HUISVESTINGSDIENST

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • HUISVESTINGSDIENST
Private companiesHealth Services • HUISVESTINGSDIENST

Contactgegevens HUISVESTINGSDIENST: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUISVESTINGSDIENST: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUISVESTINGSDIENST

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GILDESTRAAT 8; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92666740 (+32-92666740) 92666740 (+32-92666740)

Fax (fax): +32 (53) 997-91-85 +32 (53) 997-91-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUISVESTINGSDIENST: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUISVESTINGSDIENST"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUISVESTINGSDIENST"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUISVESTINGSDIENST, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUISVESTINGSDIENST. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUISVESTINGSDIENST, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUISVESTINGSDIENST. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUISVESTINGSDIENST
Products information HUISVESTINGSDIENST

BTW identificatienummer (tax): BE06880432128
Ondernemingsnummer: 7428375244
Hoofdstad (capital): 244,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 149,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in HUISVESTINGSDIENST zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Secrétariats sociaux

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUISVESTINGSDIENST
(Get full report from official database of BE for HUISVESTINGSDIENST)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUISVESTINGSDIENST
Addition kinds of activities for HUISVESTINGSDIENST

249906. Heersers en stokjes, hout | Rulers and yardsticks, wood
333100. Primaire koper | Primary copper
30890107. Organisatoren voor kasten, laden, etc.: kunststoffen | Organizers for closets, drawers, etc.: plastics
34439904. Cilinders, druk: metalen plaat | Cylinders, pressure: metal plate
38230306. Magnetische stromingsmeters, industrieel proces type | Magnetic flow meters, industrial process type
59410102. Vissers en andere elektronische visserijapparatuur | Fish finders and other electronic fishing equipment
76299902. Bedrijfsmachine reparatie, elektrisch | Business machine repair, electric
79990401. Biljart | Billiard parlor

Werken bij HUISVESTINGSDIENST: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUISVESTINGSDIENST: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUISVESTINGSDIENST. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUISVESTINGSDIENST. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerker (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een speciaalzaak thuis in de verkoop van dier-, tuin- en bakbenodigdheden zijn we op zoek naar een winkelbediende. Je verricht kassawerk en vult de goederen aan. Je geeft advies aan de klanten over hun aankopen en wijst hen de weg. Je werkt op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag (2 op 3 zaterdagen werken).

  • Administratief bediende Expeditie (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • De expeditiedocumenten opstellen • De verpakkings- en expeditietaken plannen en organiseren • Het transport bestellen en organiseren • De contacten met interne en externe partners verzekeren

  • Dieselmechanieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit Antwerpen is op zoek naar een dieselmechanieker m/v, voor het onderhoud en herstellingswerk van hun vrachtwagenpark. Onderhoud en herstellingswerk aan vrachtwagens, graafkranen, laad- en graafcombinaties, compressoren,...; depannage ter plaatse op de verschillende werven van het bedrijf; kleine lasconstructiewerken.

  • Projectleider industriële reiniging (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Functie: • Je maakt en volgt dossiers op en houdt hierbij rekening met de veiligheidsaspecten, tijdsduur, materialen, producten, kostprijs aantal werkkrachten… • Je motiveert alle betrokken medewerkers om de vooropgestelde doelstellingen te behalen • Je neemt deel aan werfvergaderingen en onderhoudt nauwe contacten met klanten en andere contractoren • Je overlegt met de aankoopdienst over de materialen, producten en diensten die aangekocht moeten worden • Je adviseert oplossingsgericht aan klanten, collega's en externe partijen, … • Je onderhoudt duurzame relaties met jouw klanten en benut alle mogelijkheden • Je werkt actief mee met aan de uitbouw van het VKM managementsysteem • Je rapporteert rechtstreeks aan het Afdelingshoofd Industriële Reiniging

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp (M/V) Kaaskerke (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: Diensten aan Huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, enz.... Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt individueel in meerdere particuliere woningen. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de bewoner. Jouw persoonlijke coördinator ondersteunt jouw in de administratie en opvolging van de cheques. Dienstenaanhuis streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,...) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! Jouw persoonlijke coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Beschik je over een bromfiets of een wagen en ben je gemotiveerd? Solliciteer vandaag nog!

  • Student zaterdagwerk (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in Zulte zoeken wij een gemotiveerde student! Je zal instaan voor de bediening van de klanten, proper houden van het atelier achteraan en van de bakkerij. Je werkt telkens op zaterdag van 6u tot 12u OF van 13u tot 17u.

  • Jobstudent (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Engineering Manager (Ervaren Stabiliteitsingenieur) regio Kempen (m/v) (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: People 4 Projects

    Type: Vaste Job

    P4P (People 4 Projects) zoekt in de regio Kempen een Engineering Manager (ervaren Stabiliteitsingenieur) (m/v). Functiebeschrijving: Als Engineering Manager (ervaren Stabiliteitsingenieur) ben je eindverantwoordelijk voor het functioneren van de studiedienst en de tekenkamer en voor de kwaliteit van het afgeleverde werk. Je stuurt de stabiliteitsingenieurs (5) en de tekenaars (7) aan en rapporteert rechtstreeks aan de technisch directeur. Jouw takenpakket: Je werkt nauw samen met de interne planning, projectleiding, werkvoorbereiding en calculatie en met de ondersteunende diensten. Je verzorgt de planning van de engineeringsafdeling en het tekenbureau. Je stuurt je medewerkers van de afdeling engineering en het tekenbureau aan, je motiveert en begeleid hen. Je fungeert voor de stabiliteitsstudies als specialist waar je collega’s raad kunnen komen vragen. Je begeleidt de medewerkers van ingehuurde tekenbureaus. Je staat in voor de betrouwbaarheid van gemaakte studies en tekeningen. Je onderhouden van contacten met klanten (via projectleiding). Je beheert de contacten met externe tekenbureaus. Je biedt ondersteuning aan medewerkers van de calculatie afdeling. Je wordt betrokken in de ontwerpfase en zoekt mee naar alternatieven bij het ontwerpen. Je adviseert de calculators en verkopers in verband met het opstellen van de offertes. Je adviseert de directie inzake investeringen. Je voert functionerings- en beoordelingsgesprekken met jouw medewerkers. Je verzorgt de registratie van niet-conformiteiten. Je staat in voor het aannemen van personeel in overleg met de personeelsdienst en de directie.

  • Elektricien 5 ploegen M/V (OUDEGEM)

    Regio: OUDEGEM

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER O-VL

    Type: Vaste Job

    Zin om als elektricien aan de slag te gaan in een 5-poegensysteem? Lees zeker verder! Onze klant in Oudegem, werkzaam in de papiersector is op zoek naar jou! Als elektricien ben je verantwoordelijk voor het optimaal elektrisch functioneren van de papiermachines. Daarin speel je een essentiële rol in het productieproces. Je takenpakket ziet er als volgt uit: Het nakijken en herstellen van de elektrische installaties in 5 ploegen. Na analyse van de storing onderneem je actie om de storing zo snel mogelijk op te lossen. Dit houdt o.a. in: monteren van elektrische onderdelen, testen van de goede werking van onderdelen, elektrische schema's lezen om complexe problemen te kunnen oplossen, kleinere werken op het gebied van meet- en regeltechniek, Pneumatiek & Hydraulica. Ondersteuning, indien nodig, van de Ploegmechanieker bij het uitvoeren van mechanische werken.

  • Allround technicus (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: RCJC HET ENTREPOT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een CREATIEVE VRIJHAVEN in Brugge. Het Entrepot is een open huis voor jongerencultuur met ruimte om te creëren, om te feesten en om te experimenteren. Op vier locaties bieden we onderdak aan iedereen die bezig is met fotografie, video, radio, muziek, theater, dans, performance, grafisch ontwerp, ondernemen, en alles wat daar tussenin valt. Het Entrepot is een dealer in jongerencultuur en presenteert, stimuleert, ondersteunt en faciliteert creativiteit in alle mogelijke vormen. Dat realiseren we door het opzetten van de meest uiteenlopende activiteiten, zoals expo’s, festivals, beurzen, vormingen en coachingtrajecten. We doen dat waar mogelijk samen met onze fantastische vrijwilligerscrew en bevriende organisaties. Voor de technische realisatie van de uiteenlopende en veelal multidisciplinaire producties zoals het zomerfestival Vama Veche, het audiovisueel event Are We Here?, expo’s in De Tank, concerten, podiumkunsten, feesten, … maar ook voor de technische uitrusting van onze verschillende locaties zoekt Het Entrepot een allround technicus.

  • Studiebegeleider leren leren en planning (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: METODIKA GENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op individuele basis algemene studiebegeleiding geven aan leerlingen van het middelbaar en/of studenten uit 1e of 2e bachelor van verschillende richtingen (zowel hogeschool als universiteit). De studenten hebben voornamelijk moeilijkheden met studiemethode (leren leren) en studieplanning.

Zoek naar antwoorden van HUISVESTINGSDIENST in sociale netwerken
Look for responds of HUISVESTINGSDIENST in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUISVESTINGSDIENST. Laat een reactie achter voor HUISVESTINGSDIENST. HUISVESTINGSDIENST bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUISVESTINGSDIENST. Leave a respond for HUISVESTINGSDIENST. HUISVESTINGSDIENST on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUISVESTINGSDIENST op de google maps. Adres en contacten HUISVESTINGSDIENST
Location of HUISVESTINGSDIENST on the google maps. Address and contacts of HUISVESTINGSDIENST

Andere gerelateerde bedrijven als come HUISVESTINGSDIENST HUISVESTINGSDIENST: Scheers G | MULTI-CONSTRUCT | MANAGEMENT BY RESULTS | HULLBRIDGE ASSOCIATED SA | Volksvriend (De)

Other related companies as HUISVESTINGSDIENST: Scheers G | MULTI-CONSTRUCT | MANAGEMENT BY RESULTS | HULLBRIDGE ASSOCIATED SA | Volksvriend (De)

HUISVESTINGSDIENST is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUISVESTINGSDIENST, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06880432128. Het bedrijf HUISVESTINGSDIENST bevindt zich op het adres: GILDESTRAAT 8; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 244,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 149,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Secrétariats sociaux. Producten gemaakt in HUISVESTINGSDIENST zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUISVESTINGSDIENST is Gezondheidszorg, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUISVESTINGSDIENST is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUISVESTINGSDIENST, openstaande posities, locatie van HUISVESTINGSDIENST op de kaart.

HUISVESTINGSDIENST is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUISVESTINGSDIENST, company assigned to the tax number BE06880432128. The company HUISVESTINGSDIENST is located at the address: GILDESTRAAT 8; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 244,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 149,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Secrétariats sociaux. Products created in HUISVESTINGSDIENST were not found.
The main activity of HUISVESTINGSDIENST is Health Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of HUISVESTINGSDIENST is not available. You also can look at reviews of HUISVESTINGSDIENST, open positions, location of HUISVESTINGSDIENST on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUISVESTINGSDIENST, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUISVESTINGSDIENST, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUISVESTINGSDIENST, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUISVESTINGSDIENST, employees, financial statistics.