ANTOINE MONTONE

Contactgegevens ANTOINE MONTONE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANTOINE MONTONE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANTOINE MONTONE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE CONDة 47B1; 7900; LEUZE-EN-HAINAUT, België

Telefoon (phone): 69662742 (+32-69662742) 69662742 (+32-69662742)

Fax (fax): +32 (64) 799-89-44 +32 (64) 799-89-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANTOINE MONTONE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANTOINE MONTONE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANTOINE MONTONE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANTOINE MONTONE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANTOINE MONTONE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANTOINE MONTONE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANTOINE MONTONE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANTOINE MONTONE
Products information ANTOINE MONTONE

BTW identificatienummer (tax): BE03883911132
Ondernemingsnummer: 1076629638
Hoofdstad (capital): 978,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 609,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Services: Détectives Privés.

Product categorie (product category): Services de recherches and bureaux de détectives

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANTOINE MONTONE
(Get full report from official database of BE for ANTOINE MONTONE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANTOINE MONTONE
Addition kinds of activities for ANTOINE MONTONE

204799. Honden- en kattenvoer, nec | Dog and cat food, nec
348300. Ammunitie, met uitzondering van handvuur, nec | Ammunition, except for small arms, nec
20340102. Soep poeders | Soup powders
20630200. Vloeibare suikerproducten, met uitzondering van raffinage | Liquid beet sugar products, except refining
24290200. Knippen en verpakking, excelsior | Shavings and packaging, excelsior
35429908. headers | Headers
36250104. Motorstarter en regelaars, elektrisch | Motor starters and controllers, electric

Werken bij ANTOINE MONTONE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANTOINE MONTONE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANTOINE MONTONE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANTOINE MONTONE. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround medewerker sanitair | Bocholt (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze te klant te Bocholt zijn we opzoek naar een allround medewerker. Onderstaand de uit te voeren taken. elektriciteitswerken uitvoeren toestellen plaatsen installeren van cv en sanitaire voorzieningen

  • technisch tekenaar (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bij de start van een project wordt je ingezet om het 3D model aan te passen naar de wensen van de klant. Het implementeren van de nodige componenten op het 3D model voor zowel het hydraulische als het elektrische aspect. Daarna maak je de productie tekeningen en lasplannen. Je denkt actief mee met de klanten, door oplossingen te creëren via innovatieve ontwerpen, alsook hoe de onderdelen parametrisch te maken. Eens de componenten klaar zijn, dienen ze toegevoegd te worden aan de database voor de aankoopdienst.

  • Poetshulp Zemst (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Poetshulp (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: STEAM TEAM

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetshulp met dienstencheques, werken in regio Duffel Strijken is een pluspunt

  • Jobstudent supermarkt (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student voor een supermarkt regio Zepperen. Je staat voornamelijk in voor kassawerk, uitpak, aanvullen van rekken enzoverder.

  • STUDENT schooljaar (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een transportbedrijf in Nazereth zijn wij opzoek naar een student die kan werken tijdens de week. Jouw takenpakket bestaat uit het inscannen van etiketten. Je werkt minstens 3u per dag. Welke dagen je kan en welk tijdstip je kan starten is vrij in te vullen.

  • Lesgever Engels in naschoolse opvang (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Dagdagelijks komen kinderen in contact met Engels, liedjes op de radio, een spel dat ze spelen en zoveel meer. De bedoeling is dat je kinderen een eerste kennismaking geeft met Engels, ze hebben op school nog geen Engels gehad maar willen al eens proeven van de taal op een leuke en actieve manier. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven schooldagen tussen 16.00 en 17.00 aan kinderen tussen 8 en 12 in Deurne en Antwerpen. Je werkt aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en leert zo de kinderen op een leuke manier het engels aan. Er is een lesprogramma voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

  • RELATIEBEHEERDER BANK EN VERZEKERINGEN (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Relatiebeheerder bank & verzekeringen Ervaring in beleggingen of kredieten of verzekeringen Commercieel en klantgericht Onze klant is het Argenta bankkantoor in Wachtebeke en is reeds meer dan 10 jaar een gevestigde waarde in de regio. Wegens de sterke groei van het kantoor zijn wij van Hays Bank & Verzekeringen momenteel voor hen op zoek naar een ervaren relatiebeheerder bank & verzekeringen. In de job van relatiebeheerder werk je actief mee aan de verdere uitbouw van het kantoor. Hiervoor voer je adviesgesprekken over alle domeinen heen (sparen, beleggen, kredieten, verzekeringen). Je detecteert proactief opportuniteiten en nodigt de klanten en prospecten uit voor een kennismakend gesprek op kantoor. Tijdens deze gesprekken breng je de persoonlijke situatie van de klanten in kaart en stel je passende producten voor die bij hun profiel passen. Verder zorg je voor een correcte administratieve afhandeling van de dossiers. Indien nodig vervang je de collega die aan het loket zit. Samen met de kantoorhouder zet je commerciële acties op. Op termijn kan je je verder specialiseren in een bepaald domein waarbij je back-up blijft voor de andere domeinen.

  • Snoeier Tuinaanleg (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: TUINEN PERREMAN

    Type: Vaste Job

    Je voert het tuinonderhoud uit voor zowel particuliere als professionele klanten. - Snoeien van bomen, planten,... - Maaien van gazon - Onkruidvrij maken van verhardingen - ...

  • Bedrijventerreinmanager (HAASRODE)

    Regio: HAASRODE

    Bedrijf: C-VALLEY LEUVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    ·Je bent het eerste aanspreekpunt voor alle aanwezige bedrijven, op het researchpark Haasrode en de ambachtenzone, en derde partijen (zoals stad Leuven, omliggende gemeentes van Haasrode, Interleuven, POM, VOKA, …). ·Je voelt de noden van de aanwezige bedrijven aan en weet hier op een gestructureerde manier op in te spelen. ·Je bent verantwoordelijk voor het werven van nieuwe leden en je onderhoudt de relatie met bestaande leden. ·Als bedrijventerreinmanager groepeer en coördineer je gezamenlijke actieplannen voor de diverse bedrijven op het bedrijventerrein, dit in samenspraak met de voorzitter en de trekkers van de werkgroepen. ·Als bedrijventerreinmanager organiseer je een aantal events op jaarbasis, dit rond een bepaald topic of als zuiver netwerkevent. ·Je stelt jaarlijkse actieplannen op in samenspraak met de werkgroepen en stelt deze ter goedkeuring voor aan de raad van bestuur en algemene vergadering van C-Valley Leuven. ·Je deelt je expertise met de stakeholders van C-Valley Leuven, je werkt als echte teamplayer actief samen in de werkgroepen en denkt creatief mee om de gemeenschappelijke projecten tot een goed einde te brengen. Je ondersteunt hierbij de trekkers van de werkgroepen.

  • Hoofdarts (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: REGIONAAL ZIEKENHUIS HEILIG HART

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als lid van het directiecomité geeft u mee vorm aan de missie en de visie van het ziekenhuis. U neemt de organisatie en coördinatie van de medische activiteiten voor uw rekening met oog voor kwaliteit en samenwerking. U neemt initiatieven om de ziekenhuisartsen te betrekken bij een geïntegreerde werking via effectieve medische stafwerking. U werkt mee aan de uitbouw van het ziekenhuisnetwerk Oost-Vlaams-Brabant, en de verdere uitbouw van de transmurale zorg naar de eerstelijnszone. U werkt samen met alle belanghebbenden een regionaal zorgstrategisch plan uit. U ontwikkelt een duidelijke visie op de gezondheidszorg en denkt mee op strategisch niveau. Als lid van het directiecomité bent u nauw betrokken bij de voorbereidingen en realisatie van het nieuwbouwziekenhuis. U rapporteert aan de algemeen directeur.

  • Eurostaff - Linux RedHat Administrator (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client are searching for a Linux RedHat Administrator to join their growing team on a long-term basis. Please find a brief JD below: Missions 1) Realize the standard Linux images 2) Deploy the servers 3) Deal with problems with Linux servers 4) Run the updates to the Linux servers 5) Update the documentation 6) Install and configure Linux servers 7) Ensure the availability and performance of Linux servers 8) Help define the resource sharing policy (file servers). 9) Help define the security policy in collaboration with the security manager 10) Set up security policy on Linux servers. 11) Install application services related to Linux servers (mail, SGBD...) 12) Analyze and track Linux requests 13) Provide the technical characteristics of Linux servers Mandatory Experience in automation, orchestration with either Salt or Ansible Experience in Python and Bash scripting languages Experience in Postfix, Bind, Apache and Tomcat Experience in GIT Optional Certified RedHat RHCE Knowledge in MySQL Knowledge in RedHat JBoss EAP

Zoek naar antwoorden van ANTOINE MONTONE in sociale netwerken
Look for responds of ANTOINE MONTONE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANTOINE MONTONE. Laat een reactie achter voor ANTOINE MONTONE. ANTOINE MONTONE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANTOINE MONTONE. Leave a respond for ANTOINE MONTONE. ANTOINE MONTONE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANTOINE MONTONE op de google maps. Adres en contacten ANTOINE MONTONE
Location of ANTOINE MONTONE on the google maps. Address and contacts of ANTOINE MONTONE

Andere gerelateerde bedrijven als come ANTOINE MONTONE ANTOINE MONTONE: ANDRE PEYSKENS | COIFFURE EL KNIP | DE STROMBEEKSE SCHERPSCHUTTERS | Jordan's | IMMO & CO

Other related companies as ANTOINE MONTONE: ANDRE PEYSKENS | COIFFURE EL KNIP | DE STROMBEEKSE SCHERPSCHUTTERS | Jordan's | IMMO & CO

ANTOINE MONTONE is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANTOINE MONTONE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03883911132. Het bedrijf ANTOINE MONTONE bevindt zich op het adres: RUE DE CONDة 47B1; 7900; LEUZE-EN-HAINAUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 978,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 609,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Services de recherches and bureaux de détectives. Lijst met producten zijn Services: Détectives Privés..
De hoofdactiviteit van ANTOINE MONTONE is Transportuitrusting, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANTOINE MONTONE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANTOINE MONTONE, openstaande posities, locatie van ANTOINE MONTONE op de kaart.

ANTOINE MONTONE is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANTOINE MONTONE, company assigned to the tax number BE03883911132. The company ANTOINE MONTONE is located at the address: RUE DE CONDة 47B1; 7900; LEUZE-EN-HAINAUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 978,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 609,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Services de recherches and bureaux de détectives. List of products are Services: Détectives Privés..
The main activity of ANTOINE MONTONE is Transportation Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ANTOINE MONTONE is not available. You also can look at reviews of ANTOINE MONTONE, open positions, location of ANTOINE MONTONE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANTOINE MONTONE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANTOINE MONTONE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANTOINE MONTONE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANTOINE MONTONE, employees, financial statistics.