Parmentier Koeltechniek

Particuliere bedrijvenWatervervoer • Parmentier Koeltechniek
Private companiesWater Transportation • Parmentier Koeltechniek

Contactgegevens Parmentier Koeltechniek: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Parmentier Koeltechniek: address, phone, fax, email, website, opening hours

Parmentier Koeltechniek

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hoekstraat 11; 9260; Wichelen (Schellebelle), België

Telefoon (phone): 09 366 04 08; 0475 59 20 29 (+32-09 366 04 08; 0475 59 20 29) 09 366 04 08; 0475 59 20 29 (+32-09 366 04 08; 0475 59 20 29)

Fax (fax): 09 366 71 53 (+32-09 366 71 53) 09 366 71 53 (+32-09 366 71 53)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Parmentier Koeltechniek: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Parmentier Koeltechniek"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Parmentier Koeltechniek"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Parmentier Koeltechniek, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Parmentier Koeltechniek. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Parmentier Koeltechniek, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Parmentier Koeltechniek. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Parmentier Koeltechniek
Products information Parmentier Koeltechniek

BTW identificatienummer (tax): BE03853698730
Ondernemingsnummer: 7447052001
Hoofdstad (capital): 906,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 451,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Air conditioning - Installation

Product categorie (product category): Refrigeration equipment - Industrial and commercial

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Parmentier Koeltechniek
(Get full report from official database of BE for Parmentier Koeltechniek)

Aanvulling soorten activiteiten voor Parmentier Koeltechniek
Addition kinds of activities for Parmentier Koeltechniek

02730102. Goudboerderij | Goldfish farm
20769907. Saffloer olie | Safflower oil
22110902. Kaasverbanden | Cheese bandages
24990401. Fotolijstgieten, afgewerkt | Picture frame molding, finished
30890319. Wassen, kunststoffen | Washers, plastics
35310300. Spoorweggerelateerde apparatuur | Railroad related equipment
51370203. Nachtkleding: dames-, kinder- en zuigelingen | Nightwear: women's, children's, and infants'
83519903. Montessori kinderontwikkelingscentrum | Montessori child development center

Werken bij Parmentier Koeltechniek: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Parmentier Koeltechniek: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Parmentier Koeltechniek. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Parmentier Koeltechniek. Looking for open vacancies in other companies

  • Industrieel Elektricien (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een niche speler actief in techniek is Impact op zoek naar een industrieel elektricien. Je voert werken uit in een industriële omgeving en veranderd na enkele weken of maanden van werf (afhankelijk van het project). Je kan worden tewerkgesteld in diverse sectoren zoals: petrochemie, pharmacie, energiecentrales, scheepsbouw, offshore en meer. Dit bijna altijd in een dagregime.

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: BELLA!HUISHOUDHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Ik ben op zoek naar een huishoudhulp voor mijn klanten in Zonhoven en omgeving (Houthalen- Genk - Hasselt - Heusden Zolder naar keuze) Je staat in voor alle huishoudelijke taken : Het schoonmaken van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen), lappen van de ramen, soms de was doen, strijken enz... Rooster en werkuren zijn samen te bespreken! Het kan parttime zijn en groeien tot fulltime indien gewenst.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS OORDEGEM (OORDEGEM)

    Regio: OORDEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE LEDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Oordegem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Dynamische huishoudhulp met ervaring (Hasselt) (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te kiezen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 011/29 50 33

  • POETSHULP GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Particulieren helpen in het huishouden en hen gelukkig maken door hun woning wekelijks te poetsen, hun wasgoed te strijken of de ramen te lappen. Je kiest zelf jouw uurrooster (vol - of deeltijds).

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sinaai – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINAAI-WAAS)

    Regio: SINAAI-WAAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student winkelbediende charcuterie (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Zoek je als student een leuke bijverdienste? Voor een winkel in Ravels zijn we op zoek naar studenten voor de afdeling charcuterie. Jij bent vrij in weekend en tijdens schoolvakanties snijden van charcuterie klanten verderhelpen winkel meehelpen onderhouden

  • Boekhouder - schoolverlater (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: EMD ACCOUNTING & TAX

    Type: Vaste Job

    Als financieel beheerder staat u in voor: - het inboeken van de aan- en verkoopfacturen en het financieel; - het verwerken van de BTW-aangiftes; - het voorbereiden van jaarafsluitingen van vennootschappen; - het voorbereiden van fiscale aangiften (personenbelasting en vennootschapsbelasting).

  • Afdelingsverantwoordelijke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Je bent gepassioneerd door voeding en horeca, je beschikt over een degelijke kennis van groenten en fruit, vlees en/of verse vis. Met jouw kennis en sterke commerciële vaardigheden adviseer je de klant over de verschillende producten, je bouwt zo mee aan het succes van hun zaak.  Je draagt klantgerichtheid hoog in het vaandel, je bent een echte teamplayer en je beschikt over de nodige leidinggevende capaciteiten om een team aan te sturen. Jouw passie en professionaliteit werkt aanstekelijk bij de collega's met wie je samen mooie resultaten behaald. Samengevat ben je verantwoordelijk voor zowel het commerciële als operationele beheer van jouw afdeling. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een groothandel gespecialiseerd in horecaproducten, ze kijken steeds uit naar medewerkers die met plezier werken in een resultaatgerichte en open cultuur, waarbij de klant centraal staat.

  • Engineering assistant (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Als engineering assistant kom je terecht in een vooruitstrevende, dynamische omgeving. Je takenpakket zal bestaan uit onderstaande taken: Je staat in voor het ontwerpen en het implementeren van PLC-programma's en visualisaties. Dit doe je voor zowel noodstroomoplossingen als WKK-installaties. Je denkt mee over nieuwe concepten en technologieën binnen het vakgebied. Je staat in voor het aftesten in de werkplaats, de installatie, de ingebruiknamen en opleidingen van de operatoren bij de klant. Je werkt in een hecht team en rapporteert aan diverse project managers.

  • Business Development Manager HR Services (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Sales Talents Brussel

    Type: Vaste Job

    Als Business Development Manager ben je verantwoordelijk voor het genereren van new business en projecten via actieve prospectie. Daarna onderhoud je sterke relaties met je klanten via relatiemanagement. In deze uitdagende functie voor je onderhandelingen met C-level niveau en/ of direct leidinggevenden binnen life sciences en pharma (hoofdverpleegkundigen, artsen, quality manager, managing director,...) Je analyseert de behoeften van de prospect/ klant en je stelt een gepaste oplossing voor om. Je werkt nauw samen met het intern HR team van onze partner om een efficiënt resultaat te bekomen. Je rapporteert rechtstreeks aan de Managing Director. Bedrijfsprofiel: Onze partner is gespecialiseerd in staffing solutions in life sciences & pharma en stelt 75 consultants te werk. Om hun sales team uit te breiden zijn ze op zoek naar een Business Development Manager (m/v).  Geboren Business Development Manager met de nodige ervaring binnen (HR) services en/ of life sciences & pharma? Lees dan zeker verder!    

  • ICT Consulting Group (ICTCG) - Développeurs / Consultants Java (LUXEMBOURG)

    Regio: LUXEMBOURG

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Votre profil De 3 à 15 ans d'expérience professionnelle en développement orienté objet avec une connaissance du coeur de la technologie Java Avoir de bonnes notions des technologies et des architectures web (partie graphique : HTML / CSS / JavaScript, XML / JSON, Web Services, Bases de données / Transactions, Multithreading) Connaissance de l'anglais Attrait pour le changement, le contact client et le travail en équipe   Capacité à travailler de manière autonome Nous vous offrons Un emploi stable, indépendamment d'une mission client Une rémunération dynamique, sur mesure et directement liée à vos performances, avec un bonus versé en bitcoin, ou crypto-monnaie La meilleure voie pour maintenir à jour vos connaissances et utiliser les technologies de pointe Un rôle important au sein d'une équipe de projets créative, dans les différents départements de multiples clients de renom pour livrer et soutenir de nouveaux produits et de nouvelles solutions (y compris la documentation et des modes d'emploi techniques) Une collaboration avec d'autres développeurs, analystes techniques, chefs de projets et utilisateurs Une diversité de rôles (de l'architecture au testing notamment), avec une participation au cycle de développement complet et une intervention à chaque étape du processus Un processus de recrutement clair, rapide et transparent organisé comme suit : Vous remplissez un formulaire (5 minutes). Vous recevez notre feedback dans les 8 jours. Si vous correspondez au profil recherché, un entretien téléphonique de 30 à 60 minutes avec notre CEO permettra d'aborder avec vous aussi bien les aspects techniques que généraux du poste   Si l'entretien est positif et si la philosophie d'ICTCG colle à la vôtre, vous serez convié à une interview en face à face Si la correspondance se confirme, nous vous ferons une proposition concrète   Vous n'êtes pas mis en compétition avec d'autres candidats Pour postuler, envoyez directement votre candidature via le bouton ci-dessous.

Zoek naar antwoorden van Parmentier Koeltechniek in sociale netwerken
Look for responds of Parmentier Koeltechniek in social networks

Lees alle opmerkingen voor Parmentier Koeltechniek. Laat een reactie achter voor Parmentier Koeltechniek. Parmentier Koeltechniek bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Parmentier Koeltechniek. Leave a respond for Parmentier Koeltechniek. Parmentier Koeltechniek on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Parmentier Koeltechniek op de google maps. Adres en contacten Parmentier Koeltechniek
Location of Parmentier Koeltechniek on the google maps. Address and contacts of Parmentier Koeltechniek

Andere gerelateerde bedrijven als come Parmentier Koeltechniek Parmentier Koeltechniek: MARIA VAN ASSCHE | MATHIEU SEGERS | ANDREE BEETENS | P. DUPUIS | Evec Consulting BVBA

Other related companies as Parmentier Koeltechniek: MARIA VAN ASSCHE | MATHIEU SEGERS | ANDREE BEETENS | P. DUPUIS | Evec Consulting BVBA

Parmentier Koeltechniek is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Parmentier Koeltechniek, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03853698730. Het bedrijf Parmentier Koeltechniek bevindt zich op het adres: Hoekstraat 11; 9260; Wichelen (Schellebelle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 906,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 451,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Refrigeration equipment - Industrial and commercial. Lijst met producten zijn Air conditioning - Installation.
De hoofdactiviteit van Parmentier Koeltechniek is Watervervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Parmentier Koeltechniek is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Parmentier Koeltechniek, openstaande posities, locatie van Parmentier Koeltechniek op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Parmentier Koeltechniek is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Parmentier Koeltechniek, company assigned to the tax number BE03853698730. The company Parmentier Koeltechniek is located at the address: Hoekstraat 11; 9260; Wichelen (Schellebelle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 906,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 451,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Refrigeration equipment - Industrial and commercial. List of products are Air conditioning - Installation.
The main activity of Parmentier Koeltechniek is Water Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Parmentier Koeltechniek is not available. You also can look at reviews of Parmentier Koeltechniek, open positions, location of Parmentier Koeltechniek on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Parmentier Koeltechniek, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Parmentier Koeltechniek, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Parmentier Koeltechniek, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Parmentier Koeltechniek, employees, financial statistics.