A.C. ASSELOOS

Contactgegevens A.C. ASSELOOS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.C. ASSELOOS: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.C. ASSELOOS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): REIGERSTRAAT 32; 8800; ROESELARE, België

Telefoon (phone): 51223091 (+32-51223091) 51223091 (+32-51223091)

Fax (fax): +32 (65) 465-78-26 +32 (65) 465-78-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.C. ASSELOOS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.C. ASSELOOS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.C. ASSELOOS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.C. ASSELOOS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.C. ASSELOOS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.C. ASSELOOS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.C. ASSELOOS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.C. ASSELOOS
Products information A.C. ASSELOOS

BTW identificatienummer (tax): BE04115173339
Ondernemingsnummer: 5168487548
Hoofdstad (capital): 251,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 496,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Services: Nettoyage de Fenêtres.

Product categorie (product category): Services de Nettoyage and de Désinfection

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.C. ASSELOOS
(Get full report from official database of BE for A.C. ASSELOOS)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.C. ASSELOOS
Addition kinds of activities for A.C. ASSELOOS

382604. Bloedtoetsapparatuur | Blood testing apparatus
964104. Regulering van de landbouwmarketing, niveau van overheid | Regulation of agricultural marketing, level of government
17999913. Glasvezelwerk | Fiberglass work
25140202. Stoelen, huishouden: metaal | Chairs, household: metal
34440505. Kapjes, bereik: plaatwerk | Hoods, range: sheet metal

Werken bij A.C. ASSELOOS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.C. ASSELOOS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.C. ASSELOOS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.C. ASSELOOS. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround Onderhoudsmechanieker (M/V) (DILSEN)

    Regio: DILSEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een handelaar in gereedschappen en ijzerwaren voor bouw, industrie, sanitair & park en tuin zijn wij op zoek naar een all round onderhoudsmechanieker (m/v) Het waarborgen van een uitstekende dienst-na-verkoop is één van hun sterkste troeven. Een team van ervaren technici biedt een absolute meerwaarde voor het herstellen en onderhouden van het algemene machinepark. Onderhoud en herstellingen gebeuren op een deskundige en zeer efficiënte manier. Het is dan ook van essentieel belang dat er regelmatig opleidingen worden gevolgd om deze werkzaamheden volgens de specificaties van de fabrikant uit te kunnen voeren.

  • Commercieel medewerker deeltijds (M/V) (LO-RENINGE)

    Regio: LO-RENINGE

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een commercieel bediende om aan de slag te gaan in een bouwbedrijf dat gespecialiseerd is in gespoten isolatie en hellingsbeton. Je komt in contact met zowel particulieren als architecten, aannemers en bouwpromotoren. Je bent de contactpersoon voor de klanten en de prospecten. Je maakt offertes en je bent verantwoordelijk voor de opvolging hiervan. Daarnaast help je mee met de algemene administratie in de firma.

  • Autowasser (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal instaan voor volgende taken : Onderhoud van personenwagens en lichte bedrijfsvoertuigen tot 3.5 ton. Rijklaar maken van nieuwe en occasiewagens.

  • Helpdeskmedewerker (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je maakt deel uit van het customer service team (7 medewerkers) en rapporteert aan de Teamleader customer service. Je zal voornamelijk ingeschakeld worden voor het leveren van oplossingsgerichte ondersteuning aan klanten zowel telefonisch als via een online ticketing systeem. Je neemt deel aan dagelijkse overlegmomenten en meetings om zo de interne werking mee te helpen optimaliseren.

  • houtbewerker op de werf in Meulebeke (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Meulebeke actief in de houtsector zijn wij op zoek naar : Een houtbewerker voor werf en koer Je taken zien er als volgt uit : latten en ontlatten van houten platen sorteren en verzagen van houten panelen op termijn kan je ingeschakeld worden als CNC operator (na interne opleiding)

  • Enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulp (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Trixxo Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • Exclusieve huishoudhulp ( M/V) te Deurle 12u/week (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve Home Manager. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden, schoonmaken,strijken, dagdagelijkse taken ,kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12u/week voor een gastgezin wonende in Deurle U komt terecht in een gastgezin waar u zal schoonmaken,strijken,en dagdagelijkse taken vervullen.Je neemt initiatief, bent stipt, oog voor detail en werkt grondig. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent vulploeg supermarkt (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: Agilitas Houthalen

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Beringen zoeken wij gemotiveerde jobstudent winkelmedewerkers, om enkele dagen door de week na school te werken (van 17u00 tot 20u00). Het helpen lossen van vrachtwagens Het aanvullen van de rekken Het spiegelen van de rekken Ervoor zorgen dat de winkel er verzorgd uitziet Klanten verder helpen als ze iets niet vinden of vragen hebben

  • Jobstudent Kelner (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: 1898 THE POST

    Type: Studentenjob

    1898 The Post is een stijlvol boutique hotel met 37 kamers en een gezellige cocktailbar The Cobbler, gesitueerd in de twee bovenste verdiepingen van het voormalig postgebouw in het historisch hartje van Gent. Zowel gasten als mensen van buiten af kunnen er ontbijten, genieten van een afternoon tea met een stukje huisgebakken taart in The Kitchen. Alle lekkers wordt voorbereid door onze Chef die vanuit een half-open keuken werkt. Vanaf 17h00 verandert The Kitchen in The Cobbler, een bruisende cocktailbar ook open voor publiek. Vanaf 14h00 serveren we lekkere huisgebakken taarten voor bij de koffie of thee. ’s Avonds zorgt de ober voor een vlotte bediening terwijl onze top barmannen pittige cocktails samenstellen. Je helpt de barmannen met de afwas van de glazen en het constant proper houden van de bar.

  • Customer Service Medewerker Franse markt (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Om de enorme groei te kunnen opvangen, is onze klant op zoek naar een nieuwe medewerker voor de Customer Service en meer bepaald om de orderadministratie van de Franse klanten onder zijn/haar hoede te nemen. Als Customer Service Medewerker Franse Markt (m/v) krijg je onder meer volgende taken: - je verzorgt alle inkomende communicatie op zeer klantvriendelijke en professionele wijze - je beheert de volledige orderverwerking voor jouw klantenportefeuille: je voert de orders in die binnen komen (een deel van de orders komt binnen via EDI), je maakt leveringsnota's op en stelt facturen op - je volgt de transportplanning op - je fungeert ook als medewerker dienst na verkoop; behandelen en oplossen van klachten alsook debiteurenbeheer - je werkt hierbij steeds aanvullend op de buitendienstmedewerkers van de Franse markt - je springt bij bij de andere customer service medewerkers wanneer de nood zich voordoet

  • Technicus HVAC (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief in technische installaties in grote gebouwen (kantoren, industrie,.…), waaronder elektrische-, verwarmings-, klimatisatie-, koel-, sanitaire- en (brand)beveiligingsinstallaties, zijn we op zoek naar een HVAC technieker. Functie: U staat in voor het onderhoud, de regeling en de controle van de goede werking van de HVAC-, elektrische en sanitaire installaties in grote kantoorgebouwen, dit voor de regio West-Vlaanderen.

  • Zaalverantwoordelijke (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: RESTAURANT ZITA

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar zaalverantwoordelijken om ons team te versterken. Je zal instaan voor volgende taken: -Bestellingen opnemen, borden opdienen en afruimen -dranken serveren -tafels afruimen en opnieuw dekken, etc. Daarnaast help je mee voor de reservaties, het beantwoorden van e-mails en het opvolgen van bestellingen.

Zoek naar antwoorden van A.C. ASSELOOS in sociale netwerken
Look for responds of A.C. ASSELOOS in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.C. ASSELOOS. Laat een reactie achter voor A.C. ASSELOOS. A.C. ASSELOOS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.C. ASSELOOS. Leave a respond for A.C. ASSELOOS. A.C. ASSELOOS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.C. ASSELOOS op de google maps. Adres en contacten A.C. ASSELOOS
Location of A.C. ASSELOOS on the google maps. Address and contacts of A.C. ASSELOOS

Andere gerelateerde bedrijven als come A.C. ASSELOOS A.C. ASSELOOS: D.D.S. | Stommeleer SA | Almotec | De Roover W | LUCIEN DEBILDE

Other related companies as A.C. ASSELOOS: D.D.S. | Stommeleer SA | Almotec | De Roover W | LUCIEN DEBILDE

A.C. ASSELOOS is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.C. ASSELOOS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04115173339. Het bedrijf A.C. ASSELOOS bevindt zich op het adres: REIGERSTRAAT 32; 8800; ROESELARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 251,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 496,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Services de Nettoyage and de Désinfection. Lijst met producten zijn Services: Nettoyage de Fenêtres..
De hoofdactiviteit van A.C. ASSELOOS is Food and Kindred Products, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.C. ASSELOOS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.C. ASSELOOS, openstaande posities, locatie van A.C. ASSELOOS op de kaart.

A.C. ASSELOOS is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.C. ASSELOOS, company assigned to the tax number BE04115173339. The company A.C. ASSELOOS is located at the address: REIGERSTRAAT 32; 8800; ROESELARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 251,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 496,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Services de Nettoyage and de Désinfection. List of products are Services: Nettoyage de Fenêtres..
The main activity of A.C. ASSELOOS is Food and Kindred Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of A.C. ASSELOOS is not available. You also can look at reviews of A.C. ASSELOOS, open positions, location of A.C. ASSELOOS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.C. ASSELOOS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.C. ASSELOOS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.C. ASSELOOS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.C. ASSELOOS, employees, financial statistics.