ALL ROUND SECURITY

Particuliere bedrijvenWatervervoer • ALL ROUND SECURITY
Private companiesWater Transportation • ALL ROUND SECURITY

Contactgegevens ALL ROUND SECURITY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALL ROUND SECURITY: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALL ROUND SECURITY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DOORNIKSESTEENWEG 225; 8500; KORTRIJK, België

Telefoon (phone): 475318843 (+32-475318843) 475318843 (+32-475318843)

Fax (fax): +32 (87) 731-96-61 +32 (87) 731-96-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALL ROUND SECURITY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALL ROUND SECURITY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALL ROUND SECURITY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALL ROUND SECURITY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALL ROUND SECURITY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALL ROUND SECURITY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALL ROUND SECURITY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALL ROUND SECURITY
Products information ALL ROUND SECURITY

BTW identificatienummer (tax): BE01514709472
Ondernemingsnummer: 6615386962
Hoofdstad (capital): 813,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 541,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Produits & Services: Services de Sécurité.

Product categorie (product category): Services de sécurité and entreprises de gardiennage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALL ROUND SECURITY
(Get full report from official database of BE for ALL ROUND SECURITY)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALL ROUND SECURITY
Addition kinds of activities for ALL ROUND SECURITY

229902. Felts en viltproducten | Felts and felt products
01190303. Zonnebloem boerderij | Sunflower farm
23110105. Tuxedos: gemaakt van aangekochte materialen | Tuxedos: made from purchased materials
32970305. Ramming mixes, nonclay | Ramming mixes, nonclay
73899950. Tabaksbedekking service | Tobacco sheeting service

Werken bij ALL ROUND SECURITY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALL ROUND SECURITY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALL ROUND SECURITY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALL ROUND SECURITY. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier/orderpicker vaste namiddag (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in bouwbeslag en industrie regio Heule zijn wij op zoek naar een magazijnier/orderpicker. Dit iedere maandag t.e.m. donderdag van 12u00 tot 15u30 en van 16u00 tot 20u00 en iedere vrijdag van 09u00 tot 13u00 en van 14u00 tot 18u00.

  • Job als winkelmedewerker regio Beringen (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze job als winkelmedewerker regio Beringen zal je volgende taken uitvoeren: klanten verder helpen in de winkel. de kassaband op- en afladen (extra service) veel heffen en tillen. de klanten hun auto helpen inladen. bestellingen klaarzetten.

  • Productiemedewerker - avondploeg (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een modern voedingsbedrijf in de regio Gent, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor in de productie.  Als productiemedewerker zal jouw takenpakket vooral bestaan in: - Je maakt deel uit van het productieteam in de avondploeg (15u30-24u) - Je werkt hoofdzakelijk aan de verpakkingsmachine maar ook op andere werkposten - Je werkt productieorders af - Je staat mee in voor de dagelijkse reinigen en ontsmetten van de installaties - Je volgt werkprocedures en de strikte hygiëneregels op

  • Carrosserie: Monteerder - Demonteerder (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een belangrijke klant te Genk zijn wij opzoek naar een monteerder/demonteerder met ervaring in de carrosserie. Je taken bestaat uit: - Demonteren van onderdelen van voertuigen, zowel interieur als exterieur. - Monteren van onderdelen. Heb jij ervaring als monteerder/demonteerder in de carrosserie? Stuur dan snel je CV en motivatie naar [email protected]

  • Onderhoudstechnieker (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: t-interim Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalbedrijf zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker. Je bent verantwoordelijk voor het mechanisch als elektrisch onderhoud.  Je staat in het voor het correct en veilig uitvoeren van storingsinterventies.  Bedrijfsprofiel: silobouw (voeding/petrochemie)

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Paal (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudent(e) verko(o)p(st)er (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper Food

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in de ruime regio van Ieper, zoeken we een verko(o)p(st)er . Je bedient de klanten aan de toonbank .. Volgt hierbij de richtlijnen en de commerciële doelstellingen van de onderneming en de hygiëne- en veiligheidsregels. Een bijkomende activiteit kan zijn: betalingen ontvangen.

  • STUDENT winkelbediende (HEPPEN)

    Regio: HEPPEN

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt gelegen te Heppen zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten. Als student werk je door de week en/of in het weekend. De taken die tot je takenpakket kunnen behoren: De winkel op orde houden. De kassa bemannen. De leveringen uitpakken en de rekken aanvullen. Het bedienen van de klanten aan de verstoog.

  • IT Project Manager (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: STREAMOVATIONS

    Type: Vaste Job

    Streamovations is een jong en dynamisch bedrijf in Veurne. Wij focussen ons op het ontwikkelen van streaming applicaties en in het bijzonder in meertalige omgevingen. Ondertussen werken tal van klanten zoals de Europese Commissie, het Europese Parlement, de Raad van de Europese Gemeenschap, Belgacom, BNP Paribas en VRT met onze toepassingen. Om de groei van het bedrijf te ondersteunen zijn wij op zoek naar een Project manager die een hart heeft voor streaming media en innovatie. - Als project manager ben je verantwoordelijk voor het succes van de projecten in al zijn dimensies (planning, scope, budget, kwaliteit, afstemming op Business en ICT architectuur). - Je vertaalt de zakelijke en technische vereisten naar een projectplan om een onwtikkelde strategie te implementeren. - Planning voor projectuitvoering en toewijzing van middelen. - Afstemming van de actuele status van het project op het gebied van planning. - Corrigerende acties ondernemen om het project op de goede weg te houden. - Vergaderingen houden om projectvoortgang te rapporteren aan alle projectbetrokkenen. - Je draagt actief bij aan de voortdurende verbetering van processen en efficiëntie binnen het team.

  • Uitzendconsulent m/v (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: KAMEO JOBS

    Type: Vaste Job

    Je gaat op zoek geschikte kandidaten voor onze vacatures. Je screent de kandidaten op basis van een uitgebreid interview Je gaat op zoek naar vacatures voor onze kandidaten want jij kent je kandidaat als geen ander Je adviseert je klant en je kandidaat gedurende het hele traject van de selectie Telefonische prospectie schrikt je niet af om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. Je hebt geen nood aan een vastomlijnde opdracht en kan de stress aan van een druk kantoor Je zorgt voor een correcte administratie

  • Installateur sanitair Regio Turnhout (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Fulltime of partime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Kinderpsycholoog Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • je geeft evidence-based therapie, gebaseerd op een grondige anamnese en diagnostiek • je verzorgt een vlekkeloze en frequente clientopvolging • je richt je op kinderen en jongeren • je organiseert interne en externe trainingen • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan intervisie, supervisie en teamvergaderingen • je houdt je kennis up -to-date door bijscholing • je bouwt actief mee aan Faresa Leuven • master in de klinische psychologie, postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of in opleiding • bijkomende masters, specialisaties, postgraduaatopleidingen of expertise in diagnostiek is een plus • je hebt de voor- en de nadelen van een statuut als zelfstandige reeds afgewogen • een zelfstandige activiteit in hoofd- of bijberoep waarbij wekelijks minimum drie blokken van 4 uur worden gepresteerd.

Zoek naar antwoorden van ALL ROUND SECURITY in sociale netwerken
Look for responds of ALL ROUND SECURITY in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALL ROUND SECURITY. Laat een reactie achter voor ALL ROUND SECURITY. ALL ROUND SECURITY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALL ROUND SECURITY. Leave a respond for ALL ROUND SECURITY. ALL ROUND SECURITY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALL ROUND SECURITY op de google maps. Adres en contacten ALL ROUND SECURITY
Location of ALL ROUND SECURITY on the google maps. Address and contacts of ALL ROUND SECURITY

Andere gerelateerde bedrijven als come ALL ROUND SECURITY ALL ROUND SECURITY: GILBERT VRIJS | COIFFURE CARINE | MARC SPENNINCK | SYLVIE TH?RON | ST?PHANE MONIOTTE

Other related companies as ALL ROUND SECURITY: GILBERT VRIJS | COIFFURE CARINE | MARC SPENNINCK | SYLVIE TH?RON | ST?PHANE MONIOTTE

ALL ROUND SECURITY is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALL ROUND SECURITY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01514709472. Het bedrijf ALL ROUND SECURITY bevindt zich op het adres: DOORNIKSESTEENWEG 225; 8500; KORTRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 813,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 541,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Services de sécurité and entreprises de gardiennage. Lijst met producten zijn Produits & Services: Services de Sécurité..
De hoofdactiviteit van ALL ROUND SECURITY is Watervervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALL ROUND SECURITY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALL ROUND SECURITY, openstaande posities, locatie van ALL ROUND SECURITY op de kaart.

ALL ROUND SECURITY is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALL ROUND SECURITY, company assigned to the tax number BE01514709472. The company ALL ROUND SECURITY is located at the address: DOORNIKSESTEENWEG 225; 8500; KORTRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 813,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 541,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Services de sécurité and entreprises de gardiennage. List of products are Produits & Services: Services de Sécurité..
The main activity of ALL ROUND SECURITY is Water Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ALL ROUND SECURITY is not available. You also can look at reviews of ALL ROUND SECURITY, open positions, location of ALL ROUND SECURITY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALL ROUND SECURITY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALL ROUND SECURITY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALL ROUND SECURITY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALL ROUND SECURITY, employees, financial statistics.