CENTRE D'ESTHةTIQUE B. TIRLOCQ

Contactgegevens CENTRE D'ESTHةTIQUE B. TIRLOCQ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CENTRE D'ESTHةTIQUE B. TIRLOCQ: address, phone, fax, email, website, opening hours

CENTRE D'ESTHةTIQUE B. TIRLOCQ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE ROI ALBERT 74; 5300; ANDENNE, België

Telefoon (phone): 85843437 (+32-85843437) 85843437 (+32-85843437)

Fax (fax): +32 (87) 486-93-86 +32 (87) 486-93-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CENTRE D'ESTHةTIQUE B. TIRLOCQ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CENTRE D'ESTHةTIQUE B. TIRLOCQ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CENTRE D'ESTHةTIQUE B. TIRLOCQ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CENTRE D'ESTHةTIQUE B. TIRLOCQ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CENTRE D'ESTHةTIQUE B. TIRLOCQ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CENTRE D'ESTHةTIQUE B. TIRLOCQ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CENTRE D'ESTHةTIQUE B. TIRLOCQ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CENTRE D'ESTHةTIQUE B. TIRLOCQ
Products information CENTRE D'ESTHةTIQUE B. TIRLOCQ

BTW identificatienummer (tax): BE09215301513
Ondernemingsnummer: 2992370605
Hoofdstad (capital): 818,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 146,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in CENTRE D'ESTHةTIQUE B. TIRLOCQ zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Schoonheidssalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CENTRE D'ESTHةTIQUE B. TIRLOCQ
(Get full report from official database of BE for CENTRE D'ESTHةTIQUE B. TIRLOCQ)

Aanvulling soorten activiteiten voor CENTRE D'ESTHةTIQUE B. TIRLOCQ
Addition kinds of activities for CENTRE D'ESTHةTIQUE B. TIRLOCQ

0272. Paarden en andere paarden | Horses and other equines
14990200. Mica mijnbouw | Mica mining
22210908. Typewriter lintdoek, kunstmatige vezel | Typewriter ribbon cloth, manmade fiber
34949900. Ventielen en buisleidingen, nec, nec | Valves and pipe fittings, nec, nec
42260102. Petroleum- en chemische bulkstations en terminals te huur | Petroleum and chemical bulk stations and terminals for hire
57199904. Kast organisatoren en rekken | Closet organizers and shelving units
59429901. Boeken, buitenlands | Books, foreign
63119900. Levensverzekering, nv | Life insurance, nec

Werken bij CENTRE D'ESTHةTIQUE B. TIRLOCQ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CENTRE D'ESTHةTIQUE B. TIRLOCQ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CENTRE D'ESTHةTIQUE B. TIRLOCQ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CENTRE D'ESTHةTIQUE B. TIRLOCQ. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek bediende (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een logistiek bediende voor de magazijnen. In deze functie dien je goed met excel te kunnen werken om rapporten te trekken en analyses te kunnen uitvoeren. Je werkt dagelijks met sap om gegevens in te geven en de goederenstroom te kunnen volgen. De retourflow behoort ook tot je verantwoordelijkheden. Je analyseert, registreert en overlegt met de afdeling Kwaliteit. De maandelijkse eindcontroles maken ook deel uit van je job.

  • Staalnemer Oil Gas Chemicals (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Na een grondige interne opleiding zal je instaan voor het begeleiden van los- en laadoperaties van petroleumproducten, chemicaliën en vloeibare gassen bij raffinaderijen, chemische plants en opslagterminals. • Na je opleiding zal je in overleg met de coördinatoren, volgens je dienstverband en opgebouwde skills worden tewerkgesteld op één of meerdere installaties waar je de geplande inspectieopdrachten uitvoert conform de aangeleverde werkopdrachten. • Je taken bestaan steeds uit een gedeelte “Quantity inspection” waarvoor je o.a. hoeveelheidsbepalingen zal uitvoeren en het nodige zal berekenen en rapporteren. Je zal hierbij ook de eventueel vastgestelde afwijkingen op een goede manier documenteren en communiceren. • Aanvullend behoren ook “Quality Inspection” activiteiten tot je takenpakket wat betekent dat je representatieve stalen zal nemen van de betreffende producten alsook enkele field-testen of labanalyses zelf hierop uitvoert. • Je werkt hiervoor nauwgezet samen met de scheepscrews, terminal medewerkers en eigen SGS organisatie en communiceert met hen over de status van de opdracht, de eventele oponthouden, problemen etc. • Verder zorg je ervoor dat de genomen stalen op een correcte manier gelabeld en getransporteerd worden naar de labo's of klanten, waarbij je ook de verdere opvolging en overdracht van de opdracht weet te garanderen. • Je noteert al je bevindingen en berekeningen in een rapportagesysteem op een uitgebreide en nauwkeurige manier en brengt de betrokken partijen op de hoogte conform de in de opdracht voorziene afspaken. • Door je on-the-job opgebouwde expertise, kennis en onafhankelijke houding weet je steeds de belangen te behartigen van alle betrokken partijen en naargelang te communiceren. • Je voert dit alles uit in overeenstemming met de SGS normen en waarden zoals integriteit, neutraliteit en veiligheid. • Opmerking: deze job houdt in dat bepaalde fysieke inspanningen onderdeel uitmaken van je dagelijkse activiteiten.

  • Kaaibediende (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kaaibediende bestaat je functie uit: Je neemt de operationele verantwoordelijkheden tijdens de shift in een team afwisselend de verantwoordelijkheden nemen over al het operationele gebeuren op de terminal en neemt beslissingen om de terminal optimaal te laten draaien voor wat de operaties tijdens zijn shift betreft (stockage schepen spoor gate trucks). Alle operationele problemen oplossen en anticiperen conflictenbehandeling afhankelijk van de verwachte capaciteit een optimale bezetting van de havenarbeiders berekenen beslissingen nemen betreffende de veiligheid. Hierbij rapporteer je continu aan de Operations Coördinator

  • Operator CNC (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt te werk gesteld in een productieafdeling te Schoten, waar plaatmateriaal op maat van de klant wordt afwerkt. Je bedient voornamelijk de CNC-machine welke het plaatmateriaal bijvoorbeeld van scharniergaten, groeven en rijboringen voorziet. Je hebt een hart van hout, een positief karakter en leert graag bij. Je werkt accuraat en wil graag kwaliteit leveren. Je hebt al ervaring als machine-operator, het liefst in de hout- of bouwsector.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Herk-de-stad, 16 uur per week in 2 gastgezinnen (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor 2 gastgezinnen wonende te Herk-de-stad. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak,strijken, koken of voorbereiden van de maaltijden en boodschappen doen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Scherpenheuvel-zichem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHERPENHEUVEL-ZICHEM)

    Regio: SCHERPENHEUVEL-ZICHEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Zaal medewerkers (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant op de luchthaven zijn wij op zoek naar personeel (uitzendkrachten) voor in de Loft Je takken zijn o.a: -Buffet aanvullen en netjes houden -Keuken bediening (afwas, afruim, productie,enz;)

  • Jobstudent schoonmaak weekendwerk regio Knokke-Heist (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt een jobstudent voor elke weekend (zaterdag en zondag) om ons vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in kantoren, regio Knokke-Heist. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Weekendwerk: Werkuren: Zaterdag: van 6u30 tot 8u30 en van 8u45 tot 9u15 ; van 11u tot 12u en van 12u15 tot 12u45 (4u--> 125% betaald!) Zondag: van 6u30 tot 9u en van 18u tot 19u (3,5u--> 200% betaald!)

  • Junior Programmeur/.NET Developer (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: BENIRO

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingezet in een jong en dynamisch team en werkt mee aan een WPF-applicatie voor Opticiens die door Beniro ontwikkeld en verdeeld wordt. Ook zal je sporadisch ingezet worden in consultancy/fixed price-opdrachten, die meestal web-based zijn. Alhoewel je takenpakket voornamelijk bestaat uit software development, wordt er ook van je verwacht dat je actief meedenkt over algemeen design en toekomstige productontwikkelingen. Als consultant wordt er van je verwacht zelfstandig te kunnen werken, terwijl je voor de eigen producten meer in teamverband zal functioneren.

  • Diëtiste (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: DEVOS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar collega's die graag willen werken in onze groepspraktijk Saltus, gelegen in het centrum van Waregem. Volgende disciplines zijn reeds aanwezig: kinesist/manueel therapeut, twee psychomotorische therapeuten, ergotherapeut, klinische psycholoog en logopedisten. Wij zoeken een diëtiste / voedingsdeskundige die bereid is om voltijds of deeltijds zelfstandig te werken van intake tot afronding van de consultaties. Je staat in voor de intake, onderzoek als afronding van interne of externe doorverwezen patiënten. Voor meer informatie kan je terecht op www.saltuswaregem.be.

  • Zelfstandige uitbater (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: Ladbrokes

    Type: Zelfstandige activiteit

    WELKOM IN HET TEAM WORD ZELFSTANDIGE UITBATER VAN EEN LADBROKESKANTOOR (M/V) Beheert een Ladbrokes kantoor in uw regio. Geniet meteen van een bestaand, trouw en gepassioneerd cliënteel.

  • Onafhankelijk consultant (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: SUNNY LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Een zakelijke kans? Een bijverdienste? Wij bieden u, dankzij ons nieuw en uniek concept, de kans om andere mensen te begeleiden naar een verbetering van 2 belangrijke pijlers in hun leven: welzijn & gezondheid, en een extra inkomen. U wordt omringd met enthousiaste collega's waarvoor teamwork het belangrijkste is. U krijgt opleiding op maat en wordt met positieve energie begeleid in uw groeiproces. Uw belangrijkste bestaat erin mensen te begeleiden naar een beter welzijn, te coachen om hun doelen te behalen en de mogelijkheid te bieden om zichzelf financieel te verbeteren.

Zoek naar antwoorden van CENTRE D'ESTHةTIQUE B. TIRLOCQ in sociale netwerken
Look for responds of CENTRE D'ESTHةTIQUE B. TIRLOCQ in social networks

Lees alle opmerkingen voor CENTRE D'ESTHةTIQUE B. TIRLOCQ. Laat een reactie achter voor CENTRE D'ESTHةTIQUE B. TIRLOCQ. CENTRE D'ESTHةTIQUE B. TIRLOCQ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CENTRE D'ESTHةTIQUE B. TIRLOCQ. Leave a respond for CENTRE D'ESTHةTIQUE B. TIRLOCQ. CENTRE D'ESTHةTIQUE B. TIRLOCQ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CENTRE D'ESTHةTIQUE B. TIRLOCQ op de google maps. Adres en contacten CENTRE D'ESTHةTIQUE B. TIRLOCQ
Location of CENTRE D'ESTHةTIQUE B. TIRLOCQ on the google maps. Address and contacts of CENTRE D'ESTHةTIQUE B. TIRLOCQ

Andere gerelateerde bedrijven als come CENTRE D'ESTHةTIQUE B. TIRLOCQ CENTRE D'ESTHةTIQUE B. TIRLOCQ: BANCONTACT-MISTER CASH | Casier BVBA | WERKHUIZEN MARTIN BVBA | Callaert | EAMTM

Other related companies as CENTRE D'ESTHةTIQUE B. TIRLOCQ: BANCONTACT-MISTER CASH | Casier BVBA | WERKHUIZEN MARTIN BVBA | Callaert | EAMTM

CENTRE D'ESTHةTIQUE B. TIRLOCQ is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CENTRE D'ESTHةTIQUE B. TIRLOCQ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09215301513. Het bedrijf CENTRE D'ESTHةTIQUE B. TIRLOCQ bevindt zich op het adres: AVENUE ROI ALBERT 74; 5300; ANDENNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 818,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 146,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Schoonheidssalons. Producten gemaakt in CENTRE D'ESTHةTIQUE B. TIRLOCQ zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CENTRE D'ESTHةTIQUE B. TIRLOCQ is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CENTRE D'ESTHةTIQUE B. TIRLOCQ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CENTRE D'ESTHةTIQUE B. TIRLOCQ, openstaande posities, locatie van CENTRE D'ESTHةTIQUE B. TIRLOCQ op de kaart.

CENTRE D'ESTHةTIQUE B. TIRLOCQ is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is CENTRE D'ESTHةTIQUE B. TIRLOCQ, company assigned to the tax number BE09215301513. The company CENTRE D'ESTHةTIQUE B. TIRLOCQ is located at the address: AVENUE ROI ALBERT 74; 5300; ANDENNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 818,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 146,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Schoonheidssalons. Products created in CENTRE D'ESTHةTIQUE B. TIRLOCQ were not found.
The main activity of CENTRE D'ESTHةTIQUE B. TIRLOCQ is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CENTRE D'ESTHةTIQUE B. TIRLOCQ is not available. You also can look at reviews of CENTRE D'ESTHةTIQUE B. TIRLOCQ, open positions, location of CENTRE D'ESTHةTIQUE B. TIRLOCQ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CENTRE D'ESTHةTIQUE B. TIRLOCQ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CENTRE D'ESTHةTIQUE B. TIRLOCQ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CENTRE D'ESTHةTIQUE B. TIRLOCQ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CENTRE D'ESTHةTIQUE B. TIRLOCQ, employees, financial statistics.