Synstar Business Continuity Ltd.

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • Synstar Business Continuity Ltd.
Private companiesMotion Pictures • Synstar Business Continuity Ltd.

Contactgegevens Synstar Business Continuity Ltd.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Synstar Business Continuity Ltd.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Synstar Business Continuity Ltd.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Tollaan 63-65 1932 Sint-Stevens-Woluwe, België

Telefoon (phone): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

Fax (fax): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Synstar Business Continuity Ltd.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Synstar Business Continuity Ltd."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Synstar Business Continuity Ltd."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Synstar Business Continuity Ltd., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Synstar Business Continuity Ltd.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Synstar Business Continuity Ltd., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Synstar Business Continuity Ltd.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Synstar Business Continuity Ltd.
Products information Synstar Business Continuity Ltd.

BTW identificatienummer (tax): BE03249450683
Ondernemingsnummer: 8855499267
Hoofdstad (capital): 370,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 488,000 EUR
Werknemers (employees): 16 to 25
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Security equipment for banks, supermarkets, etc.

Product categorie (product category): Security Equipment For Banks, Supermarkets

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Synstar Business Continuity Ltd.
(Get full report from official database of BE for Synstar Business Continuity Ltd.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Synstar Business Continuity Ltd.
Addition kinds of activities for Synstar Business Continuity Ltd.

17999903. Awning installatie | Awning installation
28449905. Toilet preparaten | Toilet preparations
36990608. Insectlampen, elektrisch | Insect lamps, electric
57220207. Microgolfovens | Microwave ovens
86110100. Vakverenigingen | Trade associations

Werken bij Synstar Business Continuity Ltd.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Synstar Business Continuity Ltd.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Synstar Business Continuity Ltd.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Synstar Business Continuity Ltd.. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk administratief assistent 15/11 tot einde jaar (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    - Samen met 3 andere collega's sta je in voor de tranportplanning van het bedrijf - Je maakt afspraken met de klant omtrent leveringen - Je ondersteunt administratief waar nodig Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf regio Waregem is VIO op zoek naar een tijdelijke administratieve kracht van 15/11 tot eind 2018.

  • Productiemedewerker Opglabbeek MIRKA (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Start People Genk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, Mirka in Opglabbeek, zijn wij op zoek naar productiemedewerkers. Je staat in voor algemene productie- en inpaktaken bij het versnijden van schuurpapier.

  • Verantwoordelijke Verkoop Binnendienst (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Zandhoven, actief in machinebouw zijn we op zoek naar een verantwoordelijke verkoop binnendienst. Je helpt mee offertes opstellen en bespreekt dit met de klanten. Je overlegt met de zaakvoerder bij de opmaak van de planning. Je ondersteunt de technische dienst met kennis en toepassingen die zij kunnen gebruiken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Tielrode – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TIELRODE)

    Regio: TIELRODE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Je doet voornamelijk strijk- en poetswerk.

  • Jobstudent Action Bredene (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Jehebt een afwisselende baan met veel verschillende werkzaamheden en vormt samenmet je collega’s het hart van de winkelvloer. Je bent het eerste aanspreekpuntvoor onze klanten en zorgt dat zij op een klantvriendelijk manier wordengeholpen. Jespiegelt onze schappen, verwerkt retouren en vult restvracht bij wanneer nodig. Verder werk je als kassamedewerker en help je onze klanten op vriendelijke envlotte wijze. Het lossen van de binnenkomende vracht en het tijdens de dagschoonmaken van onze winkel behoort ook tot de werkzaamheden.

  • Tentenbouwer 23/8 (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Jouw takenpakket bestaat uit: - opbouw en afbraak van kadertenten, partytenten, ... - afwerking, plaatsen van houten vloeren, vloerbekleding,... - afwerking, plaatsen van tafels, stoelen,...

  • Handige monteur (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: vind! Tielt

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingeschakeld als monteur van stut- en schoringswerken, waar je verantwoordelijk bent voor de montage en de demontage. Je werkt dagelijks op verplaatsen over heel België.

  • ALL-ROUND ARBEIDER RUWBOUW (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: BOLCKMANS

    Type: Vaste Job

    Bolckmans nv is momenteel op zoek naar een all-round arbeider ruwbouw uit de regio Melsele - Kruibeke. Als all-round arbeider ruwbouw voert u diverse karweiwerken op onze werven uit zodat deze correct, efficiënt en tijdig uitgevoerd zijn. Uw takenpakket bestaat uit funderingswerken (zowel traditionele als systeembekisting), montage kleine constructiewerken, montage dak -en wandbekleding en de afwerking ervan, oplossen van diverse opleveringspunten en uitvoeren aanpassingswerken. Deze werken voert u samen uit met uw collega's die ook in de regio Melsele - Kruibeke woonachtig zijn.

  • TECHNICAL SALES SUPPORT (BE770555) (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: BRAKEL AERO

    Type: Vaste Job

    Brakel Aero, (https://www.brakelaero.be/) onderdeel van de Kingspan Light & Air Group en gelegen te Melle, is ruim 35 jaar marktleider op het gebied van daglichttoetreding, brandveiligheid en ventilatie-oplossingen. Het is een internationale organisatie die duurzaam bouwen hoog in het vaandel draagt en projecten binnen de gebouwentechniek opzet van conceptfase tot en met uitvoering. Brakel Aero biedt integrale oplossingen voor allerlei gebouwtypes aan en gelooft sterk in het gebruik van de natuurlijke elementen daglicht en lucht voor het realiseren van een comfortabel en veilig binnenklimaat. Om de continue groei verder te bestendigen, wenst men het team te versterken met een (m/v) TECHNICAL SALES SUPPORT LEERRIJKE INSTAPFUNCTIE IN TECHNISCHE KLANTENOPVOLGING MET CONCRETE DOORGROEIMOGELIJKHEDEN Functie Je staat van a tot z in voor de verkoop, berekening en opvolging van herstellingen vanuit de binnendienst. Samen met de Account Managers werk je mee aan de groei en optimalisering van de klantenportefeuille. Je bent verantwoordelijk voor het volledige commerciële proces van aanvraag over offerte tot verkoop. Met je commerciële talenten en technische expertise treed je als volwaardige gesprekspartner en adviseur naar voren. Je ontrafelt de effectieve nood van de klant, zoekt naar adequate oplossingen binnen de organisatie en stimuleert hierdoor de verkoop. Je zorgt voor een goede interne doorstroming van informatie en neemt op basis van je ervaring de nodige initiatieven om samen met jouw collega’s het commerciële proces en de klantenportefeuille te optimaliseren. Jouw klanten situeren zich onder meer in de distributie, de industrie en de openbare sector en zijn vooral eindgebruikers. Je staat in voor de calculaties en de administratieve ondersteuning van binnenkomende interventieaanvragen. Afhankelijk van jouw ervaring en ambitie kan je op korte termijn de stap zetten naar de buitendienst. Je organiseert je agenda goed, gaat zelfstandig te werk en rapporteert aan de Algemeen/Operationeel Directeur.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • burgerlijk en/of industrieel ingenieur bouwkunde en/of architect (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: WERMENBOL & PARTNERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De vennootschap Wermenbol & Partners is een kantoor gespecialiseerd in expertises en/of schaderegelingen voor verzekeringsmaatschappijen, actief in heel België. De vennootschap heeft 4 exploitatiezetels, waarvan één in Ternat die dossiers voor de regio Vlaanderen beheert, één specifiek voor de regio West-en Oost-Vlaanderen, één in Charleroi die actief is in heel Wallonie en een zetel in Brussel waar zich tevens de hoofdzetel bevindt. Wij zoeken momenteel een Nederlandstalige expert NL/FR - burgerlijk en/of industrieel ingenieur bouwkunde en/of architect - voor de regio's Vlaams Brabant, Antwerpen, en Brussel. Door onze vennootschap wordt een specifieke opleiding gegeven in schaderegeling voor verzekeringsmaatchappijen. Het werk wordt uitgevoerd op zelfstandige basis. De kandidaten dienen in het bezit te zijn van een rijbewijs B.

Zoek naar antwoorden van Synstar Business Continuity Ltd. in sociale netwerken
Look for responds of Synstar Business Continuity Ltd. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Synstar Business Continuity Ltd.. Laat een reactie achter voor Synstar Business Continuity Ltd.. Synstar Business Continuity Ltd. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Synstar Business Continuity Ltd.. Leave a respond for Synstar Business Continuity Ltd.. Synstar Business Continuity Ltd. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Synstar Business Continuity Ltd. op de google maps. Adres en contacten Synstar Business Continuity Ltd.
Location of Synstar Business Continuity Ltd. on the google maps. Address and contacts of Synstar Business Continuity Ltd.

Andere gerelateerde bedrijven als come Synstar Business Continuity Ltd. Synstar Business Continuity Ltd.: KAPSALON ANN | INITIATEL | Grohe NV | Collas G | Profrigo

Other related companies as Synstar Business Continuity Ltd.: KAPSALON ANN | INITIATEL | Grohe NV | Collas G | Profrigo

Synstar Business Continuity Ltd. is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Synstar Business Continuity Ltd., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03249450683. Het bedrijf Synstar Business Continuity Ltd. bevindt zich op het adres: Tollaan 63-65 1932 Sint-Stevens-Woluwe. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 16 to 25 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 370,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 488,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Security Equipment For Banks, Supermarkets. Lijst met producten zijn Security equipment for banks, supermarkets, etc..
De hoofdactiviteit van Synstar Business Continuity Ltd. is Motion Pictures, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Synstar Business Continuity Ltd. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Synstar Business Continuity Ltd., openstaande posities, locatie van Synstar Business Continuity Ltd. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Synstar Business Continuity Ltd. is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Synstar Business Continuity Ltd., company assigned to the tax number BE03249450683. The company Synstar Business Continuity Ltd. is located at the address: Tollaan 63-65 1932 Sint-Stevens-Woluwe. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 16 to 25 employees work in this company. Capital - 370,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 488,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Security Equipment For Banks, Supermarkets. List of products are Security equipment for banks, supermarkets, etc..
The main activity of Synstar Business Continuity Ltd. is Motion Pictures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Synstar Business Continuity Ltd. is not available. You also can look at reviews of Synstar Business Continuity Ltd., open positions, location of Synstar Business Continuity Ltd. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Synstar Business Continuity Ltd., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Synstar Business Continuity Ltd., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Synstar Business Continuity Ltd., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Synstar Business Continuity Ltd., employees, financial statistics.