A.I.S. OPTIMAL SECURITY

Contactgegevens A.I.S. OPTIMAL SECURITY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.I.S. OPTIMAL SECURITY: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.I.S. OPTIMAL SECURITY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU CONGO 114; 7700; MOUSCRON, België

Telefoon (phone): 56846744 (+32-56846744) 56846744 (+32-56846744)

Fax (fax): +32 (58) 791-82-77 +32 (58) 791-82-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.I.S. OPTIMAL SECURITY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.I.S. OPTIMAL SECURITY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.I.S. OPTIMAL SECURITY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.I.S. OPTIMAL SECURITY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.I.S. OPTIMAL SECURITY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.I.S. OPTIMAL SECURITY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.I.S. OPTIMAL SECURITY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.I.S. OPTIMAL SECURITY
Products information A.I.S. OPTIMAL SECURITY

BTW identificatienummer (tax): BE05595306396
Ondernemingsnummer: 9466613769
Hoofdstad (capital): 561,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 251,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Produits & Services: Réceptionnistes & Gardiens, Chiens de Garde, Détectives de Magasins, Services de Sécurité, Bureaux-Conseil en Sécurité, Gardiennage de Chantiers de Construction, Videurs, Gardiennage de Clés, Gardiens fixes.

Product categorie (product category): Services de sécurité and entreprises de gardiennage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.I.S. OPTIMAL SECURITY
(Get full report from official database of BE for A.I.S. OPTIMAL SECURITY)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.I.S. OPTIMAL SECURITY
Addition kinds of activities for A.I.S. OPTIMAL SECURITY

7375. Informatie retrieval diensten | Information retrieval services
33510203. Buizen, koper en koperlegering | Tubing, copper and copper alloy
38450114. Otoscopen, electromedical | Otoscopes, electromedical
50230400. Vloerbedekkingen | Floor coverings
50330203. Minerale wol isolatiematerialen | Mineral wool insulation materials
51370404. handtassen | Handbags
51469901. Vis, genezen | Fish, cured
51910106. Kalksteen, landbouw | Limestone, agricultural
59610402. Collectibles en antiek, postorder | Collectibles and antiques, mail order
64119909. Ratemaking organisaties, verzekering | Ratemaking organizations, insurance

Werken bij A.I.S. OPTIMAL SECURITY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.I.S. OPTIMAL SECURITY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.I.S. OPTIMAL SECURITY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.I.S. OPTIMAL SECURITY. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent medewerker verse vis (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Vis naar jouw ideale functie ! Wij bieden jou een gevarieerd takenpakket waarbij je instaat voor het beheer van grondstoffen, je allerlei bewerkingen uitvoert op de verschillende vissoorten en tegelijkertijd leert werken met hoogtechnologische machines.

  • Creatieve Webmarketeer NL/FR voor gekende firma te Anderlecht! (1286467) (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een gekende firma te Anderlecht, zijn we momenteel op zoek naar een creatieve Webmarketeer NL/FR! Het betreft een voltijdse functie, 39u/week, met zicht op een vast contract van onbepaalde duur. Als Webmarketeer binnen deze dynamische firma werk je nauw samen met de Marketing & Communicatie Manager en sta je in voor een uitgebreid takenpakket: - Je bent verantwoordelijk voor het beheer van alle online communicatie via de verschillende kanalen (website, e-commerce, social media, …); - je staat in voor de ontwikkeling en opvolging van strategieën op gebied van digitale communicatie en commerciële cross-channel acties; - je zorgt voor de opvolging en het beheer van de rapportering van SEA, online wedstrijden, partnerships, e-marketingacties, e.d.; - je bent verantwoordelijk voor de redactie van “e-messages” en website content; - je werkt nauw samen met een externe partner voor de opvolging van nationale en lokale campagnes; - je bent verantwoordelijk voor de webmarketing: analyse van campagnes en resultaten, selecteren van externe leveranciers, beheer e-reputatie, …; - je denkt na over acties, ontwikkelt ze en zorgt voor een toename van het bezoekersverkeer en de verkoop via de verschillende kanalen; - je bent verantwoordelijk voor het beheer van de CRM in het kader van commerciële acties naar specifieke doelgroepen; - je staat in voor het beheer van het e-marketingbudget en zorgt voor de opvolging van de facturatie; - je zorgt voor de opvolging van tendensen en evoluties op het vlak van online communicatiekanalen.

  • Planner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Antwerpen zijn we op zoek naar een planner. Taken : De planning verzorgen van onze activiteiten binnen de industriële reiniging. Inplannen van personen, voertuigen en materialen op diverse werven. De nodige documenten voorbereiden die nodig zijn bij het uitvoeren van de jobs op de werven (werkbons, attesten, …) Contacten onderhouden met de operators en klanten. Afvaltransporten organiseren ADR wetgeving opvolgen in de praktijk

  • sprankelende huishoudhulpen (Sint-Jozef en Koolkerke) (KOOLKERKE)

    Regio: KOOLKERKE

    Bedrijf: alfaThuis

    Type: Dienstenchequebaan

    alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

  • Bijlesgever chemie (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor chemie aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Hulp in atelier/ zaalmedewerker (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: TRAITEUR MARKEY

    Type: Studentenjob

    Als vakantiejob kun je op verschillende dagen tewerk gesteld worden, zowel weekend of weekdagen. Je bent flexibel en wilt meegaan met onze traiteurdienst beginnende bereidingen in traiteurzaak

  • Jobstudenten -zaalpersoneel (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een leuke brasserie op de Grote Markt van Ieper zoeken we jobstudenten om in het weekend op te dienen. Bediening massa Afruimen

  • Operationeel Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

     Als Operationeel Manager behoort het volgende tot jouw takenpakket: Je motiveert en stuurt een klein team van operationele bedienden en operationele arbeiders aan Je volgt alle logistieke operaties op  Je tracht de operationele en administratieve systemen continue te verbeteren Je beheert en analyseert alle KPI's Je volgt het HSEQ beleid op en verbetert het riskmanagement  Je neemt beslissingen en berekent de gevolgen op korte en lange termijn Klantencontact behoort ook tot jouw pakket Bedrijfsprofiel: Een dynamisch bedrijf actief in de logistieke sector, gelegen in de haven van Antwerpen.

  • Rangeerder AM 02:30 - 8:30 (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: DPD (Belgium) NV/SA

    Type: Vaste Job

    Ons ochtendteam versterken van 2u30 tot 8u30 Rangeren van afgezette wisselbakken aan de laad- en losplaatsen (zo efficiënt mogelijk volgens de vooropgestelde procedure) Onderhoud en controle van het rangeervoertuig LTS-scanningen Uitvoeren van administratieve taken, invullen van vrachtbrieven (CMR), controle van klanten en belading

  • Contract Manager Duurzaamheid & Milieu (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vinçotte

    Type: Vaste Job

    Als Contract Manager sta je onze klanten bij in hun ambitie om werkelijk verantwoordelijkheid te nemen voor de impact van hun activiteiten op de klimaatsverandering. Dit doe je door samen met de klant robuuste milieulabels te ontwikkelen en aan te geven waar er verbetermogelijkheden zijn. Daarnaast sta je in voor het verifiëren van CO2-voetafdrukken, de review van levenscyclusanalyses, het nazicht van duurzaamheidsrapporten, etc. Je hebt de mogelijkheid om deze job te combineren met een functie als milieucoördinator A of B bij een deel van onze klanten.

  • Verzekeringsagent ( Bijberoep of Hoofdberoep ) Regio Turnhout (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

Zoek naar antwoorden van A.I.S. OPTIMAL SECURITY in sociale netwerken
Look for responds of A.I.S. OPTIMAL SECURITY in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.I.S. OPTIMAL SECURITY. Laat een reactie achter voor A.I.S. OPTIMAL SECURITY. A.I.S. OPTIMAL SECURITY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.I.S. OPTIMAL SECURITY. Leave a respond for A.I.S. OPTIMAL SECURITY. A.I.S. OPTIMAL SECURITY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.I.S. OPTIMAL SECURITY op de google maps. Adres en contacten A.I.S. OPTIMAL SECURITY
Location of A.I.S. OPTIMAL SECURITY on the google maps. Address and contacts of A.I.S. OPTIMAL SECURITY

Andere gerelateerde bedrijven als come A.I.S. OPTIMAL SECURITY A.I.S. OPTIMAL SECURITY: WOLKO | Dierenhof Debrabandere CV | INGRID SNAUWAERT | VAN VYVE MARTINE | FE. LAPIERRE

Other related companies as A.I.S. OPTIMAL SECURITY: WOLKO | Dierenhof Debrabandere CV | INGRID SNAUWAERT | VAN VYVE MARTINE | FE. LAPIERRE

A.I.S. OPTIMAL SECURITY is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.I.S. OPTIMAL SECURITY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05595306396. Het bedrijf A.I.S. OPTIMAL SECURITY bevindt zich op het adres: RUE DU CONGO 114; 7700; MOUSCRON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 561,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 251,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Services de sécurité and entreprises de gardiennage. Lijst met producten zijn Produits & Services: Réceptionnistes & Gardiens, Chiens de Garde, Détectives de Magasins, Services de Sécurité, Bureaux-Conseil en Sécurité, Gardiennage de Chantiers de Construction, Videurs, Gardiennage de Clés, Gardiens fixes..
De hoofdactiviteit van A.I.S. OPTIMAL SECURITY is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.I.S. OPTIMAL SECURITY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.I.S. OPTIMAL SECURITY, openstaande posities, locatie van A.I.S. OPTIMAL SECURITY op de kaart.

A.I.S. OPTIMAL SECURITY is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.I.S. OPTIMAL SECURITY, company assigned to the tax number BE05595306396. The company A.I.S. OPTIMAL SECURITY is located at the address: RUE DU CONGO 114; 7700; MOUSCRON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 561,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 251,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Services de sécurité and entreprises de gardiennage. List of products are Produits & Services: Réceptionnistes & Gardiens, Chiens de Garde, Détectives de Magasins, Services de Sécurité, Bureaux-Conseil en Sécurité, Gardiennage de Chantiers de Construction, Videurs, Gardiennage de Clés, Gardiens fixes..
The main activity of A.I.S. OPTIMAL SECURITY is Justice, Public Order and Safety, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of A.I.S. OPTIMAL SECURITY is not available. You also can look at reviews of A.I.S. OPTIMAL SECURITY, open positions, location of A.I.S. OPTIMAL SECURITY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.I.S. OPTIMAL SECURITY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.I.S. OPTIMAL SECURITY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.I.S. OPTIMAL SECURITY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.I.S. OPTIMAL SECURITY, employees, financial statistics.