AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN

Particuliere bedrijvenNondepository Credit Institutions • AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN
Private companiesNondepository Credit Institutions • AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN

Contactgegevens AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Autosnelweg E40; 3001; Leuven (Heverlee), België

Telefoon (phone): 016 20 08 16 (+32-016 20 08 16) 016 20 08 16 (+32-016 20 08 16)

Fax (fax): 016 29 09 25 (+32-016 29 09 25) 016 29 09 25 (+32-016 29 09 25)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN
Products information AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN

BTW identificatienummer (tax): BE08630554199
Ondernemingsnummer: 9534454345
Hoofdstad (capital): 345,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 569,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Restaurants

Product categorie (product category): Seminars Organisation of

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN
(Get full report from official database of BE for AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN
Addition kinds of activities for AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN

7933. Bowling centra | Bowling centers
201102. Varkensproducten, van varkens geslacht ter plaatse | Pork products, from pork slaughtered on site
26550201. Flessen, papiervezel: gemaakt van gekochte materialen | Bottles, paper fiber: made from purchased material
34420302. Schermen, raam, metaal | Screens, window, metal
38230406. Data loggers, industriële proces type | Data loggers, industrial process type

Werken bij AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een sterke onderhoudstechnieker die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Voor een bedrijf in Geel dat zich bevindt in de vleessector, zijn we op zoek naar een ervaren technieker die graag deel wil uitmaken van een tof en dynamisch team. Als onderhoudstechnieker sta je in voor: - het preventief onderhoud van de productielijnen en het machinepark - het oplossen van kleine technische storingen - het zoeken naar technische verbeteringen aan het productieproces, naar mogelijke energiebesparingen, veilig werken aan machines, enz.

  • Enthousiaste HVAC techniekers/monteurs (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Zandhoven zijn wij op zoek naar HVAC techniekers/monteurs. Dus ben je iemand die beschikt over volgende vaardigheden: * Het indienststellen van nieuwe koelinstallaties (demontage en montage) en zelfs volledig vernieuwen; * Het oplossen van technische defecten op het vlak van airconditioning, verwarming en ventilatie - veel problemen zijn van elektrotechnische aard; * Breed technisch ingezet kan worden (o.a. koeltechnieken) en in aanraking komen met diverse moderne technologieën en technieken; * Verbetervoorstellen kunnen formuleren en de huidige manieren van werken verbeteren en samen met de collega's technische zaken verder op punt stellen; dan kan je nu online solliciteren via [email protected] of eens langskomen bij ons op kantoor.

  • Technisch klusjesman (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je word verantwoordelijk gesteld voor verscheidene verbeterprojecten, onderhouds- en reinigingswerken zoals: - Herstellen en reinigen van lattendoeken en pinnendoeken - Herstellen van klein schrijnwerk (deuren, deurpompen,...) - Onderhouden van het gebouw en faciliteiten (daken, goten, sanitair - lekkende kraan bvb,...

  • Enthousiaste HUISHOUDHULP te Wortegem-Petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Meer (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: PUUUR HOOGSTRATEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dicht bij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dicht bij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen ... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen (Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dicht bij huis, Dankbaarste job, Gezinshulp, Gezinszorg, Thuishulp, Huishouden, Poetsvrouw, Schoonmaakster, Kuisen, Job mooie werkuren, Poetsen aan huis, Poetsen particulieren, Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin, Vast contract, Vaste uren, Goed verdiend, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetstips, Wastips, Strijktips, Schoonmaaktips, Schoonmaakadvies, Huishoudtips, Poetsdienst, Werken dicht bij huis, Sodexo, Goed uurloon, Eindejaarspremie, Vakantiegeld, Koken, Vacature, Papieren dienstencheques, Elektronische dienstencheques, Arbeidsvoorwaarden, Goede verloning, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk)

  • Studentenjob regio Nevele op woensdagnamiddag (2u15/week) (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar een jobstudent schoonmaak voor een kantoor regio Nevele. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren (2u15/week): elke woensdag van 13u-15u15

  • Jobstudent slagerij weekend (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij in de regio Deinze zijn we op zoek naar een jobstudent, je zal in het weekend een dag bijspringen. Je staat in voor: - Helpen in de winkel, verkoop - Meehelpen bij het voorbereiden en verpakken van schotels - Vlees snijden

  • jobstudent KASSABEDIENDE (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: PROXY DELHAIZE

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor de verschillende kassaverrichtingen. Je helpt klanten verder. Je voert de prijzen in de kassa in, int het geld en geeft wisselgeld terug. Verder sta je ook in voor het aanvullen in de winkel.

  • Bewakingsagent shoppingcenter Limburg (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: Securitas

    Type: Vaste Job

    Als bewakingsagent signaleer je onveilige en ongewenste situaties. Je loopt controlerondes in en rondom het winkelcentrum. Je registreert de bezoekers zoals leveranciers. Je werkt samen met v erschillende collega’s en je maakt gebruik van moderne hulpmiddelen. In het winkelcentrum wordt er ook aan camerabewaking gedaan; je houdt mee deze camera's in het oog. Je staat in voor een klantvriendelijk onthaal en je zorgt ervoor dat alle procedures juist worden nageleefd

  • DAKWERKER (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: STADAK

    Type: Vaste Job

    Voor de opbouw en afbraak van hellende daken.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Zelfstandig Zaakvoerder-Opticien bij Pearle Dilbeek (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: Pearle Opticiens

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij er klaar voor om het zelf te doen? Pearle Opticiens is op zoek naar ambitieuze opticien-zaakvoerders die toe zijn aan een nieuwe stap in hun carrière! Weet jij op het juiste moment de juiste beslissingen te nemen? Ben je een sterke persoonlijkheid en weet je jouw passie over te brengen op je medewerkers? Kijk of je voldoet aan de selectiecriteria en reageer! Iets voor jou? Als zelfstandig zaakvoerder ben je : Gediplomeerd opticien/optometrist Ondernemend Besluitvaardig Gedreven Commercieel sterk Wat heeft Pearle jou te bieden? Pearle Opticiens is een sterk merk in de Belgische Optiek Branche. Daarnaast hebben wij al een jarenlange ervaring met winkels in zelfstandig beheer en wordt er een goed verdienmodel gehanteerd. Enthousiast? Laat je gegevens achter en ontvang vrijblijvend meer informatie.

Zoek naar antwoorden van AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN in sociale netwerken
Look for responds of AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN. Laat een reactie achter voor AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN. AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN. Leave a respond for AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN. AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN op de google maps. Adres en contacten AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN
Location of AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN on the google maps. Address and contacts of AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN

Andere gerelateerde bedrijven als come AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN: WASSERIJ ONZE WAS | ARON NV-SA | PETER EN NADINE | MAISON COLETTE | Alain Delforge

Other related companies as AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN: WASSERIJ ONZE WAS | ARON NV-SA | PETER EN NADINE | MAISON COLETTE | Alain Delforge

AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08630554199. Het bedrijf AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN bevindt zich op het adres: Autosnelweg E40; 3001; Leuven (Heverlee). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 345,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 569,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Seminars Organisation of. Lijst met producten zijn Restaurants.
De hoofdactiviteit van AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN is Nondepository Credit Institutions, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN, openstaande posities, locatie van AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN op de kaart.

AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN, company assigned to the tax number BE08630554199. The company AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN is located at the address: Autosnelweg E40; 3001; Leuven (Heverlee). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 345,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 569,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Seminars Organisation of. List of products are Restaurants.
The main activity of AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN is Nondepository Credit Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN is not available. You also can look at reviews of AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN, open positions, location of AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AC RESTAURANT & HOTEL LEUVEN, employees, financial statistics.