MICHELINE DELCROIX

Contactgegevens MICHELINE DELCROIX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MICHELINE DELCROIX: address, phone, fax, email, website, opening hours

MICHELINE DELCROIX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE EMILE VANDERVELDE 286; 6240; FARCIENNES, België

Telefoon (phone): 71394379 (+32-71394379) 71394379 (+32-71394379)

Fax (fax): +32 (64) 522-77-31 +32 (64) 522-77-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MICHELINE DELCROIX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MICHELINE DELCROIX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MICHELINE DELCROIX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MICHELINE DELCROIX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MICHELINE DELCROIX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MICHELINE DELCROIX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MICHELINE DELCROIX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MICHELINE DELCROIX
Products information MICHELINE DELCROIX

BTW identificatienummer (tax): BE03455444335
Ondernemingsnummer: 2238983154
Hoofdstad (capital): 614,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 111,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Services: Nettoyage de Fenêtres.

Product categorie (product category): Services de Nettoyage and de Désinfection

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MICHELINE DELCROIX
(Get full report from official database of BE for MICHELINE DELCROIX)

Aanvulling soorten activiteiten voor MICHELINE DELCROIX
Addition kinds of activities for MICHELINE DELCROIX

016103. Gewortelde plantenplanten | Rooted vegetable farms
701103. hotels | Hotels
34790207. Coating of verpakking van stalen pijp | Coating or wrapping steel pipe
38240104. Integratie van meters, niet-elektrisch | Integrating meters, nonelectric
73890401. Kledingontwerpers, commercieel | Apparel designers, commercial

Werken bij MICHELINE DELCROIX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MICHELINE DELCROIX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MICHELINE DELCROIX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MICHELINE DELCROIX. Looking for open vacancies in other companies

  • Metser (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde metsers. We bouwen bij voorkeur dicht bij huis, zeker nooit buiten West-Vlaanderen. Van particuliere bouw tot appartemenstbouw, vooral gevel metsen !

  • Schilders (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een schilders- en vloerdersbedrijf zoeken wij 2 ervaren schilders. Je voert zowel de voorbereidende werken uit als het schilderen zelf. Je werkt vooral in hotels, winkels, kantoren en af en toe ook eens voor een particuliere opdracht en dit op werven gelegen over heel België. Je vertrekt rond 6u en dit vanop een carpoolplaats die je afspreekt met je collega. Verloning volgens barema van de bouwsector. Na een interimperiode maak je kans op een vast contract.

  • National Accountmanager (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als national accountmanager sta je in voor volgende taken: Je bent enerzijds verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van het klantenbestand en hebt ook aandacht voor de bestaande klantrelaties; Dankzij jouw contactvaardigheid weet je vlot nieuwe afspraken te genereren; Je beschikt over sterk technisch inzicht en bent in staat om mee te denken met je klant; Dankzij je productkennis kan je oplossingen op maat aanbieden aan je klanten; Je brengt op gestructureerde wijze verslag uit over de marktsituatie en bepaalt in overleg de verkoopsstrategie; Je behoort tot een salesteam van een 8-tal personen die rechtstreeks onder de directie werken en ook rechtstreeks rapporteren. Samen met dit team en de directie wordt het plan van aanpak opgesteld.

  • Meewerkend Ploegbaas (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk groeiend familiebedrijf in de markt van chemische- en bouwkundige producten is Impact op zoek naar een werfleider. Je werkt samen met een handlanger en voert werken uit omtrent waterdichting, structureel herstel en kunstharsvloeren.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Aarschot – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent Administratie en Klassement - regio Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Dit bedrijf is gelegen in Merelbeke en is niet bereikbaar met het openbaar vervoer. De verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: Je zal instaan voor het klassement en het archief; Daarnaast bied je algemene administratieve ondersteuning. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Expert Buyer (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ETHIAS VERZEKERINGEN HASSELT

    Type: Vaste Job

    Standaard inkoopstrategieën uitrollen, rekening houdend met externe markttrends, feedback van de business, best practices, onderlinge koppelingen met Group Procurement en afstemming op interne initiatieven Beheren en faciliteren van het end-to-end inkoopproces voor aanvragen met hoge waarde en strategische categorieën: identificatie van leveranciers, due diligence, beheer van aanbestedingsprocedures, onderhandelingen, voorbereiding van SLA’s en contracten, gunning van contracten en juridische ondertekening, prestatiemeting, risicobeheer, voortdurende verbetering, enz. Communiceren over categoriestrategie, doelstellingen en prestatiedoelstellingen binnen Procurement (aankoopdepartement) De presentaties van leveranciers op het vlak van portfolioprestaties en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen monitoren Toezicht houden op het beheer van de contractendatabank, anticiperen op toekomstige verlengingen en dienovereenkomstig handelen Onderhandelen en uitvoeren van contracten voor strategische categorieën Toezicht houden op juridische aspecten & contracten en ervoor zorgen dat deze worden nageleefd De presentaties van leveranciers op het vlak van portfolioprestaties en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen monitoren De Category Owner ondersteunt de Inkoopverrichtingen bij het oplossen van complexe inkoopproblemen De Category Owner verwijst naar de Juridische afdeling voor contract- en risicobeheer Plannen en beheren van strategische inkoopactiviteiten voor de categorie Voortdurend de leveranciersmarkt monitoren en opportuniteiten identificeren die voortvloeien uit nieuwe productaanbiedingen en/of marktverschuivingen Beslissen om een catalogus aan te maken in het systeem De inhoud van catalogi bezitten en goedkeuren Communicaties over catalogi beheren en bezorgen aan lokale leveranciers Assisteren bij het organiseren van leveranciersbijeenkomsten met uitleg over catalogusactiviteiten

  • Projecthoofdverpleegkundige (vaste job) (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: X-Care

    Type: Vaste Job

    Wil je ook elke dag de challenge met jezelf aangaan? Ben je ook zo’n gedreven, doelgerichte verpleegkundige? Heb je sterke skills en het hart op de juiste plaats? Dan is X-Care thé place to work! X-Care bestaat uit een gemotiveerd team van projectmedewerkers verpleegkunde, die allemaal het beste uit zichzelf willen halen. Als projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen de zorgsector: zowel binnen de thuiszorg, als binnen woon-en zorgcentra, ziekenhuizen, ambulante centra,… Voor elk wat wils! The Challenge Wij zoeken momenteel hoofdverpleegkundigen of verpleegkundigen met de ambitie om op korte termijn hoofdverpleegkundige te worden. Je hebt zin om een afwisselende en boeiende carrière als verpleegkundige uit te bouwen. Flexibiliteit is jouw middle name.

  • Webdeveloper (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: D&D distribution

    Type: Vaste Job

    Verdere ontwikkeling en uitbouw van… Uniek en innovatief webshop platform met B2B webshop + 100-tal B2C webshops gericht naar eindklanten, inclusief modules zoals een PC Configurator, supply selector, backend module, …  Server Configurator waarmee onze resellers een server systeem kunnen samenstellen, bestellen en nadien beheren Online platform voor IT verdelers met ticketing, beheer van documentatie, verkoop van recurring careplan-abonnementen, etc Koppelingen met ons cloud platform (zodat men vanaf de webshops cloudoplossingen zoals Office 365, Azure, … kan bestellen)  Koppelingen met ons ERP pakket en de ERP software van onze resellers

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Freelance projectverpleegkundige (W) (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg , en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Freelance Payroll Officer (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: HR Talents Kortrijk

    Type: Zelfstandige activiteit

    Mijn klant is actief in de retailsector en heeft enkele winkels. Je werkt vanuit Gent nabij het Sint-Pieters-Station. Om de payrollverwerking op te vangen ben ik op zoek naar een freelance payroll officer voor 2 dagen/week. Je staat in voor de organisatie en uitvoering van de payroll voor 70 FTE's zowel arbeiders als bedienden. Je werkt hiervoor nauw samen met het sociaal secretariaat SD Worx. Bedrijfsprofiel: Mijn klant is actief in de retailsector en heeft enkele winkels. Je werkt vanuit Gent nabij het Sint-Pieters-Station.

Zoek naar antwoorden van MICHELINE DELCROIX in sociale netwerken
Look for responds of MICHELINE DELCROIX in social networks

Lees alle opmerkingen voor MICHELINE DELCROIX. Laat een reactie achter voor MICHELINE DELCROIX. MICHELINE DELCROIX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MICHELINE DELCROIX. Leave a respond for MICHELINE DELCROIX. MICHELINE DELCROIX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MICHELINE DELCROIX op de google maps. Adres en contacten MICHELINE DELCROIX
Location of MICHELINE DELCROIX on the google maps. Address and contacts of MICHELINE DELCROIX

Andere gerelateerde bedrijven als come MICHELINE DELCROIX MICHELINE DELCROIX: Baccarne F | LEMAIRE M - CAULIER F | Lollipop | BYK BELGA | DEMAVIA Airlines SA

Other related companies as MICHELINE DELCROIX: Baccarne F | LEMAIRE M - CAULIER F | Lollipop | BYK BELGA | DEMAVIA Airlines SA

MICHELINE DELCROIX is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MICHELINE DELCROIX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03455444335. Het bedrijf MICHELINE DELCROIX bevindt zich op het adres: RUE EMILE VANDERVELDE 286; 6240; FARCIENNES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 614,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 111,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Services de Nettoyage and de Désinfection. Lijst met producten zijn Services: Nettoyage de Fenêtres..
De hoofdactiviteit van MICHELINE DELCROIX is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MICHELINE DELCROIX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MICHELINE DELCROIX, openstaande posities, locatie van MICHELINE DELCROIX op de kaart.

MICHELINE DELCROIX is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is MICHELINE DELCROIX, company assigned to the tax number BE03455444335. The company MICHELINE DELCROIX is located at the address: RUE EMILE VANDERVELDE 286; 6240; FARCIENNES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 614,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 111,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Services de Nettoyage and de Désinfection. List of products are Services: Nettoyage de Fenêtres..
The main activity of MICHELINE DELCROIX is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MICHELINE DELCROIX is not available. You also can look at reviews of MICHELINE DELCROIX, open positions, location of MICHELINE DELCROIX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MICHELINE DELCROIX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MICHELINE DELCROIX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MICHELINE DELCROIX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MICHELINE DELCROIX, employees, financial statistics.