MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS

Particuliere bedrijvenTimmerhout en Houtproducten, behalve meubels • MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS
Private companiesLumber and Wood Products, Except Furniture • MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS

Contactgegevens MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS: address, phone, fax, email, website, opening hours

MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LIPPENSLAAN 107; 8300; KNOKKE, België

Telefoon (phone): 50627250 (+32-50627250) 50627250 (+32-50627250)

Fax (fax): +32 (81) 694-62-65 +32 (81) 694-62-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS
Products information MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS

BTW identificatienummer (tax): BE01828918457
Ondernemingsnummer: 5162994384
Hoofdstad (capital): 480,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 266,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Activités: Electriciens.. Produits: Téléphones Mobiles.. Services: Systèmes Anti-vol, Installation Hifi.. Produits & Services: Téléphones, Centres d'Appels Téléphoniques à Bas Prix, Equipement de Télécommunications.. Produits: Répondeurs, Matériel de Télécommunications, Téléphones Mobiles, Accessoires de Téléphonie, Téléphones.. Produits: Réseaux Téléphoniques, Equipement de Télécommunications, Téléphones. Services: Service d'Entretien, Service de Réparations.

Product categorie (product category): Services de télécommunications. Matériel de Télécommunication. Services de télécommunications. Systèmes de télécommunications. Matériel de Télécommunication. Installation électrique résidentielle. Détaillants en pièces and accessoires de voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS
(Get full report from official database of BE for MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS)

Aanvulling soorten activiteiten voor MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS
Addition kinds of activities for MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS

514400. Pluimvee en pluimvee producten | Poultry and poultry products
20389902. Dinners, bevroren en verpakt | Dinners, frozen and packaged
24260109. Draaien, meubels: hout | Turnings, furniture: wood
33129900. Stofzuigers en stalen molens, nec | Blast furnaces and steel mills, nec
36769900. Elektronische weerstanden, nec | Electronic resistors, nec
50740102. Waterzuiveringsapparatuur | Water purification equipment

Werken bij MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker expeditie (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat is je missie? Binnen de expeditiedienst van ons magazijn te Zaventem, biedt je administratieve ondersteuning. Je staat in voor het klassement en zorgt dat de afnamebons bij de juiste ploeg in het magazijn terechtkomen. Je ondersteunt je collega's bij de voorbereiding van de vrachtwagen tournees. Je waakt mee over de orde en netheid op de laadkaaien. Indien nodig assisteer je bij het laden van een vrachtwagen.

  • Vrachtwagenmechanicien M/V (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Opglabbeek zijn we op zoek naar een Vrachtwagenmechanicien M/V. Je gaat voornamelijk instaan voor mechanische herstellingen zoals het vervangen van de banden en de remmen, olie vervangen, herstellingen aan trailers, ...

  • Magazijnier - Verkoper (m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je beschikt over een zeer goede kennis van sanitair en verwarming en je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten - Je beantwoordt de vragen van de klanten en geeft hen de nodige inlichtingen - Je bent de contactpersoon voor de leveranciers - Je bent verantwoordelijk voor de verkoop aan de balie en het stockbeheer

  • OPERATOR BOTTELARIJ EN CONDITIONERING VATEN (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt in een kleine traditionele brouwerij waar continu wordt geïnvesteerd in middelen en in mensen; zo word je 2 maanden gevolgd tot volwaardige operator. Je bent het hart van de bottelarij en de vatenafdeling je voert verschillende deelprocessen nauwkeurig uit volgens een vooropgestelde planning. Je maakt dat het afvullen van flessen en vaten efficiënt en kwaliteitsvol verloopt. Je stuurt installaties aan handmatig maar ook door geautomatiseerde systemen. Je volgt verschillende processen gelijktijdig op en je grijpt in waar nodig. Je registreert de activiteiten neemt monsters doet de reiniging van de installaties en de werkomgeving. Je bent de begin- en de eindverantwoordelijke. Je hebt een sterk technisch inzicht en detecteert voorkomt of herstelt defecten aan machines. Je hebt een voorbeeldfunctie en kunt werken met de u toevertrouwde medewerkers en hen motiveren. Je wordt ook betrokken in het optimaliseren van het deelproces.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Bree - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Sint-Truiden, 8 uur per week (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week voor een gastgezin wonende te Sint-Truiden. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, strijken en eventueel koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student grootkeuken gezocht! (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Studentenjob

    Voor een restaurant (grootkeuken) zijn we op zoek naar studenten! Je werkt in de herfstvakantie en bij voorkeur nadien ook een dag of avond in het weekend. Je helpt mee in de keuken, bij de kassa en bij de bediening. Je werkt in een flexibel uurrooster, uren overeen te komen. Toffe job, ervaring is niet nodig! Interesse? Contacteer me zo snel mogelijk!

  • Sales Promotor | Bose (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Bose is een wereldleider op vlak van audio-apparatuur. Al jaar en dag staan ze bekend voor hun sterke kwaliteit en innovativiteit.  Momenteel hebben ze een nieuw product op de markt: ‘Noise-Masking Sleepbuds’. Met deze kleine oordopjes kan je gemakkelijker inslapen en de nachtrust beter laten verlopen. Om dit product te promoten zijn we op zoek naar Sales Promotoren die in verschillende Media Markt winkels het product demonstreren en verkopen.   Je zal (potentiële) klanten uitleg geven over het nieuw, gelanceerd product en deze demonstreren bij grote retailers. Je bent hierbij hét vaste aanspreekpunt op de winkelvloer. Je wordt tijdens het weekend ingeschakeld en in jouw eigen regio. 

  • PROJECT LEAD (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Select Projects Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als PROJECT LEAD word je verantwoordelijk voor project management (scope, timing/ planning, project team management, client management...) van een multi-disciplinair project in de aseptische productie.   Bedrijfsprofiel: Select Projects maakt deel uit van een internationale full-service Human Resources-organisatie, Select HR. Select Projects is specialist in het aanbieden van oplossingen via projectsourcing. Vanuit onze vestigingen in België en Dubai bieden wij ondersteuning aan bedrijven die behoefte hebben aan ervaren specialisten/projectmedewerkers in verscheidene werkgebieden. We onderscheiden ons door onze goede opvolging en service naar al onze klanten en onze medewerkers. Voor een farmaceutische partner in Puurs zijn we op zoek naar een PROJECT LEAD (M/V).

  • Productie-Ingenieur (GIJZEGEM)

    Regio: GIJZEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Na een intensieve technische opleiding in België sta je in voor projecten ter ondersteuning van onze productie in België en/of in Tsjechië. Op projectbasis zorg je b.v. voor de opstart van een nieuw product; of je staat in voor procesverbeteringen; of je helpt tijdelijk een productieafdeling in goede banen te leiden; enz… Je werkt nauw samen met zowel Belgische als Tsjechische collega's en rapporteert rechtstreeks aan de directie in België.

  • Personal trainer (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: PERSONAL TRAINER GIANNI

    Type: Zelfstandige activiteit

    - geven van personal training aan de klanten - geven van small group training - geven van groepslessen (FIT-HIT, perfect ABS, Circuittraining, boks) - eigen agenda uitbouwen Deze trainingen gaan door in regio Roeselare of op locatie.

  • Digitaal eindredacteur (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    JE UITDAGING  Als digitaal eindredacteur sta je middenin de multimediale uitbouw van onze journalistiek. Je maakt de digitale krant en staat mee in voor de berichtgeving op al onze digitale kanalen. De Tijd staat in de spits van de digitale berichtgeving en biedt een ideale leeromgeving voor de beginnende journalist.  Je krijgt grote verantwoordelijkheid bij het maken van de digitale versie van De Tijd. Een op de drie lezers leest de krant intussen digitaal. Je verrijkt nieuwsverhalen tot digitale versies, voegt extra beleving toe aan het lezen van de krant. Je doet dit in nauw overleg met het nieuwsmanagement van de krant en maakt deel uit van het kloppende hart van de nieuwsploeg. JE PROFIEL Je bent gebeten door nieuws en je hebt interesse voor de economische en politieke actualiteit in binnen- en buitenland. Je houdt van het vak ‘kranten maken’ en je hebt een goed gevoel voor taal. Je bent vertrouwd met onze krant en haar bijlages Netto en Sabato. Je wordt geboeid door nieuwe digitale ontwikkelingen en je ziet er kansen in voor de media.   Noties hebben van digitaal werken is een belangrijke troef. Je werkt graag in team en doet dit efficiënt, snel en correct, ook onder tijdsdruk. Je deelt je ideeën graag met anderen. Je hebt geen probleem met late werkuren. WE BIEDEN JE Een voltijdse baan van tijdelijke duur (1 jaar) op de redactie van De Tijd Je maakt deel uit van de redactie van de snelst groeiende krant van het land. Onze kantoren op de inspirerende campus van het Brusselse Tour & Taxis zijn gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Zoek naar antwoorden van MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS in sociale netwerken
Look for responds of MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS in social networks

Lees alle opmerkingen voor MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS. Laat een reactie achter voor MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS. MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS. Leave a respond for MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS. MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS op de google maps. Adres en contacten MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS
Location of MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS on the google maps. Address and contacts of MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS

Andere gerelateerde bedrijven als come MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS: REDERIJ LIMBURGIA | FRANS JULES | GEORGETTE FREDERICKX | ZWEMCLUB MOZKA | BANCONTACT-MISTER CASH

Other related companies as MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS: REDERIJ LIMBURGIA | FRANS JULES | GEORGETTE FREDERICKX | ZWEMCLUB MOZKA | BANCONTACT-MISTER CASH

MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01828918457. Het bedrijf MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS bevindt zich op het adres: LIPPENSLAAN 107; 8300; KNOKKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 480,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 266,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Services de télécommunications. Matériel de Télécommunication. Services de télécommunications. Systèmes de télécommunications. Matériel de Télécommunication. Installation électrique résidentielle. Détaillants en pièces and accessoires de voitures. Lijst met producten zijn Activités: Electriciens.. Produits: Téléphones Mobiles.. Services: Systèmes Anti-vol, Installation Hifi.. Produits & Services: Téléphones, Centres d'Appels Téléphoniques à Bas Prix, Equipement de Télécommunications.. Produits: Répondeurs, Matériel de Télécommunications, Téléphones Mobiles, Accessoires de Téléphonie, Téléphones.. Produits: Réseaux Téléphoniques, Equipement de Télécommunications, Téléphones. Services: Service d'Entretien, Service de Réparations..
De hoofdactiviteit van MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS, openstaande posities, locatie van MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS op de kaart.

MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS, company assigned to the tax number BE01828918457. The company MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS is located at the address: LIPPENSLAAN 107; 8300; KNOKKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 480,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 266,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Services de télécommunications. Matériel de Télécommunication. Services de télécommunications. Systèmes de télécommunications. Matériel de Télécommunication. Installation électrique résidentielle. Détaillants en pièces and accessoires de voitures. List of products are Activités: Electriciens.. Produits: Téléphones Mobiles.. Services: Systèmes Anti-vol, Installation Hifi.. Produits & Services: Téléphones, Centres d'Appels Téléphoniques à Bas Prix, Equipement de Télécommunications.. Produits: Répondeurs, Matériel de Télécommunications, Téléphones Mobiles, Accessoires de Téléphonie, Téléphones.. Produits: Réseaux Téléphoniques, Equipement de Télécommunications, Téléphones. Services: Service d'Entretien, Service de Réparations..
The main activity of MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS is not available. You also can look at reviews of MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS, open positions, location of MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS, employees, financial statistics.