Branckaerts W

Contactgegevens Branckaerts W: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Branckaerts W: address, phone, fax, email, website, opening hours

Branckaerts W

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Heilige Geeststraat 42 2440 Geel, België

Telefoon (phone): +32 (63) 225-36-13 +32 (63) 225-36-13

Fax (fax): +32 (63) 717-38-97 +32 (63) 717-38-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Branckaerts W: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Branckaerts W"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Branckaerts W"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Branckaerts W, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Branckaerts W. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Branckaerts W, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Branckaerts W. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Branckaerts W
Products information Branckaerts W

BTW identificatienummer (tax): BE07531921386
Ondernemingsnummer: 8822540283
Hoofdstad (capital): 843,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 709,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in Branckaerts W zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Painting contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Branckaerts W
(Get full report from official database of BE for Branckaerts W)

Aanvulling soorten activiteiten voor Branckaerts W
Addition kinds of activities for Branckaerts W

024199. Zuivelboerderijen, nec | Dairy farms, nec
209799. Vervaardigd ijs, niet | Manufactured ice, nec
599299. Bloemisten, nec | Florists, nec
27520202. Catalogi, gelithografeerd | Catalogs, lithographed
32970101. Baksteen, bauxiet | Brick, bauxite
36290205. Serie condensatoren | Series capacitors
38450113. Magnetisch resonantie beeldvormingsapparaat, nucleair | Magnetic resonance imaging device, nuclear

Werken bij Branckaerts W: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Branckaerts W: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Branckaerts W. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Branckaerts W. Looking for open vacancies in other companies

  • Directeur (m/v/x) - Dienst Personeelsbeheer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: STAD GENT

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Dit is dé job voor jou, want: Je maakt een topprioriteit van een correcte personeels- en loonadministratie. De medewerkers op jouw dienst staan in voor het beheer van personeelsdossiers: nieuwe collega’s, collega’s die een arbeidsongeval hebben gehad, zieke collega’s, collega’s die vanaf nu met de trein naar het werk willen komen, enzovoort. Daarnaast zorgt je team ervoor dat alle medewerkers het correct loon ontvangen en op een welverdiende vakantie kunnen vertrekken. Ook vergoedingen, RSZ en fiscaliteit, audit en controle van de payroll,… behoren tot de taken van de Dienst Personeelsbeheer. Een juiste en klantvriendelijke communicatie naar de 10 000 collega’s van Stad Gent, OCMW Gent en het Stedelijk Onderwijs is voor jou een must. Je medewerkers van het Infopunt Personeel helpen je hierbij. Je zorgt ervoor dat je medewerkers, de processen en de systemen van de Dienst Personeelsbeheer een geïntegreerde werking verzekeren in een modern en klantgericht werkend geheel. Continue verbetering is hierbij evident. Je creativiteit komt te pas als het gaat over optimalisaties, projecten en kwaliteitscontrole binnen de dienst. Je bent over het algemeen verantwoordelijk voor de werking van de Dienst Personeelsbeheer, zowel op inhoudelijk, methodisch, organisatorisch als financieel vlak. Anderen blijven hier graag van op de hoogte: rapporteren doe je rechtstreeks aan het departementshoofd HR, de algemeen directeur en de schepen van personeelsbeleid. Teamwork is voor jou essentieel. Als people manager zorg je ervoor dat je medewerkers allemaal, het zijn er ruim 80, als één samenwerkend geheel functioneren. Je doet dit door overleg in te plannen, te waken over de interne communicatie maar ook door de teamwerking te faciliteren en te stimuleren. Je hebt aandacht voor een veilige omgeving voor je medewerkers en hun welzijn op het werk is voor jou zeker geen bijkomstigheid.

  • Lifttechnieker (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud, reparatie en montage van de lift Je maakt een verslag op van de gemaakte reparaties en de nog uit te voeren reparaties Je voert mechanische reparaties uit Je houdt je aan de vooropgestelde veiligheidsvoorschriften

  • Inpakker Kiwibedrijf M/V Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De kiwi's van Zespri, je kent ze ongetwijfeld. Ze worden gekeurd, gewogen en verpakt in de haven van Zeebrugge, daar kan jij nu deel van uitmaken. Samen met je collega's zorg je ervoor dat alleen de beste kiwi's in de winkelrekken komen. Je sorteert deze uit en bent verantwoordelijk voor de herverpakking. Jouw oog voor detail en zin voor kwaliteit zijn een must. Het seizoen is volop begonnen! Reageer snel, want een fruitige job in de haven van Zeebrugge, dat is toch wat je wilt? We zijn hiervoor dringend op zoek naar extra mensen. Wie weet heb je geluk en kan je meteen opstarten! Ben je op pensioen en wil je iets bijverdienen? Dit kan ook! Doordat we met dagcontracten werken kan je ook enkele dagen in de week werken! Wat krijg jij als loon? Je verdient minstens 12,09 bruto per uur. Je krijgt maaltijdcheques van 6,7 euro per gewerkte dag Ploegpremie van 0.32/u

  • Eerstelijnstechnieker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Herentals zijn we op zoek naar een eerstelijnstechnieker. Als storingstechnieker sta je in voor: Het oplossen van technische pannes en problemen aan de productielijnen. Je zorgt er dus voor dat de installaties operationeel blijven en voert de nodige procesvalidaties uit; Bij productiestoringen ben je het eerste aanspreekpunt. Je geeft advies aan de operatoren en werkt nauw samen met de shiftleaders. Je zal ook actief meewerken aan het continu verbeteren van het productieproces. Enkele belangrijke punten: Door de brede waaier aan geïnstalleerde technologieën krijg je te maken met mechanica, pneumatica, hydraulica, PLC sturingen, elektriciteit, blaasextrusie en dergelijke. Het machineparkt vernieuwt zich regelmatig, zodat je bij blijft met de nieuwste technologieën. Bij specifieke problemen kan je terugvallen op gespecialiseerde collega's. Je krijgt de nodige opleidingen en begeleiding om het volledige proces en de techniek onder te knie te krijgen.

  • Medewerker broodjeszaak tankstation (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Broodjes en snacks maken en verkopen * Leveringen ontvangen * Bestellingen maken * Ontbijt- en dessertkoeken maken * Klanten bedienen * Zorgen voor een nette en propere toonbank

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Merchtem/Meise (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.   Je zal vooral naar klanten gaan in de regio Merchtem, Meise en omstreken. De klanten zijn moeilijk bereikbaar met openbaar vervoer, waardoor een auto noodzakelijk is.

  • Huishoudhulp (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: OPERUIMD AFDELING ALKEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Om ons antennepunt in Alken op een professionele manier te ondersteunen zijn we op zoek naar bijkomende huishoudhulpen. Je staat hoofdzakelijk in voor het poetsen bij onze klanten. Eventueel kan er ook gevraagd worden om te strijken.

  • VERTALER NEDERLANDS ENGELS - JOBSTUDENT (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: PRAXIS BVBA

    Type: Studentenjob

    Voor de vertaling van ons didactisch materiaal zijn wij op zoek naar een vertaler Nederlands - Engels (jobstudent) 1 dag per week Start opdracht: onmiddellijk voor onbepaalde duur

  • Student 18+ - min. 1 dag vrij voor ADMIN (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je student +18 en minimum 1 dag per week vrij om te werken in de administratie? Dan ben jij de persoon die we zoeken. Je zal instaan voor simpele administratie taken, alsook data input en controle van documenten.

  • Senior Redacteur Interactieve Media (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: METISELECT

    Type: Vaste Job

    Leidinggeven aan een team van redacteurs binnen de afdeling Interactieve Media. Het digitale bereik en kijkgedrag van de zenders en programma’s verhogen. Mee de inhoudelijke koers bepalen van de verschillende digitale kanalen. Het aanspreekpunt zijn voor andere afdelingen binnen het bedrijf en productiehuizen voor de digitale communicatie over programma’s. Het digitale contentbudget beheren.

  • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Salons CORTINA (Wevelgem) (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Salons CORTINA (Wevelgem) wil groeien en is daarom op zoek naar enthousiaste medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

  • Flexijob winkelbediende op zaterdag (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Culinaire slagerij OX

    Type: Flexijob

    Wij zoeken iemand om ons op zaterdag te versterken in de winkel. Ervaring in een slagerij is niet noodzakelijk. Belangrijker is dat je graag klanten verder helpt, interresse toont in onze producten en graag zelfstandig werkt. Je zal, na de nodige opleiding, instaan voor het verder helpen van onze klanten, versnijden van charcuterie, proper houden van de winkel, aanvullen van de toog, afwas, etc.. Ben je op zoek naar afwisselend werk met veel klantcontact, dan is deze job wellicht iets voor jou. Samen met ons team willen wij dat elke klant zich bij ons welkom voelt. Wij streven naar een kwaliteitsvolle en klantvriendelijke bediening met de glimlach. Je bent naar voorkeur minstens 2 zaterdagen per maand beschikbaar.

Zoek naar antwoorden van Branckaerts W in sociale netwerken
Look for responds of Branckaerts W in social networks

Lees alle opmerkingen voor Branckaerts W. Laat een reactie achter voor Branckaerts W. Branckaerts W bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Branckaerts W. Leave a respond for Branckaerts W. Branckaerts W on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Branckaerts W op de google maps. Adres en contacten Branckaerts W
Location of Branckaerts W on the google maps. Address and contacts of Branckaerts W

Andere gerelateerde bedrijven als come Branckaerts W Branckaerts W: KBC | Cocozza | ESAB SA | DE FEYTER | FOTEK NV

Other related companies as Branckaerts W: KBC | Cocozza | ESAB SA | DE FEYTER | FOTEK NV

Branckaerts W is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Branckaerts W, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07531921386. Het bedrijf Branckaerts W bevindt zich op het adres: Heilige Geeststraat 42 2440 Geel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 843,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 709,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Painting contractors. Producten gemaakt in Branckaerts W zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Branckaerts W is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Branckaerts W is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Branckaerts W, openstaande posities, locatie van Branckaerts W op de kaart.

Branckaerts W is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Branckaerts W, company assigned to the tax number BE07531921386. The company Branckaerts W is located at the address: Heilige Geeststraat 42 2440 Geel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 843,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 709,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Painting contractors. Products created in Branckaerts W were not found.
The main activity of Branckaerts W is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Branckaerts W is not available. You also can look at reviews of Branckaerts W, open positions, location of Branckaerts W on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Branckaerts W, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Branckaerts W, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Branckaerts W, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Branckaerts W, employees, financial statistics.