AC HOTEL WAVRE NORD-BRUXELLES EST/ LA PLUME D'OR

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • AC HOTEL WAVRE NORD-BRUXELLES EST/ LA PLUME D'OR
Private companiesTransportation Equipment • AC HOTEL WAVRE NORD-BRUXELLES EST/ LA PLUME D'OR

Contactgegevens AC HOTEL WAVRE NORD-BRUXELLES EST/ LA PLUME D'OR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AC HOTEL WAVRE NORD-BRUXELLES EST/ LA PLUME D'OR: address, phone, fax, email, website, opening hours

AC HOTEL WAVRE NORD-BRUXELLES EST/ LA PLUME D'OR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Lavoisier 12; 1300; Wavre, België

Telefoon (phone): 010 22 60 50 (+32-010 22 60 50) 010 22 60 50 (+32-010 22 60 50)

Fax (fax): 010 22 57 01 (+32-010 22 57 01) 010 22 57 01 (+32-010 22 57 01)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AC HOTEL WAVRE NORD-BRUXELLES EST/ LA PLUME D'OR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AC HOTEL WAVRE NORD-BRUXELLES EST/ LA PLUME D'OR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AC HOTEL WAVRE NORD-BRUXELLES EST/ LA PLUME D'OR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AC HOTEL WAVRE NORD-BRUXELLES EST/ LA PLUME D'OR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AC HOTEL WAVRE NORD-BRUXELLES EST/ LA PLUME D'OR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AC HOTEL WAVRE NORD-BRUXELLES EST/ LA PLUME D'OR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AC HOTEL WAVRE NORD-BRUXELLES EST/ LA PLUME D'OR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AC HOTEL WAVRE NORD-BRUXELLES EST/ LA PLUME D'OR
Products information AC HOTEL WAVRE NORD-BRUXELLES EST/ LA PLUME D'OR

BTW identificatienummer (tax): BE05883972167
Ondernemingsnummer: 7754669189
Hoofdstad (capital): 691,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 519,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Restaurants; Hotels

Product categorie (product category): Seminars Organisation of

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AC HOTEL WAVRE NORD-BRUXELLES EST/ LA PLUME D'OR
(Get full report from official database of BE for AC HOTEL WAVRE NORD-BRUXELLES EST/ LA PLUME D'OR)

Aanvulling soorten activiteiten voor AC HOTEL WAVRE NORD-BRUXELLES EST/ LA PLUME D'OR
Addition kinds of activities for AC HOTEL WAVRE NORD-BRUXELLES EST/ LA PLUME D'OR

27590603. Zeefdruk | Screen printing
33150102. Hekken poorten, posten en toebehoren: staal | Fence gates, posts, and fittings: steel
35310416. Surfacers, betonslijpen | Surfacers, concrete grinding
48320104. land | Country
56329902. Blouses | Blouses
76991810. Honingwerk | Reneedling work

Werken bij AC HOTEL WAVRE NORD-BRUXELLES EST/ LA PLUME D'OR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AC HOTEL WAVRE NORD-BRUXELLES EST/ LA PLUME D'OR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AC HOTEL WAVRE NORD-BRUXELLES EST/ LA PLUME D'OR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AC HOTEL WAVRE NORD-BRUXELLES EST/ LA PLUME D'OR. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier Reachtruck bij Beliès te Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Start People Antwerpen GT RETAIL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Paletten controleren en op de juiste plaats zetten + scannen Laden en lossen van containers Orde en netheid bewaren op de werkplek Helpen bij het laden en lossen van goederen Allerhande voorraadmateriaal van leveranciers uitpakken en in bergruimte stockeren

  • Arbeiders ruwbouw regio Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil jij graag aan de slag op projecten in de regio Kempen? Wij zoeken arbeiders ruwbouw voor de GROTE nieuwbouwprojecten!

  • ROLBRUGBESTUURDER MULTINATIONAL 2PL TOPVERDIENSTE! (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een marktleider in de metaalsector zoekt Forum een rolbrugbestuurder die in 2ploegen kan werken. Je manipuleert constructies of onderdelen ervan met behulp van een rolbrug.

  • Stikker/Stoffeerder te Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Stikker/stoffeerder te Boom ben je dagelijks bezig met het produceren van meubels en zien jouw dagelijkse taken er als volgt uit: Je stoffeert stoelen aan de hand van een stoffeermachine. Je knipt de stoffen met de nodige mallen en patronen. Je stikt en lijmt de stoffen op een zorgvuldige manier. Je levert nauwkeurig en kwalitatief werk. Je rolt de stoffen uit en je tekent de juiste maten af.

  • Huishoudhulp dienstencheques Bree (m/v) (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen die de handen uit de mouwen willen steken bij verschillende gezinnen. Jouw takenpakket zal bestaan uit de woning onderhouden en eventueel wassen en strijken. Momenteel zijn we op zoek naar een huishoudhulp regio Bree voor 8u per week. Dagen zijn overeen te komen.

  • Magazijnmedewerker (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: VAN DE VELDE - WILLEMS

    Type: Studentenjob

    -ontvangst en controle binnengekomen goederen -aanvullen winkelrekken -algemene taken magazijnbeheer

  • Stage Recruitment Consultant (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1672891-inline.html?cid=Partner_VDAB Wij geloven in ‘growth through the growth of our people’. Ons business model is dan ook volledig opgebouwd rond deze gedachte. Je kan onze organisatie het best beschrijven als een Career Hub die functioneert als een vlakke netwerkorganisatie waarbij kennisdeling en gezamenlijke creativiteit centraal staat en groei versneld wordt.   Wij geloven in ‘growth through the growth of our people’. Ons business model is dan ook volledig opgebouwd rond deze gedachte. Je kan onze organisatie het best beschrijven als een Career Hub die functioneert als een vlakke netwerkorganisatie waarbij kennisdeling en gezamenlijke creativiteit centraal staat en groei versneld wordt.   Als stagair(e) recruitment consultant ben je samen met je team verantwoordelijk voor de interne (Trifinance) en externe (klanten) recruitment opdrachten: Je hebt contact met onze klanten, zoekt pro-actief naar kandidaten, screent hun competenties tijdens interviews en maakt een verslag op over deze kandidaten; Je bent verantwoordelijk voor de A-Z opvolging van onze kandidaten en sollicitaties; Je bouwt een netwerk op van finance professionals en wordt hun trusted partner in hun zoektocht naar nieuwe uitdagingen; Als een business partner onderhoud je contacten met onze klanten; Je wordt betrokken bij de verdere ontwikkeling van onze intake initiatieven: communicatie, interne projecten, events, etc. Ben je sterk in communicatie? Ben je gepassioneerd door het maken van de juiste match tussen kandidaat en klant? Ben je klantgericht en geïnteresseerd in het ontmoeten van mensen? Ben je resultaatgericht, pro-actief en weet je van aanpakken? Heb je zin om een ambitieus en gepassioneerd team te versterken?

  • Opbouw en afbraak tenten (vertrek vanuit Wetteren) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in opbouw en afbraak van tenten zijn wij op zoek naar enkele stevige helpers! - Het gaat hier om seizoensgebonden arbeid - Je vertrekt mee vanuit Wetteren Het is zowel mogelijk om fulltime te werken als enkele dagen per week. Deze vacature is ook voor studenten!

  • Project manager - Project en innovatie (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 5181 Locatie: ZNA Stuivenberg in Antwerpen, maar je werkt overkoepelend binnen ZNA. Afdeling/ Bedrijfseenheid: Project en innovatie Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: onbepaalde duur Ben jij de ervaren projectmanager die we zoeken? Jouw uitdaging: Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding, aanpak en opvolging van een project volgens de project methodologie van ZNA. Je treedt op als een drijvende kracht binnen het project. Je staat in voor het bewaken van de afgesproken regels en de consistentie van de doelstellingen en randvoorwaarden. Je maakt een verzorgde projectplanning op. Je zorgt ervoor dat de ZNA-tools in functie van centrale rapportering up to date blijven. Je staat in voor het beheren en opvolgen van het budget van de projecten en kan acties nemen indien nodig. Je kan correct de administratie van een project beheren, opvolgen en afhandelen. Nog vragen? Meer weten over de functie? Contacteer Natasha Pavlova, HR Rekrutering, op 03 217 79 90. Voel jij je aangesproken?

  • Project Manager E&I (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf is Brunel op zoek naar een Project Manager E&I. Ze zijn actief op het gebied van transmissie en distributie van elektriciteit, proces- en productieautomatisering, gebouwen, installaties, elektrische, elektronische en installatietechnische producten en systemen. Spreekt dit jouw helemaal aan? Lees dan zeker verder! Je coördineert alle operationele activiteiten met betrekking tot de realisatie van het project. Je volgt de budgetten (kostprijsbewaking, rentabiliteitsopvolging en garanties) nauw op. Je bewaakt de planning, om teneinde de gewenste deadline te verzekeren. Je bewaakt de veiligheid tijdens de uitvoering van de projecten. Jij selecteert de externe leveranciers en onderaannemers, en regelt de bijhorende contractonderhandelingen. Ook de projectdocumentatie behoort tot jouw takenpakket: het ter beschikking stellen van alle documentatie en technische specificaties aan de betrokken partijen en de correcte naleving hiervan opvolgen. Je onderhoudt de technisch-commerciële relaties met de klanten met het oog op klantentevredenheid en het onderhouden en uitbouwen van langetermijnrelaties. Je motiveert en stuur het projectteam aan. Dit team bestaat uit projectingenieurs en onderaannemer.

  • Calculator (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van ons team zoeken we een calculator voor residentiële projecten voor onze projectontwikkeling (Ascot Projects). Calculatie van ruwbouwfase t.e.m. technieken, voor residentiële gebouwen van 5 tot 100 wooneenheden, op basis van meetstaten en plannen. Uw bijdrage aan het team is van groot belang, gezien uw resultaat de groei van de hele firma stuwen. U voert kostprijsberekening uit op basis van interne richtlijnen vraagt hiernaast de nodige offertes op bij onderaannemers en leveranciers. U analyseert de dossiers grondig, onderzoekt optimalisaties en gaat na of de meetstaten volledig zijn.

  • Medisch Oncoloog (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: 2THACT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op een boogscheut van de Belgische kust aan de slag als Medisch Oncoloog , het kan! Bovendien krijg je de ruimte om jezelf te verdiepen in een brede waaier aan disciplines of in een specifiek kennisdomein. Dit kan je zelf mee vorm geven! Tevens neem je deel aan de MOC en werkt autonoom. Je krijgt hierbij ondersteuning van een collega ziekenhuis uit het netwerk. Deze functie is deeltijds (60%)

Zoek naar antwoorden van AC HOTEL WAVRE NORD-BRUXELLES EST/ LA PLUME D'OR in sociale netwerken
Look for responds of AC HOTEL WAVRE NORD-BRUXELLES EST/ LA PLUME D'OR in social networks

Lees alle opmerkingen voor AC HOTEL WAVRE NORD-BRUXELLES EST/ LA PLUME D'OR. Laat een reactie achter voor AC HOTEL WAVRE NORD-BRUXELLES EST/ LA PLUME D'OR. AC HOTEL WAVRE NORD-BRUXELLES EST/ LA PLUME D'OR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AC HOTEL WAVRE NORD-BRUXELLES EST/ LA PLUME D'OR. Leave a respond for AC HOTEL WAVRE NORD-BRUXELLES EST/ LA PLUME D'OR. AC HOTEL WAVRE NORD-BRUXELLES EST/ LA PLUME D'OR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AC HOTEL WAVRE NORD-BRUXELLES EST/ LA PLUME D'OR op de google maps. Adres en contacten AC HOTEL WAVRE NORD-BRUXELLES EST/ LA PLUME D'OR
Location of AC HOTEL WAVRE NORD-BRUXELLES EST/ LA PLUME D'OR on the google maps. Address and contacts of AC HOTEL WAVRE NORD-BRUXELLES EST/ LA PLUME D'OR

Andere gerelateerde bedrijven als come AC HOTEL WAVRE NORD-BRUXELLES EST/ LA PLUME D'OR AC HOTEL WAVRE NORD-BRUXELLES EST/ LA PLUME D'OR: VAN DEN BROUCKE GILBERT NV | COIFFURE ALEX | LINDEHOF | BUREAU SERVACCO-SEGHERS | Brahy Michel

Other related companies as AC HOTEL WAVRE NORD-BRUXELLES EST/ LA PLUME D'OR: VAN DEN BROUCKE GILBERT NV | COIFFURE ALEX | LINDEHOF | BUREAU SERVACCO-SEGHERS | Brahy Michel

AC HOTEL WAVRE NORD-BRUXELLES EST/ LA PLUME D'OR is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AC HOTEL WAVRE NORD-BRUXELLES EST/ LA PLUME D'OR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05883972167. Het bedrijf AC HOTEL WAVRE NORD-BRUXELLES EST/ LA PLUME D'OR bevindt zich op het adres: Avenue Lavoisier 12; 1300; Wavre. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 691,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 519,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Seminars Organisation of. Lijst met producten zijn Restaurants; Hotels.
De hoofdactiviteit van AC HOTEL WAVRE NORD-BRUXELLES EST/ LA PLUME D'OR is Transportuitrusting, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AC HOTEL WAVRE NORD-BRUXELLES EST/ LA PLUME D'OR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AC HOTEL WAVRE NORD-BRUXELLES EST/ LA PLUME D'OR, openstaande posities, locatie van AC HOTEL WAVRE NORD-BRUXELLES EST/ LA PLUME D'OR op de kaart.

AC HOTEL WAVRE NORD-BRUXELLES EST/ LA PLUME D'OR is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is AC HOTEL WAVRE NORD-BRUXELLES EST/ LA PLUME D'OR, company assigned to the tax number BE05883972167. The company AC HOTEL WAVRE NORD-BRUXELLES EST/ LA PLUME D'OR is located at the address: Avenue Lavoisier 12; 1300; Wavre. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 691,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 519,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Seminars Organisation of. List of products are Restaurants; Hotels.
The main activity of AC HOTEL WAVRE NORD-BRUXELLES EST/ LA PLUME D'OR is Transportation Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AC HOTEL WAVRE NORD-BRUXELLES EST/ LA PLUME D'OR is not available. You also can look at reviews of AC HOTEL WAVRE NORD-BRUXELLES EST/ LA PLUME D'OR, open positions, location of AC HOTEL WAVRE NORD-BRUXELLES EST/ LA PLUME D'OR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AC HOTEL WAVRE NORD-BRUXELLES EST/ LA PLUME D'OR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AC HOTEL WAVRE NORD-BRUXELLES EST/ LA PLUME D'OR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AC HOTEL WAVRE NORD-BRUXELLES EST/ LA PLUME D'OR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AC HOTEL WAVRE NORD-BRUXELLES EST/ LA PLUME D'OR, employees, financial statistics.