Groep Lamaire-Bartspotato Company B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenHolding and Other Investment Offices • Groep Lamaire-Bartspotato Company B.V.B.A.
Private companiesHolding and Other Investment Offices • Groep Lamaire-Bartspotato Company B.V.B.A.

Contactgegevens Groep Lamaire-Bartspotato Company B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Groep Lamaire-Bartspotato Company B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Groep Lamaire-Bartspotato Company B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Westvleterenstraat 25a 8640 Oostvleteren, België

Telefoon (phone): 57 (+32-57) 57 (+32-57)

Fax (fax): 57 (+32-57) 57 (+32-57)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Groep Lamaire-Bartspotato Company B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Groep Lamaire-Bartspotato Company B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Groep Lamaire-Bartspotato Company B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Groep Lamaire-Bartspotato Company B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Groep Lamaire-Bartspotato Company B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Groep Lamaire-Bartspotato Company B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Groep Lamaire-Bartspotato Company B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Groep Lamaire-Bartspotato Company B.V.B.A.
Products information Groep Lamaire-Bartspotato Company B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE03144805908
Ondernemingsnummer: 2856689453
Hoofdstad (capital): 350,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 311,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Table potatoes

Product categorie (product category): Seed Potatoes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Groep Lamaire-Bartspotato Company B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Groep Lamaire-Bartspotato Company B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Groep Lamaire-Bartspotato Company B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Groep Lamaire-Bartspotato Company B.V.B.A.

27890202. Deckling boeken, kaarten of papier | Deckling books, cards, or paper
39990501. Sigaren en sigarettenhouders | Cigar and cigarette holders
42259902. Miniwarehouse, warehousing | Miniwarehouse, warehousing
48320100. Radio-omroepzenders, muziekformaat | Radio broadcasting stations, music format
72990000. Diverse persoonlijke service | Miscellaneous personal service

Werken bij Groep Lamaire-Bartspotato Company B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Groep Lamaire-Bartspotato Company B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Groep Lamaire-Bartspotato Company B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Groep Lamaire-Bartspotato Company B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Projectstaffing Geriatrie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht in een Zuid-West-Vlaams ziekenhuis op de afdeling Geriatrie. Je zal je kennis van meerdere ziektebeelden alsook van diverse verpleegtechnische handelingen zeker kunnen gebruiken. Je staat in voor de kwaliteitsvolle verzorging van je patiënten en zal tewerkgesteld worden in vroeg-en laatdiensten. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Schrijnwerker voor het atelier (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant actief in totaalinrichting zijn we op zoek naar een schrijnwerker die kan meedraaien in het atelier. U zal algemene taken uitvoeren in het atelier.

  • ALLROUND BOEKHOUDKUNDIG BEDIENDE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent samen met de hoofdboekhoudster verantwoordelijk voor de leveranciersboekhouding . Je controleert en verwerkt de aankoopfacturen, voert betalingen uit en onderhoudt contacten met leveranciers. Je staat open voor ad hoc projecten/taken zoals controle fiscale schulden en beheer van diverse enquê;tes. Je bent het eerste aanspreekpunt inzake verzekeringen (wagenpark, burgerlijke aansprakelijkheid bouwwerken, machinebreuk) en volgt alles op van A tot Z.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Berg - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • DRINGEND: bijverdienste/student magazijnier (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor het sorteren, het scannen en het labelen van (zware) pakketten, alsook het sorteren & het in- en uitladen van vrachtwagens, Wil je iets bijverdienen en schrikt zwaar werk je niet af? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken!

  • Jobstudent Selectie en Rekrutering tijdens het schooljaar (Heusden-zolder) (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Je staat de recruiters bij in de werving en selectie van arbeidersprofielen. Je ondersteunt de recruiters in de zoektocht naar jobstudenten voor de schoonmaak. Je selecteert de inkomende CV'S en doet een eerste telefonische screening. Je verzorgt de administratie en opvolging van de dossiers. Je werkt van maandag tot?vrijdag van 8u?tot?16u.

  • Stagiair(e) Azure AD migratie met implementatie security voor Azure AD (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    Meer en meer bedrijven verwachten een always-on infrastructuur waarbij men denkt aan een migratie naar Azure AD. Onderzoeksvraag: Hoe kan je op de meest efficiënte manier een bestaande IT omgeving migreren naar Azure AD met aandacht voor security en de implementatie ervan? Doel: Het opzetten van een migratie pad voor onze testomgeving en de uitvoering van de huidige AD omgeving naar Azure AD. Tevens de implementatie van bijkomende security zoals conditional access, MFA, etc. alsook de implementatie van group policies met betrekking op security en updates. Effectieve testen uitvoeren om op basis hiervan gegronde beslissingen te kunnen nemen voor de klanten en hun behoeftes.

  • MECANICIEN (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic is op zoek naar Mechaniekers die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als mechanieker weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

  • Junior business developer Benelux (eco) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: JONGERAVEN

    Type: Vaste Job

    Je komt terecht in een startup, onderdeel van een gevestigde KMO, en je gaat er aan de slag als pionier met een vernieuwend milieuvriendelijk concept dat zeer breed ingang kan vinden in de markt: labo’s, ziekenhuizen, farma, clean rooms, vakantieparken,… Onze klant is gevestigd in Limburg maar jouw woonplek is minder van tel, zolang de spirit maar goed zit!

  • Schoolverlatende of ervaren industrieel elektricien (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als elektricien ben je verantwoordelijk voor: - Installatie in scholen, kantoren, waterzuiveringen alsook op industriële werven in de Antwerpse haven. Je zal op verschillende plaatsen tewerkgesteld worden. - Boren, slijpen en kappen behoren tot de dagdagelijkse taken Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf, gelegen in hartje Antwerpen, is specialist in het ontwerp, studie en uitvoering van: - Bordenbouw zowel tertiar, industrie en automatisatie - Volledige laagspanningsinstallaties - Verlichtingsinstallaties - Onderhoud en reparaties - Glasvezelbekabeling

  • onderwijzer (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

    Type: Werfreserve

    In onze scholengemeenschap Zoniënrand zijn we regelmatig op zoek naar vervangers. Ben jij onderwijzer en wens je automatisch op de hoogte gebracht te worden van de aangeboden vacatures in onze scholengemeenschap (scholen gelegen in Alsemberg, Beersel, Dworp en Sint-Genesius-Rode)? Stuur dan je emailadres door naar [email protected].

  • Bewakingsagent (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: OBSIN

    Type: Werfreserve

    OBSIN Security is steeds op zoek naar professionele en gemotiveerde bewakingsagenten om ons huidig team te komen versterken! Ben jij de juiste man/vrouw die wij zoeken? Je profiel Je bent een teamspeler maar je kan tevens zelfstandig werken Je spreekt goed Nederlands en kan je goed behelpen in het Frans en/of Engels Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent flexibel ingesteld Je bent bereid om Weekend- en nachtwerk te doen Je hebt een gezonde security awareness en je beschikt daarnaast over een grote dosis verantwoordelijkheidszin Je positieve houding maakt dat je erin slaagt om elke situatie op een discrete en professionele en manier te benaderen en af te handelen Je beschikt over een eigen wagen Je bent reeds in het bezit van het algemeen bekwaamheidsattest bewakingsagent en het PTO-atttest

Zoek naar antwoorden van Groep Lamaire-Bartspotato Company B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Groep Lamaire-Bartspotato Company B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Groep Lamaire-Bartspotato Company B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Groep Lamaire-Bartspotato Company B.V.B.A.. Groep Lamaire-Bartspotato Company B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Groep Lamaire-Bartspotato Company B.V.B.A.. Leave a respond for Groep Lamaire-Bartspotato Company B.V.B.A.. Groep Lamaire-Bartspotato Company B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Groep Lamaire-Bartspotato Company B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Groep Lamaire-Bartspotato Company B.V.B.A.
Location of Groep Lamaire-Bartspotato Company B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Groep Lamaire-Bartspotato Company B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Groep Lamaire-Bartspotato Company B.V.B.A. Groep Lamaire-Bartspotato Company B.V.B.A.: PR?MAMAN | MOUSCRON TC C.S.I.T.E.M. | ERIK RUTSAERT | ANNA DE CLERCQ | JEAN-YVES PONDEVILLE

Other related companies as Groep Lamaire-Bartspotato Company B.V.B.A.: PR?MAMAN | MOUSCRON TC C.S.I.T.E.M. | ERIK RUTSAERT | ANNA DE CLERCQ | JEAN-YVES PONDEVILLE

Groep Lamaire-Bartspotato Company B.V.B.A. is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Groep Lamaire-Bartspotato Company B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03144805908. Het bedrijf Groep Lamaire-Bartspotato Company B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Westvleterenstraat 25a 8640 Oostvleteren. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 350,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 311,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Seed Potatoes. Lijst met producten zijn Table potatoes.
De hoofdactiviteit van Groep Lamaire-Bartspotato Company B.V.B.A. is Holding and Other Investment Offices, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Groep Lamaire-Bartspotato Company B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Groep Lamaire-Bartspotato Company B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Groep Lamaire-Bartspotato Company B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Groep Lamaire-Bartspotato Company B.V.B.A. is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Groep Lamaire-Bartspotato Company B.V.B.A., company assigned to the tax number BE03144805908. The company Groep Lamaire-Bartspotato Company B.V.B.A. is located at the address: Westvleterenstraat 25a 8640 Oostvleteren. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 350,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 311,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Seed Potatoes. List of products are Table potatoes.
The main activity of Groep Lamaire-Bartspotato Company B.V.B.A. is Holding and Other Investment Offices, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Groep Lamaire-Bartspotato Company B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Groep Lamaire-Bartspotato Company B.V.B.A., open positions, location of Groep Lamaire-Bartspotato Company B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Groep Lamaire-Bartspotato Company B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Groep Lamaire-Bartspotato Company B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Groep Lamaire-Bartspotato Company B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Groep Lamaire-Bartspotato Company B.V.B.A., employees, financial statistics.