N.D.S.R.-Sécurité Routière ASBL

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • N.D.S.R.-Sécurité Routière ASBL
Private companiesCoal Mining • N.D.S.R.-Sécurité Routière ASBL

Contactgegevens N.D.S.R.-Sécurité Routière ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data N.D.S.R.-Sécurité Routière ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

N.D.S.R.-Sécurité Routière ASBL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Val Saint-Lambert 193; 4100; Seraing, België

Telefoon (phone): 04 337 86 76 (+32-04 337 86 76) 04 337 86 76 (+32-04 337 86 76)

Fax (fax): 04 337 86 76 (+32-04 337 86 76) 04 337 86 76 (+32-04 337 86 76)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) N.D.S.R.-Sécurité Routière ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "N.D.S.R.-Sécurité Routière ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "N.D.S.R.-Sécurité Routière ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van N.D.S.R.-Sécurité Routière ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen N.D.S.R.-Sécurité Routière ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of N.D.S.R.-Sécurité Routière ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees N.D.S.R.-Sécurité Routière ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti N.D.S.R.-Sécurité Routière ASBL
Products information N.D.S.R.-Sécurité Routière ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE05958953857
Ondernemingsnummer: 8226257324
Hoofdstad (capital): 754,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 526,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in N.D.S.R.-Sécurité Routière ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Security consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor N.D.S.R.-Sécurité Routière ASBL
(Get full report from official database of BE for N.D.S.R.-Sécurité Routière ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor N.D.S.R.-Sécurité Routière ASBL
Addition kinds of activities for N.D.S.R.-Sécurité Routière ASBL

206400. Snoep en andere zoetwarenproducten | Candy and other confectionery products
357599. Computer terminals, nec | Computer terminals, nec
824902. Business training services | Business training services
28330108. sulfonamiden | Sulfonamides
28340102. Hormoonpreparaten | Hormone preparations
32310404. Leaded glas | Leaded glass
32590104. Rioolpijp of fittingen, klei | Sewer pipe or fittings, clay
34460402. Lintels, lichtmetaalstaal | Lintels, light gauge steel
39310510. Xylofonen en delen | Xylophones and parts
92249901. Brandweer, zonder vrijwilliger | Fire department, not including volunteer

Werken bij N.D.S.R.-Sécurité Routière ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in N.D.S.R.-Sécurité Routière ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor N.D.S.R.-Sécurité Routière ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for N.D.S.R.-Sécurité Routière ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Bordenbouw (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klant in de regio Dilsen-Stokkem zijn we op zoek naar een gemotiveerde Bordenbouw Je takenpakket bestaat uit: - Als bordenbouwer ben je verantwoordelijk voor het tijdig en correct monteren, assembleren en afwerken van elektrische stuur- en regelborden. - Je treft de nodige voorbereidingen: leest en interpreteert het installatiedossier, plan , stuk- en klemlijsten, en controleer de tekeningen en de materiaallijst. - Je monteert een pregefrabiceerde kast en bijhorende montageplaat. - Je plaatst en verbindt de onderdelen en elektrische componenten. - Vervolgens monteer je de kabelgoten en elektrische onderdelen, daarna breng je de bedrading en labeling aan. Hierna rest je nog enkel het testen en controleren van de elektrische stuur-en regelborden. - Tijdens die uitvoering communiceer je met je leidinggevende en bespreek je mogelijke technische optimalisaties. Je staat mee in voor het tijdig afleveren van een kwaliteitsvol product, conform de eisen van de klant, de voorschriften van de leverancier en de interne kwaliteitseisen.

  • Winkelbediende M/V supermarkt Drongen 30u (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een supermarkt in Drongen zoekt Adecco een winkelbediende M/V om polyvalent te werken. Jouw takenpakket als winkelmedewerker ziet er als volgt uit: Je wordt op verschillende afdelingen ingezet, waaronder de vlees-, kaasafdeling en de bakkerij. Je bedient de klanten aan de toonbank met charcuterie en kaas. Je helpt mee aan de kassa wanneer nodig. Je vult verschillende afdelingen aan, ook in de koelafdeling en de bakkerij. Je spiegelt de producten en houdt rekening met de houdbaarheidsdata. Je onderhoudt de winkel mee waar nodig. Je volgt de stock op.

  • Technisch medewerker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    VACATURE MEDEWERKER AFDELING VOORBEREIDING Om het team in onze afdeling Vleugels te versterken, zijn we op zoek naar een TECHNISCHE MEDEWERKER: Verwachtingen: • Je voert voorbereidende werken (bekabeling spots, bevestigingsstukken, verstevigingen, rubbers aanbrengen, etc….) uit aan de profielen rekening houdend met de technische specificaties van ieder afzonderlijk technisch plan • Je controleert de stukken, profielen op kwaliteit • Je werkt met handgereedschap (boor- en vijsmachine) • Je voert de nodige bewerkingen secuur uit met oog voor detail • Klantgerichtheid, kwaliteit, respect en betrokkenheid staan voor jou voorop. • Je bent verantwoordelijk voor het stipt, correct en efficiënt uitvoeren van de jouw toegewezen taken. • Vanuit jouw motivatie werk je mee aan en stimuleer je een constructieve en oplossingsgerichte ondernemingscultuur en –attitude.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Olmen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OLMEN)

    Regio: OLMEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Ervaren huishoudhulp met dienstencheques voor 1 gezin (20u) Regio Zonhoven(m/v) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Actief NV

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van orde en netheid? Op zoek naar een job combineerbaar met de schooluren van je kids? En bovendien bij jou in de regio? Komt goed uit!! Actief NV is op zoek naar een gemotiveerde deeltijdse huishoudhulp om vast in dienst te treden. Wij zijn op zoek naar een ervaren huishoudhulp voor het schoonmaken van particuliere woning in Zonhoven d.w.z. poetsen algemeen, ramen wassen, strijken,.... Je zal 20u per week in hetzelfde gezin werken van maandag tot en met vrijdag.

  • Student communicatiewetenschappen (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

    Type: Studentenjob

    Onze klant is op zoek naar een student die een project mee gaat ondersteunen. Hiervoor sta je in contact met verschillende departementen en sta je in voor het updaten van de mails, post en andere communicatiekanalen. Je bent idealiter beschikbaar om een 8-tal uren per week te werken.

  • Jobstudent kassamedewerker/ster (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Als kassamedewerker draag je zorg voor alle voorkomende kassawerkzaamheden en de bijhorende dienstverlening aan de bezoekers van onze winkel. De klanten staan voor jou in de rij, maar door je vlotte en nauwkeurige manier van werken duurt dat maar heel even. Je werkt met een computerkassa, scant producten, handelt de betaling af en doet dat altijd met een glimlach. Waar mogelijk help je de klanten met hun producten, beantwoordt hun vragen en je verwijst ze naar de juiste verkoopmedewerker zodat ze graag bij tuincentrum Pelckmans terugkomen. In de rustige periodes zijn het onderhouden en het bijvullen van de winkelrekken ook één van je taken, je zorgt daarbij voor een nette en correcte presentatie van de artikelen.

  • Customer Service - zachte sector - NL/FR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Heb jij zowel de Nederlandse als Franse taal vlot onder de knie? Deins jij niet terug voor veelvuldig telefonisch contact? Voel jij je als een vis in het water in een bedrijf waar mensen centraal staan? Dan ben jij de geknipte persoon! Voor een dienstverlenende organisatie in de groene rand rond Gent kijkt VIO uit naar een Customer Service Professional. Als Customer Service Professional krijg je volgend takenpakket toevertrouwd: Telefonisch beantwoorden van diverse vragen (80 %) Dienstverlening per mail en sociale media (20 %) Bijkomende administratie  Interesse in deze boeiende uitdaging? Bezorg je cv dan aan [email protected] t.a.v. Severien Eyckens. Je mag spoedig een seintje terug verwachten.

  • Projectleider (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: NOVA Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Je maakt offertes op en je doetwerfbezoeken/opmetingen bij klanten ter voorbereiding van de montages Je bent verantwoordelijk voorde planning van de transporten, keuringen, onderhoud en andere praktischeafspraken met de klant Je geeft richtlijnen aan deonderhoudstechniekers en monteurs Je bent het eerstelijnsaanspreekpunt voor de klant op een project Je plaatst bestellingen bijleveranciers Je helpt bij het uitwerken vankwaliteitscontrole processen Occasioneel spring je bij om teladen, te monteren of onderhoud te doen aan de machines bij klanten De helft van de tijd zit je inons hoofdkantoor in Beernem, de andere helft ben je op baan om klanten enwerven te bezoeken Bedrijfsprofiel: Voor onze klant zijn wij op zoek naar een projectleider stellingbouw. Met een 10-tal werknemers zijn zijmarktleider in België in de verhuur, verkoop, montage en onderhoud vanbouwliften en hefsteigers. Hun klanten zijn grote bouwbedrijven en industriëlesites die kiezen voor service en expertise. Bij onze klant krijgt iedereenverantwoordelijkheid en ruimte om zich te ontwikkelen in een gemoedelijkesfeer.

  • AUTOMATION ENGINEER (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Als automatisatie ingenieur word je geïntegreerd in een team van ervaren professionals die samenwerken op het gebied van elektriciteit en automatisering Je neemt deel aan en / of bent verantwoordelijk voor alle fasen (van de E & A-aspecten) in deze projecten: projectspecificaties, engineering, voorbereiding, (follow-up van) inbedrijfstelling en aanloop, ondersteuning bij het oplossen van resterende technische problemen, enz. ) • Voor projecten die voornamelijk door externe leveranciers worden uitgevoerd, neem je deel aan de begeleiding en follow-up van deze externe bedrijven met betrekking tot E & A • Voor projecten die intern worden uitgevoerd, ontwerpt en voert u zelf onderdelen van de hardware / software uit, in samenwerking met collega's van de automatiseringsafdeling van Aperam Genk • Je bent verantwoordelijk voor de instructies, documentatie en ondersteuning bij de overdracht van de nieuwe of gewijzigde technische systemen aan de afdeling elektrisch onderhoud • Je bent verantwoordelijk voor zowel de functionele veiligheid van de technische systemen (en de aanpassing van bestaande systemen) als voor de veiligheid van het personeel tijdens de uitvoering van deze projecten Bedrijfsprofiel: Voor een internationaal bedrijf in Genk zijn we op zoek naar een Automation engineer.

  • Medewerker tuinaanleg - verhardingen oprit en terras (KASTER)

    Regio: KASTER

    Bedrijf: TEMMERMAN BART

    Type: Vaste Job

    Om ons team uit te breiden zijn wij op zoek naar een gemotiveerde collega voor: algemene tuinaanleg; aanleggen van verhardingen; uitvoeren van allerlei grondbewerkingen.

  • Verkoopmedewerker te Maldegem (m/v) (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een winkelketen, onder meer gevestigd te Maldegem, zijn we op zoek naar een enthousiaste VERKOOPSTER. De winkel biedt een ruim assortiment aan: tuindecoratie, knutselgerief, keukengerei, ... - Adviseren van de klanten - Winkel op orde houden - Kassawerk - Goederen uit het magazijn halen

Zoek naar antwoorden van N.D.S.R.-Sécurité Routière ASBL in sociale netwerken
Look for responds of N.D.S.R.-Sécurité Routière ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor N.D.S.R.-Sécurité Routière ASBL. Laat een reactie achter voor N.D.S.R.-Sécurité Routière ASBL. N.D.S.R.-Sécurité Routière ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for N.D.S.R.-Sécurité Routière ASBL. Leave a respond for N.D.S.R.-Sécurité Routière ASBL. N.D.S.R.-Sécurité Routière ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie N.D.S.R.-Sécurité Routière ASBL op de google maps. Adres en contacten N.D.S.R.-Sécurité Routière ASBL
Location of N.D.S.R.-Sécurité Routière ASBL on the google maps. Address and contacts of N.D.S.R.-Sécurité Routière ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come N.D.S.R.-Sécurité Routière ASBL N.D.S.R.-Sécurité Routière ASBL: D&G NV | HUIS OH JUNIOR | TABACCOMAT | TALLIEU | Remory

Other related companies as N.D.S.R.-Sécurité Routière ASBL: D&G NV | HUIS OH JUNIOR | TABACCOMAT | TALLIEU | Remory

N.D.S.R.-Sécurité Routière ASBL is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is N.D.S.R.-Sécurité Routière ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05958953857. Het bedrijf N.D.S.R.-Sécurité Routière ASBL bevindt zich op het adres: Rue du Val Saint-Lambert 193; 4100; Seraing. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 754,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 526,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Security consultants. Producten gemaakt in N.D.S.R.-Sécurité Routière ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van N.D.S.R.-Sécurité Routière ASBL is Steenkoolmijnen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van N.D.S.R.-Sécurité Routière ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van N.D.S.R.-Sécurité Routière ASBL, openstaande posities, locatie van N.D.S.R.-Sécurité Routière ASBL op de kaart.

N.D.S.R.-Sécurité Routière ASBL is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is N.D.S.R.-Sécurité Routière ASBL, company assigned to the tax number BE05958953857. The company N.D.S.R.-Sécurité Routière ASBL is located at the address: Rue du Val Saint-Lambert 193; 4100; Seraing. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 754,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 526,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Security consultants. Products created in N.D.S.R.-Sécurité Routière ASBL were not found.
The main activity of N.D.S.R.-Sécurité Routière ASBL is Coal Mining, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of N.D.S.R.-Sécurité Routière ASBL is not available. You also can look at reviews of N.D.S.R.-Sécurité Routière ASBL, open positions, location of N.D.S.R.-Sécurité Routière ASBL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over N.D.S.R.-Sécurité Routière ASBL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf N.D.S.R.-Sécurité Routière ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about N.D.S.R.-Sécurité Routière ASBL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company N.D.S.R.-Sécurité Routière ASBL, employees, financial statistics.