Anubis Security Guarding SA

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • Anubis Security Guarding SA
Private companiesReal Estate • Anubis Security Guarding SA

Contactgegevens Anubis Security Guarding SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Anubis Security Guarding SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Anubis Security Guarding SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zoning Industriel 2ème rue 20; 6040; Charleroi (Jumet), België

Telefoon (phone): 071 65 07 70; 071 37 10 88 (+32-071 65 07 70; 071 37 10 88) 071 65 07 70; 071 37 10 88 (+32-071 65 07 70; 071 37 10 88)

Fax (fax): 071 37 67 14 (+32-071 37 67 14) 071 37 67 14 (+32-071 37 67 14)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Anubis Security Guarding SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Anubis Security Guarding SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Anubis Security Guarding SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Anubis Security Guarding SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Anubis Security Guarding SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Anubis Security Guarding SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Anubis Security Guarding SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Anubis Security Guarding SA
Products information Anubis Security Guarding SA

BTW identificatienummer (tax): BE08062561035
Ondernemingsnummer: 8698394775
Hoofdstad (capital): 255,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 636,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in Anubis Security Guarding SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Security guards

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Anubis Security Guarding SA
(Get full report from official database of BE for Anubis Security Guarding SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Anubis Security Guarding SA
Addition kinds of activities for Anubis Security Guarding SA

291105. residuen | Residues
23930000. Textielzakken | Textile bags
31720200. Lederen hoesjes | Leather cases
39530107. Schoenzegels, hand: rubber of metaal | Shoe stamps, hand: rubber or metal
58120117. Pakistaans restaurant | Pakistani restaurant
73790202. Gegevensconsultant | Data processing consultant

Werken bij Anubis Security Guarding SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Anubis Security Guarding SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Anubis Security Guarding SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Anubis Security Guarding SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Draaier - frezer (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is gespecialiseerd in het spuitgieten van technische onderdelen in plastic, composieten en metalen. Zij zijn dringend op zoek naar een draaier frezer! Verantwoordelijk voor het instellen (regelen en programmeren) van ons machinepark nabewerking kunststofonderdelen. cnc draaibanken en cnc freesmachine Nabewerken van kleine series kunststof stukken. Afwisselend werk door kleine series, naast instellen, ook zelf machines bedienen Afregelen van diverse andere bewerkingsmachines in het atelier spuitgieten (vooral conventionele boor en freesmachines.) Verwacht: Gemotiveerd persoon met technisch doorzicht en goed organisatievermogen van eigen werkpost.

  • Chauffeurs CE - levend vee - voltijds - Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant met activiteiten voornamelijk in de vee- en vleessector zijn wij op zoek naar een chauffeur CE. Takenpakket: Transport van kalveren naar de verschillende veebedrijven Je vervoert kalveren/runderen van het veebedrijf naar het slachthuis Je helpt bij het laden en lossen van de dieren Je staat in voor de reinheid van de vrachtwagen

  • Lasser / Monteur Machinebouw (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Lasser/Monteur Machinebouw sta je in voor : Het lassen van machineconstructies. Samenbouwen van de onderdelen tot een werkende machine.

  • ELEKTRICIEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Mechelen zijn wij op zoek naar een elektricien. (m/v) Ben jij iemand die elektrische plannen kan lezen en kennis hebt van domotica, beveiliging?  Heb jij reeds 2 jaar ervaring als elektricien en ben je op de hoogte van alle basis kennis? Kan jij kabels plaatsen en aansluiten? Dan ben jij de ideale kandidaat ! Wij zoeken zowel profielen voor de binnendienst als voor de buitendienst.

  • Belader (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je gaat mee de baan op het beladen van het inzamelvoertuig, waaronder verschillende afvalproducten mogelijk zijn. Je assisteert de chauffeur bij het ledigen, lossen en manuvreren. Je bedient de persinstallatie volgens de correcte werk- en veiligheidsprocedures.

  • Huishoudhulp dienstencheques (AARSELE)

    Regio: AARSELE

    Bedrijf: DE STRIJKMANDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's om te gaan poetsen als huishoudhulp. U maakt op voorhand kennis met uw klanten en het is de bedoeling dat u wekelijks (of 2-wekelijks) een vaste planning volgt op de door u gekozen dagen/uren. Bij het overgrote deel van de klanten komt het er op neer dat u wekelijks het stof afneemt, stofzuigt, poetst, soms ramen lapt of de was plooit en/of eten voorbereidt.

  • Huishoudelijke Hulp IEPER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je gezinnen in hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten: schoonmaken, wassen, strijken en bereiden van maaltijden.

  • Student voor atelierwerk (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: UPENDI

    Type: Studentenjob

    Goesting om nog even de handen uit de mouwen te steken alvorens het nieuwe academiejaar in te zetten? Zin om extra zakgeld te verdienen? WoonProject zoekt een student om tijdens de maand september ondersteuning te bieden in hun atelier waar zij dagelijks vormgeven aan keuken- en interieurinrichtingen.

  • Medewerker verzekeringen (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: t-office West-Vlaanderen

    Type: Vaste Job

    Als medewerker in de verzekeringen zorg je voor de opvolging van het schadebeheer en ben je de tussenschakel tussen klant en maatschappij. Aan de klant bied je telefonisch en face-to-face de nodige ondersteuning en informatie aan. Ook heb je de nodige achtergrond en kennis van de belastingstak zodat je klanten kan helpen met het invullen van hun belastingsbrief.  Samen met de zaakvoerders sta je in voor de verdere uitbouw van het kantoor. Bedrijfsprofiel: Voor één van onze klanten, een onafhankelijk verzekeringsmakelaar gelegen in Passendale , zijn wij momenteel op zoek naar een medewerker verzekeringen. Onze klant richt zich zowel tot particulieren, als tot bedrijven en organisaties en bieden een 40-jarige know how op vlak van verzekeringen en kredieten. Ze dragen kwaliteit hoog in het vaandel. 

  • Chauffeur CE (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Chauffeur CE Voor onze bouwklant te Hasselt zijn we op zoek naar een chauffeur CE Transport van en naar de klant/werf Je werkt nationaal

  • Project Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Het realiseren van het correct en tijdig uitvoeren van de montageprojecten on site. Per project een inschatting maken van de uren, materialen en de externe werken die nodig zijn. Het opmaken van de projectmap met de technische gegevens, het aanvragen van de werkvergunningen en het indelen van de werkzaamheden. Samen met de senior projectleider een planning maken in overleg met de opdrachtgever en voor het eigen bedrijf en het bewaken van de totale planning. Leiding geven aan het montageteam on site (+/- 5 personen). Dagelijkse urenadministratie van het montageteam. Signaleren en oplossen van montageproblemen on site. Toezicht houden op het budget, de kwaliteit en de evolutie van de montagewerken en hierover communiceren met de senior projectleider en/of de klant. Zorgen voor de correcte oplevering van de projecten met bijbehorende projectadministratie en rapportage/facturatie. Het bewaken van meer/ minderwerk en bespreken met de opdrachtgevers en hiervoor de gegevens voor facturatie doorgeven en de rapportages verzorgen. Bewaken en opvolgen van de veiligheids- en VCA-procedures. Bedrijfsprofiel: Voor een stabiel bedrijf actief binnen piping ben ik gericht op zoek naar een Project Manager.

  • Test & Repair Operator (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als test & repair operator ben je verantwoordelijk voor het functioneel testen van elektronische boards en samengestelde systemen. Bij beschadigde of defecte systemen analyseer je en voert de herstellingen uit. Je werkt de productieorders tijdig af en identificeert en rapporteert terugkerende problemen.

Zoek naar antwoorden van Anubis Security Guarding SA in sociale netwerken
Look for responds of Anubis Security Guarding SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Anubis Security Guarding SA. Laat een reactie achter voor Anubis Security Guarding SA. Anubis Security Guarding SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Anubis Security Guarding SA. Leave a respond for Anubis Security Guarding SA. Anubis Security Guarding SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Anubis Security Guarding SA op de google maps. Adres en contacten Anubis Security Guarding SA
Location of Anubis Security Guarding SA on the google maps. Address and contacts of Anubis Security Guarding SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Anubis Security Guarding SA Anubis Security Guarding SA: Administratie Centrum BVBA | NEUHAUS | HUIS TAPILO | MARCELLE BIERME | HET VADERLAND

Other related companies as Anubis Security Guarding SA: Administratie Centrum BVBA | NEUHAUS | HUIS TAPILO | MARCELLE BIERME | HET VADERLAND

Anubis Security Guarding SA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Anubis Security Guarding SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08062561035. Het bedrijf Anubis Security Guarding SA bevindt zich op het adres: Zoning Industriel 2ème rue 20; 6040; Charleroi (Jumet). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 255,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 636,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Security guards. Producten gemaakt in Anubis Security Guarding SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Anubis Security Guarding SA is Onroerend goed, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Anubis Security Guarding SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Anubis Security Guarding SA, openstaande posities, locatie van Anubis Security Guarding SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Anubis Security Guarding SA is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Anubis Security Guarding SA, company assigned to the tax number BE08062561035. The company Anubis Security Guarding SA is located at the address: Zoning Industriel 2ème rue 20; 6040; Charleroi (Jumet). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 255,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 636,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Security guards. Products created in Anubis Security Guarding SA were not found.
The main activity of Anubis Security Guarding SA is Real Estate, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Anubis Security Guarding SA is not available. You also can look at reviews of Anubis Security Guarding SA, open positions, location of Anubis Security Guarding SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Anubis Security Guarding SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Anubis Security Guarding SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Anubis Security Guarding SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Anubis Security Guarding SA, employees, financial statistics.