Esso-Festraets NV

Contactgegevens Esso-Festraets NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Esso-Festraets NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Esso-Festraets NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Maurits Sabbestraat 125; 2800; Mechelen, België

Telefoon (phone): 015 28 62 23 (+32-015 28 62 23) 015 28 62 23 (+32-015 28 62 23)

Fax (fax): 015 20 03 30 (+32-015 20 03 30) 015 20 03 30 (+32-015 20 03 30)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Esso-Festraets NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Esso-Festraets NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Esso-Festraets NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Esso-Festraets NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Esso-Festraets NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Esso-Festraets NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Esso-Festraets NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Esso-Festraets NV
Products information Esso-Festraets NV

BTW identificatienummer (tax): BE01363098144
Ondernemingsnummer: 5365142822
Hoofdstad (capital): 338,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 562,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in Esso-Festraets NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Service stations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Esso-Festraets NV
(Get full report from official database of BE for Esso-Festraets NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Esso-Festraets NV
Addition kinds of activities for Esso-Festraets NV

372804. Militaire vliegtuiguitrusting en bewapening | Military aircraft equipment and armament
492299. Overbrenging van aardgas, anders | Natural gas transmission, nec
501599. Motorvoertuigonderdelen, gebruikt, nec | Motor vehicle parts, used, nec
20529904. Kegels, ijs | Cones, ice cream
25990101. Kasten, fabriek | Cabinets, factory
28191008. hypofosfieten | Hypophosphites
32720000. Betonproducten, nec | Concrete products, nec
51719900. Petroleumcentrales en -terminals, nec | Petroleum bulk stations and terminals, nec
76990702. Chirurgische instrument reparatie | Surgical instrument repair
79991005. Expositie operatie | Exposition operation

Werken bij Esso-Festraets NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Esso-Festraets NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Esso-Festraets NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Esso-Festraets NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Restaurant (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil je graag werken als kelner in een familie restaurant? Of heb je eerder ervaring als kok of afwasser? Liever een verantwoordelijke functie? Voor elk wat wils! Kom langs op het Randstad Kantoor in Kortrijk en start vandaag nog met jouw droomjob.

  • Administratief bankbediende implementatie (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief bankbediende implementatie ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je beheert de centrale mailbox met de vragen van de klanten Je vormt de link tussen de klant en de dienst contractopmaak Je analyseert de aanvragen van de klanten en volgt deze correct op Je bent het aanspreekpunt voor interne en externe klanten

  • Customer Service Specialist (M/V) (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: SECRETARY PLUS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten te Opglabbeek zijn we op zoek naar een (junior) Customer Service Specialist (M/V): - Op de afdeling Customer Service ben je het rechtstreekse aanspreekpunt voor de klant, en voor de ontvangst, voorbereiding en opvolging van orders. - Als drijvende kracht reageer je snel en correct op al de praktische vragen van de klant met betrekking tot orders, leveringsmogelijkheden en -termijnen en eventuele klachten. - Je houdt toezicht op leveringen, leveringsvoorwaarden en transporten en analyseert en optimaliseert de informatie en goederenstroom naar de klant. - Je behandelt ook de retouraanvragen en werkt aan verbeteringsactiviteiten.

  • Productie Manager (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Vaste Job

    Voor een groeiende KMO, gespecialiseerd in mechanische herstellingen op maat, zijn we op zoek naar een technisch sterke productie manager. Je wordt verantwoordelijk voor het hele operationele proces van A tot Z: vanaf het binnen komen van de order tot en met de dienst na verkoop. Je stuurt een 10-tal mensen aan die instaan voor het werk in de atelier en op de baan (service). Verder beheer je ook alle administratieve opvolging: werkbonnen, uurroosters, planning, contact met leveranciers en klanten, ... Je werkt nauw samen met de CEO, de zaakvoerder, de werkvoorbereider en de back office. Als operationeel verantwoordelijke steek je ook graag zelf de handen uit de mouwen. Je werkt mee met als doel het behalen van de deadlines en vlekkeloze kwaliteit van het afgeleverde product.

  • Team member OKay Wingene (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: OKAY

    Type: Vaste Job

    OKay is een winkelformule van Colruyt Group. In deze gezellige buurtwinkel doen klanten op een vlotte manier hun dagelijkse boodschappen. Als medewerker bied je hen service en kwaliteit voor de laagste prijzen in de buurt. Bij OKay kom je terecht in een hecht team met medewerkers uit de buurt. En omdat je dicht bij huis werkt, hoef je ook geen lange afstanden af te leggen of in de file te staan. Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega’s een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • VERPLEEGKUNDIGE THUISZORG (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: MEDZORG

    Type: Vaste Job

    MedZorg is als KMO actief in de thuisverpleging. MedZorg onderscheidt zich in haar kwalitatieve aanpak en oog voor detail bij de thuisverzorging van mensen. Wij zijn op dit moment op zoek naar een verpleegkundige om ons huidig team uit te breiden. Jouw functie: Je staat in voor de kwalitatieve verpleging aan huis van onze patiënten. Je wordt ondersteund door een team gemotiveerde en ervaren collega's.

  • Operator latex - 2 ploegen (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een textielbedrijf in de regio van Tielt zijn we op zoek naar productiemedewerkers om te werken in 2 ploegen, van 5u tot 13u en van 13u tot 21u. U start als operator en kan doorgroeien tot ploegchef. Uw taken als operator zijn: machines instellen, bobijnen opzetten en afnemen, kwaliteitscontrole, inpakken enzoverder.

  • Administratief Tweetalig Bediende Sales (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: STAR MEAL

    Type: Vaste Job

    Wegens de toenemende groei is StarMeal op zoek naar een tweetalig (NL-FR) administratief medewerker op de afdeling Sales. Je bent verantwoordelijk voor het volledige order-entry proces alsook verzorg je het onthaal en beantwoord je alle inkomende telefoons.

  • Project Ingenieur Chinese markt (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Vaste Job

    In deze functie ben je verantwoordelijk voor: - Organiseren en coördineren van verschillende projecten wereldwijd. Je volgt deze projecten nauw op en houdt rekening met het budget, timing, veiligheid, kwaliteit, hygiënevoorschriften en milieuwetgevingen. - Je ontwikkelt verschillende onafhankelijke projecten en bereidt verschillende projecten voor op basis van specificaties, projectstappen, timing, kost en voordelen. - Je voorziet alle technische en commerciële informatie naar diegenen die betrokken zijn bij de productie. Je geeft ook de nodige support. - Binnen het bedrijf heb je contact met sales, ontwerp, aankoop en de r&d-afdeling. - Je rapporteert aan de project manager.

  • Account managers Abacus (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Abacus Networks

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor elk bedrijf in België bestaat een Abacus-oplossing. Onze splinternieuwe afdeling biedt cloudtelefonie aan waarbij wij zowel op gebied van prijssetting als functionaliteit geen enkele concurrentie vinden. De klant bespaart dus niet alleen op telecomkosten, maar komt ook op gebied van IT op een veel functioneler niveau, door het programmeren van talloze opties. Als vertegenwoordiger van Abacus zit u samen met zaakvoerders, CEO's en directeuren. Wij screenen de klanten reeds op voorhand en ons professioneel callcenter legt de afspraken voor u vast. Wanneer u bij de afspraak aankomt bent u dus reeds zeker dat u er iets kunt betekenen. U word van A tot Z bijgestaan, voor zowel administratieve ondersteuning als opleiding. Daar onze afdeling (niet het product) in de opstartfase zit, zijn er serieuze doorgroeimogelijkheden en tijdens de opleiding, waarbij u ook meegaat naar de klant, verdient u reeds! Wij doen geen MLM en zijn dus niet op zoek naar tientallen verkopers maar kwalitatieve en presentabele vertegenwoordigers. Indien u word uitgekozen komt u vlak onder het management terecht waardoor de commissies erg hoog liggen. Wij gaan er namelijk van uit dat een gemotiveerde vertegenwoordiger een goeie vertegenwoordiger is!

  • Barman Flexi-job (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: THE PUB

    Type: Flexijob

    Wij zijn opzoek naar een toffe medewerker om ons team te versterken. Je helpt de drankbestellingen uitschenken. Je vult achteraf de toog en de frigo's terug aan. Je sorteert het leeggoed onderhoud van de bar terrasbediening tewerkstelling in een gezellig volkscafé

  • onderhoudsmedewerker (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: TRAITEUR JOHAN & GRIET

    Type: Flexijob

    onderhoudsmedewerker voor atelier en ook op verplaatsing. Het reinigen van tafels en kasten en ook de vloeren. Op verplaatsing helpen lossen, ordenen, afwas sorteren in bakken. Afwas

Zoek naar antwoorden van Esso-Festraets NV in sociale netwerken
Look for responds of Esso-Festraets NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Esso-Festraets NV. Laat een reactie achter voor Esso-Festraets NV. Esso-Festraets NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Esso-Festraets NV. Leave a respond for Esso-Festraets NV. Esso-Festraets NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Esso-Festraets NV op de google maps. Adres en contacten Esso-Festraets NV
Location of Esso-Festraets NV on the google maps. Address and contacts of Esso-Festraets NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Esso-Festraets NV Esso-Festraets NV: Ishop NV | Beeckman Matrassen | DANNY EGGERMONT | CYCLES BUSS WELTER | Theunis A

Other related companies as Esso-Festraets NV: Ishop NV | Beeckman Matrassen | DANNY EGGERMONT | CYCLES BUSS WELTER | Theunis A

Esso-Festraets NV is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Esso-Festraets NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01363098144. Het bedrijf Esso-Festraets NV bevindt zich op het adres: Maurits Sabbestraat 125; 2800; Mechelen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 338,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 562,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Service stations. Producten gemaakt in Esso-Festraets NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Esso-Festraets NV is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Esso-Festraets NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Esso-Festraets NV, openstaande posities, locatie van Esso-Festraets NV op de kaart.

Esso-Festraets NV is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Esso-Festraets NV, company assigned to the tax number BE01363098144. The company Esso-Festraets NV is located at the address: Maurits Sabbestraat 125; 2800; Mechelen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 338,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 562,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Service stations. Products created in Esso-Festraets NV were not found.
The main activity of Esso-Festraets NV is Justice, Public Order and Safety, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Esso-Festraets NV is not available. You also can look at reviews of Esso-Festraets NV, open positions, location of Esso-Festraets NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Esso-Festraets NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Esso-Festraets NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Esso-Festraets NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Esso-Festraets NV, employees, financial statistics.