ANDRIEN PISCITELLO & CIE

Particuliere bedrijvencommunicatie • ANDRIEN PISCITELLO & CIE
Private companiesCommunications • ANDRIEN PISCITELLO & CIE

Contactgegevens ANDRIEN PISCITELLO & CIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANDRIEN PISCITELLO & CIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANDRIEN PISCITELLO & CIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE SALVADOR 31; 4030; LIبGE, België

Telefoon (phone): 43413337 (+32-43413337) 43413337 (+32-43413337)

Fax (fax): +32 (81) 348-65-91 +32 (81) 348-65-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANDRIEN PISCITELLO & CIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANDRIEN PISCITELLO & CIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANDRIEN PISCITELLO & CIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANDRIEN PISCITELLO & CIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANDRIEN PISCITELLO & CIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANDRIEN PISCITELLO & CIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANDRIEN PISCITELLO & CIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANDRIEN PISCITELLO & CIE
Products information ANDRIEN PISCITELLO & CIE

BTW identificatienummer (tax): BE05534881591
Ondernemingsnummer: 4207458496
Hoofdstad (capital): 417,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 735,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Services: Nettoyage de Bureaux.

Product categorie (product category): Services de Nettoyage and de Désinfection

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANDRIEN PISCITELLO & CIE
(Get full report from official database of BE for ANDRIEN PISCITELLO & CIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANDRIEN PISCITELLO & CIE
Addition kinds of activities for ANDRIEN PISCITELLO & CIE

6022. Staat commerciële banken | State commercial banks
226901. Afdrukken van smalle stoffen | Printing of narrow fabrics
20999922. Vetvervangers | Fat substitutes
35310601. backhoes | Backhoes
38410407. Houders, chirurgische naald | Holders, surgical needle
50630214. Veiligheidsschakelaars | Safety switches
86110104. Vereniging openbare verenigingen | Public utility association

Werken bij ANDRIEN PISCITELLO & CIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANDRIEN PISCITELLO & CIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANDRIEN PISCITELLO & CIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANDRIEN PISCITELLO & CIE. Looking for open vacancies in other companies

  • gemotiveerde poetshulp bij kantoren (30u/w) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot schoonmaakbedrijf zijn we op zoek naar een poetshulp die beschikbaar is vanaf 6u in de voormiddag om te poetsen in de omgeving van Oevel bij verschillende kantoren. Taken houden in: - ruimtes als bureaus, gangen, onthaal en sanitair poetsen - verluchten, stof afnemen, opruimen, vuilbakken vervangene, dweilen etc. - administratieve bijhorende taken

  • Bediende container control afdeling (tijdelijk tot 12/2018) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je taak bestaat erin de administratieve afwikkeling van containerbewegingen te verzorgen. Naast de zorg voor de correcte verwerking van de gegevens, bestaat je taak uit de opvolging van de schadeclaims. Je onderhoudt regelmatige contacten met containerterminals, herstelbedrijven alsook met de rederij, klanten en transporteurs.

  • OPERATOR - POMPER – RAND – SCHEEPSLOSSER (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    JOBOMSCHRIJVING Als OPERATOR PRS (Pomper-Rand-Scheepslosser) staat u o.a. in voor: - laden en lossen van bulk citernes en containers (field- en beeldschermwerk); - alle administratie rond laden en lossen van citernes en containers (CMR, weegtickets, laadbons,...); - lossen van schepen + administratie; - lossen additieven, hulpgrondstoffen en verpakkingsmateriaal + administratie; - staalname en stockmanagement; - opvolging van een deel van de nutsvoorzieningen zoals slibontwatering, warmte-recuperatie, …; - interne transfers (bulk en stukgoed) U werkt in 2 ploegen (vroeg / laat) van maandag tot vrijdag en rapporteert aan de production supervisor oils & fats. De job is hoofdzakelijk fieldwerk, waarbij een nauwe samenwerking met de andere operatoren, onderhoudsdienst, laboranten, ...vereist is om een optimale werking van de ganse fabriek te garanderen.

  • Productie technieker voor farmaceutisch bedrijf (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Temse zijn wij op zoek naar een productie technieker. - Je bent verantwoordelijk voor een optimale productiecyclus. Je zet matrijzen correct op en stelt spuitgietmachines perfect af. - Je zorgt voor een optimale opstelling van randapparatuur met de nadruk op efficiëntie. - Productiemedewerkers kunnen bij je terecht voor het oplossen van storingen en pannes. - Je helpt mee aan het fijnregelen van het spuitgietproces. - Na elke interventie voer je de nodige testen uit en werk je de line-clearance af. - Je beheert het logboek en vult de nodige gegevens aan. - Je bewaakt het productieproces en neemt verbeteringsacties waar nodig.

  • Helper dakwerker (doorgroeimogelijkheden!) (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Arendonk zijn wij dringend op zoek naar een diender voor de dakwerken. Je start als diender maar het is zeker  de bedoeling dat je wordt opgeleid naar een volwaardige dakwerker! Bij onze klant kom je terecht in een team dat instaat voor de totaliteit en afwerking van verschillende - dakwerken - timmerwerken - isolatiewerken

  • Huishoudhulp/Poetshulp Wellen (met dienstencheques) (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • HULP IN HET HUISHOUDEN (REGIO KOEKELARE - ICHTEGEM) (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: VZW BLINK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken medewerkers die huishoudelijk werk doen bij gezinnen voornamelijk in de regio Veldegem - Zedelgem - Koekelare & Ichtegem. Vooral poetsen, maar ook eten klaarmaken, boodschappen doen en strijken. Tewerkstelling van maandag tot en met vrijdag, uurrooster is bespreekbaar. Woonachtig in de regio en die over een wagen beschikt.

  • Hoofdmonitor om kamp te leiden in schoolvakanties - Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als hoofd animator? Als hoofdanimator ben je verantwoordelijk op de kampplaats om te zorgen dat alles vlot verloopt. - begeleiden van monitoren, eindverantwoordelijkheid opnemen binnen de monitorenploeg - verzorgen van contacten met ouders, collega-monitoren en kinderen. - samen met de andere monitoren programma-aanbod voor kinderen uitwerken en uitvoeren - allerlei praktische en administratieve voorbereidingen treffen tijdens het kamp

  • Bijlesgever chemie (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor chemie aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Jobstudent (m/v) schoonmaak gezocht te Leuven! (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: CARE

    Type: Studentenjob

    Je functie: Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we gemotiveerde jobstudenten te Leuven! We zoeken iemand voor de periode eind augustus tot eind september. Je bent verantwoordelijk voor de schoonmaakwerkzaamheden van sanitair, keuken etc.. Per week zal je 20 uur presteren. Wens je te solliciteren? Denk er dan zeker aan om volgende documenten toe te voegen: ° Student@Work attest ° Kopie van je identiteitskaart ° Verklaring op eer

  • SR Accountant - Adviesverlening - stevig loonpakket St. Andries (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een nieuwe functie niet te ver van huis? Heb je reeds ervaring als Dossierbeheerder? & hou je ervan adviezen op te stellen? Dan kan dit kantoor misschien aan je criteria voldoen. Bekijk hieronder de volledige vacature. Dossierbeheerder / Accountant A-Z : de functie Jouw functie omvat quasi alle taken die in een boekhoudkantoor volbracht worden, daarom dat het ook als A-Z wordt omschreven. Concreet : je verantwoordelijkheid strekt zich uit van het inboeken tot het voorbereiden en het eigenhandig afsluiten van dossiers. Je analyseert de cijfers en stelt dan een advies op voor je klant dat je in een heldere taal kan uitleggen zodat ze begrijpen wat de situatie is en hoe ze eventueel verbeterd kan worden. Je onderhoudt het bestaande contact met klanten en probeert dit ook uit te breiden naar nieuwe.

  • SAP sales & logistics consultant DV00534 (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je werkt die projecten uit in samenspraak met de commerciële diensten en magazijnen van de verschillende business units. Je ondersteunt de gebruikers binnen alle sites van het bedrijf en zorgt voor de nodige documentatie en training. Naast het meewerken aan diverse kleine en grotere projecten ben je ook bereid om het nodige supportwerk te doen. Als SAP Sales & Logistics consultant ben je een sparringpartner voor de business en back-up voor collega SAP consultants. Je rapporteert aan de SAP Projectlead SD.

Zoek naar antwoorden van ANDRIEN PISCITELLO & CIE in sociale netwerken
Look for responds of ANDRIEN PISCITELLO & CIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANDRIEN PISCITELLO & CIE. Laat een reactie achter voor ANDRIEN PISCITELLO & CIE. ANDRIEN PISCITELLO & CIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANDRIEN PISCITELLO & CIE. Leave a respond for ANDRIEN PISCITELLO & CIE. ANDRIEN PISCITELLO & CIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANDRIEN PISCITELLO & CIE op de google maps. Adres en contacten ANDRIEN PISCITELLO & CIE
Location of ANDRIEN PISCITELLO & CIE on the google maps. Address and contacts of ANDRIEN PISCITELLO & CIE

Andere gerelateerde bedrijven als come ANDRIEN PISCITELLO & CIE ANDRIEN PISCITELLO & CIE: Mouling-Elektro | Koninklijk Klopstokia VZW | CENTRAL CASH | MAJESTIC VIDEO | PASCALINE THIRY

Other related companies as ANDRIEN PISCITELLO & CIE: Mouling-Elektro | Koninklijk Klopstokia VZW | CENTRAL CASH | MAJESTIC VIDEO | PASCALINE THIRY

ANDRIEN PISCITELLO & CIE is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANDRIEN PISCITELLO & CIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05534881591. Het bedrijf ANDRIEN PISCITELLO & CIE bevindt zich op het adres: RUE SALVADOR 31; 4030; LIبGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 417,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 735,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Services de Nettoyage and de Désinfection. Lijst met producten zijn Services: Nettoyage de Bureaux..
De hoofdactiviteit van ANDRIEN PISCITELLO & CIE is communicatie, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANDRIEN PISCITELLO & CIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANDRIEN PISCITELLO & CIE, openstaande posities, locatie van ANDRIEN PISCITELLO & CIE op de kaart.

ANDRIEN PISCITELLO & CIE is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANDRIEN PISCITELLO & CIE, company assigned to the tax number BE05534881591. The company ANDRIEN PISCITELLO & CIE is located at the address: RUE SALVADOR 31; 4030; LIبGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 417,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 735,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Services de Nettoyage and de Désinfection. List of products are Services: Nettoyage de Bureaux..
The main activity of ANDRIEN PISCITELLO & CIE is Communications, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ANDRIEN PISCITELLO & CIE is not available. You also can look at reviews of ANDRIEN PISCITELLO & CIE, open positions, location of ANDRIEN PISCITELLO & CIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANDRIEN PISCITELLO & CIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANDRIEN PISCITELLO & CIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANDRIEN PISCITELLO & CIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANDRIEN PISCITELLO & CIE, employees, financial statistics.