FIERENS TANKSERVICE BVBA

Contactgegevens FIERENS TANKSERVICE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FIERENS TANKSERVICE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FIERENS TANKSERVICE BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kleinzand 28; 9200; Dendermonde (Grembergen), België

Telefoon (phone): 052 21 35 69 (+32-052 21 35 69) 052 21 35 69 (+32-052 21 35 69)

Fax (fax): 052 21 14 83 (+32-052 21 14 83) 052 21 14 83 (+32-052 21 14 83)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FIERENS TANKSERVICE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FIERENS TANKSERVICE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FIERENS TANKSERVICE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FIERENS TANKSERVICE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FIERENS TANKSERVICE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FIERENS TANKSERVICE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FIERENS TANKSERVICE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FIERENS TANKSERVICE BVBA
Products information FIERENS TANKSERVICE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07908477783
Ondernemingsnummer: 2487548828
Hoofdstad (capital): 609,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 710,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in FIERENS TANKSERVICE BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Service stations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FIERENS TANKSERVICE BVBA
(Get full report from official database of BE for FIERENS TANKSERVICE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FIERENS TANKSERVICE BVBA
Addition kinds of activities for FIERENS TANKSERVICE BVBA

382299. Milieucontroles, nv | Environmental controls, nec
478904. Onderhoud en reparatie van spoorwegen | Railroad maintenance and repair services
961104. Administratie van algemene economische programma's, niveau van overheid | Administration of general economic programs, level of government
22820205. Polypropyleenfilamentgarens: draaien, wikkelen, enz. | Polypropylene filament yarn: twisting, winding, etc.
36710216. Buizen voor het werken boven het röntgen spectrum | Tubes for operating above the x-ray spectrum
50510106. Wirescreening | Wire screening
80499909. Ergotherapeut | Occupational therapist

Werken bij FIERENS TANKSERVICE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FIERENS TANKSERVICE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FIERENS TANKSERVICE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FIERENS TANKSERVICE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker (m/v) (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Aartselaar zijn we op zoek naar een ONDERHOUDSTECHNIEKER G1 (M/V). 

  • Machine operator (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Konvert Interim Boom

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt logisch/technisch inzicht, je kan overweg met de computer en wil je als machine operator aan de slag? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Als aanvulling van ons team zijn we op zoek naar een operator die zal instaan voor het bedienen van een machine voor het bewerken van veiligheidsglas. Samen met je collega's help je mee aan de groei van een vooruitstrevend bedrijf in Bornem. Je taken als operator bestaan o.a. uit de bevoorrading van de lijn, het bewerken van glas en het klaarzetten voor verzending. Aangezien de job toch wat fysiek belastend werk met zich meebrengt, zijn we op zoek naar iemand die graag de handen uit de mouwen steekt! Heb je al wat ervaring met de computer, dan is dit zeker een pluspunt.

  • HUISHOUDHULP HERENTALS (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Herentals zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lanaken (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: PUUUR BILZEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap. Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen.

  • Spontane Sollicitatie Studenten Tijdens Schooljaar Sint-Niklaas 2018-2019 (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Sint-Niklaas. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Verkoper / Verkoopster slagerij (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Studentenjob

    Winkelbediende m/v gezocht voor slagerij regio Avelgem. Jouw taken : Je vult de toonbank aan Je bestelt de klanten Je doet kassawerk Je zorgt mee voor een propere winkel en atelier Je maakt eenvoudige bereidingen (hamburgers maken, brochettes steken enz.) Jouw uurrooster : Te bespreken Ze zijn open op zaterdag en zondagvoormiddag dus flexibiliteit in het weekend is een must

  • Jobstudent zorg (SCHERPENHEUVEL)

    Regio: SCHERPENHEUVEL

    Bedrijf: RVT ONZE-LIEVE-VROUW STER DER ZEE

    Type: Studentenjob

    Je staat garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners: Je ondersteunt onze bewoners van het WZC bij hun dagelijkse activiteiten en zorgt dat zij zorg op maat krijgen Je respecteert de eigenheid, behoeftes en privacy van de bewoner Je waakt over de zinvolle dagbesteding en levenskwaliteit van onze bewoners

  • Verpleegkundige (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

    Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

    Bedrijf: SENOIRS CARE-ION

    Type: Vaste Job

    Als directeur ben ik fier op ons WZC. Momenteel zijn we op zoek naar verpleegkundigen (bachelor of gegradueerd) die het hart op de juiste plaats hebben en die met een gelijkaardige visie hun werk willen uitvoeren. Ons WZC is een heel modern gebouw (2017) dat zich aan de rand van de dorpskern heeft gevestigd en zich van andere WZC onderscheidt omwille van zijn uitstraling in gezelligheid en rust. Dit voelt u al bij het binnenkomen: zeer open, veel raampartijen en met zicht op onze mooie rustige groene binnentuin en terras. Omwille van de kleinschaligheid (80 bewoners) is onze visie dan ook heel duidelijk: de familiariteit en huiselijkheid bewaren! Iedereen kent iedereen waardoor elk personeelslid dan ook heel snel kan acteren en dadelijk actie kan ondernemen. De uitstraling die het gebouw mee heeft aan de buitenkant moet tevens voelbaar zijn vanbinnen en daar gaan we voor! Onze bewoners worden meegenomen in dit hele proces en nemen actief deel aan deze ontwikkeling. Voelt u zich aangesproken? Wil je deze meerwaarde in zorg ondersteunen? Ben je gemotiveerd om mee te groeien in de verder ontwikkeling hiervan? Wil u het verschil maken? Kom dan solliciteren en geef jezelf een kans!

  • Winkelbediende Slagerij (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

    Type: Vaste Job

    Voor een klant gelegen in Overpelt, gespecialiseerd in vleeswaren en charcuterie, zijn we op zoek naar een winkelbediende met ervaring in een slagerij / kaas- of traiteur afdeling. Uw takenpakket: - Je staat in voor snijden van vlees- en kaaswaren met de juiste snijmachines. - Je verpakt deze vlees- of kaaswaren tot kleine pakketjes om ze vervolgens in de toog te leggen. - Je helpt met bereidingen van salades, broodjes en schotels. - Indien klanten speciale verzoeken hebben, probeer je hen op een vriendelijke en gemotiveerde manier verder te helpen. - Je houdt de winkel proper en netjes.

  • Project Consultant/Functioneel Analist (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ASSUSOFT

    Type: Vaste Job

    U maakt deel uit van een Assusoft Project Team, onder leiding van een ervaren Senior Consultant. Initieel zal u werken aan kleinere opdrachten. Na opleiding in de materie en systemen zal u gaandeweg worden ingeschakeld in grotere opdrachten en projecten. Uiteindelijk zal u de kans krijgen om zelf de volledige verantwoordelijkheid van projecten te dragen. Enkele aspecten van de jobinhoud: Uitbreiden van de bestaande klantenportfolio,ofwel door implementatie van het pakket bij nieuwe klanten, ofwel door het toevoegen van extra modules bij bestaande klanten in diverse sectoren Klanten assisteren en begeleiden bij vragen (aanpassingen, …) in verband met de software en actief mee op zoek gaan naar nieuwe opportuniteiten waarbij onze software een ondersteuning kan bieden Functionele vraagstukken van klanten analyseren Uitwerken van een oplossing op maat van de bedrijfsprocessen en op basis van deze analyse, nagaan in welke mate een specifieke oplossing generiek kan worden toegepast bij andere klanten Vanuit de ervaring met bestaande klanten voorstellen ter verbetering van de software uitwerken Vorm geven aan en verfijnen van werkmethodieken binnen Assusoft NV

  • Herenkapper (BAARLE-HERTOG)

    Regio: BAARLE-HERTOG

    Bedrijf: BY LORENA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor: Het verwelkomen en installeren van de klant; De wensen over het kapsel bepalen; De klant adviseren; Het knippen van het haar.

  • KELNER FLEXIJOB (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Vivaldi Restaurant & Tea Room

    Type: Flexijob

    wij zoeken nog een kelner flexi-job (bij voorkeur met enige ervaring) die instaat voor de bediening van het klienteel tijdens de week en week-ends. de dagen en uren zijn te bespreken.

Zoek naar antwoorden van FIERENS TANKSERVICE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FIERENS TANKSERVICE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FIERENS TANKSERVICE BVBA. Laat een reactie achter voor FIERENS TANKSERVICE BVBA. FIERENS TANKSERVICE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FIERENS TANKSERVICE BVBA. Leave a respond for FIERENS TANKSERVICE BVBA. FIERENS TANKSERVICE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FIERENS TANKSERVICE BVBA op de google maps. Adres en contacten FIERENS TANKSERVICE BVBA
Location of FIERENS TANKSERVICE BVBA on the google maps. Address and contacts of FIERENS TANKSERVICE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FIERENS TANKSERVICE BVBA FIERENS TANKSERVICE BVBA: Gemeentekrediet | FUNةRAILLES WILLEMS | MILICANT S | Technilock NV | WILLY HUBEAUX

Other related companies as FIERENS TANKSERVICE BVBA: Gemeentekrediet | FUNةRAILLES WILLEMS | MILICANT S | Technilock NV | WILLY HUBEAUX

FIERENS TANKSERVICE BVBA is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FIERENS TANKSERVICE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07908477783. Het bedrijf FIERENS TANKSERVICE BVBA bevindt zich op het adres: Kleinzand 28; 9200; Dendermonde (Grembergen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 609,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 710,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Service stations. Producten gemaakt in FIERENS TANKSERVICE BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FIERENS TANKSERVICE BVBA is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FIERENS TANKSERVICE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FIERENS TANKSERVICE BVBA, openstaande posities, locatie van FIERENS TANKSERVICE BVBA op de kaart.

FIERENS TANKSERVICE BVBA is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is FIERENS TANKSERVICE BVBA, company assigned to the tax number BE07908477783. The company FIERENS TANKSERVICE BVBA is located at the address: Kleinzand 28; 9200; Dendermonde (Grembergen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 609,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 710,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Service stations. Products created in FIERENS TANKSERVICE BVBA were not found.
The main activity of FIERENS TANKSERVICE BVBA is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FIERENS TANKSERVICE BVBA is not available. You also can look at reviews of FIERENS TANKSERVICE BVBA, open positions, location of FIERENS TANKSERVICE BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FIERENS TANKSERVICE BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FIERENS TANKSERVICE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FIERENS TANKSERVICE BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FIERENS TANKSERVICE BVBA, employees, financial statistics.