur. Je staat in voor het monteren van staalstructuren en geprefabriceerde betonelementen. De werven zijn gelegen over gans België. Je komt terecht in de sector van landbouw en industrie.

  • Podoloog (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: DEVOS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar collega's die graag willen werken in onze groepspraktijk Saltus, gelegen in het centrum van Waregem. Volgende disciplines zijn reeds aanwezig: kinesist/manueel therapeut, twee psychomotorische therapeuten, ergotherapeut, klinische psycholoog, loopbaan- en jongerencoach en logopedisten. Wij zoeken een podoloog die bereid is om voltijds of deeltijds zelfstandig te werken van intake tot afronding van de consultaties. Je staat in voor de intake, onderzoek als afronding van interne of externe doorverwezen patiënten. Voor meer informatie kan je terecht op www.saltuswaregem.be.

Zoek naar antwoorden van A. Vouche SPRL in sociale netwerken
Look for responds of A. Vouche SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor A. Vouche SPRL. Laat een reactie achter voor A. Vouche SPRL. A. Vouche SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A. Vouche SPRL. Leave a respond for A. Vouche SPRL. A. Vouche SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A. Vouche SPRL op de google maps. Adres en contacten A. Vouche SPRL
Location of A. Vouche SPRL on the google maps. Address and contacts of A. Vouche SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come A. Vouche SPRL A. Vouche SPRL: Baguette Folle (La) | VRANCKEN L. | EMBALLAGES MATAL (LES) | BAENS | DIACOM

Other related companies as A. Vouche SPRL: Baguette Folle (La) | VRANCKEN L. | EMBALLAGES MATAL (LES) | BAENS | DIACOM

A. Vouche SPRL is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Etterbeek, België. De volledige naam van het bedrijf is A. Vouche SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07442932128. Het bedrijf A. Vouche SPRL bevindt zich op het adres: Rue du Reigersvliet 40 1040 Etterbeek. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 975,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 199,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in A. Vouche SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A. Vouche SPRL is Metaalmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A. Vouche SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A. Vouche SPRL, openstaande posities, locatie van A. Vouche SPRL op de kaart.

A. Vouche SPRL is a company, that was registered 2009 in Etterbeek region, Belgium. Full name of company is A. Vouche SPRL, company assigned to the tax number BE07442932128. The company A. Vouche SPRL is located at the address: Rue du Reigersvliet 40 1040 Etterbeek. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 975,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 199,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Carpenters. Products created in A. Vouche SPRL were not found.
The main activity of A. Vouche SPRL is Metal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of A. Vouche SPRL is not available. You also can look at reviews of A. Vouche SPRL, open positions, location of A. Vouche SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A. Vouche SPRL, Etterbeek: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A. Vouche SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A. Vouche SPRL, Etterbeek: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A. Vouche SPRL, employees, financial statistics.