SECRةT. SOCIAL GROUPE S

Contactgegevens SECRةT. SOCIAL GROUPE S: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SECRةT. SOCIAL GROUPE S: address, phone, fax, email, website, opening hours

SECRةT. SOCIAL GROUPE S

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES FAUBOURGS 42; 6700; ARLON, België

Telefoon (phone): 63218795 (+32-63218795) 63218795 (+32-63218795)

Fax (fax): +32 (58) 665-18-27 +32 (58) 665-18-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SECRةT. SOCIAL GROUPE S: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SECRةT. SOCIAL GROUPE S"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SECRةT. SOCIAL GROUPE S"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SECRةT. SOCIAL GROUPE S, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SECRةT. SOCIAL GROUPE S. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SECRةT. SOCIAL GROUPE S, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SECRةT. SOCIAL GROUPE S. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SECRةT. SOCIAL GROUPE S
Products information SECRةT. SOCIAL GROUPE S

BTW identificatienummer (tax): BE06406372070
Ondernemingsnummer: 6095184326
Hoofdstad (capital): 165,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 621,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in SECRةT. SOCIAL GROUPE S zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Secrétariats sociaux

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SECRةT. SOCIAL GROUPE S
(Get full report from official database of BE for SECRةT. SOCIAL GROUPE S)

Aanvulling soorten activiteiten voor SECRةT. SOCIAL GROUPE S
Addition kinds of activities for SECRةT. SOCIAL GROUPE S

732299. Aanpassings- en verzameldiensten, niet inbegrepen | Adjustment and collection services, nec
13819906. Spudding in olie- en gasputten | Spudding in oil and gas wells
25140302. Juveniele meubels, huishouden: metaal | Juvenile furniture, household: metal
30119902. Banden, semi-pneumatisch | Tires, semi-pneumatic
32610202. Kastkasten, glanzend china | Closet bowls, vitreous china
35890105. Popcorn machines, commercieel | Popcorn machines, commercial
37149901. Airconditioning onderdelen, motorvoertuig | Air conditioner parts, motor vehicle
50450000. Computers, randapparatuur en software | Computers, peripherals, and software
50750100. Airconditioning en ventilatie apparatuur en benodigdheden | Air conditioning and ventilation equipment and supplies
59990907. Technische hulp voor gehandicapten | Technical aids for the handicapped

Werken bij SECRةT. SOCIAL GROUPE S: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SECRةT. SOCIAL GROUPE S: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SECRةT. SOCIAL GROUPE S. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SECRةT. SOCIAL GROUPE S. Looking for open vacancies in other companies

  • Ploegbaas Dakwerken (MESSELBROEK)

    Regio: MESSELBROEK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Heb je een passie voor bouw, specifiek in dakwerken; Kan je terug blikken op een ervaring als ploegbaas; Dan is deze vacature iets voor jou; Als ervaren dakdekker van verschillende soorten daken, breng je volgend takenpakket tot een goed einde; Aansturen van team Als ploegbaas ben je in staat om een ploeg aan te sturen: je coördineert de werken op de werf en verdeelt deze onder de collega's je motiveert hen om hun job te doen Je probeert uitdagingen zelf op te lossen indien mogelijk, en houdt overzicht over alles wat op de werf nodig is. Bestellen materialen Werf uitzetten Communicatie met werf- of projectleider Meewerken met je team

  • Accounts Payable Accountant Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je onmiddellijk of zeer snel beschikbaar en geïnteresseerd in een interim functie ? Dan ben jij de persoon waar Accountemps naar op zoek is! Voor een grote Belgische speler in de agrarische sector gelegen Leuven, zijn we dringend op zoek naar een Accounts Payable Accountant, dit voor een interim opdracht van een aantal maand. Jouw taken: - Je bent verantwoordelijk voor het coderen en inboeken van leveranciersfacturen - Je biedt hulp bij het onderhouden van de AP bestanden - Je doet de administratieve opvolging van de boekhouding By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Helpdesk medewerker (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Accent Select Services Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze functie garandeer je de beschikbaarheid de continuïteit en de beveiliging van onze technische infrastructuur samen met een bestaande collega op onze hoofdzetel te Poperinge. Je ziet een uitdaging in structuur brengen in de IT organisatie en het IT beleid. Je werkt hiervoor samen met je IT collega in een beurtrolsysteem. Concreet doe je dit via volgende taken/verantwoordelijkheden: je ben het eerste aanspreekpunt voor technische aanvragen van gebruikers via een beurtrolsysteem met je IT collega dit voor zowel de software als voor de hardware vragen door een combinatie van logisch en technisch inzicht ben je in staat de juiste prioriteit te geven aan de binnenkomende technische aanvragen om deze op te lossen het instellen en onderhouden van de back-up het proactief signaleren van potentiële problemen en in overleg concrete oplossingen uitwerken het participeren in (deel)projecten voor het implementeren van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van ICT-infrastructuur het opstellen en onderhouden van beheerprocedures standaarden en systeemdocumentatie

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kuringen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulpen regio Beernem/Oedelem! Uurrooster op maat! (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor klanten in de regio Beernem! Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken van de woning.

  • Huishoudhulp regio Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Rotselaar Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sluizen - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Lesgever Dans (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TASTE ART

    Type: Studentenjob

    TASTE-ART organiseert naschoolse, muzische spel- en sportactiviteiten voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Een jong gemotiveerd team van medewerkers staat klaar om een gevarieerd aanbod van sport, spel, kunst, expressie, cultuur en vooral veel plezier aan te bieden aan de kinderen. De activiteiten gaan na de lesuren door in de scholen waardoor niet enkel eigen leerlingen van die campus maar ook externe leerlingen welkom zijn. U gaat de actvitieit 'Musicadans' geven. Deze activitiet loopt gedurende het volledige schooljaar en telt 28 lessen. Deze activiteit werkt rond kinderdans en zang.

  • Jobstudent Kelner (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: 1898 THE POST

    Type: Studentenjob

    1898 The Post is een stijlvol boutique hotel met 37 kamers en een gezellige cocktailbar The Cobbler, gesitueerd in de twee bovenste verdiepingen van het voormalig postgebouw in het historisch hartje van Gent. Zowel gasten als mensen van buiten af kunnen er ontbijten, genieten van een afternoon tea met een stukje huisgebakken taart in The Kitchen. Alle lekkers wordt voorbereid door onze Chef die vanuit een half-open keuken werkt. Vanaf 17h00 verandert The Kitchen in The Cobbler, een bruisende cocktailbar ook open voor publiek. Vanaf 14h00 serveren we lekkere huisgebakken taarten voor bij de koffie of thee. ’s Avonds zorgt de ober voor een vlotte bediening terwijl onze top barmannen pittige cocktails samenstellen. Je helpt de barmannen met de afwas van de glazen en het constant proper houden van de bar.

  • SR Accountant / Team Manager uitbreiden nieuw kantoor-Poperinge (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Deze groep is reeds talrijke jaren actief in de accountancy sector. Stilaan beginnen ze hun territorium af te bakenen door meer kantoren over te nemen of er gewoonweg zelf te openen. Ze zijn ondertussen al op een aantal diverse locaties gevestigd en nu is West-Vlaanderen aan de beurt! Voor dit kantoor met een 3-tal medewerkers zoeken ze nog een Senior die bereidt is het touw in handen te nemen. Voel jij je geroepen deze taak te vervullen? Lees dan snel verder om te zien wat ze te bieden hebben. SR Accountant / Team Manager: takenpakket Je vat de stier bij de hoorns wanneer het aankomt op hindernissen op je parcours. Eigenlijk neem je hier drie functies op jou: een accountant / manager / relatiebeheerder. Als Senior Accountant beheer je dossiers van A-Z inclusief adviesverlening naar klanten toe. Stap voor stap zal je relaties opbouwen met de klanten, gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Daarnaast ben je ook Manager wat wil zeggen dat je instaat voor de medewerkers in dit kantoor: je volgt hun dossiers op, coacht hen in hun professioneel parcours en begeleidt hen tot ze volledig autonoom kunnen werken en ook A-Z zijn.

  • Sollicitatiedag Schoonmaak burelen regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    ISS Facility Services, de grootste dienstverlener van België, zoekt schoonmaaktalenten regio Roeselare voor bedrijven, ziekenhuizen, rusthuizen,... Misschien is dit iets voor jou? Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Bijverdienste / FLEXI Kelner(in) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: kwizien divien

    Type: Flexijob

    FLEXI ZAAL. Voor ons restaurant en brasserie-restaurant zoeken wij een kelner met ervaring (man of vrouw), uren per weekend te bespreken. Mogelijkheden: vrijdagavond, zaterdagmiddag, zaterdagavond, zondagmiddag, zondagavond. Eventueel ook tijdens de week. EXTRA // FLEXIJOB

Zoek naar antwoorden van SECRةT. SOCIAL GROUPE S in sociale netwerken
Look for responds of SECRةT. SOCIAL GROUPE S in social networks

Lees alle opmerkingen voor SECRةT. SOCIAL GROUPE S. Laat een reactie achter voor SECRةT. SOCIAL GROUPE S. SECRةT. SOCIAL GROUPE S bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SECRةT. SOCIAL GROUPE S. Leave a respond for SECRةT. SOCIAL GROUPE S. SECRةT. SOCIAL GROUPE S on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SECRةT. SOCIAL GROUPE S op de google maps. Adres en contacten SECRةT. SOCIAL GROUPE S
Location of SECRةT. SOCIAL GROUPE S on the google maps. Address and contacts of SECRةT. SOCIAL GROUPE S

Andere gerelateerde bedrijven als come SECRةT. SOCIAL GROUPE S SECRةT. SOCIAL GROUPE S: K. VERCAIGNE | Immobili?n Rob Faes BVBA | TRAVEL RESIDENCE | Michiels-Vermeersch | FAUCON RUDY

Other related companies as SECRةT. SOCIAL GROUPE S: K. VERCAIGNE | Immobili?n Rob Faes BVBA | TRAVEL RESIDENCE | Michiels-Vermeersch | FAUCON RUDY

SECRةT. SOCIAL GROUPE S is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SECRةT. SOCIAL GROUPE S, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06406372070. Het bedrijf SECRةT. SOCIAL GROUPE S bevindt zich op het adres: RUE DES FAUBOURGS 42; 6700; ARLON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 165,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 621,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Secrétariats sociaux. Producten gemaakt in SECRةT. SOCIAL GROUPE S zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SECRةT. SOCIAL GROUPE S is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SECRةT. SOCIAL GROUPE S is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SECRةT. SOCIAL GROUPE S, openstaande posities, locatie van SECRةT. SOCIAL GROUPE S op de kaart.

SECRةT. SOCIAL GROUPE S is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is SECRةT. SOCIAL GROUPE S, company assigned to the tax number BE06406372070. The company SECRةT. SOCIAL GROUPE S is located at the address: RUE DES FAUBOURGS 42; 6700; ARLON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 165,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 621,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Secrétariats sociaux. Products created in SECRةT. SOCIAL GROUPE S were not found.
The main activity of SECRةT. SOCIAL GROUPE S is Administration of Human Resource Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of SECRةT. SOCIAL GROUPE S is not available. You also can look at reviews of SECRةT. SOCIAL GROUPE S, open positions, location of SECRةT. SOCIAL GROUPE S on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SECRةT. SOCIAL GROUPE S, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SECRةT. SOCIAL GROUPE S, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SECRةT. SOCIAL GROUPE S, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SECRةT. SOCIAL GROUPE S, employees, financial statistics.