ACARI CONSULT CONTROL

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • ACARI CONSULT CONTROL
Private companiesMiscellaneous Repair Services • ACARI CONSULT CONTROL

Contactgegevens ACARI CONSULT CONTROL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACARI CONSULT CONTROL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACARI CONSULT CONTROL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-VINCENTIUSSTRAAT 101B3; 1140; EVERE, België

Telefoon (phone): 22420292 (+32-22420292) 22420292 (+32-22420292)

Fax (fax): +32 (61) 798-98-40 +32 (61) 798-98-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACARI CONSULT CONTROL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACARI CONSULT CONTROL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACARI CONSULT CONTROL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACARI CONSULT CONTROL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACARI CONSULT CONTROL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACARI CONSULT CONTROL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACARI CONSULT CONTROL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACARI CONSULT CONTROL
Products information ACARI CONSULT CONTROL

BTW identificatienummer (tax): BE05017974853
Ondernemingsnummer: 3890502929
Hoofdstad (capital): 302,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 516,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in ACARI CONSULT CONTROL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Schoonmaakbedrijven and ongediertebestrijding

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACARI CONSULT CONTROL
(Get full report from official database of BE for ACARI CONSULT CONTROL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACARI CONSULT CONTROL
Addition kinds of activities for ACARI CONSULT CONTROL

16230202. Kabeltelevisie lijnconstructie | Cable television line construction
28330207. Cocaine en derivaten | Cocaine and derivatives
30899912. Handgrepen, penseel of gereedschap: kunststoffen | Handles, brush or tool: plastics
32690301. Decalcomania werkt aan china en glas | Decalcomania work on china and glass
34969906. Omheining, gemaakt van aangekochte draad | Fencing, made from purchased wire

Werken bij ACARI CONSULT CONTROL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACARI CONSULT CONTROL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACARI CONSULT CONTROL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACARI CONSULT CONTROL. Looking for open vacancies in other companies

  • BANDENMONTEUR (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor deze bandencentrale met vestigingen verspreid over gans Vlaanderen zijn we op zoek naar een gemotiveerde bandenmonteur voor Antwerpen. jouw taken -Je staat in voor vriendelijke bediening van onze klanten. -Je monteert, balanceert en herstelt banden van personenwagens en vrachtwagens.

  • Huishoudhulp Voltijds Drongen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: GREENHOUSE GENT

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Drongen zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolgen van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen

  • Huishoudhulp regio Tremelo - Rotselaar (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Huishoudhulp regio Booischot (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Stagiaire Hogeschool/Universiteit Heusden-zolder schooljaar 2018-2019 (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    Je staat de recruiters bij in de werving en selectie van arbeidersprofielen. (zoals schoonmaakpersoneel, keukenpersoneel,.... ) Je volgt de kandidaten volledig op tijdens het ganse selectieproces Je werkt nauw samen met de interne klanten die hun aanvragen bij het jobcenter plaatsen Je bereidt advertenties voor en plaatst deze op de sites. Je selecteert de inkomende CV'S en doet een eerste telefonische screening Je plant 1e en 2e interviews en geeft daarover voortdurend feedback aan onze interne klanten Je verzorgt de administratie en opvolging van de dossiers Je ondersteunt de recruiters bij het opzetten van jobdagen, infosessies,... Je werkt samen met verschillende instanties zoals de vdab, job&co, vzw's, ... Je werkt actief mee op beurzen, Je krijgt de mogelijkheid om werfbezoeken te doen Je neemt actief deel aan het HR-proces en andere bedrijfsactiviteiten

  • Jobstudent kwaliteitscontroleur (m/v) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Let's Work zoekt een jobstudent kwaliteitscontroleur voor een voedingsbedrijf in regio Harelbeke. Je werkt 3 volle weken telkens in de voormiddag of namiddagploeg.

  • Tweetalig Praktijktrainer (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je verzorgt de theoretische en praktische opleidingen over veilig en efficiënt werken in de hoogte met hoogwerkers, verreikers, heftrucks, reachtrucks,… Daarnaast geef je ook opleiding over het opbouwen en veilig werken met rolsteigers Je bent in staat om deze opleidingen zowel in het Nederlands als het Frans te verzorgen. Je werkplek bevindt zich in Waregem, maar je verplaatst je ook geregeld naar één van onze depots of tot bij de klant om de opleiding te verzorgen. Occasioneel kunnen opleidingen in het weekend doorgaan Daarnaast kan je ingeschakeld worden om mee te gaan met klanten als operator en bedien je het toestel op een correcte en veilige manier

  • Financieel medewerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerd bedrijf vlak aan het station van Leuven zijn we op zoek naar een financieel medeweker om het back office team te versterken. Ben je vlot in beide landstalen, ben je analytisch aangelegd en op zoek naar een job met je neus in de cijfers? Dan lijkt dit een erg interessante opportuniteit voor jou. Jouw takenpakket als financieel medewerker: Je functioneert in het sociaal secretariaat als tussenpersoon tussen de klanten en de overheid aangaande sociale aangiftes en de daarbij horende facturen en betalingen Je staat in voor een goede service inzake facturatie en betalingen naar zowel klanten als de overheid toe Je spoort eventuele fouten op in dit proces, zoekt naar de oorzaak van de problemen en helpt mee oplossingen te zoeken voor de klant Je staat klanten met vragen of problemen inzake aangiftes, betalingen en facturen te woord Je analyseert dagelijks of de rekeningen van alle betrokken stakeholders in evenwicht zijn Je volgt steeds de gestandaardiseerde processen en methoden, maar je neemt ook initiatief inzake verbetering of optimalisatie en je schat potentiële risico's in Je ondersteunt je team waar nodig met financieel-administratieve taken

  • manager IT (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Vaste Job

    IT Manager met 10 jaar ervaring gewenst in een onderneming in Ieper. Voltijdse functie, vast contract. Als IT manger sta je aan de leiding van een team van 4 IT medewerkers. Samen met je team, onderhoud je en optimaliseer je het informaticasysteem, op een efficiënte manier. Je neemt initiatieven naar invoering, toepassing en evaluatie van de systemen en rapporteert aan het directieteam. Je adviseert over de investeringen en volgt zelf nieuwe technologiën op. Je zorgt voor de ontwikkeling en bijscholing binnen je team. Je werkt voltijds in Ieper.

  • Psycholoog (M/V) (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Totaalpraktijk

    Type: Zelfstandige activiteit

    Totaalpraktijk is een multidisciplinaire groepspraktijk gelegen in Destelbergen, op de grens met Gent. Onze therapeuten zijn werkzaam in volgende domeinen: podologie, dieetkunde, kinesitherapie, vroedkunde en psychotherapie. We zijn op zoek naar een zelfstandig psycholoog die onze huidige psycholoog kan vervangen tijdens haar zwangerschapsverlof, dit van 01/11/2018 tot en met 30/04/2019 met de eventuele optie om nadien het team permanent te versterken. Je hebt relevante ervaring in het therapeutisch werken met volwassenen. Je heb een master in Psychologie en een langdurige therapieopleiding afgerond (of bent in opleiding). Je werkt op zelfstandige basis, aantal uren vrij te kiezen en in te vullen op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag of zaterdag.

  • Verkoper Residentieel (Beleggings)vastgoed (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: TRES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Be-Housing bestaat 35 jaar en bezit in Vlaanderen en Brussel meer dan 1000 gemeubelde flats, hotelkamers, serviceflats en vakantiewoningen. Voor de verkoop van individuele units voor eigen gebruik en als belegging zijn we op zoek naar een topverkoper die de mensen hierin kan begeleiden. Dit kan perfect als bijverdienste tijdens de avonduren en in het weekeinde

  • Onafhankelijk consultant (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: SUNNY LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Een zakelijke kans? Een bijverdienste? Wij bieden u, dankzij ons nieuw en uniek concept, de kans om andere mensen te begeleiden naar een verbetering van 2 belangrijke pijlers in hun leven: welzijn & gezondheid, en een extra inkomen. U wordt omringd met enthousiaste collega's waarvoor teamwork het belangrijkste is. U krijgt opleiding op maat en wordt met positieve energie begeleid in uw groeiproces. Uw belangrijkste bestaat erin mensen te begeleiden naar een beter welzijn, te coachen om hun doelen te behalen en de mogelijkheid te bieden om zichzelf financieel te verbeteren.

Zoek naar antwoorden van ACARI CONSULT CONTROL in sociale netwerken
Look for responds of ACARI CONSULT CONTROL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACARI CONSULT CONTROL. Laat een reactie achter voor ACARI CONSULT CONTROL. ACARI CONSULT CONTROL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACARI CONSULT CONTROL. Leave a respond for ACARI CONSULT CONTROL. ACARI CONSULT CONTROL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACARI CONSULT CONTROL op de google maps. Adres en contacten ACARI CONSULT CONTROL
Location of ACARI CONSULT CONTROL on the google maps. Address and contacts of ACARI CONSULT CONTROL

Andere gerelateerde bedrijven als come ACARI CONSULT CONTROL ACARI CONSULT CONTROL: Casa 366 BVBA | Plum Gent BVBA | Libert M | CREATION MANUFACTURE BELGIUM SPRL | MICHEL GALAND

Other related companies as ACARI CONSULT CONTROL: Casa 366 BVBA | Plum Gent BVBA | Libert M | CREATION MANUFACTURE BELGIUM SPRL | MICHEL GALAND

ACARI CONSULT CONTROL is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ACARI CONSULT CONTROL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05017974853. Het bedrijf ACARI CONSULT CONTROL bevindt zich op het adres: SINT-VINCENTIUSSTRAAT 101B3; 1140; EVERE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 302,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 516,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Schoonmaakbedrijven and ongediertebestrijding. Producten gemaakt in ACARI CONSULT CONTROL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ACARI CONSULT CONTROL is Diverse reparatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACARI CONSULT CONTROL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACARI CONSULT CONTROL, openstaande posities, locatie van ACARI CONSULT CONTROL op de kaart.

ACARI CONSULT CONTROL is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is ACARI CONSULT CONTROL, company assigned to the tax number BE05017974853. The company ACARI CONSULT CONTROL is located at the address: SINT-VINCENTIUSSTRAAT 101B3; 1140; EVERE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 302,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 516,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Schoonmaakbedrijven and ongediertebestrijding. Products created in ACARI CONSULT CONTROL were not found.
The main activity of ACARI CONSULT CONTROL is Miscellaneous Repair Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ACARI CONSULT CONTROL is not available. You also can look at reviews of ACARI CONSULT CONTROL, open positions, location of ACARI CONSULT CONTROL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACARI CONSULT CONTROL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACARI CONSULT CONTROL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACARI CONSULT CONTROL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACARI CONSULT CONTROL, employees, financial statistics.