DRUKKERIJ DE DECKER

Contactgegevens DRUKKERIJ DE DECKER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRUKKERIJ DE DECKER: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRUKKERIJ DE DECKER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NEDERWIJK 260; 9400; NINOVE, België

Telefoon (phone): 54325828 (+32-54325828) 54325828 (+32-54325828)

Fax (fax): +32 (87) 240-64-35 +32 (87) 240-64-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRUKKERIJ DE DECKER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRUKKERIJ DE DECKER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRUKKERIJ DE DECKER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRUKKERIJ DE DECKER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRUKKERIJ DE DECKER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRUKKERIJ DE DECKER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRUKKERIJ DE DECKER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRUKKERIJ DE DECKER
Products information DRUKKERIJ DE DECKER

BTW identificatienummer (tax): BE03251647949
Ondernemingsnummer: 6264923095
Hoofdstad (capital): 833,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 441,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Activités: Photogravure, Héliogravure.. Services: Publication Assistée par Ordinateur.

Product categorie (product category): Secrétariats. Imprimeries and copyshops. Composition and photogravure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRUKKERIJ DE DECKER
(Get full report from official database of BE for DRUKKERIJ DE DECKER)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRUKKERIJ DE DECKER
Addition kinds of activities for DRUKKERIJ DE DECKER

291199. Petroleumraffinage, nec | Petroleum refining, nec
344899. Geprefabriceerde metalen gebouwen, anders | Prefabricated metal buildings, nec
501502. Automotive onderhoudsapparatuur, gebruikt | Automotive servicing equipment, used
769906. Nautische reparatiediensten | Nautical repair services
34710106. Goudplaten | Gold plating
36740402. Ultraviolette sensoren, vaste toestand | Ultra-violet sensors, solid state
42129913. Vrachtwagen verhuur met chauffeurs | Truck rental with drivers

Werken bij DRUKKERIJ DE DECKER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRUKKERIJ DE DECKER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRUKKERIJ DE DECKER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRUKKERIJ DE DECKER. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Medewerker (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: ASAP OFFICE GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je behandelt het OCF-proces (offerte - contract - facturatie) van A tot Z en zorgt voor een vlekkeloos verloop. Je volgt de bestellingen, contracten en facturen nauwkeurig op en zorgt nadien voor het correct archiveren van deze gegevens. Daarnaast ben je een kei in het snel formuleren van antwoorden wanneer (interne) klanten jou contacteren met vragen.

  • Werkvoorbereider/Calculator M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping, communicatienetwerken en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Als Werkvoorbereider/Calculator ben je verantwoordelijk voor de technisch-administratieve voorbereiding, opvolging en afrekening van de werkzaamheden in het kader van onderhoudswerken en kleinere projecten in de sector piping en mechanical, op de werf bij één van onze klanten in de Antwerpse Haven. Daarbij sta je o.a. in voor: -Prospectie nieuwe werken met de klant -Opmeten / schetsen en materiaallijsten opstellen -Technisch dossier beheren -Opvolging van werken -Budgetprijzen en calculaties maken en opvolgen -Eindafrekeningen maken en bespreken met de klant -Ondersteuning bieden aan leidinggevenden op de werf

  • Wij zoeken een Bachelor Accountancy-fiscaliteit regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een boekhoudkantoor te Aalter zijn wij op zoek naar een Bachelor Accountancy-Fiscaliteit. Ben je pas afgestudeerd of heb je al een eerste ervaring maar zoek je een nieuwe uitdaging? Dan kan deze vacature iets zijn voor jou! Solliciteer online en dan bellen wij je op met meer uitleg over de vacature! Als boekhouder of financieel adviseur speel je een cruciala rol binnen de organisatie waarvoor je werkt. Je kijkt naar cijfers, analyseert ze en brengt bedrijven financieel in kaart. Van je deskundigheid en nauwkeurigheid hangt veel af. Een divers takenpakket en een wetgeving die constant evolueert zorgen voor een boeiende job. De tijd die je wint door toenemende informatisering kan je aan je klanten en dienstverlening besteden.

  • Meestergast - Technische dienst (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bent u iemand met technische kennis en die zijn team kan motiveren en coachen ? Dan is deze functie voor u! - Organiseren, coördineren, controleren en sturen van werkzaamheden bij een 15 tal arbeiders op de technische afdeling. - U zorgt ervoor dat de arbeiders in het magazijn, het atelier en buiten, collegiaal, efficiënt en veilig werken - U waakt over de procedures en regelgevingen inzake milieu, veiligheid en ISO - U tekent werfinstallaties uit, zorgt voor de vergunningen - U organiseert het transport, verrekent afval en schade en volgt het onderhoud van de machines op - U registreert keuringen en schrijft werkinstructies - U rapporteert aan de coördinatoren van de materieeldienst - U werkt mee aan projecten i.v.m KVGM - U werkt in een bouwholding en bent bereid binnen de richtlijnen te werken - U lost problemen op en bent de verantwoordelijke voor het eindresultaat

  • Technieker / operator waterzuivering - eco (WIJTSCHATE)

    Regio: WIJTSCHATE

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de gemotiveerde operator / technieker die wij zoeken? Wij zoeken een technieker / operator waterzuivering voor een voedingsbedrijf te Heuvelland. Tewerkstelling in dagploeg. Als operator / technieker bestaat is je takenpakket zeer gevarieerd. Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen van de waterzuivering, waterpark en kamerfilterpers en neemt stalen voor het labo. Als technieker zijn de eerste kleine reparaties je zelf uit te voeren, je krijgt assistentie bij grotere reparaties. Je onderhoud de installatie, ook de reiniging vallen onder jouw verantwoordelijkheid. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk als operator voor de nieuwe darmwasinstallatie, je neemt planning op voor afzet van afvalstromen en je rapporteert aan milieu-en projectverantwoordelijke. De omgeving nethouden is een evidentie.

  • Laser-machine-bediener/insteller (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een operator - lasergestuurde snijmachine voor een klant in onze regio. Dagelijks word je ingezet om snijprogramma's op te roepen, machines afstellen, sorteren van onderdelen, ontbramen van onderdelen en tenslotte kwaliteitscontrole te doen op de afgewerkte stukken. Je wordt ingezet in een twee ploegenstelsel (6u tot 14u en 14u tot 22u). Je start wel in de dagploeg voor enkele maanden Je krijgt een interne opleiding! Ervaring met Trumpf lasersnijmachines is een pluspunt. Verlofkeuze is vrij.

  • Verkoper Food (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoper - verkoopster in een drankenhandel, heb je volgende taken: Je staat in voor het ontvangen van de klanten en helpt hen bij vragen of producten. Je staat in voor de kassa en rekent correct af, rekening houdend met leeg goed. Je vult artikelen en dranken aan in de winkel en verpakt geschenken, maakt biermanden, ... Je staat in voor de algemene orde en netheid in de winkel.

  • HUISHOUDHULP (M/V) DRONGEN (deeltijds - zelf te kiezen) (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Student productie kennis Pools | Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Studentenjob

    Als student productiemedewerker ben je verantwoordelijk voor: het uitvoeren van allerhande productietaken zoals het schillen en versnijden van fruit, het wegen van fruit, inpakken, folie aanbrengen,... opruimen en schoonmaken van de productieruimte telefonisch contact onderhouden met Poolse productiefirma lichte administratie verwerken Je werkt in dagdienst op voormiddagen dat je geen les of andere schoolse verplichtingen hebt.

  • Student Automechanica (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Dag Student! Voor een garage in Brugge zoeken we een student automechanica. Volg je de richting automechanica of een gelijkaardige studie? Heb je ervaring met automechanica? En ben je beschikbaar in augustus? Lees dan snel verder!

  • Winkelmedewerker - kassa (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: T-INTERIM BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Voor een groot warenhuis regio Brugge zijn we op zoek naar gedreven 18+ studenten. Je zal aan de slag gaan in de groenten en fruitafdeling. 

  • Student verkoper ONLY Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    ONLY LIER IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van ONLY? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij ONLY prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

Zoek naar antwoorden van DRUKKERIJ DE DECKER in sociale netwerken
Look for responds of DRUKKERIJ DE DECKER in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRUKKERIJ DE DECKER. Laat een reactie achter voor DRUKKERIJ DE DECKER. DRUKKERIJ DE DECKER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRUKKERIJ DE DECKER. Leave a respond for DRUKKERIJ DE DECKER. DRUKKERIJ DE DECKER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRUKKERIJ DE DECKER op de google maps. Adres en contacten DRUKKERIJ DE DECKER
Location of DRUKKERIJ DE DECKER on the google maps. Address and contacts of DRUKKERIJ DE DECKER

Andere gerelateerde bedrijven als come DRUKKERIJ DE DECKER DRUKKERIJ DE DECKER: Oke Production | 1000 PERYCKELS BISTRO-JAZZ-TAVERNE | MERTENS | BIZARRE COMPANY | IPM NV

Other related companies as DRUKKERIJ DE DECKER: Oke Production | 1000 PERYCKELS BISTRO-JAZZ-TAVERNE | MERTENS | BIZARRE COMPANY | IPM NV

DRUKKERIJ DE DECKER is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DRUKKERIJ DE DECKER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03251647949. Het bedrijf DRUKKERIJ DE DECKER bevindt zich op het adres: NEDERWIJK 260; 9400; NINOVE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 833,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 441,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Secrétariats. Imprimeries and copyshops. Composition and photogravure. Lijst met producten zijn Activités: Photogravure, Héliogravure.. Services: Publication Assistée par Ordinateur..
De hoofdactiviteit van DRUKKERIJ DE DECKER is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRUKKERIJ DE DECKER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRUKKERIJ DE DECKER, openstaande posities, locatie van DRUKKERIJ DE DECKER op de kaart.

DRUKKERIJ DE DECKER is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is DRUKKERIJ DE DECKER, company assigned to the tax number BE03251647949. The company DRUKKERIJ DE DECKER is located at the address: NEDERWIJK 260; 9400; NINOVE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 833,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 441,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Secrétariats. Imprimeries and copyshops. Composition and photogravure. List of products are Activités: Photogravure, Héliogravure.. Services: Publication Assistée par Ordinateur..
The main activity of DRUKKERIJ DE DECKER is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DRUKKERIJ DE DECKER is not available. You also can look at reviews of DRUKKERIJ DE DECKER, open positions, location of DRUKKERIJ DE DECKER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRUKKERIJ DE DECKER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRUKKERIJ DE DECKER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRUKKERIJ DE DECKER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRUKKERIJ DE DECKER, employees, financial statistics.