MIJN HOND,MIJN VRIEND

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • MIJN HOND,MIJN VRIEND
Private companiesReal Estate • MIJN HOND,MIJN VRIEND

Contactgegevens MIJN HOND,MIJN VRIEND: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MIJN HOND,MIJN VRIEND: address, phone, fax, email, website, opening hours

MIJN HOND,MIJN VRIEND

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WAESBERG 0; 9570; LIERDE, België

Telefoon (phone): 55427824 (+32-55427824) 55427824 (+32-55427824)

Fax (fax): +32 (16) 822-91-25 +32 (16) 822-91-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MIJN HOND,MIJN VRIEND: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MIJN HOND,MIJN VRIEND"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MIJN HOND,MIJN VRIEND"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MIJN HOND,MIJN VRIEND, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MIJN HOND,MIJN VRIEND. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MIJN HOND,MIJN VRIEND, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MIJN HOND,MIJN VRIEND. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MIJN HOND,MIJN VRIEND
Products information MIJN HOND,MIJN VRIEND

BTW identificatienummer (tax): BE04724365234
Ondernemingsnummer: 4681243896
Hoofdstad (capital): 930,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 354,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Services: Dressage.

Product categorie (product category): Services pour animaux domestiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MIJN HOND,MIJN VRIEND
(Get full report from official database of BE for MIJN HOND,MIJN VRIEND)

Aanvulling soorten activiteiten voor MIJN HOND,MIJN VRIEND
Addition kinds of activities for MIJN HOND,MIJN VRIEND

2875. Meststoffen, alleen mengen | Fertilizers, mixing only
354399. Industriële patronen, nec | Industrial patterns, nec
22810211. Vinal garen, gesponnen: gemaakt van gekochte stapel | Vinal yarn, spun: made from purchased staple
22980206. Trawltand | Trawl twine
35990201. Bellows, industriële: metaal | Bellows, industrial: metal
38270105. Glazen, veld of opera | Glasses, field or opera
73130200. Gedrukte media reclame vertegenwoordigers | Printed media advertising representatives
73890601. Decoratie service voor speciale evenementen | Decoration service for special events
83519900. Kinderopvangdiensten, nec | Child day care services, nec

Werken bij MIJN HOND,MIJN VRIEND: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MIJN HOND,MIJN VRIEND: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MIJN HOND,MIJN VRIEND. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MIJN HOND,MIJN VRIEND. Looking for open vacancies in other companies

  • Quality controller (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als quality controller behandel, onderzoek, rapporteer en volg je klachten op met betrekking tot kwaliteits- en logistieke afwijkingen vastgesteld tijdens de controle van inkomende goederen of door affliates, klanten of leveranciers. Dit betekent concreet: Behandelen van kwaliteits en logistieke klachten en zorg dragen voor een correcte opvolging en afhandeling hiervan binnen de gestelde tijdslimieten. Advies geven over mogelijke oplossingen en voorstellen formuleren tot kwaliteitsverbetering. Coördineren van retourzendingen en initiëren en supporten van rework of sorteer acties. Controleren van inkomende en uitgaande leveringen. Opvolgen en informeren van ontwerp veranderingen aan klanten.

  • Mecanicien (M/V) | Kallo (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistieke klant in Kallo zijn wij op zoek naar een Mecanicien. Deze zal instaan voor het onderhoud van vrachtwagens.

  • Chauffeur CE (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start 's morgens tussen 7u en 8u en zal ongeveer vier leveringen per dag doen. Daardoor eindigt je werkdag ten laatste om 17u, maar dit kan natuurlijk ook vroeger zijn. Naast het afleveren van de afgewerkte producten, sta je in voor het laden en lossen van de vrachtwagens door middel van een rolbrug. Een eerste ervaring met een rolbrug is een pluspunt, maar zeker geen must, je wordt namelijk opgeleid ter plaatse. Bedrijfsprofiel: Voor een metaalbedrijf in de regio Ninove, zijn we op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met een CE-rijbewijs.

  • Projectleider Elektriciteit (PERVIJZE)

    Regio: PERVIJZE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als projectleider elektriciteit staat u (na een grondige inwerkperiode) in voor de coördinatie en opvolging van uitdagende projecten van aanbesteding tot oplevering. Dit behelst o.a.: de volledige voorbereiding van het project de uitwerking van elektrische schema's de organisatie en het halen van de deadlines per afwerkingsfase de aankoop van materialen de opvolging van de werken in samenwerking met de werfleider en techniekers de deelname aan werfvergaderingen en de dagelijkse communicatie met alle betrokken partijen (studiebureaus aannemers klanten leveranciers...) tot aan de indienststelling en oplevering U rapporteert rechtstreeks aan de projectmanager en zaakvoerder. Tevens staat u in voor de projectorganisatie van de jouw toegewezen werven zowel commercieel technisch als administratief.

  • Loodgieter (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Malle zijn we op zoek naar een loodgieter Werken in de regio Westmalle / Zoersel / Schilde / ... Werken in een team Samenwerken met een ervaren loodgieter

  • Onderhoudstechnieker 2ploegen (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Uw taken zijn: Je staat in voor het uitvoeren van diverse herstellingen aan de installaties en machines teneinde in te staan voor een goede werking hiervan. Je helpt mee aan de uitvoering van preventieve onderhoudsprogramma's op basis van de door de supervisor onderhoud opgestelde werkplanning om defecten en storingen te voorkomen. Je helpt mee bij verbeteringsprojecten of bij de installatie van nieuwe apparatuur op aangeven van een leidinggevende.

  • Schrijnwerker dak (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: QJOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je staat in voor het algemeen schrijnwerk met betrekking tot hellende daken - De onderdelen van de constructie op de werf assembleren en monteren, controleren en aanpassen - Houten onderdelen en structuren vervaardigen: Houten dakbedekking en buitenschrijnwerk (dakvensters, goten, , houten gevels, …)

  • administratief bediende (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Studentenjob

    Voor een dynamisch bedrijf gelegen te Vilvoorde zoeken we een tijdelijke voltijdse administratieve ondersteuning voor de HR afdeling. Voert courante administratieve taken uit (controleren van documenten, typen en opmaken van brieven, opvolgen van administratieve dossiers, ...). Werkt volgens de richtlijnen van de organisatie of de dienst. Een bijkomende activiteit kan zijn: kopieer- en archiveringswerk verrichten en instaan voor het onthaal.

  • Laborant farma (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: LAB SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerd farmabedrijf zijn wij momenteel op zoek naar een QC laborant voor het chemisch labo. Taken: · Na een opleidingsperiode voer je zelfstandig labo-analyses uit (HPLC, ELISA, SDS-PAGE,..). Deze analyses worden uitgevoerd ter ondersteuning van productrelease, klachtenbehandeling en/of projecten ikv productontwikkleing en - validaties. · Je zorgt ervoor dat de documentatie van uitgevoerde analyses correct is en conform cGPM richtlijnen. · Je zorgt ervoor dat jouw kennis over cGMP, procedures en veiligheid up-to-date blijft. · In nauwe samenwerking met de project engineering en quality engineer, draag je bij tot troubleshooting en een hierbij horende preventieve aanpak · Als onderdeel van een team ben je mede-verantwoordelijk voor het behalen van vooropgestelde objectieven rond productiviteit, kwaliteit en veiligheid

  • Mede-vennoot zelfstandig bankkantoor (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Accent Select Services Lommel

    Type: Vaste Job

    Als Zelfstandig Kantoorhouder ben je verantwoordelijk voor het beheer en de uitbouw van een bestaande klantenportefeuille. Je bent het aanspreekpunt voor cliënten en bouwt met hen een langetermijnrelatie op met als doel een optimale dienstverlening te voorzien. Door jouw ondernemerszin en commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en het cliëntennetwerk te doen groeien. Je detecteert de opportuniteiten in uw regio en ontwikkelt een commercieel plan om een optimale groei van jouw kantoor te garanderen. Je neemt hierbij actief deel aan acties en campagnes om nieuwe cliënten aan te trekken. Tenslotte sta je ook in voor de organisatie in jouw kantoor waarbij je als leidinggevende sturing en richting geeft aan jouw medewerkers. Je leidt stimuleert en motiveert jouw team om de kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen te bereiken zonder daarbij de beheersing van de risico's uit het oog te verliezen. Je wordt betrokken in diverse nationale en regionale projecten.

  • Meetings and Events Consultant (Regio Bastogne)

    Regio: Regio Bastogne

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • BIJLESLEERKRACHTEN WISKUNDE (regio VILVOORDE-ZAVENTEM/VLAAMS-BRABANT) (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: VZ2018

Zoek naar antwoorden van MIJN HOND,MIJN VRIEND in sociale netwerken
Look for responds of MIJN HOND,MIJN VRIEND in social networks

Lees alle opmerkingen voor MIJN HOND,MIJN VRIEND. Laat een reactie achter voor MIJN HOND,MIJN VRIEND. MIJN HOND,MIJN VRIEND bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MIJN HOND,MIJN VRIEND. Leave a respond for MIJN HOND,MIJN VRIEND. MIJN HOND,MIJN VRIEND on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MIJN HOND,MIJN VRIEND op de google maps. Adres en contacten MIJN HOND,MIJN VRIEND
Location of MIJN HOND,MIJN VRIEND on the google maps. Address and contacts of MIJN HOND,MIJN VRIEND

Andere gerelateerde bedrijven als come MIJN HOND,MIJN VRIEND MIJN HOND,MIJN VRIEND: Tonneau M | ANNIE HENSKENS | MARC VAN DIJCK | DELAUW CHAUFFAGE | FRITUUR MARIE-LOU & DIRK

Other related companies as MIJN HOND,MIJN VRIEND: Tonneau M | ANNIE HENSKENS | MARC VAN DIJCK | DELAUW CHAUFFAGE | FRITUUR MARIE-LOU & DIRK

MIJN HOND,MIJN VRIEND is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MIJN HOND,MIJN VRIEND, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04724365234. Het bedrijf MIJN HOND,MIJN VRIEND bevindt zich op het adres: WAESBERG 0; 9570; LIERDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 930,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 354,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Services pour animaux domestiques. Lijst met producten zijn Services: Dressage..
De hoofdactiviteit van MIJN HOND,MIJN VRIEND is Onroerend goed, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MIJN HOND,MIJN VRIEND is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MIJN HOND,MIJN VRIEND, openstaande posities, locatie van MIJN HOND,MIJN VRIEND op de kaart.

MIJN HOND,MIJN VRIEND is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is MIJN HOND,MIJN VRIEND, company assigned to the tax number BE04724365234. The company MIJN HOND,MIJN VRIEND is located at the address: WAESBERG 0; 9570; LIERDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 930,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 354,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Services pour animaux domestiques. List of products are Services: Dressage..
The main activity of MIJN HOND,MIJN VRIEND is Real Estate, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of MIJN HOND,MIJN VRIEND is not available. You also can look at reviews of MIJN HOND,MIJN VRIEND, open positions, location of MIJN HOND,MIJN VRIEND on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MIJN HOND,MIJN VRIEND, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MIJN HOND,MIJN VRIEND, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MIJN HOND,MIJN VRIEND, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MIJN HOND,MIJN VRIEND, employees, financial statistics.