Smets Koeltechniek BVBA

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • Smets Koeltechniek BVBA
Private companiesBusiness Services • Smets Koeltechniek BVBA

Contactgegevens Smets Koeltechniek BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Smets Koeltechniek BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Smets Koeltechniek BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): August Van Putlei 7; 2150; Borsbeek, België

Telefoon (phone): 03 321 81 58 (+32-03 321 81 58) 03 321 81 58 (+32-03 321 81 58)

Fax (fax): 03 295 43 40 (+32-03 295 43 40) 03 295 43 40 (+32-03 295 43 40)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Smets Koeltechniek BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Smets Koeltechniek BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Smets Koeltechniek BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Smets Koeltechniek BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Smets Koeltechniek BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Smets Koeltechniek BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Smets Koeltechniek BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Smets Koeltechniek BVBA
Products information Smets Koeltechniek BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07653594970
Ondernemingsnummer: 5994384765
Hoofdstad (capital): 854,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 524,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Ice making machines

Product categorie (product category): Refrigeration equipment - Industrial and commercial

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Smets Koeltechniek BVBA
(Get full report from official database of BE for Smets Koeltechniek BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Smets Koeltechniek BVBA
Addition kinds of activities for Smets Koeltechniek BVBA

25910202. Microblinds | Micro blinds
33560204. Zilveren en zilveren legeringen, staven, lakens, enz. | Silver and silver alloy bars, rods, sheets, etc.
35410109. Verticale draaien en saaie machines (metaalbewerking) | Vertical turning and boring machines (metalworking)
35699907. Centrifuges, industrieel | Centrifuges, industrial
82110100. Katholieke basis- en middelbare scholen | Catholic elementary and secondary schools

Werken bij Smets Koeltechniek BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Smets Koeltechniek BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Smets Koeltechniek BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Smets Koeltechniek BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende debiteuren (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief bediende debiteuren ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je verzorgt het dagelijks beheer van de invorderingsportefeuille in collectieve schuldenregeling Je contacteert bemiddelaars en andere partijen Je zorgt voor een correcte afhandeling en opvolging van het verloop van een dossier Je staat in voor de invordering van de nog openstaande bedragen, analyse van de voorstellen en het afsluiten van de dossiers

  • Operator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, producent van verse kant-en-klaar maaltijden, zijn wij op zoek naar een operator in een 2-ploegensysteem. Je staat in voor de bediening van machines of bepaalde productielijnen zodat de continuïteit van de productie van afgewerkte producten gegarandeerd wordt, conform de gewenste vereisten. * Je voert operationele handelingen uit op basis van instructies en richtlijnen van de leidinggevende. * Je staat in voor een correcte en tijdige administratie van het productieproces. * Je verzekert een correcte toepassing van veiligheid, kwaliteit, orde en netheid, rekening houdend met de opgelegde procedures. * Je verricht basis onderhoudswerkzaamheden en kunt technische en technologische storingen onderkennen. * Je levert een bijdrage tot het optimaliseren en verbeteren van het productieproces. * Bij dit alles behoort het operationeel aansturen en controleren van medewerkers.

  • PROJECTLEIDER ELEKTRICITEIT (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als projectleider elektriciteit zijn we op zoek naar iemand die projecten van A tot Z kan opvolgen. Volgende taken behoren tot jouw verantwoordelijkheid: Je staat in voor de voorbereiding uitvoering en opvolging van projecten; Plannen van personeel en materiaal; Toezien op kwaliteit en veiligheid; Budget nauwlettend in de gaten houden; Administratieve opvolging van het project; Aansturen en motiveren van medewerkers op de werf en op kantoor; Contacten onderhouden met opdrachtgever leveranciers en onderaannemers.

  • sprankelende huishoudhulp (Sint-Kruis en Assebroek) (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: alfaThuis

    Type: Dienstenchequebaan

    alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

  • Enthousiaste huishoudhulp Waasmunster (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Moorsele (MOORSELE)

    Regio: MOORSELE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een flexibele job waarbij je het aantal uren zelf kan kiezen? Ben je op zoek naar een tof bedrijf met leuke collega's? Ben je op zoek naar een job met heel veel voordelen? Kies dan nu voor een job als huishoudhulp met dienstencheques bij HULP IN HUIS. Jouw werk wordt gewaardeerd door ons EN door onze klanten. Altijd voldoening om klanten te laten thuis komen/voelen in een proper huis.

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Gierle (GIERLE)

    Regio: GIERLE

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Lille, Vorselaar, Kasterlee, Gierle, Wechelderzande, Poederlee, Tielen, Lichtaart Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel in het bezit van een fiets? We bekijken graag samen met je de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp regio Galmaarden (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Galmaarden Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Polyvalente studenten - Fastfoodketen - Wetteren - 18+ (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, één van 's werelds grootste fastfoodketens zijn wij nog op zoek naar meerdere studenten voor in de vakantieperiode en voor tijdens het weekend doorheen het schooljaar. Je wordt tewerkgesteld in een jong en dynamisch team en zal polyvalent ingeschakeld worden binnen de zaak. Op deze manier heb je een zeer variërende functie waarbij je op verschillende werkposten opgeleid zal worden. De uren liggen tussen 10u00 en 01u00. In samenspraak met de verantwoordelijke kan steeds bekeken worden welke planning voor jou haalbaar is.

  • JOBSTUDENTEN horeca (m/v) - Salons CORTINA (Wevelgem) (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    Salons CORTINA (Wevelgem) is op zoek naar gemotiveerde jobstudenten (M/V) die graag als kelner of afwasser willen werken. Taken: Opdienen, afruimen, afwas, bar, helpen aan het buffet, ... Je werkt op zaterdagavond en / of zondagmiddag.

  • jobstudent verkoopster Swarovski (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SWAROVSKI

    Type: Studentenjob

    Als sales consultant verzorg je samen met het vaste team deverkoop van de Swarovski collectie. Dankzij je professionele houding en de uitstraling van Swarovski, streef je ernaar om de hoogste kwaliteit en service in de verkoop te bieden. Het is een commerciële functie maar de klant staat centraal. Klanten welkom heten, zorg dragen vr de uistraling van de winkel.

  • Grafische vormgever/Allround medewerker (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: LOOK AT ME

    Type: Vaste Job

    Samen met je collega's sta je binnen ons bedrijf in voor de creatie, opmaak, afwerking en plaatsing van alle visuele communicatie voor onze klanten.

Zoek naar antwoorden van Smets Koeltechniek BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Smets Koeltechniek BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Smets Koeltechniek BVBA. Laat een reactie achter voor Smets Koeltechniek BVBA. Smets Koeltechniek BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Smets Koeltechniek BVBA. Leave a respond for Smets Koeltechniek BVBA. Smets Koeltechniek BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Smets Koeltechniek BVBA op de google maps. Adres en contacten Smets Koeltechniek BVBA
Location of Smets Koeltechniek BVBA on the google maps. Address and contacts of Smets Koeltechniek BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Smets Koeltechniek BVBA Smets Koeltechniek BVBA: BATTARD | BERLINGIN | Warin Eddy SPRL | STUDIO TINA | HARM. VREUGD IN VRIJHEID

Other related companies as Smets Koeltechniek BVBA: BATTARD | BERLINGIN | Warin Eddy SPRL | STUDIO TINA | HARM. VREUGD IN VRIJHEID

Smets Koeltechniek BVBA is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Smets Koeltechniek BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07653594970. Het bedrijf Smets Koeltechniek BVBA bevindt zich op het adres: August Van Putlei 7; 2150; Borsbeek. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 854,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 524,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Refrigeration equipment - Industrial and commercial. Lijst met producten zijn Ice making machines.
De hoofdactiviteit van Smets Koeltechniek BVBA is Bedrijfsdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Smets Koeltechniek BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Smets Koeltechniek BVBA, openstaande posities, locatie van Smets Koeltechniek BVBA op de kaart.

Smets Koeltechniek BVBA is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Smets Koeltechniek BVBA, company assigned to the tax number BE07653594970. The company Smets Koeltechniek BVBA is located at the address: August Van Putlei 7; 2150; Borsbeek. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 854,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 524,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Refrigeration equipment - Industrial and commercial. List of products are Ice making machines.
The main activity of Smets Koeltechniek BVBA is Business Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Smets Koeltechniek BVBA is not available. You also can look at reviews of Smets Koeltechniek BVBA, open positions, location of Smets Koeltechniek BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Smets Koeltechniek BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Smets Koeltechniek BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Smets Koeltechniek BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Smets Koeltechniek BVBA, employees, financial statistics.