CAISSE DE COMPENS.DES ALLOC.FAMIL.TOURNAISIS

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • CAISSE DE COMPENS.DES ALLOC.FAMIL.TOURNAISIS
Private companiesMembership Organizations • CAISSE DE COMPENS.DES ALLOC.FAMIL.TOURNAISIS

Contactgegevens CAISSE DE COMPENS.DES ALLOC.FAMIL.TOURNAISIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CAISSE DE COMPENS.DES ALLOC.FAMIL.TOURNAISIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

CAISSE DE COMPENS.DES ALLOC.FAMIL.TOURNAISIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLACETTE AUX OIGNONS 9B; 7500; TOURNAI, België

Telefoon (phone): 69223442 (+32-69223442) 69223442 (+32-69223442)

Fax (fax): +32 (2) 915-50-79 +32 (2) 915-50-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CAISSE DE COMPENS.DES ALLOC.FAMIL.TOURNAISIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CAISSE DE COMPENS.DES ALLOC.FAMIL.TOURNAISIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CAISSE DE COMPENS.DES ALLOC.FAMIL.TOURNAISIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CAISSE DE COMPENS.DES ALLOC.FAMIL.TOURNAISIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CAISSE DE COMPENS.DES ALLOC.FAMIL.TOURNAISIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CAISSE DE COMPENS.DES ALLOC.FAMIL.TOURNAISIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CAISSE DE COMPENS.DES ALLOC.FAMIL.TOURNAISIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CAISSE DE COMPENS.DES ALLOC.FAMIL.TOURNAISIS
Products information CAISSE DE COMPENS.DES ALLOC.FAMIL.TOURNAISIS

BTW identificatienummer (tax): BE02640533447
Ondernemingsnummer: 7893920898
Hoofdstad (capital): 199,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 624,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in CAISSE DE COMPENS.DES ALLOC.FAMIL.TOURNAISIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Secrétariats sociaux

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CAISSE DE COMPENS.DES ALLOC.FAMIL.TOURNAISIS
(Get full report from official database of BE for CAISSE DE COMPENS.DES ALLOC.FAMIL.TOURNAISIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor CAISSE DE COMPENS.DES ALLOC.FAMIL.TOURNAISIS
Addition kinds of activities for CAISSE DE COMPENS.DES ALLOC.FAMIL.TOURNAISIS

291104. Zware distillaten | Heavy distillates
301199. Banden en binnenbanden, anders | Tires and inner tubes, nec
17990401. Rigging, theatraal | Rigging, theatrical
22829902. Terugdraaien van garen | Rewinding of yarn
34999927. Magnetische schilden, metaal | Magnetic shields, metal
35679910. Verfbakken en drogen ovens | Paint baking and drying ovens
39520106. Maulsticks, artiesten ' | Maulsticks, artists'
50840404. Olieraffinaderijmachines, apparatuur en benodigdheden | Oil refining machinery, equipment, and supplies
91210203. County commissaris | County commissioner

Werken bij CAISSE DE COMPENS.DES ALLOC.FAMIL.TOURNAISIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CAISSE DE COMPENS.DES ALLOC.FAMIL.TOURNAISIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CAISSE DE COMPENS.DES ALLOC.FAMIL.TOURNAISIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CAISSE DE COMPENS.DES ALLOC.FAMIL.TOURNAISIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Uitzendconsulent Konvert Interim Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor ons kantoor te Tielt zoeken we een (bij voorkeur) ervaren Uitzendconsulent (m/v). Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. •Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. •Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling. •Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

  • Kwaliteitscontroleur/Q-Check MONTAGE m/v (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Meten, testen, controleren van een grote variëteit van montagegroepen in voormontage en montage in de lijn. - Opsporen van mogelijke fouten, slechte regelingen of onderdelen tijdens de opbouw van de producten. - Organiseert zelf zijn werk in het aangewezen domein. - Bestudeert en analyseert de gegevens. - Bepaalt zelfstandig de geschikte controlemethode en -volgorde, rekening houdend met de ter beschikking staande hulpgereedschappen en omstandigheden. - Kiest zelfstandig de meest aangewezen meetgereedschappen naargelang het toegewezen domein. -Naast de controle op variabelen controleer je ook op attributen. - Maakt noodzakelijke berekeningen om oorzaak van de problemen op te sporen. - Registreert de resultaten van controles in duidelijke, overzichtelijke rapporten. Deze rapporten zijn de basis voor verdere verwerking, analyse en repair. Ingeval er afwijkingen vastgesteld worden, verwittig je de sectieleider en maak je een afkeurbon op met een duidelijke omschrijving van de afwijking en de foutencode en staat in voor de splitsing volgens voorgeschreven indeling. - Zelfstandig opsporen van de oorzaken van montagemoeilijkheden door zelf onderdelen te demonteren en terug te monteren. - Periodiek uitvoeren van steekproeven op belangrijke parameters in opdracht van de sectieleider. Nazicht op wisselstukken gemaakt in montage. - Opstellen en up-to-date houden van checklijsten. - Nazicht op het herstel uitgevoerd in vorige secties. - Onderzoeken van klachten, bepalen van oorzaken, gebaseerd op ervaring van de montagecyclus

  • Aankoper - Stad Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Start People rekruteert momenteel een aankoper voor Stad Gent. Dit houdt in dat hij/zij zal meehelpen om de zeer diverse behoeften die er zijn binnen de organisatie in te vullen. Voorbeelden van dergelijke behoeften zijn aankoop van voedingswaren, tuinmachines, elektrische toestellen, adviesverlening, meubilair… De aankoper komt terecht in een team van 9 aankopers dat wordt geleid door een leidinggevende. De dienst aankoop bestaat naast het team van aankopers ook uit het team bestellen en nazorg. De aankopers zijn elk verantwoordelijk voor de aankoop van bepaalde leveringen en/of diensten en volgen hiervoor een procedure die de volgende stappen inhoudt: behoeftebepaling, markconsultatie, contracteren, bestellen, nazorg en evaluatie. Het zwaartepunt van de taken van een aankoper liggen bij de eerste drie fases. Voor de aankoop van die leveringen en diensten wordt gebruik gemaakt van de techniek van de overheidsopdrachten. Hij/Zij zal de verantwoordelijkheid voor bepaalde leveringen en/of diensten toegewezen krijgen en zal ondersteuning bieden bij de grotere opdrachten die worden geleid door collega’s. De procedures worden bijgehouden in 3P en worden aan het bestuur voorgelegd in Q besluit.

  • Ploegverantwoordelijke (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: T-INTERIM IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    aanzetten en motiveren van jouw collega's om efficiënt en effectief te werk te gaan werken als een voorbeeldfunctie op gebied van veiligheid, hygiëne en kwaliteit waarborgen van een goede kwaliteit en performantie volgens de vastgestelde planning ondersteuning bieden aan de ploegchef en operatoren bij eventuele problemen/ vragen beheersen en bedienen van verschillende werkposten om zo DE kenner te worden van jouw lijn verzamelen en rapporteren van de productie- & kwaliteitsgegevens coachen en opleren van nieuwe medewerkers  ondersteuning bieden aan en het aanspreekpunt zijn voor de technische dienst

  • Ploegbaas (nieuw) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Let's Work Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een ambitieuze klant van Let\\\'s Work regio Brugge zijn we op zoek naar een enthousiaste ploegbaas buitenschrijnwerk die dat extra tikkeltje pit in zich heeft! Je komt terecht in een bedrijf dat gespecialiseerd is in ramen en deuren uit verschillende soorten materiaal. Dankzij een hecht team van ervaren werknemers, slaagt de firma erin om mooie, kwaliteitsvolle resultaten te boeken. Als ploegbaas demonteer je het bestaande schrijnwerk en controleer je de constructie. Je verzaagt schrijnwerkelementen volgens het plan of de afmetingen van de werf. Daarnaast sta je ook in voor het plaatsen en vastzetten van elementen met haken, geleiders, hoekijzers... Klinkt dat allemaal iets voor jou? Heb je al enige ervaring binnen het schrijnwerk achter de rug en sta je te springen om deel uit te maken van dit topteam? Bel snel 051 58 20 32 of stuur een mail naar [email protected]

  • Machinist (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Genk is op zoek naar een bandenkraanmachinist. Dit bedrijf is gespecialiseerd in wegenbouw, grondwerken, rioleringswerken.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Oud Heverlee (OUD-HEVERLEE)

    Regio: OUD-HEVERLEE

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Oud Heverlee en omgeving

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Mol – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Merelbeke (BOTTELARE)

    Regio: BOTTELARE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • TECHNICAL SUPERVISOR (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Internationaal bedrijf Technisch diploma Eeklo Voor een industrieel productiebedrijf met een internationale afzetmarkt is Hays Engineering Gent op zoek naar een Technical Supervisor. Als Technical Supervisor ben je samen met jouw 5 directe collega's verantwoordelijk voor de goede technische werking van 13 productielijnen. Je coacht en motiveert dagelijks zelf een 5-tal techniekers. Je coördineert alle aspecten van preventief en reactief onderhoud. Samen met je collega's sta je in voor het realiseren van de objectieven op vlak van veiligheid, kwaliteit, rendement, etc. Eveneens bezorg je de nodige input voor technische verbeterings- en investeringsprojecten.

  • Elektricien - Regio Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: FORCES FOR INDUSTRY

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers voor het plaatsen van elektriciteit en aanverwanten voor zowel residentieel als industriële projecten.

  • Logopedist(e) (HULSTE)

    Regio: HULSTE

    Bedrijf: LOGOPEDIE EMILIE CIERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ik ben op zoek naar een gemotiveerde, toffe collega om mijn praktijk te versterken, maar ook om mijn leerlingen over te nemen tijdens mijn zwangerschapsverlof vanaf de kerstvakantie tot de krokusvakantie, de exacte data zijn nog te bepalen (ook in onderling overleg). Je werkt op zelfstandige basis met kleuters, kinderen en jongvolwassenen. De therapie gaat door in de praktijk te Hulste, aan huis of op school tijdens daguren (voorschools, over de middag en naschools).Vooraf is er de mogelijkheid om alle leerlingen mee te volgen.

Zoek naar antwoorden van CAISSE DE COMPENS.DES ALLOC.FAMIL.TOURNAISIS in sociale netwerken
Look for responds of CAISSE DE COMPENS.DES ALLOC.FAMIL.TOURNAISIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor CAISSE DE COMPENS.DES ALLOC.FAMIL.TOURNAISIS. Laat een reactie achter voor CAISSE DE COMPENS.DES ALLOC.FAMIL.TOURNAISIS. CAISSE DE COMPENS.DES ALLOC.FAMIL.TOURNAISIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CAISSE DE COMPENS.DES ALLOC.FAMIL.TOURNAISIS. Leave a respond for CAISSE DE COMPENS.DES ALLOC.FAMIL.TOURNAISIS. CAISSE DE COMPENS.DES ALLOC.FAMIL.TOURNAISIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CAISSE DE COMPENS.DES ALLOC.FAMIL.TOURNAISIS op de google maps. Adres en contacten CAISSE DE COMPENS.DES ALLOC.FAMIL.TOURNAISIS
Location of CAISSE DE COMPENS.DES ALLOC.FAMIL.TOURNAISIS on the google maps. Address and contacts of CAISSE DE COMPENS.DES ALLOC.FAMIL.TOURNAISIS

Andere gerelateerde bedrijven als come CAISSE DE COMPENS.DES ALLOC.FAMIL.TOURNAISIS CAISSE DE COMPENS.DES ALLOC.FAMIL.TOURNAISIS: LA D?BROUILLE SERAING | KOSLOWSKI BEDIJFSADVIES | ROBERT MADOE | D.D.P. | Den Bout Van Laer - Bols bvba

Other related companies as CAISSE DE COMPENS.DES ALLOC.FAMIL.TOURNAISIS: LA D?BROUILLE SERAING | KOSLOWSKI BEDIJFSADVIES | ROBERT MADOE | D.D.P. | Den Bout Van Laer - Bols bvba

CAISSE DE COMPENS.DES ALLOC.FAMIL.TOURNAISIS is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CAISSE DE COMPENS.DES ALLOC.FAMIL.TOURNAISIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02640533447. Het bedrijf CAISSE DE COMPENS.DES ALLOC.FAMIL.TOURNAISIS bevindt zich op het adres: PLACETTE AUX OIGNONS 9B; 7500; TOURNAI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 199,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 624,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Secrétariats sociaux. Producten gemaakt in CAISSE DE COMPENS.DES ALLOC.FAMIL.TOURNAISIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CAISSE DE COMPENS.DES ALLOC.FAMIL.TOURNAISIS is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CAISSE DE COMPENS.DES ALLOC.FAMIL.TOURNAISIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CAISSE DE COMPENS.DES ALLOC.FAMIL.TOURNAISIS, openstaande posities, locatie van CAISSE DE COMPENS.DES ALLOC.FAMIL.TOURNAISIS op de kaart.

CAISSE DE COMPENS.DES ALLOC.FAMIL.TOURNAISIS is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is CAISSE DE COMPENS.DES ALLOC.FAMIL.TOURNAISIS, company assigned to the tax number BE02640533447. The company CAISSE DE COMPENS.DES ALLOC.FAMIL.TOURNAISIS is located at the address: PLACETTE AUX OIGNONS 9B; 7500; TOURNAI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 199,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 624,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Secrétariats sociaux. Products created in CAISSE DE COMPENS.DES ALLOC.FAMIL.TOURNAISIS were not found.
The main activity of CAISSE DE COMPENS.DES ALLOC.FAMIL.TOURNAISIS is Membership Organizations, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CAISSE DE COMPENS.DES ALLOC.FAMIL.TOURNAISIS is not available. You also can look at reviews of CAISSE DE COMPENS.DES ALLOC.FAMIL.TOURNAISIS, open positions, location of CAISSE DE COMPENS.DES ALLOC.FAMIL.TOURNAISIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CAISSE DE COMPENS.DES ALLOC.FAMIL.TOURNAISIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CAISSE DE COMPENS.DES ALLOC.FAMIL.TOURNAISIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CAISSE DE COMPENS.DES ALLOC.FAMIL.TOURNAISIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CAISSE DE COMPENS.DES ALLOC.FAMIL.TOURNAISIS, employees, financial statistics.