Stommeleer SA

Contactgegevens Stommeleer SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Stommeleer SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Stommeleer SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue L'Olivier 60; 1030; Bruxelles (Schaerbeek), België

Telefoon (phone): 02 217 99 25; 02 218 10 19 (+32-02 217 99 25; 02 218 10 19) 02 217 99 25; 02 218 10 19 (+32-02 217 99 25; 02 218 10 19)

Fax (fax): 02 218 82 05 (+32-02 218 82 05) 02 218 82 05 (+32-02 218 82 05)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Stommeleer SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Stommeleer SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Stommeleer SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Stommeleer SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Stommeleer SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Stommeleer SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Stommeleer SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Stommeleer SA
Products information Stommeleer SA

BTW identificatienummer (tax): BE01354583740
Ondernemingsnummer: 5278625488
Hoofdstad (capital): 793,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 743,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Furniture - Storage

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Stommeleer SA
(Get full report from official database of BE for Stommeleer SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Stommeleer SA
Addition kinds of activities for Stommeleer SA

347902. Schilderen, bekleden en hete dompelen | Painting, coating, and hot dipping
369100. Oplaadbatterijen | Storage batteries
628901. Beschermende commissies | Protective committees
733801. Formele schrijfdiensten | Formal writing services
36990110. Gepulseerde elektronen geweren | Pulsed electron guns
38610113. Röntgenfilm | X-ray film
38610302. Camera's, microfilm | Cameras, microfilm
80690102. Drugsverslaving rehabilitatie ziekenhuis | Drug addiction rehabilitation hospital

Werken bij Stommeleer SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Stommeleer SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Stommeleer SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Stommeleer SA. Looking for open vacancies in other companies

 • Hulpboekhouder Zaventem (SINT-STEVENS-WOLUWE)

  Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We NEED YOU! Voor een boeiend bedrijf in de audiovisuele sector zijn we dringend op zoek naar hulpboekhouder (M/V). Heb je net een eerste start gehad maar intussen op zoek naar een stabiele ervaring of ben je op zoek naar een toffe eerste ervaring? Laat dan vandaag nog iets van je horen bij Accountemps! Het bedrijf is gevestigd in regio Zaventem, in een bruisende business omgeving. Wil je graag verantwoordelijk zijn voor: Het dagelijks opmaken en inboeken van facturen Het inboeken van kassa's Debiteurenbeheer en een goede opvolging hiervan Het meehelpen bij de maandelijkse afsluit Op termijn word je ook verantwoordelijk voor de verzekeringsportefeuille en het fleet management By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Allround Verkoopmedewerker Fulltime (NEEROETEREN)

  Regio: NEEROETEREN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Verkoop Op orde houden van de winkel: opruimen poetsen.. Bestellingen opmaken Rekken aanvullen Kassa

 • Administratief Bediende Orderverwerking (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: Start People Kapellen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Op zoek naar een administratieve functie? Wil je werken in een aangenaam team en in een (ver)lichte werkomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klant in Deurne zijn wij op zoek naar een administratief bediende. Tot je afwisselende takenpakket behoren onder andere de volgende taken: Het invoeren van bestellingen (orderwerking); Opvolgen en controleren van bestellingen; Aftersales (contact met klanten); Algemene administratie; Facturatie.

 • CNC OPERATOR (EDEGEM)

  Regio: EDEGEM

  Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT KONTICH

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een gevestigde wereldwijde ontwerper, fabrikant, leverancier van precisieaandrijvingen, standaardaandrijvingen, gepersonaliseerde aandrijfoplossingen en industriële tandwielkasten. Zijn wij voor de uitbreiding van ons team te Edegem op zoek naar CNC Operatoren. Als CNC Operator produceer je de onderdelen voor onze tandwielkasten. Je bedient zelfstandig een CNC-gestuurde machine. Je programmeert. Je doet de opspanning Je werkt de stukken af en zorgt voor de eerste kwaliteitscontrole van de werkstukken.

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Lochristi solliciteer per sms (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • receptie medewerker ('s avonds) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FOLEY

  Type: Studentenjob

  Gasten ontvangen Gasten vriendelijk te woord staan In-, en uitcheckprocedure Het aannemen en verwerken van reserveringen

 • Allround technieker (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: IMCE NV

  Type: Vaste Job

  je staat in voor het bouwen van prototype meetopstellingen je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van de installaties en gebouwen je staat in voor het assembleren en monteren van de meetinstrumenten je steekt mee de handen uit de mouwen: je helpt goederen stockeren, je werkt met de heftruck,...

 • Toonzaalverkoper tegels (M/V) voor vernieuwd filiaal in Belsele! (BELSELE)

  Regio: BELSELE

  Bedrijf: BMB | Van den Broeck

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor een hartelijk ontvangst van onze klanten in onze toonzaal en helpt hen met een correct en vlot advies. Je verwerkt offertes en bestellingen en volgt de leveringen op. Ook telefonische oproepen worden door jou op een professionele manier beantwoord.

 • Projectmanager Marketing Colruyt (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: COLRUYT

  Type: Vaste Job

  Colruyt heeft heel wat klanten en allemaal zijn ze anders. Ons marketingteam zorgt ervoor dat we elk van hen op de juiste manier bereiken met het juiste aanbod. Als projectmanager ondersteun je de marketingdirectie om al deze projecten om te zetten naar werkelijkheid. Een marketeer brieft je over de marketingprojecten en daarna neem jij de rol op van coördinator: je brengt structuur in het project, stelt een projectteam samen en houdt de doelstelling, het budget en de timings in de gaten. Zo breng je samen met het team alles tot een goed einde en implementeer je de strategie. Daarnaast werk je mee aan kleinere projecten binnen marketing. Je kruipt dan in de huid van een marketeer, denkt inhoudelijk mee en neemt beslissingen over de te volgen richting en de realisatie van het project. Daarna coördineer je het project en zorg je dat het van a tot z uitgevoerd wordt. Ten slotte zorg je voor een evaluatie en trek je conclusies voor de toekomst. Ook marketingprocessen analyseren en knelpunten signaleren is een deel van je job. Je zoekt mee naar oplossingen en verdedigt je ideeën bij de juiste stakeholders, zodat het proces zo snel mogelijk geoptimaliseerd kan worden. Je werkt in ons hoofdkantoor in Halle.

 • Bijverdienste parfum (Regio Geel-Mol)

  Regio: Regio Geel-Mol

  Bedrijf: DILLEN GUY

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ons bedrijf biedt een breed gamma aan kwaliteitsvolle parfums. Voor elke gelegenheid, elke smaak en elk budget. De geuren hebben een eigen karakter en persoonlijke toets. We zoeken hiervoor promotors die onze parfums gaan laten testen aan zowel particulieren als aan zelfstandigen.

 • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

  Type: Zelfstandige activiteit

  Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

 • Dierenarts (WILSELE)

  Regio: WILSELE

  Bedrijf: ABARIS DIERENARTSENPRAKTIJK

  Type: Zelfstandige activiteit

  Dierenartsenpraktijk Abaris te Wilsele (Leuven) zoekt een enthousiaste en gemotiveerde collega dierenarts met zelfstandig statuut voor onmiddellijke langdurig samenwerking.

Zoek naar antwoorden van Stommeleer SA in sociale netwerken
Look for responds of Stommeleer SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Stommeleer SA. Laat een reactie achter voor Stommeleer SA. Stommeleer SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Stommeleer SA. Leave a respond for Stommeleer SA. Stommeleer SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Stommeleer SA op de google maps. Adres en contacten Stommeleer SA
Location of Stommeleer SA on the google maps. Address and contacts of Stommeleer SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Stommeleer SA Stommeleer SA: Luis M | COIFFURE GEORGE | Action BVBA | FABORY NV | P?TISSERIE ALLEMEERSCH

Other related companies as Stommeleer SA: Luis M | COIFFURE GEORGE | Action BVBA | FABORY NV | P?TISSERIE ALLEMEERSCH

Stommeleer SA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Stommeleer SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01354583740. Het bedrijf Stommeleer SA bevindt zich op het adres: Rue L'Olivier 60; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 793,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 743,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Removals. Lijst met producten zijn Furniture - Storage.
De hoofdactiviteit van Stommeleer SA is Food and Kindred Products, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Stommeleer SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Stommeleer SA, openstaande posities, locatie van Stommeleer SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Stommeleer SA is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Stommeleer SA, company assigned to the tax number BE01354583740. The company Stommeleer SA is located at the address: Rue L'Olivier 60; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 793,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 743,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Removals. List of products are Furniture - Storage.
The main activity of Stommeleer SA is Food and Kindred Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Stommeleer SA is not available. You also can look at reviews of Stommeleer SA, open positions, location of Stommeleer SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Stommeleer SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Stommeleer SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Stommeleer SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Stommeleer SA, employees, financial statistics.