Alden Biesen Landcommanderij

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • Alden Biesen Landcommanderij
Private companiesHealth Services • Alden Biesen Landcommanderij

Contactgegevens Alden Biesen Landcommanderij: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Alden Biesen Landcommanderij: address, phone, fax, email, website, opening hours

Alden Biesen Landcommanderij

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kasteelstraat 6; 3740; Bilzen (Rijkhoven), België

Telefoon (phone): 089 51 93 93 (+32-089 51 93 93) 089 51 93 93 (+32-089 51 93 93)

Fax (fax): 089 41 70 33 (+32-089 41 70 33) 089 41 70 33 (+32-089 41 70 33)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Alden Biesen Landcommanderij: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Alden Biesen Landcommanderij"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Alden Biesen Landcommanderij"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Alden Biesen Landcommanderij, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Alden Biesen Landcommanderij. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Alden Biesen Landcommanderij, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Alden Biesen Landcommanderij. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Alden Biesen Landcommanderij
Products information Alden Biesen Landcommanderij

BTW identificatienummer (tax): BE02958587646
Ondernemingsnummer: 4158020019
Hoofdstad (capital): 677,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 267,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in Alden Biesen Landcommanderij zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Seminars Organisation of

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Alden Biesen Landcommanderij
(Get full report from official database of BE for Alden Biesen Landcommanderij)

Aanvulling soorten activiteiten voor Alden Biesen Landcommanderij
Addition kinds of activities for Alden Biesen Landcommanderij

554199. Benzine benzinestations, nec | Gasoline service stations, nec
01619908. Vrachtwagen boerderij | Truck farm
22210301. Kantonpannenkoeken | Canton crepes
32290103. Bowls, glas | Bowls, glass
38220202. Geleidelijke schakelaars, pneumatische | Gradual switches, pneumatic
76290303. Stofzuiger reparatie | Vacuum cleaner repair
80110101. Cardioloog en cardio-vasculaire specialist | Cardiologist and cardio-vascular specialist

Werken bij Alden Biesen Landcommanderij: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Alden Biesen Landcommanderij: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Alden Biesen Landcommanderij. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Alden Biesen Landcommanderij. Looking for open vacancies in other companies

  • Credit Controller voor transportbedrijf in Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is op zoek naar een Credit Controller voor een transportbedrijf in Berchem. Onze klant is actief in de transportsector te Berchem. Er heerst een dynamische sfeer en de collega's zullen je met een glimlach ontvangen. De klant is vlot te bereiken zowel met het openbaar vervoer als met de wagen. Als Credit Controller ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je verzamelt uitstaande vorderingen, belt B2B-klanten en volgt de gemaakte afspraken met de kredietverzamelaars op Je zal frequente contacten hebben met externe klanten en met collega's van de interne en externe verkoopafdeling Je bewaakt de kredietlimieten en bereidt bestanden voor om interne limieten per klant te bepalen Je beoordeelt de kredietwaardigheid van bestaande en nieuwe klanten door middel van risicoanalyses Je bent verantwoordelijk voor afstemmingscontroles Je volgt de gerechtelijke inzamelingen op Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Laborant(e) Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een laborant voor een groot productiebedrijf in Tienen. Tewerkstelling in dagdienst. tijdelijke opdracht van 4 weken. Als laborant sta je in voor volgende taken: Analyses uitvoeren op suikerstalen / afgewerkte producten Analyses ter controle van tussenstappen in het productieproces

  • Orpickers gezocht/grobbendonk/2 ploegen (m/v) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar magazijnmedewerkers in Grobbendonk in zowel vroege als late (afwisselend 2-ploegen). Klaar om deze week of volgende week op te starten? Interesse om te werken als magazijnier? Kan je nauwkeurig werken? Dan is deze job misschien iets voor jou...

  • Student winkelverkoop - woensdagnamiddag (SCHAFFEN)

    Regio: SCHAFFEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Schaffen zijn we op zoek naar een student in winkelverkoop voor woensdagnamiddagen doorheen het schooljaar. Werken in de vakanties is ook mogelijk.  De werkuren liggen afhankelijk van je school tussen 12u30 en 18u45. Je taken bestaan uit: Kassawerk Rekken bijvullen .. Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • OPERATOR - 3 PLOEGEN - MOOI LOON - STARTERS WELKOM (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Instellen van de gewenste specificaties in de machine en deze machine bedienen. Controleren op kwaliteit en ingrijpen indien nodig. Conditie van de machine regelmatig, pro-actief controleren. Signaleren van storingen en defecten. Zelf verhelpen van kleine mankementen aan de machine. De machine en omgeving schoon en stofvrij houden. Bedrijfsprofiel: Ben jij op zoek naar een afwisselende job als operator en wil je in een drieploegensysteem werken? Werk je graag in teamverband? Lees dan zeker verder.

  • Automation Engineer Pharma (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: Advipro Project Support - Testing - Consulting

    Type: Vaste Job

    Als automation engineer ben jij het uithangbord van Advipro, een onafhankelijke specialist die vooraanstaande farmaceutische organisaties ondersteunt op vlak van realisatie van kwalitatief hoogwaardige projecten en processen. Iedere dag zet jij je schouders onder projecten rond automatisering, Wil jij ook deel uitmaken van een team vol enthousiaste professionals? Dan ben je van harte welkom in ons “A-team”. Voor onze afdeling Project Support zijn we op zoek naar een enthousiaste Automation Engineer Pharma Functieomschrijving: De ondersteuning en optimalisatie van lopende productie activiteiten en de projectteams vallen onder jouw verantwoordelijkheid. Bij acute problemen rond automatisering ben jij het aanspreekpunt. Je hebt een duidelijke toekomstvisie op automatisering. De samenhang tussen diverse IT-systemen is een uitdaging voor jou. Als expert werk je samen met verschillende afdelingen en externe partners. Je expertise wil je steeds verder uitbouwen door ontwikkelingen binnen het vakdomein op de voet te volgen.

  • dakwerker hellende daken te Bilzen (HEES)

    Regio: HEES

    Bedrijf: MOORS

    Type: Vaste Job

    Je kan dakgoten, afvoerpijpen, dakbedekking, ... plaatsen. Je hebt een uitstekende kennis van schrijnwerk: Onderdak, pannelatten, ... Je hebt ervaring met het plaatsen en verwijderen van isolatie. je hebt ervaring in het plaatsen van gevelbekledingen. Je kan zowel in teamverband en zelfstandig werken. Je kan planlezen. schoolverlaters zijn ook welkom!

  • Zelfstandige Kantoorhouders (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: DERBY LADBROKES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

  • Verkopers M/V De Panne-Oostende FR en NL (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: NIMO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor iedereen die al professioneel bezig is en zijn/haar opties openhoudt als het gaat om geld verdienen buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio SCHELDEWINDEKE (SCHELDEWINDEKE)

    Regio: SCHELDEWINDEKE

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Vlotte flexi verkoopmedewerker kledij met ervaring (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Flexijob

    Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u en je geeft je beschikbaarheden door Bedrijfsprofiel: Voor een groeiende kledingwinkel die verschillende filialen heeft binnen Vlaanderen, zijn we op zoek naar flexi verkoopmedewerkers.  Ze verkopen er trendy en mooie kledij, schoenen en accessoires.

  • Frituurmedewerkers (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: ENJOY LIFE

    Type: Flexijob

    Helpende hand in een frituur...

Zoek naar antwoorden van Alden Biesen Landcommanderij in sociale netwerken
Look for responds of Alden Biesen Landcommanderij in social networks

Lees alle opmerkingen voor Alden Biesen Landcommanderij. Laat een reactie achter voor Alden Biesen Landcommanderij. Alden Biesen Landcommanderij bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Alden Biesen Landcommanderij. Leave a respond for Alden Biesen Landcommanderij. Alden Biesen Landcommanderij on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Alden Biesen Landcommanderij op de google maps. Adres en contacten Alden Biesen Landcommanderij
Location of Alden Biesen Landcommanderij on the google maps. Address and contacts of Alden Biesen Landcommanderij

Andere gerelateerde bedrijven als come Alden Biesen Landcommanderij Alden Biesen Landcommanderij: NOEL WILLAERT | C.I.A.R. | Volksmacht (De) | ROSU | ENTREPRISES PAQUET HENRI

Other related companies as Alden Biesen Landcommanderij: NOEL WILLAERT | C.I.A.R. | Volksmacht (De) | ROSU | ENTREPRISES PAQUET HENRI

Alden Biesen Landcommanderij is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Alden Biesen Landcommanderij, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02958587646. Het bedrijf Alden Biesen Landcommanderij bevindt zich op het adres: Kasteelstraat 6; 3740; Bilzen (Rijkhoven). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 677,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 267,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Seminars Organisation of. Producten gemaakt in Alden Biesen Landcommanderij zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Alden Biesen Landcommanderij is Gezondheidszorg, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Alden Biesen Landcommanderij is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Alden Biesen Landcommanderij, openstaande posities, locatie van Alden Biesen Landcommanderij op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Alden Biesen Landcommanderij is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Alden Biesen Landcommanderij, company assigned to the tax number BE02958587646. The company Alden Biesen Landcommanderij is located at the address: Kasteelstraat 6; 3740; Bilzen (Rijkhoven). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 677,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 267,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Seminars Organisation of. Products created in Alden Biesen Landcommanderij were not found.
The main activity of Alden Biesen Landcommanderij is Health Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Alden Biesen Landcommanderij is not available. You also can look at reviews of Alden Biesen Landcommanderij, open positions, location of Alden Biesen Landcommanderij on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Alden Biesen Landcommanderij, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Alden Biesen Landcommanderij, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Alden Biesen Landcommanderij, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Alden Biesen Landcommanderij, employees, financial statistics.