ZWEMCLUB MOZKA

Contactgegevens ZWEMCLUB MOZKA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZWEMCLUB MOZKA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZWEMCLUB MOZKA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PETER BENOITSTRAAT 10; 2400; MOL, België

Telefoon (phone): 14311910 (+32-14311910) 14311910 (+32-14311910)

Fax (fax): +32 (65) 783-96-58 +32 (65) 783-96-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZWEMCLUB MOZKA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZWEMCLUB MOZKA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZWEMCLUB MOZKA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZWEMCLUB MOZKA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZWEMCLUB MOZKA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZWEMCLUB MOZKA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZWEMCLUB MOZKA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZWEMCLUB MOZKA
Products information ZWEMCLUB MOZKA

BTW identificatienummer (tax): BE04710083007
Ondernemingsnummer: 8019989013
Hoofdstad (capital): 617,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 658,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

F茅d茅rations Sportives: Associations de Natation.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZWEMCLUB MOZKA
(Get full report from official database of BE for ZWEMCLUB MOZKA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZWEMCLUB MOZKA
Addition kinds of activities for ZWEMCLUB MOZKA

3579. Kantoormachines, nec | Office machines, nec
336601. Bussen en lagers | Bushings and bearings
527100. Stacaravans | Mobile home dealers
591200. Drug winkels en eigen winkels | Drug stores and proprietary stores
08110000. Houtwegen | Timber tracts
20320103. Bonen, zonder vlees gebakken: verpakt in blikjes, potten, enz. | Beans, baked without meat: packaged in cans, jars, etc.
24310303. Lijstwerk, hout: onvoltooid en voorgevuld | Moldings, wood: unfinished and prefinished
35990203. Buizen, flexibele metallic | Tubing, flexible metallic
39490700. Beschermende sportuitrusting | Protective sporting equipment

Werken bij ZWEMCLUB MOZKA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZWEMCLUB MOZKA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZWEMCLUB MOZKA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZWEMCLUB MOZKA. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemedewerkers voeding te Olen of Herselt (HERSELT)

  Regio: HERSELT

  Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een voedingsbedrijf met vestigingen in Olen en Herselt zoeken we dringend productiemedewerkers. Als productiearbeider zal je in een 2-ploegensysteem werken. Je kan terechtkomen op verschillende afdelingen en dus ook verschillende taken uitvoeren. Het bedrijf werkt voornamelijk via oproepbasis, waardoor het mogelijk is dat je op hetlaatste moment wordt opgebeld.

 • Polyvalente arbeider m/v 2 ploegen (SINT-ELOOIS-VIJVE)

  Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

  Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Sint-Eloois-Vijve zoeken we dringend een polyvalente arbeider ( m/v ). Als polyvalente arbeider (m/v ) zal je vooral fungeren als vlinder binnen de onderneming. Jouw taken zullen zich situeren binnen 2 verschillende afdelingen. Je kan ingeschakeld worden voor: mengen van verschillende produkten aan de hand van een produktiefiche die je zal ontvangen van de verantwoordelijke die geproduceerde goederen dan afvullen in de daartoe bestemde verpakking ( adhv parameters die je instelt in machine, toezien op kwaliteit, kwantiteit, correcte verpakking,... ) verplaatsen van de kuipen na schoonmaken ( met een elektrische transpallet ), containers wegbrengen naar de koer, klaarzetten van de machine, de leidingen uitkuisen,...

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Pauwels – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-PAUWELS)

  Regio: SINT-PAUWELS

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Schaffen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHAFFEN)

  Regio: SCHAFFEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp 18u/w (M/V) (NEERPELT)

  Regio: NEERPELT

  Bedrijf: Actief Dienstencheques Neerpelt

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor een gezin in Neerpelt zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je werkt er op maandag 7u, dinsdag 7u en woensdag 4u. Het takenpakket ziet er als volgt uit: - vloeren schoonmaken - meubilair afstoffen - ramen lappen - strijken (4u/w) - ...

 • Jobstudent toonzaalverkoop (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Onze klant in Heusden-Zolder is momenteel op zoek naar een gedreven en gemotiveerde jobstudent die op zaterdagen van 10u - 15u ondersteuning kan bieden in de toonzaal. Je zal voornamelijk klanten verder helpen en tewoord staan over de producten.  Ben jij de geschikte kandidaat hiervoor? Reageer dan snel op deze vacature. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gespecialiseerd in het produceren van tegels en klinkers.

 • student verkoop (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: t-interim Oudenaarde

  Type: Studentenjob

  Je wordt ingeschakeld als winkelmedewerker binnen een kledingszaak in Oudenaarde: In de beginfase omvat dit vooral het plooien van de kledij, het op orde houden van de winkel, mee helpen binnen de stock. Na verloop van tijd krijg je ook een kassa opleiding waardoor je een all-round medewerker wordt binnen het team. Je wordt ingeschakeld op jouw lesvrije dag!

 • Laborant biotech bedrijf (vaste late) (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: LAB SUPPORT

  Type: Vaste Job

  Onze klant in Leuven is een biotechnologisch bedrijf. Ze hebben een halfautomatisch productieproces dat zo snel en efficiënt mogelijk moet draaien. Tussen de stappen van het (high troughput) productieproces door, denk je als laborant zelf mee over de volgende stap en voer je verscheidene stappen zelf uit: OD metingen, verdunningsreeksen, analytische controle mbv GC/HPLC en verschillende bedrijfseigen testen. We zoeken momenteel een laborant voor main production. Aanbod: Vaste functie (na interimperiode) in een dynamisch en groeiend bedrijf. Vaste late shift (13u-22u)

 • Kwaliteitsverantwoordelijke Productiefirma Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Vaste Job

  Voor een van onze klanten, een productiefirma met verschillende Gentse vestigingen, zoeken we een kwaliteitsverantwoordelijke voor een van de vestigingen. Vanuit deze rol zorg je ervoor dat zowel de vooropgestelde kwaliteits- en hygiëne vereisten in elke stap van het productieproces worden nageleefd door middel van de nodige kwaliteits- en hygiënesystemen. Je zorgt er ook voor dat de kwaliteitsnormen van de groep, strategieën en beleidsmaatregelen hieromtrent op de vestiging worden gerespecteerd. Daarnaast ben je ook de promotor voor het kwaliteitsbewustzijn op de vestiging door in te zetten op voortdurende opleiding, motivatie, stimulatie, controle en communicatie van kwaliteitsproblemen en –prestaties.

 • Klantenadviseur automotive sector (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: Talentus Waregem

  Type: Vaste Job

  Als Klantenadviseur ben je verantwoordelijk voor het volledig verkoopsproces. Op regelmatige tijdstippen doe je actief aan prospectie om nieuwe potentiële klanten binnen te halen om het marktaandeel te vergroten. Je verovert het marktpotentieel van nieuwe voertuigen en tweedehandswagens van alle merken. Als klantenadviseur is het jouw taak om de behoeften van de klant te analyseren om op die manier de verkoop te stimuleren. Je bent de onderhandelingspartner voor een samenwerking vanaf offerte tot het afleveren van de wagen. Tenslotte draag je als Klantenadviseur de verantwoordelijkheid in de dienst-na-verkoop om op actieve wijze het vertrouwen van de klant te winnen. Bedrijfsprofiel: Voor een financieel gezonde groep in de automobielsector in volle ontwikkeling, zijn wij op zoek naar een Klantenadviseur.

 • Service technieker branddetectie (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: vind! Waregem

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het onderhoud en de interventie van verschillende elektronische alarmsystemen. Je gaat bij de klanten ter plaatse en verifieer je de werking van de installatie. Je vervangt indien nodig bepaalde onderdelen. Je voert simulaties uit en houdt onderhoudsrapporten bij. Je werkt steeds in regio Oost- en West-Vlaanderen.

 • zelstandige installateur / technieker van kachels (HUMBEEK)

  Regio: HUMBEEK

  Bedrijf: HESTIAFIRE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken een zelfstandige medewerker / technieker voor het installeren en onderhouden van kachels en haarden voor 1 of meerdere dagen in de week

Zoek naar antwoorden van ZWEMCLUB MOZKA in sociale netwerken
Look for responds of ZWEMCLUB MOZKA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZWEMCLUB MOZKA. Laat een reactie achter voor ZWEMCLUB MOZKA. ZWEMCLUB MOZKA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZWEMCLUB MOZKA. Leave a respond for ZWEMCLUB MOZKA. ZWEMCLUB MOZKA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZWEMCLUB MOZKA op de google maps. Adres en contacten ZWEMCLUB MOZKA
Location of ZWEMCLUB MOZKA on the google maps. Address and contacts of ZWEMCLUB MOZKA

Andere gerelateerde bedrijven als come ZWEMCLUB MOZKA ZWEMCLUB MOZKA: FREDDY LESCROART | Iris Woon & Tuinidee?n | MARJAN VERWIMP | ECOLE FONDAMENTALE LIBRE | BERNARD MICHAUX

Other related companies as ZWEMCLUB MOZKA: FREDDY LESCROART | Iris Woon & Tuinidee?n | MARJAN VERWIMP | ECOLE FONDAMENTALE LIBRE | BERNARD MICHAUX

ZWEMCLUB MOZKA is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ZWEMCLUB MOZKA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04710083007. Het bedrijf ZWEMCLUB MOZKA bevindt zich op het adres: PETER BENOITSTRAAT 10; 2400; MOL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 617,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 658,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn F茅d茅rations Sportives: Associations de Natation..
De hoofdactiviteit van ZWEMCLUB MOZKA is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZWEMCLUB MOZKA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZWEMCLUB MOZKA, openstaande posities, locatie van ZWEMCLUB MOZKA op de kaart.

ZWEMCLUB MOZKA is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is ZWEMCLUB MOZKA, company assigned to the tax number BE04710083007. The company ZWEMCLUB MOZKA is located at the address: PETER BENOITSTRAAT 10; 2400; MOL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 617,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 658,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Clubs de sport. List of products are F茅d茅rations Sportives: Associations de Natation..
The main activity of ZWEMCLUB MOZKA is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ZWEMCLUB MOZKA is not available. You also can look at reviews of ZWEMCLUB MOZKA, open positions, location of ZWEMCLUB MOZKA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZWEMCLUB MOZKA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZWEMCLUB MOZKA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZWEMCLUB MOZKA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZWEMCLUB MOZKA, employees, financial statistics.