MULTISKILL SA

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • MULTISKILL SA
Private companiesCoal Mining • MULTISKILL SA

Contactgegevens MULTISKILL SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MULTISKILL SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

MULTISKILL SA

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Av. Legrand 10 1000 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-26-39-11-00 32-26-39-11-00

Fax (fax): 32-25-02-78-52 32-25-02-78-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MULTISKILL SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MULTISKILL SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MULTISKILL SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MULTISKILL SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MULTISKILL SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MULTISKILL SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MULTISKILL SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MULTISKILL SA
Products information MULTISKILL SA

BTW identificatienummer (tax): BE01931915283
Ondernemingsnummer: 1854736328
Hoofdstad (capital): 152,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 478,000 EUR
Werknemers (employees): 201 to 500
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in MULTISKILL SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Temporary help - international personnel recruiting

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MULTISKILL SA
(Get full report from official database of BE for MULTISKILL SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor MULTISKILL SA
Addition kinds of activities for MULTISKILL SA

10610200. Mangaanertsertsbouw | Manganese ores mining
17110301. Installatie van brand sprinklersysteem | Fire sprinkler system installation
28999945. Bodem testen kits | Soil testing kits
39991300. Reclame display producten | Advertising display products
45139902. Pakket levering, privé-lucht | Package delivery, private air
62119902. Wederzijdse fondsen, verkopen door onafhankelijke verkoper | Mutual funds, selling by independent salesperson

Werken bij MULTISKILL SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MULTISKILL SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MULTISKILL SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MULTISKILL SA. Looking for open vacancies in other companies

  • VERPLEEGKUNDIGE PROJECTSTAFFING NACHTEN (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tijdens dit project kom je terecht in een nieuw woonzorgcentrum dat ook serviceflats aanbiedt. Dit huiselijke woonzorgcentrum is gelegen in een groene omgeving en beschikt over 130 kamers. Je komt terecht in een dynamisch multidisciplinair team dat instaat voor het optimaliseren van de levenskwaliteit van hun bewoners. Je staat in voor de nachtelijke verpleging en verzorging van de bewoners van het woonzorgcentrum. Daarnaast sta je ook in voor de verpleegpermanentie van de serviceflats. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • HANDLANGER AFBRAAKWERKEN (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: AGO CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant uit Ursel zijn we SUPERDRINGEND op zoek naar een handlanger afbraakwerken. Je zal voornamelijk instaan voor manuele afbraakwerken. Het betreft vooral binnenhuisontmanteling en binnenhuis afbraakwerken.

  • Chauffeur CE - dringend (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen te Zwijndrecht zijn we dringend op zoek naar een gemotiveerde chauffeur CE voor nationaal transport in de regio Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Vlaams-Brabant. Je zal voltijds instaan voor transport met kipper. Ervaring met dieplader en/of haakwagen is een pluspunt.

  • Administratief Bediende Kredieten (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Zaventem GT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Klaar voor een nieuwe administratieve uitdaging te Brussel? Missie: Binnen het departement « Kredieten », bestaat uw missie er in om een administratieve bijstand te bieden aan de kredietanalysten en de dossierbeheerders. Sleuteltaken: Polyvalente administratieve ondersteuning aan de teams die de aanvragen voor kredieten behandelen: Concreet betekent dit : Voorbereiding van de dossiers voor de analysten en opvolging van de onvolledige dossiers Encodage van de dossiers die via bpost werden ingediend Opvolging van verscheidene mailboxen Registratie van contracten bij de Nationale Bank Behandelen en scannen van de briefwisseling voor het departement Archivering van documenten Telefonische contacten Andere ad hoc taken in functie van het volume en behoeften van de dienst

  • Enthousisate Poetshulp/ Huishoudhulp (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp /Huishoudhulp in Waterloo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WATERLOO)

    Regio: WATERLOO

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp omgeving Genk - Opglabbeek (M/V) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Genk

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van orde en netheid? Op zoek naar een job combineerbaar met de schooluren van je kids? En bovendien bij jou in de regio? Komt goed uit!! Actief NV is op zoek naar gemotiveerde deeltijdse of voltijdse huishoudhulpen om vast in dienst te treden. Aantal dagen en uren zijn overeen te komen.

  • Student Magazijnmedewerker M/V (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een leuke studentenjob voor volgende week? Schrikt fysieke arbeid jou niet af? Neem dan snel contact met ons op. Voor een firma gelegen in Drogenbos zijn we op zoek naar een student magazijnier (m/v)

  • Servicetechnieker Filialen (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Als servicetechnieker maak je deel uit van het techniekersteam en zorg je ervoor dat onze filialen steeds tip-top in orde zijn. Je bent verantwoordelijk voor de elektriciteit en de sanitaire installaties in onze filialen, verspreid over heel Vlaanderen. Je volgt een planning voor het onderhoud van onze filialen. Dringende herstellingen horen daar ook bij. Je bent ook bereid om de groenzones van onze 24 Bon’Ap-filialen te onderhouden. Je doet alles voor een glimlach en denkt mee aan een oplossing op maat voor elk filiaal.

  • Technisch administratief bediende (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: SMULDERS PROJECTS BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Doel: Als technisch administratief bediende sta je in voor alle administratieve registraties met betrekking tot onderhoud en herstellingen binnen de onderneming. De rol is zowel controlerend als ondersteunend. Kerntaken Zorgen voor een up to date administratie m.b.t. onderhoud en herstelling. Zorgen dat technische informatie beschikbaar is en blijft voor andere afdelingen en medewerkers binnen de onderneming Inventariseren van de alle uitgevoerde taken van de dienst onderhoud en herstelling. Registratie in het ERP-systeem van keuringen en certificaten van o.a. lasposten, rollend materieel, rollenstellen, e.d. Plaatsten van interne bestellingen voor de technische dienst Administratieve verwerking van werkbonnen van onderaannemers Opstellen van werkvoorbereidingen Inplannen en bijhouden van de diverse afwezigheden van de medewerkers binnen de dienst onderhoud en herstelling.

  • Zaalmedewerkers (flexijob) (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: GAVER 15

    Type: Flexijob

    Je zet de zaal klaar. Je ontvangt en bedient de klanten. Je dient op en ruimt af. Je zorgt ervoor dat de zaal na de dienst terug proper is.

  • Zaalmedewerker flexi (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: STASSART11

    Type: Flexijob

    Het vroegere klooster in de Goswin Stassartstraat is na grote renovatiewerken omgetoverd tot een toplocatie waar Bloemen De Borght en lunch-cafe Stassart 11 in mekaar vloeien in een concept waar puurheid en schoonheid hoog in het vaandel worden gedragen. Dit willen wij overbrengen in de smaakbeleving van ons nieuw restaurant. Stassart11 zoekt jou als zaalmedewerker om in ons mooi lunchrestaurant onze klanten elke dag met enthousiasme te ontvangen en de service te geven die ze verdienen. Een greep uit je taken : Mise en place van de zaal Klaarzetten/bereiden van dranken Gasten ontvangen en een toegewijde bediening Serveren en afruimen van gerechten en dranken Kassa beheren Inplannen reservaties Voorraad opvolgen en tekorten doorgeven voor bestelling

Zoek naar antwoorden van MULTISKILL SA in sociale netwerken
Look for responds of MULTISKILL SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor MULTISKILL SA. Laat een reactie achter voor MULTISKILL SA. MULTISKILL SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MULTISKILL SA. Leave a respond for MULTISKILL SA. MULTISKILL SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MULTISKILL SA op de google maps. Adres en contacten MULTISKILL SA
Location of MULTISKILL SA on the google maps. Address and contacts of MULTISKILL SA

Andere gerelateerde bedrijven als come MULTISKILL SA MULTISKILL SA: MARCEL NEUKERMANS | PARTENA | Vercammen L | STEFAAN CELIS | Amadecor BVBA

Other related companies as MULTISKILL SA: MARCEL NEUKERMANS | PARTENA | Vercammen L | STEFAAN CELIS | Amadecor BVBA

MULTISKILL SA is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is MULTISKILL SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01931915283. Het bedrijf MULTISKILL SA bevindt zich op het adres: Av. Legrand 10 1000 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 201 to 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 152,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 478,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Temporary help - international personnel recruiting. Producten gemaakt in MULTISKILL SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MULTISKILL SA is Steenkoolmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MULTISKILL SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MULTISKILL SA, openstaande posities, locatie van MULTISKILL SA op de kaart.

MULTISKILL SA is a company, that was registered 1991 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is MULTISKILL SA, company assigned to the tax number BE01931915283. The company MULTISKILL SA is located at the address: Av. Legrand 10 1000 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 201 to 500 employees work in this company. Capital - 152,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 478,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Temporary help - international personnel recruiting. Products created in MULTISKILL SA were not found.
The main activity of MULTISKILL SA is Coal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MULTISKILL SA is not available. You also can look at reviews of MULTISKILL SA, open positions, location of MULTISKILL SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MULTISKILL SA, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MULTISKILL SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MULTISKILL SA, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MULTISKILL SA, employees, financial statistics.