Weckx Eddy Schrijnwerk & Interieur BVBA

Particuliere bedrijvenLandbouwproductie - Gewassen • Weckx Eddy Schrijnwerk & Interieur BVBA
Private companiesAgricultural Production - Crops • Weckx Eddy Schrijnwerk & Interieur BVBA

Contactgegevens Weckx Eddy Schrijnwerk & Interieur BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Weckx Eddy Schrijnwerk & Interieur BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Weckx Eddy Schrijnwerk & Interieur BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sint-Truidensesteenweg 4A 3350 Wommersom (Linter), België

Telefoon (phone): +32 (56) 783-27-95 +32 (56) 783-27-95

Fax (fax): +32 (14) 160-12-69 +32 (14) 160-12-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Weckx Eddy Schrijnwerk & Interieur BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Weckx Eddy Schrijnwerk & Interieur BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Weckx Eddy Schrijnwerk & Interieur BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Weckx Eddy Schrijnwerk & Interieur BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Weckx Eddy Schrijnwerk & Interieur BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Weckx Eddy Schrijnwerk & Interieur BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Weckx Eddy Schrijnwerk & Interieur BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Weckx Eddy Schrijnwerk & Interieur BVBA
Products information Weckx Eddy Schrijnwerk & Interieur BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02113464355
Ondernemingsnummer: 7183380126
Hoofdstad (capital): 191,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 621,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in Weckx Eddy Schrijnwerk & Interieur BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Weckx Eddy Schrijnwerk & Interieur BVBA
(Get full report from official database of BE for Weckx Eddy Schrijnwerk & Interieur BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Weckx Eddy Schrijnwerk & Interieur BVBA
Addition kinds of activities for Weckx Eddy Schrijnwerk & Interieur BVBA

731299. Outdoor reclame diensten, nec | Outdoor advertising services, nec
22990503. Crash, linnen | Crash, linen
28990201. Zuurweerstand voor etsen | Acid resist for etching
50849902. Chemische procesapparatuur | Chemical process equipment
51999927. Schors | Bark

Werken bij Weckx Eddy Schrijnwerk & Interieur BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Weckx Eddy Schrijnwerk & Interieur BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Weckx Eddy Schrijnwerk & Interieur BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Weckx Eddy Schrijnwerk & Interieur BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Accounts Payable Accountant (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een bedrijf actief in engineering sector en gelegen in de regio van Zaventem is op zoek naar een tijdelijke Accounts Payable Accountant voor een periode van 6 maanden tot 1 jaar. Heb je zin om ervaring op te doen in de boekhouding, lees dan snel verder. Jouw takenpakket als AP Accountant: Boeken van facturen Boeken van banken Reconciliaties Assisteren bij de BTW aangifte Contacten met leveranciers Ad-hoc taken

  • Monteur metalen rekken met heftruckattest m/v (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een voltijdse ervaren arbeider voor het plaatsen, monteren en herstellen van metalen rekken. Onze klant - gespecialiseerd in het plaatsen van opslagmogelijkheden in magazijnen is op zoek naar een ervaren arbeider voor de montage en herstellingswerken van rekken in oa magazijnen en opslagruimtes. Je werkt hierbij steeds op verplaatsing. Je zal ook deels leiding geven aan een klein team ( 2 personen), dit wil zeggen dat je samen met hen ervoor zorgt dat de opdrachten naar behoren uitgevoerd worden en dat je ook instaat voor een correct afhandeling vd werven.

  • Metser (BURST)

    Regio: BURST

    Bedrijf: Konvert Construct Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bouwt muren, gevels en wanden door draagelementen (bindsteen, baksteen, steen, pleistertegels, ...) te metselen volgens de veiligheidsregels. Metselt horizontale structuren (deklagen, platen, ...) en realiseert verschillende bekistingen en betonwapeningen. Zorgt dat de ruimtes waterdicht en geïsoleerd zijn. Kan bijzondere werkstukken, zoals zwembaden, grafmonumenten, ... bouwen. Kan de bevoorrading, het opruimen en het onderhoud van de werf op zich nemen. Kan een klein team leiden.

  • Aankoper - Werkvoorbereider M/V (357/17208) (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een onderneming gespecialiseerd in elektriciteitswerken voor grote projecten zoals scholen, bedrijven, rusthuizen zijn wij op zoek naar een aankoper / werkvoorbereider M/V. Jouw takenpakket: Lanceren van prijsaanvragen, prijsvergelijkingen en inkopen van materialen. Opvolgen van afgesproken levertermijnen, kwaliteit en het melen van bottlenecks. Je beheert de volledige administratie rond het project. Je rapporteert aan de projectleider en de zaakvoerder. Je werkt nauw samen met de kostprijsberekenaars bij het uitwerken van projecten. Je werkt in teamverband om eventuele problemen op te lossen.

  • HUISHOUDHULP VOOR BEVEREN (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Beveren.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Paal (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Polyvalente medewerker (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Voor een bed&breakfast te Brugge zijn we op zoek naar een jobstudent die als polyvalente medewerker aan de slag kan. werkt telkens van 11 - 14u30 polyvalent: helpen in de keuken onderhoud van de kamers en de gemeenschappelijke delen..

  • Software Engineer Technics & Immo (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT GROUP

    Type: Vaste Job

    Colruyt Group telt meer dan 28.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers. Het team “Technics&Immo” staat binnen BP&S in voor de ondersteuning van de interne partner Technics&Immo die instaat voor o.a. bouw, beveiliging, garage, facility en energie (DATS 24 en Eoly). Als software engineer ontwikkel jij nieuwe toepassingen die hun processen en systemen ondersteunen. Stroom in de winkels en benzine aan de pomp? Mede dankzij jou! Je werkt aan de IT-systemen van onze interne technische dienst, die verantwoordelijk is voor de gebouwen, voertuigen en installaties van de groep. . Je zoekt creatief naar oplossingen om hun systemen verder uit te bouwen en te optimaliseren. Als software engineer heb je heel wat verantwoordelijkheden: Je analyseert de vragen van functioneel analisten. Op basis daarvan ontwerp je een IT-oplossing. Je ontwikkelt, test en implementeert die oplossingen. Je documenteert jouw nieuwe software, zodat je collega’s over de nodige informatie beschikken en op eerste en tweede lijn operationele vragen kunnen beantwoorden. Je ondersteunt en verbetert bestaande software en integreert softwarepakketten. Je staat elke twee weken een dag in voor de operationele ondersteuning van de softwareapplicaties en het oplossen van incidenten in tweede lijn. Dat betekent: kleine praktische problemen snel en efficiënt aanpakken. Je neemt soms projectmanagementtaken op. Je doet af en toe een wachtdienst volgens een beurtrolsysteem. Dat hoef je uiteraard pas te doen zodra je het bedrijf en alle systemen door en door kent: ten vroegste na een jaar. Je gaat aan de slag in een team van 4 software engineers binnen de IT-afdeling Business Processes & Systems. Je kiest je vaste werkplek in het hoofdkantoor in Halle of in ons kantoor in Deinze.

  • Service Technieker Buitenland (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Deinze/Nazareth zijn we dringend op zoek naar een service technieker die tot 70% van de tijd wil werken in het buitenland. Dit kunnen occasioneel verplaatsingen zijn van maandag tot vrijdag, maar ook gedurende een aantal weken. Als servicetechnieker ben je verantwoordelijk voor onderhoud en herstelling (zowel mechanisch als elektrisch) van silo-installaties, transport- en doseerinstallaties in België en regelmatig in het buitenland. Na een vakkundige opleiding word je ingeschakeld in een permanentieregeling.

  • 2 Process/ Project Ingenieur (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Konvert Office Geel

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in Olen zijn we op zoek naar 2 process / Project ingenieurs: Als process & project ingenieur ben je verantwoordelijk voor: - het opstellen van process berekeningen voor onze ionen wisselaars - het opvolgen van projecten ( meestal internationaal) - het voorbereiden / opstellen van offertes - het ontwikkelen en testen van nieuwe proces toepassingen d.m.v. onze pilootinstallaties - het opstarten en optimaliseren van ionenwisselings processen - het adviseren, ondersteunen van bestaande klanten Ben jij DE kandidaat die wij zoeken? Bel dan snel naar 014/22.23.74 of stuur je cv naar [email protected]

  • Auti-coach (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: HOUVASST Auti-coaching

    Type: Zelfstandige activiteit

    HouvASSt is op zoek naar aan auti-coach om het huidige team te versterken in haar vestiging te VILVOORDE. Als auti-coach begeleid je als zelfstandige (in bijberoep) kinderen, jongeren en/of volwassenen met (een vermoeden van) autisme en hun omgeving. Dit kan gaan over schoolcoaching, levensloopbegeleiding, psycho-educatie, gezinsbegeleiding,... en elk ander traject op maat. Elke coach wordt ingezet volgens zijn/haar sterktes en expertise! Je krijgt de kans een eigen klantenbestand op te bouwen en werkt op flexibele basis. Je werkt minstens halve dag of avond (4u) of meer. Je start met één of twee cliënten die op de wachtlijst staan en breidt uit tot je maximum capaciteit (die geef je zelf aan).

  • Leerkracht NT2 (Om les te geven binnen een belangrijke instelling van de Belgische Staat) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL Language Centers is een onafhankelijk talencentrum, verbonden aan de UCL, Université Catholique de LLN. Wij onderwijzen zo'n 40 talen aan volwassenen uit diverse milieus. Wij hebben ook een uitgebreid Business Department en organiseren cursussen aan de Europese, federale en regionale instellingen. De lessen vinden zoals overdag als 's avonds plaats en zelfs op zaterdagvoormiddag. Regelmatig verzorgen wij interne opleidingen rond pedagogie, didactiek en samenwerken.*******Taken: CLL is op zoek naar leerkrachten NT2: Om les te geven binnen een belangrijke instelling van de Belgische Staat en aan een publiek nauw betrokken bij de Belgische politiek. Status : zelfstandig, voltijds of deeltijds Job omschrijving - U staat in voor de lessen Nederlands en begeleidt cursisten in kleine groepjes - U legt de nadruk op de professionele context - U begeleidt en motiveert de cursisten in hun leertraject - U baseert de lessen op gepersonaliseerde activiteiten en materiaal, en legt de focus op de mondelinge vaardigheden

Zoek naar antwoorden van Weckx Eddy Schrijnwerk & Interieur BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Weckx Eddy Schrijnwerk & Interieur BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Weckx Eddy Schrijnwerk & Interieur BVBA. Laat een reactie achter voor Weckx Eddy Schrijnwerk & Interieur BVBA. Weckx Eddy Schrijnwerk & Interieur BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Weckx Eddy Schrijnwerk & Interieur BVBA. Leave a respond for Weckx Eddy Schrijnwerk & Interieur BVBA. Weckx Eddy Schrijnwerk & Interieur BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Weckx Eddy Schrijnwerk & Interieur BVBA op de google maps. Adres en contacten Weckx Eddy Schrijnwerk & Interieur BVBA
Location of Weckx Eddy Schrijnwerk & Interieur BVBA on the google maps. Address and contacts of Weckx Eddy Schrijnwerk & Interieur BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Weckx Eddy Schrijnwerk & Interieur BVBA Weckx Eddy Schrijnwerk & Interieur BVBA: Van Loock Elektriciteitswerken bvba | Bossicard Vincent SPRL | INTERN. TRANSACTION SERV. | LEONIDAS | Medianet sa/nv

Other related companies as Weckx Eddy Schrijnwerk & Interieur BVBA: Van Loock Elektriciteitswerken bvba | Bossicard Vincent SPRL | INTERN. TRANSACTION SERV. | LEONIDAS | Medianet sa/nv

Weckx Eddy Schrijnwerk & Interieur BVBA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Weckx Eddy Schrijnwerk & Interieur BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02113464355. Het bedrijf Weckx Eddy Schrijnwerk & Interieur BVBA bevindt zich op het adres: Sint-Truidensesteenweg 4A 3350 Wommersom (Linter). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 191,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 621,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Weckx Eddy Schrijnwerk & Interieur BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Weckx Eddy Schrijnwerk & Interieur BVBA is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Weckx Eddy Schrijnwerk & Interieur BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Weckx Eddy Schrijnwerk & Interieur BVBA, openstaande posities, locatie van Weckx Eddy Schrijnwerk & Interieur BVBA op de kaart.

Weckx Eddy Schrijnwerk & Interieur BVBA is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Weckx Eddy Schrijnwerk & Interieur BVBA, company assigned to the tax number BE02113464355. The company Weckx Eddy Schrijnwerk & Interieur BVBA is located at the address: Sint-Truidensesteenweg 4A 3350 Wommersom (Linter). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 191,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 621,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Carpenters. Products created in Weckx Eddy Schrijnwerk & Interieur BVBA were not found.
The main activity of Weckx Eddy Schrijnwerk & Interieur BVBA is Agricultural Production - Crops, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Weckx Eddy Schrijnwerk & Interieur BVBA is not available. You also can look at reviews of Weckx Eddy Schrijnwerk & Interieur BVBA, open positions, location of Weckx Eddy Schrijnwerk & Interieur BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Weckx Eddy Schrijnwerk & Interieur BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Weckx Eddy Schrijnwerk & Interieur BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Weckx Eddy Schrijnwerk & Interieur BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Weckx Eddy Schrijnwerk & Interieur BVBA, employees, financial statistics.