DIENSTENLAND CVOHA

Contactgegevens DIENSTENLAND CVOHA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DIENSTENLAND CVOHA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DIENSTENLAND CVOHA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KEMPENHOF 32; 3500; HASSELT, België

Telefoon (phone): 11211433 (+32-11211433) 11211433 (+32-11211433)

Fax (fax): +32 (87) 871-41-15 +32 (87) 871-41-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DIENSTENLAND CVOHA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DIENSTENLAND CVOHA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DIENSTENLAND CVOHA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DIENSTENLAND CVOHA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DIENSTENLAND CVOHA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DIENSTENLAND CVOHA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DIENSTENLAND CVOHA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DIENSTENLAND CVOHA
Products information DIENSTENLAND CVOHA

BTW identificatienummer (tax): BE07338836669
Ondernemingsnummer: 1344421386
Hoofdstad (capital): 172,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 811,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in DIENSTENLAND CVOHA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Secrétariats sociaux

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DIENSTENLAND CVOHA
(Get full report from official database of BE for DIENSTENLAND CVOHA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DIENSTENLAND CVOHA
Addition kinds of activities for DIENSTENLAND CVOHA

20920100. Verse of bevroren vis of zeevruchten chowders, soepen en stoofpotjes | Fresh or frozen fish or seafood chowders, soups, and stews
24219901. Box timmerhout | Box lumber
24991302. Logs van zaagsel en houtdeeltjes, geperst | Logs of sawdust and wood particles, pressed
30520102. Autoslang, rubber | Automobile hose, rubber
34999915. Magneten, permanent: metallisch | Magnets, permanent: metallic
37140701. Bandklemmen | Tire valve cores
38239903. Verbrandingscontrole instrumenten | Combustion control instruments

Werken bij DIENSTENLAND CVOHA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DIENSTENLAND CVOHA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DIENSTENLAND CVOHA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DIENSTENLAND CVOHA. Looking for open vacancies in other companies

  • Automecanicien (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het wagenpark van onze klant, een bouwbedrijf, bestaat uit personenwagens, lichte bedrijfsvoertuigen en vrachtwagens. In totaal beheren zij het onderhoud en herstelling van ruim 400 voertuigen. Takenpakket: - Je voert onderhoud, technische en elektronische herstellingen uit van de voertuigen in het wagenpark - Je hebt ervaring in het stellen van diagnoses - Je zorgt voor een kwalitatieve aflevering van het voertuig - Je helpt mee zodat de werkplaats steeds ordelijk en proper is

  • Packed waste support (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - controleren en accepteren van inkomende specifieke verpakte afvalstoffen, aansturen van doorstroming van specifieke afvalstoffen naar verwerkingscentra onder begeleiding  van de Supervisor. - Je zorgt voor een correcte acceptatie en identificatie van de inkomende verpakte goederen. - Je zorgt voor staalnames van uitgaande afvalstromen. - Je begeleidt de interne KGA-sortering van "onbekenden" - Je zorgt voor het beheer van Plantsteering met respect voor afstandsregels van gevaarlijke stoffen. - Je organiseert het klaarmaken van uitgaande afvalstoffen en het lossen van afvalstoffen in bulkcontainers - Je begeleidt zuigacties voor afvoer naar diverse centra. - Je bent mee verantwoordelijk voor het organiseren van orde en nethheid in de acceptatiezone en vatenparken. - Je houdt de administratieve bij de van de uitgevoerde taken. - Je hebt de nodige aandacht voor veiligheid, gezondheid en milieu.

  • Schrijnwerker (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een jong innoverend bedrijf te Duffel, zijn we op zoek naar gemotiveerde schrijnwerkers. Binnenschrijnwerk: keukens, inbouwkasten, binnendeuren,...

  • Aankoper / Purchase Assistant (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Deerlijk actief in de verkoop van elektrische en elektronische apparaten kijkt Unique Waregem uit naar een Aankoper / Purchase Assistant (m/v). Je komt terecht in een team van een 3-tal collega aankopers waarbij het de bedoeling is als 4e persoon het team te versterken. Tot jouw verantwoordelijkheden behoren: - Je bereidt leverancierskeuzes voor, en onderhandelt dossiers. - Je verzekert een nauwgezette opvolging van levertermijnen betreffende lopende orders, alsook een efficiënt beheer van de voorraad. - Je maakt datasheets op van nieuwe producten. - Je staat in voor een vlotte opvolging van eventuele klachten. - Je werkt promo’s en acties uit.

  • Huishoudhulp Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Daoust Jobcenter Blankenberge

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Verkozen tot Entreprise de l'Année 2016, is Daoust een familiaal bedrijf van de 3de generatie, actief in de 3 regio's van het land en in de domeinen van Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. De menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit zijn belangrijk. Daoust wenst dat zijn medewerkers een weerspiegeling vormen van de moderne maatschappij in al haar rijkdom en verscheidenheid. Wij garanderen een objectieve en non-discriminerende selectieprocedure, waarbij kandidaten enkel getest en geselecteerd worden op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Gelrode – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GELRODE)

    Regio: GELRODE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS HARELBEKE (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: GREENHOUSE HARELBEKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit HARELBEKE zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Jobstudent verkoper (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: BRICO

    Type: Studentenjob

    Je doet kassawerk. Je vult de rekken aan en helpt klanten verder met hun vragen.

  • Student voor receptie te Wommelgem (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Het betreft een bedrijf actief in de bouwsector, gesitueerd te Wommelgem. In deze functie zal je instaan voor de bemanning van de receptie. Je concrete taken en verantwoordelijkheden zijn de volgende: Onthaal van klanten Klanten verder helpen met vragen Verzorgen van communicatie tussen collega's en klanten Telefonie en mail beheren Allround administratieve ondersteuning Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Thuisverpleegkundige regio Mechelen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Vaste Job

    Als medewerker van de VoorZorg provincie Antwerpen tover je elke dag een glimlach op heel wat gezichten. Samen met zo’n 900 fijne collega’s bouw je aan één van de grootste zorgdiensten in Vlaanderen, actief in thuisverpleging, gezinszorg, kinderzorg, poetshulp en de verdeling van medische hulpmiddelen. Maak deel uit van het snel groeiend succes van de dienst Thuisverpleging. Start onmiddellijk! Je bent een reddende engel en biedt cliënten professionele verpleegkundige zorgen in hun vertrouwde omgeving. De omgang met cliënten staat voorop, maar uiteraard handel je volgens de normen en waarden eigen aan je verpleegkundig beroep. Je verzamelt de nodige informatie over je patiënten en brieft deze gepast door. Zo zorg je voor een vlotte omgang en verzorging.

  • Adviseur energie (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: ECO-SERV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een dynamisch bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring, actief op de dienstenmarkt. Als sales organisatie bieden we onze verkopers de mogelijkheid een carrière uit te bouwen in zowel het B2B als B2C segment. Als erkend partner van één van de grootste spelers op de Belgische energiemarkt, zijn we op zoek naar gedreven medewerkers over gans Vlaanderen om deskundig advies op maat te verlenen aan nieuwe klanten, zowel gezinnen als bedrijven. Je werkt op zelfstandige basis, wij bieden alle nodige opleidingen, een zeer sterke verloning naar prestaties, en ook heel wat extra's. Ben je een gedreven vlotte onderhandelaar, en ga je geen enkele uitdaging uit de weg? Ben je commercieel & klantgericht ingesteld, dan is dit zeker een job op je lijf geschreven! Stuur je gegevens door per mail of bel ons! 0475 29 19 90 - [email protected]

  • VERKOOPSMEDEWERK(ST)ER (flexijob) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: THYSSEN

    Type: Flexijob

    In onze beenhouwerij zal je instaan voor volgende taken: toonbank klaar maken bedienen van de klanten aanvullen van de toog netjes houden van de winkel ...

Zoek naar antwoorden van DIENSTENLAND CVOHA in sociale netwerken
Look for responds of DIENSTENLAND CVOHA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DIENSTENLAND CVOHA. Laat een reactie achter voor DIENSTENLAND CVOHA. DIENSTENLAND CVOHA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DIENSTENLAND CVOHA. Leave a respond for DIENSTENLAND CVOHA. DIENSTENLAND CVOHA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DIENSTENLAND CVOHA op de google maps. Adres en contacten DIENSTENLAND CVOHA
Location of DIENSTENLAND CVOHA on the google maps. Address and contacts of DIENSTENLAND CVOHA

Andere gerelateerde bedrijven als come DIENSTENLAND CVOHA DIENSTENLAND CVOHA: ROGER MUYLLE | ZUIDNATIE | Lambiotte C | Jacobus L | STROOBANT HENRI

Other related companies as DIENSTENLAND CVOHA: ROGER MUYLLE | ZUIDNATIE | Lambiotte C | Jacobus L | STROOBANT HENRI

DIENSTENLAND CVOHA is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DIENSTENLAND CVOHA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07338836669. Het bedrijf DIENSTENLAND CVOHA bevindt zich op het adres: KEMPENHOF 32; 3500; HASSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 172,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 811,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Secrétariats sociaux. Producten gemaakt in DIENSTENLAND CVOHA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DIENSTENLAND CVOHA is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DIENSTENLAND CVOHA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DIENSTENLAND CVOHA, openstaande posities, locatie van DIENSTENLAND CVOHA op de kaart.

DIENSTENLAND CVOHA is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is DIENSTENLAND CVOHA, company assigned to the tax number BE07338836669. The company DIENSTENLAND CVOHA is located at the address: KEMPENHOF 32; 3500; HASSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 172,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 811,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Secrétariats sociaux. Products created in DIENSTENLAND CVOHA were not found.
The main activity of DIENSTENLAND CVOHA is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DIENSTENLAND CVOHA is not available. You also can look at reviews of DIENSTENLAND CVOHA, open positions, location of DIENSTENLAND CVOHA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DIENSTENLAND CVOHA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DIENSTENLAND CVOHA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DIENSTENLAND CVOHA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DIENSTENLAND CVOHA, employees, financial statistics.