Cool It BVBA

Particuliere bedrijvencommunicatie • Cool It BVBA
Private companiesCommunications • Cool It BVBA

Contactgegevens Cool It BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cool It BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cool It BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Moerstraat 55; 2970; Schilde ('s Gravenwezel), België

Telefoon (phone): 03 685 66 06; 0475 71 74 67 (+32-03 685 66 06; 0475 71 74 67) 03 685 66 06; 0475 71 74 67 (+32-03 685 66 06; 0475 71 74 67)

Fax (fax): 03 685 20 79; 03 685 66 06 (+32-03 685 20 79; 03 685 66 06) 03 685 20 79; 03 685 66 06 (+32-03 685 20 79; 03 685 66 06)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cool It BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cool It BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cool It BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cool It BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cool It BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cool It BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cool It BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cool It BVBA
Products information Cool It BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03000885009
Ondernemingsnummer: 6039428710
Hoofdstad (capital): 598,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 168,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Air conditioning - Installation; Ice making machines; Wine cellar fixtures

Product categorie (product category): Refrigeration equipment - Industrial and commercial

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cool It BVBA
(Get full report from official database of BE for Cool It BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cool It BVBA
Addition kinds of activities for Cool It BVBA

231102. Jassen, jassen en jassen | Coats, overcoats and vests
356699. Snelheidswisselaars, aandrijvingen en versnellingen, anders | Speed changers, drives, and gears, nec
14469904. Filtration sand mining | Filtration sand mining
20450101. Biscuitmeel, bereid: van gekochte bloem | Biscuit flour, prepared: from purchased flour
33129905. Hoepels, ijzer en staal | Hoops, iron and steel
36740104. Parametrische diodes | Parametric diodes
59610300. Boek en record clubs | Book and record clubs
62110107. Aandelenoptiehandelaren | Stock option dealers

Werken bij Cool It BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cool It BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cool It BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cool It BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnmedewerker VASTE VROEGE SHIFT (m/v) (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in fashion en lifestyle is Synergie op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde magazijnmedewerkers voor de vaste vroege shift. Je zal dus elke dag in hetzelfde uurrooster werken, namelijk van 6.00u tot 13.48u. Je zal instaan voor de goede werking van het magazijn: Controle en stockage van inkomende bestellingen Orderpicking (bestellingen klaarmaken aan de hand van picklijsten) Labelling en verzendklaar maken van de goederen Op orde houden van het magazijn

  • Administratief medewerker verzekeringen (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een dienstenplatform voor makelaars, verzekeraars en banken zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor de afdeling schadebeheer. Je komt terecht in een jong en dynamisch bedrijf waar klantgerichtheid, teamwork en een positieve sfeer centraal staan. Jouw functie bestaat uit het verwerken van schadeaangiftes. Openen en beheren van nieuwe schadedossiers brand en auto van A tot Z. Opmaken offertes arbeidsongevallen. Schadevergoedingsprocedures opstarten. Opvolging van schadedossiers. Indexeren van digitale post van een verzekeringsmaatschappij, dit betekent dat je aan de documenten een code toekent en deze dan digitaal terugstuurt naar de maatschappij.

  • C/CE chauffeur (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    C/CE chauffeur INTERNATIONAL (België, Nederland, Luxemburg, stukje Frankrijk) * zelf laden en lossen met elektrische transpalet * van 4 - 12 klanten per dag * code 95 moet in orde zijn * mensen die net hun rijbewijs hebben zonder ervaring komen ook in aanmerking * NL of FR vereist (contact met de klanten) * vertrekken rond 03u00 s'nachts * 10-12 uur per dag

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP (M/V) REGIO BEERNEM (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder,daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten. trefwoorden: (dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Huishoudhulp regio Halle (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Halle Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Uitzendconsulent Jobstudent M/V (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Studentenjob

    Wegens een sterke groei zijn wij op zoek naar een HR Consultant met de juiste waarden, en passie voor de job! Ervaring is geen vereiste. Je bent de schakel tussen bedrijven en werknemers. Je zorgt ervoor dat de juiste persoon bij juiste vacature wordt geplaatst. Je bent ook verantwoordelijk voor het onthaal en de begeleiding van uitzendkrachten. Je zorgt voor de administratieve opvolging. Je gaat eveneens actief op zoek naar gepaste vacatures om zo het klantenbestand te vergroten

  • Taxi chauffeur (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Beringse Taxi

    Type: Vaste Job

    vervoeren van personen. In samenwerking met de belbus.

  • Software Engineer VB.NET (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een zeer open KMO met een vlakke structuur. Ze zijn gelegen in het Waasland en actief op de Europese markt. Gekend zijn ze vooral door hun software voor de retail en groothandel. Denk aan software voor orderverwerking, stockbeheer, aankoop- en verkoop, rapportering, enz. Wil jij graag applicaties ontwikkelen voor onder andere Superdry en River Woods?

  • Business Analist (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: TOURING ASSURANCES

    Type: Vaste Job

    Business analyse in één van de multidisciplinaire teams (deel van het IT Team) in een directe autoverzekeringsmaatschappij. De business analist zal verantwoordelijk zijn voor het begrijpen, documenteren, ondersteunen en analyseren van de applicaties en procedures die de businessfuncties in de verschillende afdelingen van de maatschappij ondersteunen. De business analist zal nauw samenwerken met de Product Owner om User Stories (beschrijving van behoeften en requirements) en acceptatiecriteria vast te leggen. De business analist zal samen met zijn/haar team oplossingen implementeren in elke Sprint, en zal actief bijdragen in validaties en tests samen met de eindgebruikers. Deze persoon zal verantwoordelijk zijn voor het tot stand brengen en behouden van effectieve werkrelaties, zowel intern als extern. De job vergt een effectieve prioriteitsbepaling, tijdsbeheer, teamgeest, en sterke organisatorische en communicatievaardigheden.

  • Sales assistant Duitse markt met doorgroeimogelijkheden tot Sales Manager - Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Onze klant met internationale uitstraling is op zoek naar een sales assistant voor de Duitse markt die later wil doorgroeien tot Area Sales Manager. Na een opleidingsperiode in diverse afdelingen kan u aan de slag op de commerciële dienst. Je start als sales assistant. Hier zal je voornamelijk orders opvoglen, offertes opstellen, calculaties uitvoeren, etc. U leert het bedrijf, zijn producten en klanten beter kennen en na verloop van tijd wordt verwacht dat u zelfstandig verkoopsobjectieven behaalt. Binnen het commercieel team wordt u mede verantwoordelijk voor de klanten uit de Benelux. U werkt voornamelijk vanuit Evergem maar bezoekt 1 week om de 2 maanden klanten en prospecten.

  • VERPLEEGKUNDIGE (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: THUISVERPLEGING VERHEYEN DORIEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je verleent mensen in hun thuissituatie de nodige medische zorg.

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste provincie Vlaams Brabant Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Wil je liever aan de slag in een andere regio? Dat kan, contacteer ons!

Zoek naar antwoorden van Cool It BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Cool It BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cool It BVBA. Laat een reactie achter voor Cool It BVBA. Cool It BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cool It BVBA. Leave a respond for Cool It BVBA. Cool It BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cool It BVBA op de google maps. Adres en contacten Cool It BVBA
Location of Cool It BVBA on the google maps. Address and contacts of Cool It BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Cool It BVBA Cool It BVBA: BOCKSTAEL 2000 | Verbruggen-Debbaut NV | KANTOOR LAGE-VANHECKE | FRANS KETELSLEGERS | EVRARD, PHILLIPE

Other related companies as Cool It BVBA: BOCKSTAEL 2000 | Verbruggen-Debbaut NV | KANTOOR LAGE-VANHECKE | FRANS KETELSLEGERS | EVRARD, PHILLIPE

Cool It BVBA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cool It BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03000885009. Het bedrijf Cool It BVBA bevindt zich op het adres: Moerstraat 55; 2970; Schilde ('s Gravenwezel). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 598,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 168,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Refrigeration equipment - Industrial and commercial. Lijst met producten zijn Air conditioning - Installation; Ice making machines; Wine cellar fixtures.
De hoofdactiviteit van Cool It BVBA is communicatie, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cool It BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cool It BVBA, openstaande posities, locatie van Cool It BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Cool It BVBA is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cool It BVBA, company assigned to the tax number BE03000885009. The company Cool It BVBA is located at the address: Moerstraat 55; 2970; Schilde ('s Gravenwezel). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 598,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 168,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Refrigeration equipment - Industrial and commercial. List of products are Air conditioning - Installation; Ice making machines; Wine cellar fixtures.
The main activity of Cool It BVBA is Communications, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Cool It BVBA is not available. You also can look at reviews of Cool It BVBA, open positions, location of Cool It BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cool It BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cool It BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cool It BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cool It BVBA, employees, financial statistics.