C.T.S. BELGIUM

Contactgegevens C.T.S. BELGIUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data C.T.S. BELGIUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

C.T.S. BELGIUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU BAILLI 6; 1000; BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 26497771 (+32-26497771) 26497771 (+32-26497771)

Fax (fax): +32 (50) 946-18-97 +32 (50) 946-18-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) C.T.S. BELGIUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "C.T.S. BELGIUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "C.T.S. BELGIUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van C.T.S. BELGIUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen C.T.S. BELGIUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of C.T.S. BELGIUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees C.T.S. BELGIUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti C.T.S. BELGIUM
Products information C.T.S. BELGIUM

BTW identificatienummer (tax): BE06710418701
Ondernemingsnummer: 4249206542
Hoofdstad (capital): 838,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 561,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Activités: Nettoyage de Tapis.. Activités: Restauration des Dégâts Causés par le Feu, Restauration des Dégâts des Eaux.. Services: Nettoyage de Fenêtres, Nettoyage de Bureaux.

Product categorie (product category): Services de Nettoyage and de Désinfection. Blanchisserie, Nettoyage à Sec and Salons-Lavoirs. Travaux de finition and nettoyage de bâtiments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor C.T.S. BELGIUM
(Get full report from official database of BE for C.T.S. BELGIUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor C.T.S. BELGIUM
Addition kinds of activities for C.T.S. BELGIUM

14290000. Gebroken en gebroken steen, nec | Crushed and broken stone, nec
32810202. Desk set bases, onyx | Desk set bases, onyx
32959903. Dakpanelen | Roofing granules
50859907. Lapidaire apparatuur | Lapidary equipment
50880000. Transportmiddelen en benodigdheden | Transportation equipment and supplies
58120201. concessionaris | Concessionaire
76992203. Reparatie van bouwmachines | Construction equipment repair
79419900. Sportclubs, managers en promotors, nec | Sports clubs, managers, and promoters, nec
82310300. Algemene openbare bibliotheken | General public libraries
86110301. Beter zakenbureau | Better business bureau

Werken bij C.T.S. BELGIUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in C.T.S. BELGIUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor C.T.S. BELGIUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for C.T.S. BELGIUM. Looking for open vacancies in other companies

  • Wegenwerker (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in de regio Kalmthout zijn we opzoek naar een grondwerker voor de rioleringen. Je zult voornamelijk worden ingezet in de regio Noorderkempen. Aanbod: Na een geslaagde proefperiode via Randstad heb je kans op een vast contract Doorgroeimogelijkheden Aantrekkelijk salaris met alle voordelen van de bouw

  • Chauffeur CE/shunter (m/v) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat doe je: Als chauffeur CE/shunter bestaat je dagtaak uit het vullen van de trailers met een elektrische transpallet om deze daarna met de vrachtwagen te vervoeren naar de laadkaai. Hier koppel je de trailer los en koppel je een lege trailer aan de vrachtwagen om daarna terug naar de laadkaai te rijden. Voor wie: Een internationaal bedrijf die vervoer regelt voor diverse sectoren!

  • Traffic Officers (m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Xtra-interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de luchthaven in Zaventem zijn wij op zoek naar traffic officers (m/v). Je bent verantwoordelijk voor de administratieve afhaneling van de vracht op de vluchten. Dit houdt ondermeer in: - Invoer van gegevens in bedrijfsspecifiek datasysteem - Controleren van documenten (inclusief douane-gerelateerde) - Verwerken van documenten volgens de vastgelegde procedures - Uitwisselen van gegevens met douane, klanten en andere diensten omtrent de kenmerken van de vracht (aard, kwantiteit,...)

  • Beenhouwer (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als beenhouwer/ beenhouwerij medewerker fulltime Genoot je bij voorkeur een opleiding als slager of gelijkgesteld door ervaring. Vaardigheden Je bent hygiënisch en net ingesteld. Je hebt geen angst voor vlees en andere voedingswaren. Je kan omgaan met de geurhinder die je af en toe kan ervaren. Je beschikt over de nodige vakkennis. Werken in het weekend en op feestdagen schrikt jou niet af. Je kan omgaan met het werkblad en alle gereedschap dat in deze job vereist is. Je kan naast snijden en bereiden ook uitbenen.

  • Student Winkelbediende te Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Studentenjob

    Ben jij een gemotiveerde student die wil bijverdienen als winkelbediende? Lees dan snel verder want wij zijn op zoek naar jou! Voor een grote supermarkt in Westerlo, zijn wij op zoek naar een student winkelbediende die nagenoeg iedere zaterdag kan en wil werken. De werkuren kunnen van week tot week een beetje wijzigen, maar zullen steeds liggen tussen 11u en 20u. Je zal er allround worden ingezet voor volgende taken: Leveringen uitpakken Rekken aanvullen volgens FIFO-methode Zorgen voor een ordelijke en nette werkomgeving Controleren van de versheid van producten Klanten verwelkomen en verder helpen Kassawerk verrichten Bediening achter de verstogen (charcuterie, vlees en vis)

  • LESGEVER ZWEMMEN (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een opdracht zwemmen aan het lager onderwijs op 6 november in Wingene van 17:30-19:15 uur zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Magazijnbediende groeiende KMO regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als Magazijnbediende ben je verantwoordelijk voor het goede verloop van de verzending van de bestelde goederen. Aansturen Magazijniers, prio's bepalen Bestellingen doorgeven  Transport regelen voor bestellingen Controle verzendnota's, pakbonnen, transportdocumenten,... Contact met klanten, leveranciers Stockbeheer Controle op veiligheid, netheid Organisatie magazijn (locatiecodes,...) ...   Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept aan inzake rekrutering & selectie van bedienden en kaderleden. Voor een groeiend productiebedrijf is VIO HR op zoek naar een Magazijnbediende.

  • Bewakingsagent shoppingcenter Limburg (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: Securitas

    Type: Vaste Job

    Als bewakingsagent signaleer je onveilige en ongewenste situaties. Je loopt controlerondes in en rondom het winkelcentrum. Je registreert de bezoekers zoals leveranciers. Je werkt samen met v erschillende collega’s en je maakt gebruik van moderne hulpmiddelen. In het winkelcentrum wordt er ook aan camerabewaking gedaan; je houdt mee deze camera's in het oog. Je staat in voor een klantvriendelijk onthaal en je zorgt ervoor dat alle procedures juist worden nageleefd

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Loopbaancoach (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

  • Brainbridge - Senior SAP Plant Maintenance Site Implementation Coordinator (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Location: Brussels Job type: Miscellaneous Description Vertegenwoordigt het SAP PM-implementatieproject op het terrein (Area Brussel) Begeleiden van de sleutel/eindgebruikers en hun management in het veranderingsproces dat dit project met zich meebrengt. Aanbieden van lokale ondersteuning aan de business mensen zowel op het gebied van het gebruik van SAP als bij het toepassen van best practices op het gebied van onderhoudsbeheer. Plannen, organiseren en geven van opleidingen aan sleutel-en eindgebruikers. Fungeren als contactpunt en verbindingspersoon tussen de mensen op het terrein en het project Responsibilities Je vertegenwoordigt het SAP PM-implementatieproject op het terrein Je bent verantwoordelijk voor het begeleiden van de sleutel/eindgebruikers en hun management in het veranderingsproces dat dit project met zich meebrengt. Je biedt lokaal ondersteuning aan de business mensen zowel op het gebied van het gebruik van SAP als bij het toepassen van best practices op het gebied van onderhoudsbeheer. Je plant, organiseert en geeft opleidingen aan sleutel -en eindgebruikers. Je bent het contactpunt en verbindingspersoon tussen de mensen op het terrein en het project Je rapporteert aan het Project Management van het SAP PM-project of een van de teamleads in het project Profile Technical skills: Project Management ervaring Ervaring met werken in SAP Kennis Onderprocessen en best praktijken Veranderingsbeheer MS Office Visio Personal skills: Teamplayer Proactief Self starter, in staat te werken met beperkte supervisie

  • Flexi zaalmedewerker - Pizza Hut Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

Zoek naar antwoorden van C.T.S. BELGIUM in sociale netwerken
Look for responds of C.T.S. BELGIUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor C.T.S. BELGIUM. Laat een reactie achter voor C.T.S. BELGIUM. C.T.S. BELGIUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for C.T.S. BELGIUM. Leave a respond for C.T.S. BELGIUM. C.T.S. BELGIUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie C.T.S. BELGIUM op de google maps. Adres en contacten C.T.S. BELGIUM
Location of C.T.S. BELGIUM on the google maps. Address and contacts of C.T.S. BELGIUM

Andere gerelateerde bedrijven als come C.T.S. BELGIUM C.T.S. BELGIUM: Backes J | Sandri SA | A.O.C. | FRANKY DE BAERE | Imprimerie Van Eyck

Other related companies as C.T.S. BELGIUM: Backes J | Sandri SA | A.O.C. | FRANKY DE BAERE | Imprimerie Van Eyck

C.T.S. BELGIUM is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is C.T.S. BELGIUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06710418701. Het bedrijf C.T.S. BELGIUM bevindt zich op het adres: RUE DU BAILLI 6; 1000; BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 838,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 561,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Services de Nettoyage and de Désinfection. Blanchisserie, Nettoyage à Sec and Salons-Lavoirs. Travaux de finition and nettoyage de bâtiments. Lijst met producten zijn Activités: Nettoyage de Tapis.. Activités: Restauration des Dégâts Causés par le Feu, Restauration des Dégâts des Eaux.. Services: Nettoyage de Fenêtres, Nettoyage de Bureaux..
De hoofdactiviteit van C.T.S. BELGIUM is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van C.T.S. BELGIUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van C.T.S. BELGIUM, openstaande posities, locatie van C.T.S. BELGIUM op de kaart.

C.T.S. BELGIUM is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is C.T.S. BELGIUM, company assigned to the tax number BE06710418701. The company C.T.S. BELGIUM is located at the address: RUE DU BAILLI 6; 1000; BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 838,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 561,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Services de Nettoyage and de Désinfection. Blanchisserie, Nettoyage à Sec and Salons-Lavoirs. Travaux de finition and nettoyage de bâtiments. List of products are Activités: Nettoyage de Tapis.. Activités: Restauration des Dégâts Causés par le Feu, Restauration des Dégâts des Eaux.. Services: Nettoyage de Fenêtres, Nettoyage de Bureaux..
The main activity of C.T.S. BELGIUM is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of C.T.S. BELGIUM is not available. You also can look at reviews of C.T.S. BELGIUM, open positions, location of C.T.S. BELGIUM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over C.T.S. BELGIUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf C.T.S. BELGIUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about C.T.S. BELGIUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company C.T.S. BELGIUM, employees, financial statistics.