VAN SEMMERTIER A-M

Particuliere bedrijvencommunicatie • VAN SEMMERTIER A-M
Private companiesCommunications • VAN SEMMERTIER A-M

Contactgegevens VAN SEMMERTIER A-M: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN SEMMERTIER A-M: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN SEMMERTIER A-M

Regio (region): N\A, België

Adres (address): JAN VAN GENSTRAAT 7; 9940; EVERGEM, België

Telefoon (phone): 93442694 (+32-93442694) 93442694 (+32-93442694)

Fax (fax): +32 (53) 854-38-78 +32 (53) 854-38-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN SEMMERTIER A-M: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN SEMMERTIER A-M"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN SEMMERTIER A-M"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN SEMMERTIER A-M, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN SEMMERTIER A-M. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN SEMMERTIER A-M, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN SEMMERTIER A-M. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN SEMMERTIER A-M
Products information VAN SEMMERTIER A-M

BTW identificatienummer (tax): BE02895690917
Ondernemingsnummer: 2938262939
Hoofdstad (capital): 462,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 804,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in VAN SEMMERTIER A-M zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Schoonheidssalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN SEMMERTIER A-M
(Get full report from official database of BE for VAN SEMMERTIER A-M)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN SEMMERTIER A-M
Addition kinds of activities for VAN SEMMERTIER A-M

025199. Broiler, frituur- en roosterkippen, nec | Broiler, fryer, and roaster chickens, nec
24110205. Pole snij aannemers | Pole cutting contractors
34129902. Drums, verzending: metaal | Drums, shipping: metal
37310115. Sleepboten, bouw en reparatie | Tugboats, building and repairing
50330104. Gordelroos, behalve hout | Shingles, except wood
82310201. College of universiteitsbibliotheek | College or university library

Werken bij VAN SEMMERTIER A-M: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN SEMMERTIER A-M: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN SEMMERTIER A-M. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN SEMMERTIER A-M. Looking for open vacancies in other companies

  • Metaalarbeiders/sters (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Actief Interim Diest is dringend op zoek naar kandidaten (m/v) om te werken in een metaalbedrijf in Lummen. Je taken zijn: - Het afpakken en/of inpakken van aluminium profielen, het uitvoeren van een visuele controle van het materiaal - Het ophangen van aluminium profielen aan het transportsysteem

  • HVAC technieker regio haven van Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van de HVAC installaties op vlak van elektriciteit, koeling, verwarming, ... Je spoort defecten op aan verwarmings- en koelinstallaties, luchtbehandelingsinstallaties, split units, ventilatoren, klimatisatie en lost ze op; Je voert werken uit op sanitaire installaties alsook kleine installatiewerken; Je werkt zowel in team als zelfstandig

  • Huishoudhulp regio Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Tremelo Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Lochristi (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • DRINGEND STEWARDS GEZOCHT!! 25/08 RAFC (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ITZUJOBS

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant zijn wij momenteel dringend op zoek naar een aantal stewards voor evenementen in de regio Antwerpen. Je gaat aan de slag op verscheidene evenementen (voornamelijk zal dit op RAFC zijn). Je zal instaan voor de beveiliging en het goede verloop van het evenement.

  • begeleider eklas voor kinderen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Onze maatschappij verandert en wordt steeds sneller. Vaardigheden zoals plannen, reflecteren en denkvaardigheden worden hierdoor steeds belangrijker. Dit geldt niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen. In deze klassen gaan we spelenderwijs aan de slag met computers, tablets, robots en creatieve spelletjes om het kind vertrouwd te maken met de digitale wereld. De bedoeling is aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en de kinderen op een leuke manier te leren werken met technologie en het probleemoplossend denken te stimuleren. We voorzien computers, tablets en ander materiaal dat nodig is. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven op een te kiezen weekdag tussen 16:00 tot 17:00 aan kinderen van het 1e en 2e leerjaar in Antwerpen of Deurne. We voorzien een basis van oefeningen en spelletjes, we werken graag samen met jou om het programma nog meer vorm te geven en je eigen creativiteit in de lessen te kunnen steken. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

  • Student bouw - Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Studentenjob

    Voor een bouwbedrijf in Zele zoeken wij een jobstudent die ongeveer 1 dag per week kan werken. Takenpakket is op het depot zelf: Materiaal sorteren. Het maakt niet uit welke dag.

  • Kapper/Kapster Scherpenheuvel (SCHERPENHEUVEL-ZICHEM)

    Regio: SCHERPENHEUVEL-ZICHEM

    Bedrijf: VISA VERSA

    Type: Vaste Job

    je kan zelfstandig alle voorkomende taken in een kapsalon uitoefenen: wassen, knippen, permanent, kleuren,.. en dit zowel voor dames, heren als kinderen Je bent flexibel, dynamisch en je houdt van je job.

  • Piping Design Engineer (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: CARTESIO

    Type: Vaste Job

    Cartesio is op dit moment op zoek naar een Piping Designer voor onze klant in de Kempen, actief in de chemische sector. Als Piping Designer sta je in voor: Het autonoom verwerken van informatie in een 2D model en aangeleverde tekeningen/info van diverse technische installaties te controleren. Het opstellen van P&ID’s, het optimaliseren en finaliseren van as build tekeningen en het ontwerpen van piping in AutoCAD 2D. De basisberekeningen, en materiaallijsten. Het opvolgen van de uitvoering van de werken. Dit houdt in dat je het werfdossier bespreekt met de werfleider en je technische ondersteuning biedt tijdens de uitvoering van het project. Het waarborgen van de technische kwaliteit.

  • Teamleader Sales Africa / Mediterranean (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TVH PARTS HOLDING NV

    Type: Vaste Job

    Je geeft leiding aan, motiveert en coacht een 12-tal internal sales advisors in het behalen van hun sales objectieven. Je implementeert de sales strategie: je vertaalt de sales strategie naar operationele doelstellingen voor jouw team/regio en volgt deze nauwgezet op. De dagelijkse planning en organisatie van de activiteiten van de medewerkers van jouw team, neem jij voor jouw rekenning. Je hebt individuele coachings- en functioneringsgesprekken met jouw medewerkers en ondersteunt hun verdere groei en ontwikkeling. Je zorgt voor een correcte analyse van de verkoopsresultaten en komt met initiatieven ter verbetering van de resultaten. Jouw medewerkers vinden bij jou steun en advies bij het het oplossen van specifieke problemen (klachten van grote klanten, kwaliteit,…). Indien nodig ga je zelf de uitdaging aan. Klanten die langskomen krijgen van jou een warm onthaal en rondleiding. Voortdurend verbeteren is jouw motto: je denkt mee met de organisatie en neemt acties op vlak van het verbeteren van de processen en de dagelijkse werking van het team. Je houdt vinger aan de pols via media, actualiteit en volgt jouw markten nauw op.

  • Credit Controller (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Je komt terecht in een team van 4 personen op de boekhouding. Moeilijke en verhitte situaties telefonisch en per mail oplossen geven jou energie! Hierbij schrikken administratieve taken jou zeker niet af! Je beheert de klantenportefeuilles. Je volgt heel het proces van A-Z en bijt je vast in elk dossier. Je bereidt gerechtelijke dossiers voor en volgt deze op bij deurwaarder en advocaat. Er wordt geen kennis van de juridische materie verwacht! Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamisch bedrijf met activiteiten in de bouwsector en algemene industrie.  Je krijgt de vrijheid om je eigen werk te organiseren en komt terecht in een team met collega's die elkaar zoveel mogelijk proberen te helpen. 

Zoek naar antwoorden van VAN SEMMERTIER A-M in sociale netwerken
Look for responds of VAN SEMMERTIER A-M in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN SEMMERTIER A-M. Laat een reactie achter voor VAN SEMMERTIER A-M. VAN SEMMERTIER A-M bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN SEMMERTIER A-M. Leave a respond for VAN SEMMERTIER A-M. VAN SEMMERTIER A-M on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN SEMMERTIER A-M op de google maps. Adres en contacten VAN SEMMERTIER A-M
Location of VAN SEMMERTIER A-M on the google maps. Address and contacts of VAN SEMMERTIER A-M

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN SEMMERTIER A-M VAN SEMMERTIER A-M: ISO-PLAST | Moulin Wéry Defacque | Goossens Marc | TRANSP. NERVO ONE EXPRESS | BOKS

Other related companies as VAN SEMMERTIER A-M: ISO-PLAST | Moulin Wéry Defacque | Goossens Marc | TRANSP. NERVO ONE EXPRESS | BOKS

VAN SEMMERTIER A-M is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN SEMMERTIER A-M, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02895690917. Het bedrijf VAN SEMMERTIER A-M bevindt zich op het adres: JAN VAN GENSTRAAT 7; 9940; EVERGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 462,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 804,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Schoonheidssalons. Producten gemaakt in VAN SEMMERTIER A-M zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN SEMMERTIER A-M is communicatie, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN SEMMERTIER A-M is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN SEMMERTIER A-M, openstaande posities, locatie van VAN SEMMERTIER A-M op de kaart.

VAN SEMMERTIER A-M is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN SEMMERTIER A-M, company assigned to the tax number BE02895690917. The company VAN SEMMERTIER A-M is located at the address: JAN VAN GENSTRAAT 7; 9940; EVERGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 462,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 804,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Schoonheidssalons. Products created in VAN SEMMERTIER A-M were not found.
The main activity of VAN SEMMERTIER A-M is Communications, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN SEMMERTIER A-M is not available. You also can look at reviews of VAN SEMMERTIER A-M, open positions, location of VAN SEMMERTIER A-M on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN SEMMERTIER A-M, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN SEMMERTIER A-M, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN SEMMERTIER A-M, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN SEMMERTIER A-M, employees, financial statistics.