D.L. LUC'S GLAZENWASSERIJ

Particuliere bedrijvenJustitie, Openbare Orde en Veiligheid • D.L. LUC'S GLAZENWASSERIJ
Private companiesJustice, Public Order and Safety • D.L. LUC'S GLAZENWASSERIJ

Contactgegevens D.L. LUC'S GLAZENWASSERIJ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data D.L. LUC'S GLAZENWASSERIJ: address, phone, fax, email, website, opening hours

D.L. LUC'S GLAZENWASSERIJ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HEYKAVEL 4B19; 9170; SINT-GILLIS-WAAS, België

Telefoon (phone): 37070825 (+32-37070825) 37070825 (+32-37070825)

Fax (fax): +32 (2) 183-81-38 +32 (2) 183-81-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) D.L. LUC'S GLAZENWASSERIJ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "D.L. LUC'S GLAZENWASSERIJ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "D.L. LUC'S GLAZENWASSERIJ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van D.L. LUC'S GLAZENWASSERIJ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen D.L. LUC'S GLAZENWASSERIJ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of D.L. LUC'S GLAZENWASSERIJ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees D.L. LUC'S GLAZENWASSERIJ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti D.L. LUC'S GLAZENWASSERIJ
Products information D.L. LUC'S GLAZENWASSERIJ

BTW identificatienummer (tax): BE06936737060
Ondernemingsnummer: 7419860839
Hoofdstad (capital): 869,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 553,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Activités: Nettoyage de Tapis.. Services: Nettoyage de Fenêtres.

Product categorie (product category): Services de Nettoyage and de Désinfection. Blanchisserie, Nettoyage à Sec and Salons-Lavoirs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor D.L. LUC'S GLAZENWASSERIJ
(Get full report from official database of BE for D.L. LUC'S GLAZENWASSERIJ)

Aanvulling soorten activiteiten voor D.L. LUC'S GLAZENWASSERIJ
Addition kinds of activities for D.L. LUC'S GLAZENWASSERIJ

261100. Pulpmolens | Pulp mills
14999908. Grafietwinning | Graphite mining
20229901. Imitatiekaas | Imitation cheese
23290206. Timmerjassen: mannen, jongeren en jongens | Lumber jackets: men's, youths', and boys'
51930100. Bloemistenbenodigdheden | Florists' supplies
80110402. Psychiater | Psychiatrist
87110201. Machine tool design | Machine tool design
87480000. Bedrijfsadvies, nv | Business consulting, nec

Werken bij D.L. LUC'S GLAZENWASSERIJ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in D.L. LUC'S GLAZENWASSERIJ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor D.L. LUC'S GLAZENWASSERIJ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for D.L. LUC'S GLAZENWASSERIJ. Looking for open vacancies in other companies

  • Maintenance Supervisor AGF (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een Maintenance Supervisor AGF. Je takenpakket bestaat uit: • Je streeft ernaar om samen met je team de lijnen te laten draaien met zo weinig mogelijk en zo kort mogelijke technische storingen. • Hierbij werk je op een efficiënte manier samen met productie om de mogelijke problemen op een right-first-time wijze aan te pakken en de wederkerende stilstanden te vermijden/weg te werken. • Je geeft leiding aan jouw team van techniekers: je ondersteunt, coacht en coördineert hun dagelijkse activiteiten en bent hun eerste aanspreekpunt • Bij aanhoudende storingen en/of defecten sta je in voor de analyse en kan je een oplossing voorstellen.

  • Orderpicker oproepbasis (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil je dolgraag op oproepbasis werken? Dan is deze job zeker iets voor jou! Voor een bedrijf in Lummen, actief in warehousing, transport en distributie van voedingsmiddelen (geconditioneerde en gekoelde versproducten) zijn we op zoek naar orderpickers. Je zal instaan voor de picking van voeding.

  • Sorteermedewerkers kledij - Voltijds!Dag! (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt een 2-tal sorteerposten aangeleerd , naargelang planning wordt je ingeschakeld op je vaste post. Kan je vlot werken? Leer je snel bij? Ben je op zoek naar een voltijdse job in daguren en zie je jezelf in een functie waar je letterlijk voeling hebt met de kledij, keuzes kan maken ivm kwaliteit, enz.? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! uurrooster : MA-DO 7u30-16u , VRIJ 7u30-13u30

  • Credit Controller (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een internationaal bedrijf in Antwerpen is op zoek naar een Credit Controller. Heb je ervaring in debiteurenbeheer en ben je klantgericht ingesteld? Je komt terecht in een functie met vele klantencontacten en autonomie! Jouw takenpakket als Credit Controller: Aanvraag kredietlimieten bij de kredietverzekeraar en (jaarlijkse) herbeoordeling Onderhouden van de klantendatabase (aanmaken klanten , registreren wijzigingen, onderhouden kredietlimieten) Bewaking kredietruimte Controle betalingstermijnen en negotiëren betalingscondities met de klanten in samenspraak met de directie en de vtw Algemene opvolging van de openstaande facturenlijst en aanzuivering ervan Aanmaning klanten (telefonisch en schriftelijk) Opvolging op te lossen problemen i.v.m. verkoopfacturen Opvolgen incasso- en schadedossiers Periodieke rapportages ten behoeve van de directie/vtw en RvB

  • Winkelbediende M/V (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de winkelbediende (m/v) die we zoeken? Voor een supermarkt gelegen in Bornem zijn we op zoek naar een enthousiaste winkelbediende. Je zal instaan voor de correcte afrekening aan de kassa. Je vult de winkel aan en de verschillende rekken. Je doet bestellingen.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Kiewit (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Ben je student, woonachtig regio Nazareth/ Eke en wil je een centje bijverdienen tijdens het weekend (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Heb je zin om te werken als jobstudent in een toffe supermarkt? Heb je een vaste vrije dag tijdens de weekend om ons te komen helpen aan de kassa en om goederen aan te vullen? En / of Ben je wekelijks vrij op maandag om te helpen bij de traiteurafdeling ? Solliciteer dan nu en kom terecht in een energiek team waar teamspirit hoog in het vaandel gedragen wordt.

  • MAGAZIJNIER (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ALGEMENE INDUSTRIELE SCHILDERWERKEN

    Type: Vaste Job

    A.I.S. groep is een familiebedrijf met een geschiedenis van meer dan 30 jaar. Als familiebedrijf zijn we sterk verbonden met onze klanten en onze meer dan 40 werknemers. We kiezen resoluut voor een transparante en persoonlijke aanpak met een kwalitatief eindresultaat als doel. Onze ondernemingsgroep omvat drie afdelingen: A.I.S. Interieur : Binnenhuis Schilder- en decoratiewerken A.I.S. Industrie: Industriële straal- en schilderwerken A.I.S. Steigerbouw: Plaatsing en verhuur van steigers

  • MECANICIEN (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic is op zoek naar Mechaniekers die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als mechanieker weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

  • Kinderverzorgster/verzorger (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: Jannekemaan

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde en betrouwbare kinderverzorgsters (m/v). Je bent iemand die gemakkelijk structuur kan aanbrengen in de leefwereld van het kindje. Je zorgt voor kindjes tussen 0-3 jaar. Motivatie en inzet zijn noodzakelijk. Huishoudelijke taken zoals de kribbe schoonmaken behoren mee tot het takenpakket.

  • Winkelmedewerker (flexijob) (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: MINGNEAU

    Type: Flexijob

    Je helpt in het weekend in onze slagerij/traiteurszaak. Je bedient klanten. Je vult de toonbank aan. ...

  • frituur medewerker (VELDWEZELT)

    Regio: VELDWEZELT

    Bedrijf: BOULEVARD

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het bereiden van warme en koude maaltijden, belegde broodjes, burgers, frieten Je staat in voor het bakken van de frituurproducten. Je ruimt de tafels af. Je bedient de klanten.

Zoek naar antwoorden van D.L. LUC'S GLAZENWASSERIJ in sociale netwerken
Look for responds of D.L. LUC'S GLAZENWASSERIJ in social networks

Lees alle opmerkingen voor D.L. LUC'S GLAZENWASSERIJ. Laat een reactie achter voor D.L. LUC'S GLAZENWASSERIJ. D.L. LUC'S GLAZENWASSERIJ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for D.L. LUC'S GLAZENWASSERIJ. Leave a respond for D.L. LUC'S GLAZENWASSERIJ. D.L. LUC'S GLAZENWASSERIJ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie D.L. LUC'S GLAZENWASSERIJ op de google maps. Adres en contacten D.L. LUC'S GLAZENWASSERIJ
Location of D.L. LUC'S GLAZENWASSERIJ on the google maps. Address and contacts of D.L. LUC'S GLAZENWASSERIJ

Andere gerelateerde bedrijven als come D.L. LUC'S GLAZENWASSERIJ D.L. LUC'S GLAZENWASSERIJ: FLETS MAILLEUX ET FILS (PHOTO - CINE - SON) SPRL | BOUCHERIE OLIVIER | GOUDSMID BAELE | Lintacker R | Krefel nv

Other related companies as D.L. LUC'S GLAZENWASSERIJ: FLETS MAILLEUX ET FILS (PHOTO - CINE - SON) SPRL | BOUCHERIE OLIVIER | GOUDSMID BAELE | Lintacker R | Krefel nv

D.L. LUC'S GLAZENWASSERIJ is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is D.L. LUC'S GLAZENWASSERIJ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06936737060. Het bedrijf D.L. LUC'S GLAZENWASSERIJ bevindt zich op het adres: HEYKAVEL 4B19; 9170; SINT-GILLIS-WAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 869,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 553,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Services de Nettoyage and de Désinfection. Blanchisserie, Nettoyage à Sec and Salons-Lavoirs. Lijst met producten zijn Activités: Nettoyage de Tapis.. Services: Nettoyage de Fenêtres..
De hoofdactiviteit van D.L. LUC'S GLAZENWASSERIJ is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van D.L. LUC'S GLAZENWASSERIJ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van D.L. LUC'S GLAZENWASSERIJ, openstaande posities, locatie van D.L. LUC'S GLAZENWASSERIJ op de kaart.

D.L. LUC'S GLAZENWASSERIJ is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is D.L. LUC'S GLAZENWASSERIJ, company assigned to the tax number BE06936737060. The company D.L. LUC'S GLAZENWASSERIJ is located at the address: HEYKAVEL 4B19; 9170; SINT-GILLIS-WAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 869,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 553,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Services de Nettoyage and de Désinfection. Blanchisserie, Nettoyage à Sec and Salons-Lavoirs. List of products are Activités: Nettoyage de Tapis.. Services: Nettoyage de Fenêtres..
The main activity of D.L. LUC'S GLAZENWASSERIJ is Justice, Public Order and Safety, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of D.L. LUC'S GLAZENWASSERIJ is not available. You also can look at reviews of D.L. LUC'S GLAZENWASSERIJ, open positions, location of D.L. LUC'S GLAZENWASSERIJ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over D.L. LUC'S GLAZENWASSERIJ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf D.L. LUC'S GLAZENWASSERIJ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about D.L. LUC'S GLAZENWASSERIJ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company D.L. LUC'S GLAZENWASSERIJ, employees, financial statistics.