CAISSE D'ASSURANCES SOCIALES ASD

Particuliere bedrijvenJustitie, Openbare Orde en Veiligheid • CAISSE D'ASSURANCES SOCIALES ASD
Private companiesJustice, Public Order and Safety • CAISSE D'ASSURANCES SOCIALES ASD

Contactgegevens CAISSE D'ASSURANCES SOCIALES ASD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CAISSE D'ASSURANCES SOCIALES ASD: address, phone, fax, email, website, opening hours

CAISSE D'ASSURANCES SOCIALES ASD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLACE DE LA CATHةDRALE 16; 4000; LIEGE, België

Telefoon (phone): 43490888 (+32-43490888) 43490888 (+32-43490888)

Fax (fax): +32 (55) 744-99-62 +32 (55) 744-99-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CAISSE D'ASSURANCES SOCIALES ASD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CAISSE D'ASSURANCES SOCIALES ASD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CAISSE D'ASSURANCES SOCIALES ASD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CAISSE D'ASSURANCES SOCIALES ASD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CAISSE D'ASSURANCES SOCIALES ASD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CAISSE D'ASSURANCES SOCIALES ASD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CAISSE D'ASSURANCES SOCIALES ASD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CAISSE D'ASSURANCES SOCIALES ASD
Products information CAISSE D'ASSURANCES SOCIALES ASD

BTW identificatienummer (tax): BE01317779541
Ondernemingsnummer: 1420776367
Hoofdstad (capital): 231,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 725,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in CAISSE D'ASSURANCES SOCIALES ASD zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Secrétariats sociaux

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CAISSE D'ASSURANCES SOCIALES ASD
(Get full report from official database of BE for CAISSE D'ASSURANCES SOCIALES ASD)

Aanvulling soorten activiteiten voor CAISSE D'ASSURANCES SOCIALES ASD
Addition kinds of activities for CAISSE D'ASSURANCES SOCIALES ASD

2097. Geproduceerd ijs | Manufactured ice
495999. Sanitaire diensten, nec, nec | Sanitary services, nec, nec
679900. Beleggers, nv | Investors, nec
874803. Communicatieadvies | Communications consulting
28190409. Natriumsulfaat, glauberzout, zoutcake | Sodium sulfate, glauber's salt, salt cake
38290502. Electrogamma ray loggers | Electrogamma ray loggers
50510212. Ruwijzer | Pig iron
50870104. Elektrolyse apparatuur en benodigdheden | Electrolysis equipment and supplies
79480301. Racehorse training | Racehorse training

Werken bij CAISSE D'ASSURANCES SOCIALES ASD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CAISSE D'ASSURANCES SOCIALES ASD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CAISSE D'ASSURANCES SOCIALES ASD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CAISSE D'ASSURANCES SOCIALES ASD. Looking for open vacancies in other companies

  • Mecanicien trucks (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je spoort de fouten op, stelt een diagnose en herstelt het voertuig. Je hebt nauw contact met de verantwoordelijke voor de bestelling van de nodige stukken.

  • Afzakoperator (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, gelegen in Evergem, gespecialiseerd in honden- en kattenvoeding, zijn we op zoek naar een afzakoperator. • Bedienen van de afzaklijn; • Mechanisch instellen van de afzaklijn; • Precies instellen van de recepturen voor de afzakcomputer; • Instellen en onderhouden van de printers; • Het lezen van de productieplanning; • Correct toepassen van de werkorders; • Tijdig voorzien van hulpstoffen; • Permanent controleren van de kwaliteit d.m.v. staalnames en visuele controle van de verpakkingen; • Uitvoeren van de kalibratie van de metaaldetectoren uit; • Registreren van deze controles; • Na het afzakken, ingeven van de afzakorders in het afzakprogramma; • Opstellen van de palletfiche en identificeren van iedere pallet; • Reinigen van de machines en werkvloer; • Uitvoeren van preventieve onderhoudswerkzaamheden; • Oplossen van storingen (indien mogelijk)

  • GEMOTIVEERDE OPERATOR METAAL 3 PLOEGEN- HEEL GOEDE VERLONING- REGIO KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalverwerkend bedrijf zoeken wij een machineoperator met technische achtergrond in 3 ploegen. Je zal instaan voor het bedienen en bemannen van de productielijn en de opvolging van het proces. Bij storingen of problemen zal je ingrijpen. Je zorgt voor het aanvullen van grondstoffen en wegbrengen van afgewerkte producten met de heftruck. Dit kan volledig aangeleerd worden.

  • Huishoudhulp regio Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: STEAM & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ...

  • Medewerker dienstencheques assistentiewoningen (m/v) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Time for Quality

    Type: Dienstenchequebaan

    Een assistentiewoning combineert de vrijheid en zelfstandigheid van een eigen woning. Senioren wonen er zelfstandig, maar kunnen een beroep doen op gemeenschappelijke diensten zoals poetshulp, warme maaltijden, thuisverpleging etc. Houd je van afwisseling in je takenpakket? Geeft het je voldoening als alles netjes en proper is? Heb je een hart voor senioren en ben je positief ingesteld? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

  • Huishoudhulp Puuur Zandhoven/ Massenhoven/ Pulle/ Pulderbos/ Viersel (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: PUUUR ZOERSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: SOM - SERVICE OP MAAT

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis. Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Tewerkstelling in je eigen regio.

  • Huishoudhulp regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

  • student winkelbediende weekendwerk (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een studentjob voor in het weekend doorheen het schooljaar? Voor een supermarkt regio Ninove zijn we op zoek naar een student die op zaterdag en zondagvoormiddag kan werken als winkelbediende. Je zal de rekken aanvullen en kassawerk verrichten.

  • Student (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Student en nog vrij om deze zomer te werken? Student en nog vrij stuur ons je beschikbare data zeker nog door. Je werkt voor een verpakkingsbedrijf in Aarschot of Heist op den Berg in dagdienst van 8u-17u Of je werkt voor een cosmeticabedrijf in Heist op den Berg in 2 ploegen (vroege en late) Interesse? Mail je beschikbare data door naar [email protected]

  • Bijlesgever/Coach voor ECONOMIE/BOEKHOUDEN (m/v) regio WIJNEGEM/SCHOTEN (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: My Sherpa

    Type: Studentenjob

    Jouw doel: ervoor zorgen dat jouw leerlingen hun doel bereiken door aan elke leerling een aangepaste methode aan te reiken en hen bijkomende uitleg te geven, evenals tips en tricks om te slagen. Je kiest zelf in welke regio je werkt, hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent. Je zal bijlessen geven aan leerlingen uit het lager, secundair of hoger onderwijs.

  • Technisch Tekenaar (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: FREESTONE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In het kader van een project bij onze klant, actief in het aanbieden van toekomstgerichte netwerkoplossingen, zijn wij op zoek naar een Technisch Tekenaar. Als technisch tekenaar maak je deel uit van de dienst Databeheer. Bij aanvang van de opdracht zal een opleiding voorzien worden. • Je werkt actief mee aan de integratie van 2 SCADA-systemen • Je verzamelt, bewerkt en visualiseert de verkregen technische data • Je bent verantwoordelijk voor het digitaal intekenen van netelementen elektriciteit, gas en riolering in een technisch tekenpakket • Je houdt het datamodel voor de visualisatie van netelementen up to date • Je respecteert de opgestelde planning en kwaliteitsnormen • Je communiceert nauwgezet met collega’s binnen de tekencel en directie

Zoek naar antwoorden van CAISSE D'ASSURANCES SOCIALES ASD in sociale netwerken
Look for responds of CAISSE D'ASSURANCES SOCIALES ASD in social networks

Lees alle opmerkingen voor CAISSE D'ASSURANCES SOCIALES ASD. Laat een reactie achter voor CAISSE D'ASSURANCES SOCIALES ASD. CAISSE D'ASSURANCES SOCIALES ASD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CAISSE D'ASSURANCES SOCIALES ASD. Leave a respond for CAISSE D'ASSURANCES SOCIALES ASD. CAISSE D'ASSURANCES SOCIALES ASD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CAISSE D'ASSURANCES SOCIALES ASD op de google maps. Adres en contacten CAISSE D'ASSURANCES SOCIALES ASD
Location of CAISSE D'ASSURANCES SOCIALES ASD on the google maps. Address and contacts of CAISSE D'ASSURANCES SOCIALES ASD

Andere gerelateerde bedrijven als come CAISSE D'ASSURANCES SOCIALES ASD CAISSE D'ASSURANCES SOCIALES ASD: BACOB | FEDERALE POLITIE/POLICE F?D?RALE | PH. LIBEERT | PIERRE MEURANT | FA. DELBEKE

Other related companies as CAISSE D'ASSURANCES SOCIALES ASD: BACOB | FEDERALE POLITIE/POLICE F?D?RALE | PH. LIBEERT | PIERRE MEURANT | FA. DELBEKE

CAISSE D'ASSURANCES SOCIALES ASD is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CAISSE D'ASSURANCES SOCIALES ASD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01317779541. Het bedrijf CAISSE D'ASSURANCES SOCIALES ASD bevindt zich op het adres: PLACE DE LA CATHةDRALE 16; 4000; LIEGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 231,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 725,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Secrétariats sociaux. Producten gemaakt in CAISSE D'ASSURANCES SOCIALES ASD zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CAISSE D'ASSURANCES SOCIALES ASD is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CAISSE D'ASSURANCES SOCIALES ASD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CAISSE D'ASSURANCES SOCIALES ASD, openstaande posities, locatie van CAISSE D'ASSURANCES SOCIALES ASD op de kaart.

CAISSE D'ASSURANCES SOCIALES ASD is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is CAISSE D'ASSURANCES SOCIALES ASD, company assigned to the tax number BE01317779541. The company CAISSE D'ASSURANCES SOCIALES ASD is located at the address: PLACE DE LA CATHةDRALE 16; 4000; LIEGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 231,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 725,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Secrétariats sociaux. Products created in CAISSE D'ASSURANCES SOCIALES ASD were not found.
The main activity of CAISSE D'ASSURANCES SOCIALES ASD is Justice, Public Order and Safety, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CAISSE D'ASSURANCES SOCIALES ASD is not available. You also can look at reviews of CAISSE D'ASSURANCES SOCIALES ASD, open positions, location of CAISSE D'ASSURANCES SOCIALES ASD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CAISSE D'ASSURANCES SOCIALES ASD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CAISSE D'ASSURANCES SOCIALES ASD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CAISSE D'ASSURANCES SOCIALES ASD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CAISSE D'ASSURANCES SOCIALES ASD, employees, financial statistics.