ANITA'S TRIMSALON

Contactgegevens ANITA'S TRIMSALON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANITA'S TRIMSALON: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANITA'S TRIMSALON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DRIESSTRAAT 162; 8580; AVELGEM, België

Telefoon (phone): 56644520 (+32-56644520) 56644520 (+32-56644520)

Fax (fax): +32 (87) 350-12-82 +32 (87) 350-12-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANITA'S TRIMSALON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANITA'S TRIMSALON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANITA'S TRIMSALON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANITA'S TRIMSALON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANITA'S TRIMSALON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANITA'S TRIMSALON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANITA'S TRIMSALON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANITA'S TRIMSALON
Products information ANITA'S TRIMSALON

BTW identificatienummer (tax): BE06216033935
Ondernemingsnummer: 2128845214
Hoofdstad (capital): 972,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 665,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Services: Toilettage.

Product categorie (product category): Services pour animaux domestiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANITA'S TRIMSALON
(Get full report from official database of BE for ANITA'S TRIMSALON)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANITA'S TRIMSALON
Addition kinds of activities for ANITA'S TRIMSALON

22730100. Vliegtuig- en automobielvloeren | Aircraft and automobile floor coverings
34699910. Patronen op metaal | Patterns on metal
35320203. Classifiers (metallurgische of mijnbouwmachines) | Classifiers (metallurgical or mining machinery)
36630104. Mobiele radiotelefoon | Cellular radio telephone
37140501. Luchtremmen, motorvoertuig | Air brakes, motor vehicle
38290110. Druk- en vacuümindicatoren, vliegtuigmotor | Pressure and vacuum indicators, aircraft engine
42120400. Verhuizen diensten | Moving services
57140000. Drapery en stoffering winkels | Drapery and upholstery stores
73891311. Belastingsbureau | Tax collection agency

Werken bij ANITA'S TRIMSALON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANITA'S TRIMSALON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANITA'S TRIMSALON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANITA'S TRIMSALON. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C - ophaling afval (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Denderleeuw, zoeken we chauffeurs C die de ophaling doen van dierlijk afval. Dit kan in slachterijen zijn of bij boerderijen of particulieren. Het laden kan met een kraan of met bakken zijn. In principe is deze functie tot september 2018 maar goede chauffeurs maken zeker een kans om te blijven! Nationaal transport Afvaltransport Kraanbediening op de vrachtwachtwagen Laden/lossen

  • Web developer (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je ontwerpt software om complexe technische oplossingen te voorzien aan een industriële omgeving. Je bouw aplicaties om data en afbeeldingen te implementeren in een industrieel proces. Je maakt van de wens van de klant een product. Je programmeert in Typescript en C#.

  • Storingstechniekers (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gemotiveerd Storingstechnieker gezocht! Wij bij Let\\\'s work zijn voor onze klant, gespecialiseerd in het outsourcen van technische medewerkers op zoek naar een Storingstechnieker. je wordt uitgestuurd naar verschillende klanten waar je hoofdzakelijk zal in staan voor: - Het onderhoud van het elektrische en mechanisch gedeelte van het machinepark. - Het accent ligt op de elektrische kant waar je ook met PLC-sturingen zal te maken hebben. - Spoort defecten op in elektrische installaties en hun componenten. - Verhelpt storingen.

  • Metser (M/V) (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: Xtra Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bekende speler in nieuwbouw en renovatieprojecten zijn wij op zoek naar metsers. Je taken bestaan uit: •Uitvoeren van metselwerken •Zowel nieuwbouw als renovatie •Zowel verlijmen als metsen met mortel •Je werkt vooral met kalk- en zandsteen blokken •Bekisten, ijzer vlechten en beton gieten Mogelijkheid tot onmiddelijk vast werk

  • Elektricien (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Halen zijn we op zoek naar een elektricien voor een onmiddellijke opstart. In deze job neem je het volgende takenpakket voor jouw rekening: je vertrekt iedere ochtend vanuit het bedrijf te Halen naar verschillende werven; je staat in voor de montage van de apparatuur voor camera- en branddetectie op verschillende werven; deze werven bestaan voornamelijk uit spoorwegen luchthavens en de metro; je voert allerlei bekabelingswerken uit; je staat in voor glasvezelwerken; je werkt aan algemene beveiliging (zoals camerabewaking en toegangscontrole); je voert zelfstandig werken uit alsook in ploeg; je helpt andere collega's waar nodig; soms werk je tijdens de weekends; je bent bereid soms ook 's nachts te werken; je bent bereid om op termijn door te groeien tot ploegbaas; je bent bereid om op termijn specialist te worden in bepaalde toepassingen; je waakt over het correct gebruik en het onderhoud van de machines en het materieel dat je ter beschikking krijgt; je past alle veiligheidsregels correct toe.

  • HUISHOUDHULP Ertvelde (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: DE MANGELAAR

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat poetsen bij particulieren in regio Ertvelde.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Knokke-Heist 20u/week in 1 of 2 gezinnen (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 1 gastgezin wonende in Knokke-Heist (Zoute). Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren als Home manager. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Oostrozebeke! (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan. Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Er wordt gewerkt de maandag 6 u & de donderdag 6 u.Combineren met andere gezinnen in de buurt , zeker mogelijk! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Projectingenieur Elektriciteit/HVAC (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 4954 Locatie: ZNA Middelheim in Antwerpen, maar je werkt overkoepelend binnen ZNA. Afdeling/ Bedrijfseenheid: Technische projecten Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: onbepaalde duur Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je staat in voor de administratieve en technische opvolging van de aan jou toegewezen projecten. Dit kunnen allerlei soorten projecten zijn (groot, klein, algemene verbouwingen, vervangen van hoogspanningscabines,…). Je staat in voor de timing/scope/budget van de jou toegewezen projecten. Je treedt coördinerend op bij de verschillende fases van een project. Je verstrekt (technisch) advies. Je geeft leiding bij projecten van ontwerp tot en met indienststelling. Je maakt voor kleinere dossiers zelf bestekken voor alle percelen (bouw, elektriciteit, HVAC, sanitair en medische gassen) op en respecteert de budgettering. Voor grotere dossier werk je samen met architecten en studiebureaus. Je pleegt nauw overleg met andere medewerkers van de technische dienst projecten (een team van 10 personen) en met de leidinggevenden van de betrokken interne diensten in het ziekenhuis (preventie, ziekenhuishygiëne, milieudienst, technische dienst onderhoud,…). Je pleegt overleg met aannemers, architecten, studiebureaus, brandweer en leveranciers en verricht hiervoor de nodige studies. Je kijkt kritische en nauwkeurig extern gemaakte lastenboeken, meetstaat en plannen na. Je geeft ramingen en advies bij opstellen van business cases. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Natasha Pavlova, HR recruiter, op 03 234 45 80. Meer weten over de functie? Contacteer June Nevelsteen, Manager Projectel, op 03 280 41 57. Voel jij je aangesproken?

  • kinesitherapeut (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: www.kinesist-antwerpen.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een praktijk op het drukke en levendige Zuid, vlakbij het nieuwe gerechtsgebouw te Antwerpen (2018) ben ik op zoek naar een toffe collega kinesitherapeut. Iemand die zelfstandig kan werken en van aanpakken weet. kijk op www.kinesist-antwerpen.be

  • LEERCONTRACT HUIDVERZORGINGSPRODUCTEN BRUSSEL (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: BUBBLES AT HOME

    Type: Leercontract

    gepassioneerd en enthousiast klanten informeren over onze huidverzorgingsproducten en dit vlot in het nederlands, frans en engels winkel aanvullen, proper houden en op orde houden stock bijhouden afrekenen aan kassa werken in weekends en op feestdagen Invallen indien nodig in winkels te Gent en Brugge.

  • Electricien/klusjesman flexijob weekend (m/v) (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: Sunparks De Haan

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar een all round klusjesman op flexi-job basis voor in het weekend. Deze vacature is dus enkel geldig als u reeds in vast dienstverband werkt en extra wil bijverdienen. Je bent een handige Harry en wordt ingeschakeld voor verschillende herstellingen op vlak van sanitair, verwarming, vloer en tegelwerken, schrijnwerkerij en elektriciteit zoals plaatsen van verlichting en stopcontacten, klinken vervangen, kastdeurtjes herstellen, kleine schilderwerken, wc ontstoppen, verhuizen, tuin onderhouden, reinigen van gevels.... Uurrooster is vrijdag 14:00 - 22:00, zaterdag 14:00 - 22:00, zondag 10:00 - 18:00 ( vrijdag kan ook vanaf 18:00 hr)

Zoek naar antwoorden van ANITA'S TRIMSALON in sociale netwerken
Look for responds of ANITA'S TRIMSALON in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANITA'S TRIMSALON. Laat een reactie achter voor ANITA'S TRIMSALON. ANITA'S TRIMSALON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANITA'S TRIMSALON. Leave a respond for ANITA'S TRIMSALON. ANITA'S TRIMSALON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANITA'S TRIMSALON op de google maps. Adres en contacten ANITA'S TRIMSALON
Location of ANITA'S TRIMSALON on the google maps. Address and contacts of ANITA'S TRIMSALON

Andere gerelateerde bedrijven als come ANITA'S TRIMSALON ANITA'S TRIMSALON: V.D.A. Lonen en Wedden | Ducavo | Polygones Conception SA | VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF. | D.V.C.

Other related companies as ANITA'S TRIMSALON: V.D.A. Lonen en Wedden | Ducavo | Polygones Conception SA | VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF. | D.V.C.

ANITA'S TRIMSALON is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANITA'S TRIMSALON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06216033935. Het bedrijf ANITA'S TRIMSALON bevindt zich op het adres: DRIESSTRAAT 162; 8580; AVELGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 972,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 665,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Services pour animaux domestiques. Lijst met producten zijn Services: Toilettage..
De hoofdactiviteit van ANITA'S TRIMSALON is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANITA'S TRIMSALON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANITA'S TRIMSALON, openstaande posities, locatie van ANITA'S TRIMSALON op de kaart.

ANITA'S TRIMSALON is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANITA'S TRIMSALON, company assigned to the tax number BE06216033935. The company ANITA'S TRIMSALON is located at the address: DRIESSTRAAT 162; 8580; AVELGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 972,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 665,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Services pour animaux domestiques. List of products are Services: Toilettage..
The main activity of ANITA'S TRIMSALON is National Security and International Affairs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ANITA'S TRIMSALON is not available. You also can look at reviews of ANITA'S TRIMSALON, open positions, location of ANITA'S TRIMSALON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANITA'S TRIMSALON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANITA'S TRIMSALON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANITA'S TRIMSALON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANITA'S TRIMSALON, employees, financial statistics.